Cure ja bi vas pitala ako je koja imala slucaj, nisu mi opstali zameci za zamrzavanje. Imala sam 6JS, 2 embrija su mi vracena 3dan, a 2 su ostala na razmatranju za smrzlice i dosli su do blastociste ali lose kvalitete, jel netko ima takav slucaj? Cime pospjesit kvalitetu? Inace su nam uredni nalazi a ovo je 2. Pokusaj IVF-ICSI i oba puta je ovakav slucaj, nisu kvalitetni embriji.
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Sanjushka ma nisu niti meni bas preporucili cekanje, to sam si ja produljila 😅🙄 U utorak bi bio 9 tt pa cekam mengu jos do tada, sad si mislim u pon otici u Vinogradsku na pregled i da vidim sto ce reci… Plus citam price da se plod ipak ponekad pojavi pa si mislim ajde jos koji dan… Nije da mi se zuri sad odmah dalje u postupak, upisala sam se za 08 mj, ali cu vidjeti za to jos… Prosli puta su mi ovo ustanovili u 11 tt pa nije bilo posljedica 🤐
U vinogradskoj ce te ponovno pregledati, nece ti samo dati tablete, ne brini. Meni su trazili uzv od dva razlicita specijalista da bi dobila tablete..
Hvala ti 🥰♥️
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 KBCSM - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Drage cure, oprostite sto opet ulijecem kao padobranac s druge teme ali mozda ce netko imat iskustva.. bila sam u 5tt, beta je 20.50 bila 1900 da bi prekjucer jako prokrvarila, otisla na hitnu, tamo beta 2400 ali nepravilna gestacijska i rekli su da je ocito spontani u tijeku :( kontrola za dva dana. Ja sam jucer otisla privatno izvaditi betu koja je pala na 763, krvarenje je trajalo samo taj prvi dan obilno sa ugruscima, jucer i danas malo krvi samo.. danas na kontroli mi receno da nije bas sve izaslo i pitali su da li zelim vakum ili tablete, vakum sam odbila. E sad se ja bojim popit te tablete mispregnol jer prekjucer je doktorica rekla da nema potrebe za nicim jer samo krvari, danas isto putem telefona mi je rekla da beta drasticno pada da ne treba nista , da ce samo s menzisom sve otici. Ja se bojim popiti te tablete i ne znam sto napraviti 😭 hvala vam unaprijed
Sorry citam i skuzim da nisam napisala da je danas drugi doktor bio na pregledu koji mi je dao tablete
👩🏻32
👦🏻31
Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
Prag 11/23
Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
Nemamo smrzlica
Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage
Wildflower a nisu nama očekivanja prevelika nego nam je zdravstveni sustav loš 😏. Nadam se da si ipak čim prije doma, a u ponedjeljak ćeš vidjet što će ti i drR reći. Ja sam inače dobro, ovo čekanje do testa/bete je meni osobno najgori dio postupka 🤪
Leona super ti je plan za betu. Inace kad su u pitanju blastice najranije beta se može vaditi na 9dpt što je 14dno i onda pratit duplanje. Ja nemam strpljenja čekati betu :)
Žuži bravo za 3🤞
Angeleyes žao mi je zaista, vjerujem da je grozan osjećaj primiti takvu vijest, drži se 🤗
Pabbles čestitke na ❤️, sretno dalje 🤞
Boogie pitam za hidrosalpinx jer su meni rekli (3 razlicita dr) da takvi jajovodi moraju van jer mogu sadržavati tekućinu koja je embriotoksična ,što je kasnije phd nalaz i potvrdio. I meni su rekli da mi je proširenje jajovoda mogla uzrokovati neliječena ureaplasma , i isto sam je imala u koncentraciji 10/3 i otišla nakon jedne ture antibiotika 🤷♀️. Ali mi je dr objasnio da se prosireni jajovodi inače ne vide na UZVu ,tj vide se tek kad se ispune tekućinom, tako da moguće da su od prije bili prosireni I onda se kasnije ispunili tekućinom. Super brojku blastica imaš 😍 gdje si u postupku?
Lola1 žao mi je jako 😔. Ako krvariš moguće da će sve izaći samo, kad ti je druga kontrola?
Mala33 imaš na prvim stranicama popis suplemenata za tebe i partnera. Isto ako u jednoj klinici nemaš uspjeha nekoliko postupaka možda je vrijeme za promjenu.
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️
Mala ❤️❤️❤️❤️
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Drage cure, oprostite sto opet ulijecem kao padobranac s druge teme ali mozda ce netko imat iskustva.. bila sam u 5tt, beta je 20.50 bila 1900 da bi prekjucer jako prokrvarila, otisla na hitnu, tamo beta 2400 ali nepravilna gestacijska i rekli su da je ocito spontani u tijeku :( kontrola za dva dana. Ja sam jucer otisla privatno izvaditi betu koja je pala na 763, krvarenje je trajalo samo taj prvi dan obilno sa ugruscima, jucer i danas malo krvi samo.. danas na kontroli mi receno da nije bas sve izaslo i pitali su da li zelim vakum ili tablete, vakum sam odbila. E sad se ja bojim popit te tablete mispregnol jer prekjucer je doktorica rekla da nema potrebe za nicim jer samo krvari, danas isto putem telefona mi je rekla da beta drasticno pada da ne treba nista , da ce samo s menzisom sve otici. Ja se bojim popiti te tablete i ne znam sto napraviti 😭 hvala vam unaprijed
Hej, evo napisat cu ti ja ukratko jer je u 3.mjesecu i meni tako bilo. Ako nisu vidjeli plod na uzv, a krvaris i beta pada onda je pobacaj u tijeku i treba vremena. Ja sam odbila tablete, bila je subota, a vec u pon je takoder beta bila oko 700. Do petka je pala na 100. Da ona padne skroz na nulu treba nekih 2 tjedna, u meduvremenu treba pratiti ultrazvucno ciscenje maternice i samu betu ispratiti do kraja. Meni je ciklus nakin toga dosao tocno kako je trebao, a menga je bila nesto jaca. Slusaj svoju doktoricu, vjerujem da ce se tijelo samo ocistiti. Sve bude u redu❤️
🧏♀️31, 🧏♂️33
PCOS, endometrioza
Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
stanice✅️ kariogram✅️
2024; AMH 13,5
Fet 6/23 👼 missed 11 tjedan💔
Fet 2/24👼missed 6 tjedan💔
Fet 6/2024 ⭐️ biokemijska💔
Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔
Fet 12/2024 👼missed 7 tjedana💔
Sanii da, toga se i ja bojim. ALI pokušavam biti optimistična pa se tješim da je ipak došlo do implantacije jer bez nje ne bi bilo lučenja bhcga, a ta tekućina kao ometa implantaciju pa evo, mislim da sam ne jako nego jako očajno optimistična 🤣 čekaj, phd je potvrdio da je unutra bila ureaplasma ili da je ta tekućina toksična? Sad imam onu lošu knedlu u grlu i već vidim na što će mi google search ličiti do jutra. A ajde vidjet ćemo, sad su mrvice tu di jesu i u ovom trenutku više ništa ne mogu, osim možda izludjeti 😅
Mi idemo na Vuk Vrhovac.
🧚'92-Hashimoto, l jajovod hydrosalpinx, ostalo ok
🦹'90-sve ok!
2019.-spontana trudnoća i zdrava bebica
2021.-izvanmaternična lijevo-hydrosalpinx
2022.-izvanmaternična desno-MTX
1/24-klomifenski ciklus, 3js, 1 oplođena i vraćena, biokemijska
4/24-stimulirani ciklus Bemfola, Menopur, Orgalutran, Decapeptyl, 12js, 9 blastocisti-freeze all zbog hiperstimulacije
5/24 FET 2❄️ bhcg 0
7/24 FET 2❄️ 13dpt 889,15dpt1778,18dpt2738, vanishing twin, missed ab
Ja teblete ne bih nikom preporucila..
Evo vec preko 65 dana cekam prvu menstruaciju nakon abortusa (medikamentozni + kiretaza) dvije ture cycloprogynova i dalje nista... Endometrij pretanak na kontroli kao da je tek prosla menstruacija ... I evo umjesto da dobijem trecu ja jos uvijek cekam prvu menstruaciju... Tako da.. ako ne moras ne uzimaj tablete (ne kazem da je moja situacija iskljucivo zbog tableta ali vjerujem da bi bez njih bilo drugacije)
👸36-hashimoto, hidrosalpinks, nizak AMH, visok FSH
🧑💼36-spremiogram uredan
🔸️12/23 IVF-5 blastocista (3 neiskoristene)
🔸02/24. FET-2 blastociste
🔸03/24 spontani 💔
🔸️7/24prirodna trudnoca
🔸️8/24 spontani 💔
🔸️9/24 prirodni ivf-1js nije oplodjena
🔸️10/24 stimulirani ivf-8 js- 4 oplodjene (2 abnormalne,2 zaleđene bez testiranja)
🔸️12/24 prirodna trudnoca🩵
Rolica meni nisu rekli da je kromosomska greška nego da su se oplodile i stale u razvoju, a da oni ne znaju jel problem bio u js ili spermiju.
A drugi put iako je spermiogram bio nešto bolji, jajna stanica nije oplođena.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Boogie jako me zabavljaju tvoje poruke 😂 i suosjecam s guglanjem, sad sam se prebacila na reddit, tamo ima ludih prica.
—
Sto se tice medikamentoznog, meni je bilo stvarno skroz ok, ako se nesto takvo moze nazvati ok. Jedino sam bas obilno krvarila pa me moja hipohondrijska narav tjerala u crne misli da cu iskrvariti do smrti, al sto se tice bolova i ostalog stvarno podnosljivo
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji