Pozz cure, mene su zvali sa genetike jučer i javili da je nalaz kariograma i mene i supruga uredan. Mengu sam trebala dobiti još 21.05., međutim obzirom na to da sam prošli mjesec odustala od aspiracije, sve se poremetilo... Ko zna kad će doći sad, inače je svakih 28 dana a sad evo.. Ništa... Sretno svima 🤞
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
I da zaboravila sam reci
Ova dr. dermatologije sumnja mozda na alergiju na progesteron
Ima jedan znanstveni clanak na tu temu, povezanost urtikarije i sintetickog progesterona u IVF pacijentica
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC10817690/
Doduse uzorak je 200tinjak zena kojima se to pojavilo.. pa eto toliki sam pehist🤣
Zalijepit cu ovaj clanak tu da ostane, mozda nekome nekada pomogne…
Bas ima primjer zene koja je primala prvo progesteron intermuskularno, pa vaginalno i tocno nakon 7 tjedana joj se pojavila urtikarija..
Bas me zanima komentar dr R..
Na dermatologiji su mi rekli da sam ja prvi ovakav slucaj…
Bas sam se osjecala ko u Dr. Houseu😂
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Primjer ove zene je tocno i moj.. sad je proslo nekih 7 tj od samog postupka, uzimala sam prvo intermuskularno (prolutex) i vaginalno, i onda nastavila samo vaginalno.
Jos je meni 13dnt progesteron bio veci od 300 a referentni interval za 1.trimestar je nesto malo vise od 100..
Ali dr R nije imao komentar na to samo da je to sve ok i normalno.. i samo mi ukinuo prolutex..
Tko ce znati🤷🏻♀️
Ali opet mi je cudno sto mi je ostavio iti te vaginalete ako minje tako povisen.. pa valjda onda moje tijelo ipak dovoljno progesterona proizvodi🤷🏻♀️ali nisam se htjela mijesati
Ugl sad sam na Utrogestanu
On je cak manja doza od Cyclogesta…
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Korni, Leona, Jabukica hvala vam 😘
Wildflower drago mi je da su te pustili i da si bolje, neka i dalje bude sve ok ❤️ baš me zanima što će ti dr R reći na sve ovo.
Želim svima lijepi i mirni vikend ☀️☀️
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Lola1, baš mi je žao, nadam se da će što brže i bezbolnije proći..drži se 🥰
Saniii, slažem se s tobom da je čekanje najgori dio 💪
Leona, joj žao mi je, nadam se da će te brzo otkočiti 🤞🤞🥰 grozan je to osjećaj uff..
Wildflower, drago mi je da si doma i nadam se da će i dalje sve biti u redu 🤞🥰 čuvaj se 🤗
Tinčica, super da su vam kariogrami uredni 🥳🥰 gdje ste radili?
Ugodan vikend želim 🤗😘
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Pozdrav cure!
Ne znam jesam li luda, ali mogu li ja osjetiti proces implementacije? Imam čudne senzacije u gornjem dijelu trbuha i nekako mi je teško fizički. Danas je 6. dan nakon transfera.
🙎♀️ (35g) nizak amh, 5,3 pmol/L
🙎♂️ (35g) loš spermiogram (hipospermija, astenozoospermija, teratozoospermija)
5/2024 Beta+, aspiracija 9 js, 8 oplođenih, 1 ET, 4 ❄️ test 31.5. ❌
6/2024 FET, 26.6. Beta1 310, 28.6. Beta2 855, 12.7. UZV ❤️ it's a (low risk) boy 💙
Angel Eyes I ja planiram uzimat te suplemente i nadam se boljem ishodu. Ja cekam iduci tj pa cu napravit test vjer u cetvrtak ili petak, vidit da nece kojim cudom test pokazati +. Ako ne bude mislim pustit da dobijem M pa cim prodje narucit se na pregled u Cita i vidit sta dalje i koliko bi bila pauza. Mozda se nebi bunila ni da ljeto pauziram da napunim baterije. Receno mi je u KBC da ako ovaj put ne upali da bi me poslali nas poslali na dodatne pretrage pa se mozda u faci cekanja uhvatim i toga. Kad ti imas u planu?
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Cure jeli neka bila na decortinu od 5mg (cijela tabelta) i u kojem tjednu trudnoce ga se prestane uzimati? I dali postepeno ili?!
🙎🏻♀️95-sve ok, 🙎🏻♂️87- oligoasthenozoo -> normo
1.icsi- 4/2023-Cito
12 🥚- 7 blastocista - sve ❄️
1. 12.06 - FET 2 ❄️, jedna odlična, druga loša - ❌
2. 12.07. - FET 1 ❄️ - ❌
09- histeroskopija - sve ok
3. 06.10 - FET 1 ❄️- ❌
30.10 scratching endometrija
4. 24.11. - FET 1 ❄️ - ❌
Kariogrami , trombofilija ✅✅
5.veljača- FET ❄️ -❌
Biopsija maternice ✅
6. 09.04.24 -FET ❄️ - 7dpt ➕ - beta ⏳ 13dpt- 580, 15dnt - 1248
Anica,ja sam bila na Medrolu ( 8 mg) do 13 nedelje trudnoce. To je isto kortikosteroid. Nakon toga su smanjili dozu na 4mg i nakon sedam dana ukidanje.
Ne brini to je skroz sve ok. Nece nista biti bebici.
Saniii…cekam sa tobom testic!
Ostalima puno snage i pozitive❤️
Ja 36 nizak AMH ,on Savren
3xIVF - biohemijske
09/23 Genesis Novi Sad Nk cells,ERAtest,bopsija ,histero ( nadjen septum 1cm)
4- Prag ,Fertycare- stiže devojčica🥰🥰❤️❤️❤️💕
02.08.2024.stigla princeza
Never give up!
Pozdrav cure!
Ne znam jesam li luda, ali mogu li ja osjetiti proces implementacije? Imam čudne senzacije u gornjem dijelu trbuha i nekako mi je teško fizički. Danas je 6. dan nakon transfera.
Sediegreen… ja sam sedmi dan osetila grcenje materice koje je trajalo do 9 dana….i kap smedje krvi ali kap. Nakon toga sam uradila test 8 dana ujutro jasna i lepa crtica. Ja sam sve osetila ali nakon toga tri do cetiti tjedna je bilo mirno i bez nekih simptoma…
Sretno!❤️
Ja 36 nizak AMH ,on Savren
3xIVF - biohemijske
09/23 Genesis Novi Sad Nk cells,ERAtest,bopsija ,histero ( nadjen septum 1cm)
4- Prag ,Fertycare- stiže devojčica🥰🥰❤️❤️❤️💕
02.08.2024.stigla princeza
Never give up!
Sortiraj odgovore
Najstariji