Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sadiegreen
    25. Svibanj 2024. 11:29

Pozdrav cure! 
    Ne znam jesam li luda, ali mogu li ja osjetiti proces implementacije? Imam čudne senzacije u gornjem dijelu trbuha i nekako mi je teško fizički. Danas je 6. dan nakon transfera. 

🙎‍♀️ (35g) nizak amh, 5,3 pmol/L
    🙎‍♂️ (35g) loš spermiogram (hipospermija, astenozoospermija, teratozoospermija)
    5/2024 Beta+, aspiracija 9 js, 8 oplođenih, 1 ET, 4 ❄️ test 31.5. ❌
    6/2024 FET, 26.6. Beta1 310, 28.6. Beta2 855, 12.7. UZV ❤️ it's a (low risk) boy 💙

Mala 33
    25. Svibanj 2024. 11:32

Angel Eyes I ja planiram uzimat te suplemente i nadam se boljem ishodu. Ja cekam iduci tj pa cu napravit test vjer u cetvrtak ili petak, vidit da nece kojim cudom test pokazati +. Ako ne bude mislim pustit da dobijem M pa cim prodje narucit se na pregled u Cita i vidit sta dalje i koliko bi bila pauza. Mozda se nebi bunila ni da ljeto pauziram da napunim baterije. Receno mi je u KBC da ako ovaj put ne upali da bi me poslali nas poslali na dodatne pretrage pa se mozda u faci cekanja uhvatim i toga. Kad ti imas u planu?

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

Anica!
    25. Svibanj 2024. 12:31

Cure jeli neka bila na decortinu od 5mg (cijela tabelta) i u kojem tjednu trudnoce ga se prestane uzimati? I dali postepeno ili?!

🙎🏻‍♀️95-sve ok, 🙎🏻‍♂️87- oligoasthenozoo -> normo
    1.icsi- 4/2023-Cito
    12 🥚- 7 blastocista - sve ❄️
    1. 12.06 - FET 2 ❄️, jedna odlična, druga loša - ❌
    2. 12.07. - FET 1 ❄️ - ❌
    09- histeroskopija - sve ok
    3. 06.10 - FET 1 ❄️- ❌
    30.10 scratching endometrija
    4. 24.11. - FET 1 ❄️ - ❌
    Kariogrami , trombofilija ✅✅
    5.veljača- FET ❄️ -❌
    Biopsija maternice ✅
    6. 09.04.24 -FET ❄️ - 7dpt ➕ - beta ⏳ 13dpt- 580, 15dnt - 1248

Sreca najveća
    25. Svibanj 2024. 13:01

Anica,ja sam bila na Medrolu ( 8 mg) do 13 nedelje trudnoce. To je isto kortikosteroid. Nakon toga su smanjili dozu na 4mg i nakon sedam dana ukidanje.
    Ne brini to je skroz sve ok. Nece nista biti bebici.
    Saniii…cekam sa tobom testic!
    Ostalima puno snage i pozitive❤️

Ja 36 nizak AMH ,on Savren
    3xIVF - biohemijske
    09/23 Genesis Novi Sad Nk cells,ERAtest,bopsija ,histero ( nadjen septum 1cm)
    4- Prag ,Fertycare- stiže devojčica🥰🥰❤️❤️❤️💕
    02.08.2024.stigla princeza
    Never give up!
    05.12.2025- prirodna T 7+3 🙈😍

Sreca najveća
    25. Svibanj 2024. 13:12

sadiegreen

Pozdrav cure!
    Ne znam jesam li luda, ali mogu li ja osjetiti proces implementacije? Imam čudne senzacije u gornjem dijelu trbuha i nekako mi je teško fizički. Danas je 6. dan nakon transfera.

Sediegreen… ja sam sedmi dan osetila grcenje materice koje je trajalo do 9 dana….i kap smedje krvi ali kap. Nakon toga sam uradila test 8 dana ujutro jasna i lepa crtica. Ja sam sve osetila ali nakon toga tri do cetiti tjedna je bilo mirno i bez nekih simptoma…
    Sretno!❤️

Ja 36 nizak AMH ,on Savren
    3xIVF - biohemijske
    09/23 Genesis Novi Sad Nk cells,ERAtest,bopsija ,histero ( nadjen septum 1cm)
    4- Prag ,Fertycare- stiže devojčica🥰🥰❤️❤️❤️💕
    02.08.2024.stigla princeza
    Never give up!
    05.12.2025- prirodna T 7+3 🙈😍

Čokoladica 🍀
    25. Svibanj 2024. 13:18

sadiegreen

Pozdrav cure!

Sadiegreen, ja sam isto 6. dan nakon transfera imala grceve. Sad vise nemam 🤞🍀 jos koji dan pa cemo vidit jel to bila implantacija ili samo umisljam 🤣🤣

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

angel eyes
    25. Svibanj 2024. 13:33

Tincica drago mi je da su nalazi uredni 🤗
    Mala svim srcem ti želim da test pokaže pozitivno i da se obje mrve čvrsto prime, da ti ne treba plan za dalje 🙏🙏😘😘 ja se baš osjećam pregaženo fizički i psihički, definitivno pauza preko ljeta pa naći snage za još koji pokušaj u 8-9mjesecu...
    Nadam se za koji dan da će krenuti niz samo pozitivnih testova ❤️❤️

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok

2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

Žuži
    25. Svibanj 2024. 13:41

Wildflower drago mi je sto si bolje i sto su te pustili kući, bas sam se nasmijala kad si rekla da si se osjećala kao kod dr. House-a 😂😂 
    Sadiegreen moguće da si nešto osjetila, meni je isto bio malo drukčiji osjećaj u trbuhu kad sam ostala trudna. Sjećam se da sam nakon tjedan dana pomislila da bi to moglo bit to. Inače mi PMS krene dosta rano, ali ovo je bilo drukcije. Držim 🤞🏼
    Anice ne znam jesam ti čestitala već, bas mi je drago šta je uspila ova zadnja, šećer na kraju ❤️
    Angel eyes mene je prošli mjesec kad smo odgodili postupak zbog loših nalaza hormona bas ubilo, bas sam bila razočarana i držalo me to loše raspoloženje neko vrijeme, ali evo proslo je. Triba nam samo malo vrimena svima, bit će bolje 😘

👩🏻 35 👦🏻35, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
    10 i 11/22 - AIH 👎🏼
    12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
    5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
    7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
    12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
    5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
    7/24 FET 👎🏼
    10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼
    2/25 6 ivf, Repromed, 4 js, 2 opl, 1 morula 👎🏼, 4/25 fet blastociste 👎🏼

Mala 33
    25. Svibanj 2024. 14:39

Anica!

Cure jeli neka bila na decortinu od 5mg (cijela tabelta) i u kojem tjednu trudnoce ga se prestane uzimati? I dali postepeno ili?!

Ja sam uzima pola decortina u stimulaciji

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

Medena33
    25. Svibanj 2024. 15:10

Wildflower drago mi je da si bolje. Bome ti je bio visok progesteron. Ja sam na taj dan imala 55. Uz prolutex i cylogest. Javi sta ti je rekao dr R. Uzivaj doma sad. Ja sam uzela bejbi kupku za kupanje i neki bio dezodorans. I bejbi kremu za lice. Tako planiraam cilu trudnocu..imas li mucnine? Meni je muka skroro svaki dan pa mi se predvecer smanji, spava mi se al samo navecer uspijem zaspati. Pocela sam se dizati u noci pa idem mokriti i tako lagano svasta nesto.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI