Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mala 33
    25. Svibanj 2024. 15:17

Angel Eyes Hvala ti na lipoj zelji, volila bi i ja to vise od iceg ali strah me previse se nadat jer se bojim razocaranja ako ne bude tako. 

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

Dodo87
    25. Svibanj 2024. 15:30

Angel eyes, drž se, draga 🍀❤️
    Leona, ja ti imam jedan oblik artritisa, dijagnoza preko 10 godina, držim se dosta pod kontrolom i uzimam lijekove za bolove samo kad je jako sila, u trudnoći me jednom jako uhvatio išijas, plakala sam od bolova - rečeno mi je da smijem lupocet i normabel, tako da provjeri s doktorima. Ne smiješ ni trpjeti bol, super stvar ti je i trudnički jastuk.
    Što se tiče masaže u trudnoći, masirana sam cijelu trudnoću (baby uljem), ali na boku jer je moj lumbalni dio jako osjetljiv i baš mi je trebalo otpuštanje napetosti svaki tjedan.
    Cure koje su u procesu "evakuacije trudnoće", kako i meni stručno piše u nalazu držite mi se, jako je teško, ali olakšajte si i psihički i fizički, nadam se da ćemo sve skupa brzo smoći snage i hrabrosti za dalje.
    Nisam ništa pisala dok nisam bila sigurna, ali evo sad kad je prošlo par dana, mogu potvrditi da mi je krvarenje nakon zahvata trajalo točno 7 dana, ne mogu dočekati kontrolu, pogotovo što mi je phd nalaz gotov od srijede, a ja ne mogu do njega.
    Danas i jučer mi je bilo malo teško, prvo mi je curka rekla "Mama sad me možeš nositi jer nemaš više bebu u trbuhu", a prodavačica u kvartu me pitala jel čekamo bracu ili seku jer imam baš okrugli trbuh, kile zaostale još od prve trudnoće. Tako da svaki dan je izazov, uskoro se i vraćam na posao.
    Zna li možda netko hoće li mi doktor na kontroli moći potvrditi smijem li početi vježbati? Jako mi fali, i zbog bolesti, ali i htjela bih se malo učvrstiti, koliko sam bila sretna što sam zatrudnjela, toliko me brinulo kako ću iznijeti trudnoću s +15 kg viška već u startu.
    Sad imam drugu priliku i ne bih htjela zeznuti ništa.
    Mala, muž i ja smo prije ovog postupka pili Proxeed, a sad smo uzeli Catafertyl, ako ti što znači.
    Jurky, smokve se odmaču, hvala za tip 🫶

👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
    🧔‍♂️1987 sve OK
    Naš put počinje 2019. 🍀
    1. IVF 2020. ET - 👧💜
    2. i 3. FET 2023. ⛔️⛔️
    4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
    5. i 6. ET 2024. ⛔️⛔️
    7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
    8. FET 4/2025, blighted ovum ⛔️
    dodo87.forum@gmail.com

wildflower
    25. Svibanj 2024. 15:34

Medena ja vise nemam nikakvih simptoma osim sto mi se jako rano pocne spavati… par dana sam imala mukicu i bila jos vise umorna da bi spavala i popodne… sad nakon ovog stresa bolnice vise nemam nista..😂  malo sam nekako slabasna i nemam puno energije ali to pripisujem 3 dana bolnice i brige i sve..
    Anica, ja sam ti trenutno na 5 mg decortina zbog urtikarije… doktori su rekli da su zene uzimale/uzimaju kortice zbog raznih stanja i da sve bude ok❤️takoder su se javile neke cure, mislim Slee, koja je isto uzimala nesto za astmu sto se kao ne smije u trudnoci… ne brini.. zasto si dobila terapiju?
    Sadiegreen ja sam ti imala teske kontrakcije i grceve 8dnt, 9dnt pozitivan test i beta 200+ al opet moj ti je savjet da sacekas test/betu.. nije to garancija niceg.. svakako sretno da je to to!🍀🤞🏻

Eto zene moje drage…. Od tolike puste brige da cu imati uzv kod dr R samo 5 tt i 12 tt, pa sam se u meduvremenu u 9tt narucila kod drugog gina, da bi na kraju imala uzv neplanirano i skoro 7tt u bolnici😂 bas me zanima oce mi dr R htjeti u pon napraviti uzv

Btw jel to steti bebici? Ok vj nije dobro tako cesto ko sto se meni potrefilo, ali opet sto kad su hitni slucajevi i rizicne trudnoce,.. vj se onda cesce obavlja.. ne vjerujem da to steti bebici.. da je neko zracenje i sl

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

angel eyes
    25. Svibanj 2024. 15:44

Žuži 🤗🤗😘😘 tako je, treba si dati vremena i vratit će se pozitiva. Isto kao zadnji put nakon negativne bete pošla sam na kupanje, more je lijek, boli me briga što mi je stomak pun modrica od injekcija 😂 odmah mi je lakše 😎☀️ kako napreduju tvojr mrve, znaš li išta novo?
    Anica kako si? 😘
    Mala razumijem te u potpunosti, teško se više i nadati, da te bar plusić iznenadi 🤗🤗
    Dodo ❤️ joj drži se, nije lako, grli svoju srećicu i posveti se sebi. Vjerujem da će ti na kontroli reći možeš li nastaviti s vježbanjem, ja sam nakon laparaskopije mogla nakon 4 tjedna, mislim da ćeš i ti moći uskoro krenuti.

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok

2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

Anica!
    25. Svibanj 2024. 15:59

Žuži hvala ti od ❤️!! Ni ja jos ne vjerujem. 
    Wildflower ma ne brinem se, čisto me zanima kada cu prestat sa svim ljekovima, pa tako i utrogestano 😂
    Ja sam dekotrin dobila kao terpaiju skoro u svakom FET-u. Tad nikad nije uspilo, pa sam pila kratko. A sad nemam pojma u trudnoci do kad se pije kad je tako preventivno. Ali eto Sreca kaze da je do 13 tjedna.
    Drago mi je da se tebi smirilo, neka tako i ostane! 🙏🏻
    Angel eyes pa neznam sto bi ti rekla, zvucat cu sebicno, ali nisam sretna, ne znam ili jos nisam svijesna i pod PTSP od potpomognute ili su hormoni. Ali bas sam nekako prazna, sto je precudno jer nakon dvi godine borbe si napokon dobi sto si zeli 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️ imam mucnine i ne mogu jest skoro nista i onda nekako nemam volje za nista pa vuce jedno drugo. Ali za to smo se borili 😂🙏🏻

Kako si ti? Jako mi je zao da nije doslo do oplodnje, ne mogu ni zamislit kako ti je. Ali vidim ja da si ti borac i da ces iz dispeta samo jos jace krenut u nove pobjede i drzim fige da bude uspjesno cim prije ❤️❤️❤️🙏🏻

🙎🏻‍♀️95-sve ok, 🙎🏻‍♂️87- oligoasthenozoo -> normo
    1.icsi- 4/2023-Cito
    12 🥚- 7 blastocista - sve ❄️
    1. 12.06 - FET 2 ❄️, jedna odlična, druga loša - ❌
    2. 12.07. - FET 1 ❄️ - ❌
    09- histeroskopija - sve ok
    3. 06.10 - FET 1 ❄️- ❌
    30.10 scratching endometrija
    4. 24.11. - FET 1 ❄️ - ❌
    Kariogrami , trombofilija ✅✅
    5.veljača- FET ❄️ -❌
    Biopsija maternice ✅
    6. 09.04.24 -FET ❄️ - 7dpt ➕ - beta ⏳ 13dpt- 580, 15dnt - 1248

wildflower
    25. Svibanj 2024. 16:08

Anice koji si tt?

'86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

Dodo87
    25. Svibanj 2024. 16:25

Wildflower, bitno da ide nabolje, ali nevjerojatna mi je tvoja priča, nadam se da ćeš se brzo vratiti običnim trudničkim danima i što prije zaboraviti na ovo 🤗❤️

👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
    🧔‍♂️1987 sve OK
    Naš put počinje 2019. 🍀
    1. IVF 2020. ET - 👧💜
    2. i 3. FET 2023. ⛔️⛔️
    4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
    5. i 6. ET 2024. ⛔️⛔️
    7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
    8. FET 4/2025, blighted ovum ⛔️
    dodo87.forum@gmail.com

Anica!
    25. Svibanj 2024. 16:27

wildflower

Anice koji si tt?

Ja sam 9+2. Ti?

🙎🏻‍♀️95-sve ok, 🙎🏻‍♂️87- oligoasthenozoo -> normo
    1.icsi- 4/2023-Cito
    12 🥚- 7 blastocista - sve ❄️
    1. 12.06 - FET 2 ❄️, jedna odlična, druga loša - ❌
    2. 12.07. - FET 1 ❄️ - ❌
    09- histeroskopija - sve ok
    3. 06.10 - FET 1 ❄️- ❌
    30.10 scratching endometrija
    4. 24.11. - FET 1 ❄️ - ❌
    Kariogrami , trombofilija ✅✅
    5.veljača- FET ❄️ -❌
    Biopsija maternice ✅
    6. 09.04.24 -FET ❄️ - 7dpt ➕ - beta ⏳ 13dpt- 580, 15dnt - 1248

Žuži
    25. Svibanj 2024. 16:31

angel eyes

Žuži 🤗🤗😘😘 tako je, treba si dati vremena i vratit će se pozitiva. Isto kao zadnji put nakon negativne bete pošla sam na kupanje, more je lijek, boli me briga što mi je stomak pun modrica od injekcija 😂 odmah mi je lakše 😎☀️ kako napreduju tvojr mrve, znaš li išta novo?
    Anica kako si? 😘
    Mala razumijem te u potpunosti, teško se više i nadati, da te bar plusić iznenadi 🤗🤗
    Dodo ❤️ joj drži se, nije lako, grli svoju srećicu i posveti se sebi. Vjerujem da će ti na kontroli reći možeš li nastaviti s vježbanjem, ja sam nakon laparaskopije mogla nakon 4 tjedna, mislim da ćeš i ti moći uskoro krenuti.

Srećom živimo uz more i imamo tu besplatnu terapiju🏖️Nisu se danas ništa javljali, računam da je to dobar znak. Nadam se bar jednom, sve ostalo bi mi bilo bonus🤗

👩🏻 35 👦🏻35, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
    10 i 11/22 - AIH 👎🏼
    12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
    5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
    7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
    12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
    5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
    7/24 FET 👎🏼
    10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼
    2/25 6 ivf, Repromed, 4 js, 2 opl, 1 morula 👎🏼, 4/25 fet blastociste 👎🏼

wildflower
    25. Svibanj 2024. 17:16

Anice ja sam 7+2, taman smo 2 tjedna razlike :)

Dodo i meni je nevjerojatna😂😳nikad na nista u zivotu nisam bila alergicna, reagirala alergijom, oticanjem… ma nista… i kud bas sad🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
    Nadam se da je to to od mojih sokova u trudnoci🤞🏻🙏🏻

'86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI