Sreća Najveća, Čokoladica, Žuži, wildflower hvala na odgovorima. Cijeli dan sam jučer provela s tim senzacijama, mirovala sam jer me strah. Točno takve senzacije sam bila osjećala u jednom prirodnom pokušaju no na kraju je krenulo krvarenje i mensturacija mi je bila najbolnija ikad. Pretpostavljala sam da je došlo do začeća i da se nije primilo, a sad sam sigurna da je to bilo to. Trenutno sam u velikom strahu da će se isti rezultat ponoviti pa ću i danas mirovati.
Angle eyes ja sam pročitala knjigu It starts with the egg nakon što sam dobila nalaz s niskim amh i pratila savjete iz knjige. Knjiga se fokusira na nizak amh pa sam ju zato uzela. Suplemente koje sam uzimala su CoQ10, folna, omega 3, selenij u obliku brazilskih oraščića, jodirana sol, melatonin, vitamin d. Rečeno mi je da su rezultati aspiracije, oplodnje i na koncu broj smrzlića van očekivanja pa mislim da je pomoglo sve to što sam uzimala.
🙎♀️ (35g) nizak amh, 5,3 pmol/L
🙎♂️ (35g) loš spermiogram (hipospermija, astenozoospermija, teratozoospermija)
5/2024 Beta+, aspiracija 9 js, 8 oplođenih, 1 ET, 4 ❄️ test 31.5. ❌
6/2024 FET, 26.6. Beta1 310, 28.6. Beta2 855, 12.7. UZV ❤️ it's a (low risk) boy 💙
Curke, molim vas za pomoć!
Prolutexom se pikam oko 20h, ali danas bi napravila iznimku jer imam neko druženje gdje ću teško uspjeti izvesti pikanje.
Da li bi bio velik problem da to obavim oko 17h (cca sa tri sata razlike)?
Pretpostavljam da to ne mora biti uvijek u isto vrijeme ko stimulacija, al znam da ste vi mnoge iskusnije po tom pitanju. 😊
🧑 39 godina, nizak AMH
🧔 40 godina, spermiogram uredan
1.IVF ➡️ Repromed 05/24.
Supercur sprej+Pergoveris 225 ➡️ 2. blastice ❌
Upravo je suprotno sto se tice stoperice :) nije da ona sprijeci pucanje nego omogucava konacno sazrijevanje jajnih stanica, i osigurava da ce pucanje folikula, odnosno ovulacija, biti u iducih 24-38 h, najcesce nakon 36 sati… i doktori ju najcesce daju tako na 18-20 mm… ali znalo se dogoditi da puknu i prije nekim curama, barem sto sam citala po forumima…
Ovdje mi je promaknuo lapsus.. U iducih 24-48 (a ne 38) sati a najcecse nakon 36 sati (tako sam procitala bila u uputi o lijeku za Ovitrelle).
Ali sve su shanjuska i Sani lijepo nadopunile 🥰
Sani, kada radis test? Imas kakvih naznaka vec?🤞🏻
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Curke, molim vas za pomoć!
Prolutexom se pikam oko 20h, ali danas bi napravila iznimku jer imam neko druženje gdje ću teško uspjeti izvesti pikanje.
Da li bi bio velik problem da to obavim oko 17h (cca sa tri sata razlike)?
Pretpostavljam da to ne mora biti uvijek u isto vrijeme ko stimulacija, al znam da ste vi mnoge iskusnije po tom pitanju. 😊
Hej mislim da su cure vec pisale da je bolje sto manje odstupanje ali ako bas mora biti, da bude 30 min max...
Ja sam uvijek davala u isto vrijeme Prolutex...
Neka cura je, mislim Rolica, heparin pomicala svaki dan po 15-30 minuta, da bi si nakon nekog vremena pomakla u drugo vrijeme..
Poanta je postepeno, i ne ciniti velike razlike drasticno, odjednom...
Ja sam ti isto imala rostilj na 1.Maja... I neka druzenja..
Lijepo sam ponijela Prolutex, injekciju, 2 igle, vaticu i malo alkohola sam stavila u neku malenu bocicu i otisla u Wc na 5 minuta...
Pa nek ljudi misle da sam obavljala number 2... I don't care🤣🤣
Moj ti je savjet da poneses sve sa sobom, sreca ne mora biti u frizideru, i piknes se u autu/wc-u, di god....
Samo dezinficiraj ruke...
Jednom sam bila na rucku kod tete i ona nije imala medicinski alkohol i jbg, onda sam na blazinicu stavila malo micelarne (to sam nasla u wc-u) i dalje sve normalno.🤣🤣
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Sto manje odsupanje vrijedi za sve lijekove, jelte. Pa tako i za Prolutex...
I inace kad uzimas antibiotik i bilo sto od lijekova uvijek je vazno u isto vrijeme i s vremenskim razmakom koji je prepisao lijecnik.
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
Sto manje odsupanje vrijedi za sve lijekove, jelte. Pa tako i za Prolutex…
I inace kad uzimas antibiotik i bilo sto od lijekova uvijek je vazno u isto vrijeme i s vremenskim razmakom koji je prepisao lijecnik.
Hm..da.
I pretpostavila sam da su tri sata odstupanja ipak malo previše..
A ništa, onda ću i ja malo duže obavljati wc. 😁
Hvala ti na opširnom odgovoru. 🤗
🧑 39 godina, nizak AMH
1.IVF ➡️ Repromed 05/24.
Sadiegreen hvala, naručila sam jutros masu suplemenata i za mene i MM, valjda će pomoći.
Wildflower drago mi je da si dobro 😘
Nina sretno s pikanjem na druženju 🤗
Korni sretno sutra na druškanju 🥰🥰
Dreamer neka bude dobra berba, sretno sutra 😘😘
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Inace, imate u ljekarnama za kupiti alkoholne tupfere, soft zellin se zovu, odlicna stvar, zapakirane male alkoholne blazinice, puno jednostavnije i za kucnu uporabu, ali pogotovo kad se pikate negdje vani, mene je spasavalo jer sam se cijelu trudnocu bockala heparinom, a cesto nisam bila doma. Ja sam si kad sam se opustila injekcije davala i vani, nasred kafica, na klupici u parku, u shoping centru, apsolutno me bila briga vise za sve 😂
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Sani, ako dobro pamtim ti si imala transfer dan prije mene?
U ponedj.?
Jel imaš kakvih simptoma?
Mene jutros počela prat panika jer sam u noći sanjala da sam dobila mengu. 😬
Do sad sam se super držala..bas sam bila hladne glave!
Čak sam tvrdila da neću radit test nego čekat betu 03.06. 😁
🧑 39 godina, nizak AMH
1.IVF ➡️ Repromed 05/24.
Korni hvala ti, svakim danom je bolje🥰nadam se i ja da će ubrzo proći 🍀🤞🏻
Jabukice hvala na savjetu, ako se stanje ne popravi kroz dan, dva morat ću otići po pomoć. Nadam se da ni ja neću imati problema kasnije u trudnoći 🍀🤞🏻♥️😘
Wildflower drago mi je da si napokon domeka🥰😍i da se sve smiruje. Neka tako i ostane🍀🤞🏻
Tinčice drago mi je da je nalaz kariograma došao uredan🥰♥️🎉držim 🤞🏻 da M brzo dođe🥰♥️🍀🤞🏻😘
Jurky hvala ti i ja se nadam🍀🤞🏻♥️😘
Sadiegreen, Mala, Čokoladice nadam se da ubrzo gledamo puno plusića ovdje🍀🤞🏻♥️❤️♥️❤️♥️
Angeleyes drži se 🫂 ❤️ lijepo odmori pa u nove pobjede 💪🏻 ❤️ 😘
Dodo hvala na savjetu, sutra idem ginekologici pa ću je pitati. Super ako se smijem lagano izmasirati🤞🏻❤️🥰😘drži se draga🫂vjerujem da ti je teško, proći će❤️🥰❤️🫂
Puno pusa svima🥰😘♥️🍀
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Sortiraj odgovore
Najstariji