Pozdrav cure!
Ne znam jesam li luda, ali mogu li ja osjetiti proces implementacije? Imam čudne senzacije u gornjem dijelu trbuha i nekako mi je teško fizički. Danas je 6. dan nakon transfera.
Sadiegreen, ja sam isto 6. dan nakon transfera imala grceve. Sad vise nemam 🤞🍀 jos koji dan pa cemo vidit jel to bila implantacija ili samo umisljam 🤣🤣
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Tincica drago mi je da su nalazi uredni 🤗
Mala svim srcem ti želim da test pokaže pozitivno i da se obje mrve čvrsto prime, da ti ne treba plan za dalje 🙏🙏😘😘 ja se baš osjećam pregaženo fizički i psihički, definitivno pauza preko ljeta pa naći snage za još koji pokušaj u 8-9mjesecu...
Nadam se za koji dan da će krenuti niz samo pozitivnih testova ❤️❤️
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Wildflower drago mi je sto si bolje i sto su te pustili kući, bas sam se nasmijala kad si rekla da si se osjećala kao kod dr. House-a 😂😂
Sadiegreen moguće da si nešto osjetila, meni je isto bio malo drukčiji osjećaj u trbuhu kad sam ostala trudna. Sjećam se da sam nakon tjedan dana pomislila da bi to moglo bit to. Inače mi PMS krene dosta rano, ali ovo je bilo drukcije. Držim 🤞🏼
Anice ne znam jesam ti čestitala već, bas mi je drago šta je uspila ova zadnja, šećer na kraju ❤️
Angel eyes mene je prošli mjesec kad smo odgodili postupak zbog loših nalaza hormona bas ubilo, bas sam bila razočarana i držalo me to loše raspoloženje neko vrijeme, ali evo proslo je. Triba nam samo malo vrimena svima, bit će bolje 😘
👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
10 i 11/22 - AIH 👎🏼
12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
7/24 FET 👎🏼
10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼
Cure jeli neka bila na decortinu od 5mg (cijela tabelta) i u kojem tjednu trudnoce ga se prestane uzimati? I dali postepeno ili?!
Ja sam uzima pola decortina u stimulaciji
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Wildflower drago mi je da si bolje. Bome ti je bio visok progesteron. Ja sam na taj dan imala 55. Uz prolutex i cylogest. Javi sta ti je rekao dr R. Uzivaj doma sad. Ja sam uzela bejbi kupku za kupanje i neki bio dezodorans. I bejbi kremu za lice. Tako planiraam cilu trudnocu..imas li mucnine? Meni je muka skroro svaki dan pa mi se predvecer smanji, spava mi se al samo navecer uspijem zaspati. Pocela sam se dizati u noci pa idem mokriti i tako lagano svasta nesto.
Angel Eyes Hvala ti na lipoj zelji, volila bi i ja to vise od iceg ali strah me previse se nadat jer se bojim razocaranja ako ne bude tako.
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Angel eyes, drž se, draga 🍀❤️
Leona, ja ti imam jedan oblik artritisa, dijagnoza preko 10 godina, držim se dosta pod kontrolom i uzimam lijekove za bolove samo kad je jako sila, u trudnoći me jednom jako uhvatio išijas, plakala sam od bolova - rečeno mi je da smijem lupocet i normabel, tako da provjeri s doktorima. Ne smiješ ni trpjeti bol, super stvar ti je i trudnički jastuk.
Što se tiče masaže u trudnoći, masirana sam cijelu trudnoću (baby uljem), ali na boku jer je moj lumbalni dio jako osjetljiv i baš mi je trebalo otpuštanje napetosti svaki tjedan.
Cure koje su u procesu "evakuacije trudnoće", kako i meni stručno piše u nalazu držite mi se, jako je teško, ali olakšajte si i psihički i fizički, nadam se da ćemo sve skupa brzo smoći snage i hrabrosti za dalje.
Nisam ništa pisala dok nisam bila sigurna, ali evo sad kad je prošlo par dana, mogu potvrditi da mi je krvarenje nakon zahvata trajalo točno 7 dana, ne mogu dočekati kontrolu, pogotovo što mi je phd nalaz gotov od srijede, a ja ne mogu do njega.
Danas i jučer mi je bilo malo teško, prvo mi je curka rekla "Mama sad me možeš nositi jer nemaš više bebu u trbuhu", a prodavačica u kvartu me pitala jel čekamo bracu ili seku jer imam baš okrugli trbuh, kile zaostale još od prve trudnoće. Tako da svaki dan je izazov, uskoro se i vraćam na posao.
Zna li možda netko hoće li mi doktor na kontroli moći potvrditi smijem li početi vježbati? Jako mi fali, i zbog bolesti, ali i htjela bih se malo učvrstiti, koliko sam bila sretna što sam zatrudnjela, toliko me brinulo kako ću iznijeti trudnoću s +15 kg viška već u startu.
Sad imam drugu priliku i ne bih htjela zeznuti ništa.
Mala, muž i ja smo prije ovog postupka pili Proxeed, a sad smo uzeli Catafertyl, ako ti što znači.
Jurky, smokve se odmaču, hvala za tip 🫶
👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
🧔♂️1987 sve OK
Naš put počinje 2019. 🍀
1. IVF 2020. ET - 👧💜
2. FET 2023. ⛔️
3. FET 2023. ⛔️
4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
5. ET 2024. ⛔️
6. ET 2024. ⛔️
7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
8. FET 4/2025 ❄️❄️, beta 8.5. ⏳️
dodo87.forum@gmail.com
Medena ja vise nemam nikakvih simptoma osim sto mi se jako rano pocne spavati… par dana sam imala mukicu i bila jos vise umorna da bi spavala i popodne… sad nakon ovog stresa bolnice vise nemam nista..😂 malo sam nekako slabasna i nemam puno energije ali to pripisujem 3 dana bolnice i brige i sve..
Anica, ja sam ti trenutno na 5 mg decortina zbog urtikarije… doktori su rekli da su zene uzimale/uzimaju kortice zbog raznih stanja i da sve bude ok❤️takoder su se javile neke cure, mislim Slee, koja je isto uzimala nesto za astmu sto se kao ne smije u trudnoci… ne brini.. zasto si dobila terapiju?
Sadiegreen ja sam ti imala teske kontrakcije i grceve 8dnt, 9dnt pozitivan test i beta 200+ al opet moj ti je savjet da sacekas test/betu.. nije to garancija niceg.. svakako sretno da je to to!🍀🤞🏻
Eto zene moje drage…. Od tolike puste brige da cu imati uzv kod dr R samo 5 tt i 12 tt, pa sam se u meduvremenu u 9tt narucila kod drugog gina, da bi na kraju imala uzv neplanirano i skoro 7tt u bolnici😂 bas me zanima oce mi dr R htjeti u pon napraviti uzv
Btw jel to steti bebici? Ok vj nije dobro tako cesto ko sto se meni potrefilo, ali opet sto kad su hitni slucajevi i rizicne trudnoce,.. vj se onda cesce obavlja.. ne vjerujem da to steti bebici.. da je neko zracenje i sl
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Žuži 🤗🤗😘😘 tako je, treba si dati vremena i vratit će se pozitiva. Isto kao zadnji put nakon negativne bete pošla sam na kupanje, more je lijek, boli me briga što mi je stomak pun modrica od injekcija 😂 odmah mi je lakše 😎☀️ kako napreduju tvojr mrve, znaš li išta novo?
Anica kako si? 😘
Mala razumijem te u potpunosti, teško se više i nadati, da te bar plusić iznenadi 🤗🤗
Dodo ❤️ joj drži se, nije lako, grli svoju srećicu i posveti se sebi. Vjerujem da će ti na kontroli reći možeš li nastaviti s vježbanjem, ja sam nakon laparaskopije mogla nakon 4 tjedna, mislim da ćeš i ti moći uskoro krenuti.
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Žuži hvala ti od ❤️!! Ni ja jos ne vjerujem.
Wildflower ma ne brinem se, čisto me zanima kada cu prestat sa svim ljekovima, pa tako i utrogestano 😂
Ja sam dekotrin dobila kao terpaiju skoro u svakom FET-u. Tad nikad nije uspilo, pa sam pila kratko. A sad nemam pojma u trudnoci do kad se pije kad je tako preventivno. Ali eto Sreca kaze da je do 13 tjedna.
Drago mi je da se tebi smirilo, neka tako i ostane! 🙏🏻
Angel eyes pa neznam sto bi ti rekla, zvucat cu sebicno, ali nisam sretna, ne znam ili jos nisam svijesna i pod PTSP od potpomognute ili su hormoni. Ali bas sam nekako prazna, sto je precudno jer nakon dvi godine borbe si napokon dobi sto si zeli 🤷🏼♀️🤷🏼♀️ imam mucnine i ne mogu jest skoro nista i onda nekako nemam volje za nista pa vuce jedno drugo. Ali za to smo se borili 😂🙏🏻
Kako si ti? Jako mi je zao da nije doslo do oplodnje, ne mogu ni zamislit kako ti je. Ali vidim ja da si ti borac i da ces iz dispeta samo jos jace krenut u nove pobjede i drzim fige da bude uspjesno cim prije ❤️❤️❤️🙏🏻
🙎🏻♀️95-sve ok, 🙎🏻♂️87- oligoasthenozoo -> normo
1.icsi- 4/2023-Cito
12 🥚- 7 blastocista - sve ❄️
1. 12.06 - FET 2 ❄️, jedna odlična, druga loša - ❌
2. 12.07. - FET 1 ❄️ - ❌
09- histeroskopija - sve ok
3. 06.10 - FET 1 ❄️- ❌
30.10 scratching endometrija
4. 24.11. - FET 1 ❄️ - ❌
Kariogrami , trombofilija ✅✅
5.veljača- FET ❄️ -❌
Biopsija maternice ✅