Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ania
    23. Svibanj 2024. 18:48

Bok cure, sorry kaj ne pišem svakoj pojedinačno, ima nas 😀 čitam, nisam sve zapamtila...Današnjim curama želim dobar party i da se sve oplode :)
    Moja očekivana beta danas je 0.20. Idemo dalje u nove pobjede, čeka me fet uskoro, nadam se. Imamo 1 smrzlića. Htjela sam vas pitati za provjeru vitamina D, koliko dugo se prije vađenja krvi prestaje sa suplementima i vadi li se natašte? Hvala. Nisam još do sad provjeravala, a voljela bi prije fet-a. 

Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
    On 1982., normozoo., sve ok.
    10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
    5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
    7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
    1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
    Panorama - nizak rizik; curica :)

dreamer ❤
    23. Svibanj 2024. 19:03

Cure koje ste u poliklinici Škvorc, kako ste saznale tko će vam biti na aspiraciji? Meni dr. Lana danas nije ništa rekla a ja zaboravila to pitati 😀

👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
    •04/22 1.ICSI Petrova: ~ 6 bc❄
    1.FET 06/22 ❄ 1 bc ~ beta 0
    2.FET 07/22 ❄ 1 bc ~ beta 0
    3.FET 04/23❄❄2 bc~ beta 0
    4. FET 09/23 ❄❄2 bc~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 x
    •05/24 2.ICSI pol. Škvorc: ~5 bc ❄
    1. ET ❄ 1 bc ~ beta 0
    2. FET10/24 ❄1 bc ~ beta 0
    3. FET 02/25 ❄ 1 bc ~ beta 0
    4. FET 03/25 ❄❄ 2 bc ~ beta 0
    •06/25 3. ICSI pol. Škvorc: ~3bc ❄
    1. ET ❄❄ 2bc ~ 1.beta 564,5 ❤️ 2.beta 1119,5 ❤️ 1.UZV imamo❤️ 2. UZV missed ab 💔

Hypnoticpoison
    23. Svibanj 2024. 19:12

Angel eyes naavijam na najjače da se obje oplode!🤞🤞🍀🍀❤️❤️
    Žuži i za tebe navijam da se sve tri oplode!🤞🤞🍀🍀❤️❤️
    Jabukica preeeedivno! Baš sam sretna da je sve u redu!😊 Uživaj u trudnoći i iznenađenju i svakako i nama javi da li stiže princezica ili mali princ.🤗🤗😘😘❤️❤️
    Ania neopisivo mi je žao. Ali vidim da si optimistična i da uskoro krećeš u FET tako da od ❤️ navijam na najjače!💪💪🤞🤞🍀🍀❤️❤️
    Dreamer super su folikulići!💪💪 Neka i dalje ide sve po planu!🤞🤞🍀🍀❤️❤️
    Rolice hvala na pitanju, dobro sam. Kako si mi ti?🤗❤️ Navijam da je menstruacija na vidiku, da ovo sve prođe čim prije i najbezbolnije.🫂❤️
    Wildflower najbitnije da je sa bebicom sve u redu.❤️ Nadam se da će se osip povući čim prije.
    Nove curke dobrodošle i želim vam svu sreću ovog svijeta!💪💪🤞🤞🍀🍀❤️❤️

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼

2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏

"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

• BikMik
    23. Svibanj 2024. 19:26

Ani32

Žuži da, da, vidim da je kod svake različito. Nema pravila. Bas tako mi Dr. kaze svako tijelo je drugacije. Nikada se ne zna tocno kad, sto ni kakav ce biti ishod. Moze se samo nagađati.
    BikMik a eto znas kako je :)s jedne strane presretna, najsretnija na svijetu sto krećemo napokon s protokolom, a s druge strane frustracija jer cu morati lagati, izmisljati, bitnim osobama, a to mi je grozno. Ali dobro, morat cu ako zatreba. Samo još moram procesuirati u glavi da tako mora biti i ne zivcirat se puno.
    angel eyes pokusat cu stres srezati, ali to znaci da cu morati biti hladnokrvna i da me nije briga puno, haha, a ja cu uvijek sve uciniti za druge pa mi je sad bas teska ta neizvjesnost.
    Mozda ruzno zvuci, sebično, ali iskreno nista mi i nije bitnije od ovog IVF-a u 7 mj, mogu i ja jednom u zivotu biti sebična 😁 Hvala vam cure na podrsci🤗

Upravo to, moramo sad po prvi put na sebe pripaziti, a nije da ikome skodimo nego samo 'ne izpostujemo'. Ja sam na kraju najbitnijim ljudima i rekla za postupake, jer nisam mogla bas mjesecima najblizima lagati stalno. I rekla da cu pricat kad mi se bude pricalk i sad mi je bolje 😅

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

• Ania
    23. Svibanj 2024. 19:27

Hypnoticpoison

Jabukica preeeedivno! Baš sam sretna da je sve u redu!😊 Uživaj u trudnoći i iznenađenju i svakako i nama javi da li stiže princezica ili mali princ.🤗🤗😘😘❤️❤️
    Ania neopisivo mi je žao. Ali vidim da si optimistična i da uskoro krećeš u FET tako da od ❤️ navijam na najjače!💪💪🤞🤞🍀🍀❤️❤️
    Rolice hvala na pitanju, dobro sam. Kako si mi ti?🤗❤️ Navijam da je menstruacija na vidiku, da ovo sve prođe čim prije i najbezbolnije.🫂❤️
    Wildflower najbitnije da je sa bebicom sve u redu.❤️ Nadam se da će se osip povući čim prije.

Hvala ti Hypnoticpoison:) Kao prvo nisam još napisala (ali imam u mislima:) da ti čestitam od srca, presretna sam zbog tebe. 😀 Kad je idući uzv? Kako se osjećaš? Nadam se da ćeš ostati tu i tamo i navijati za nas :) Svaka čast kako uspiješ a da ne preskočiš ni jednu od nas :)
    Da, ostala sam i dalje optimistična, nije me obeshrabrilo ni iznenadilo, nekako sam znala da od toga niš. Ne znam još kako dalje, prvo čekam mengu, pa kontrolu za oko 2 tjedna i jednostavno ću vjerovati u našeg prvog smrzlića,  blasticu. Ali prije toga mi slijedi provjera vitD, papa, možda još nešto i nadam se histero. 

Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
    On 1982., normozoo., sve ok.
    10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
    5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
    7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
    1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
    Panorama - nizak rizik; curica :)

angel eyes
    23. Svibanj 2024. 19:29

Hypnoticpoison hvala ❤️❤️
    Ania žao mi je 😔 nadam se da će fet biti uspješan 🥰 mislim da se treba prestati 7 dana prije vađenja vitamina D sa suplementima i da bi trebalo biti natašte, ali iskusnije cure će ti reći 😘

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok

2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

wildflower
    23. Svibanj 2024. 19:35

Mislim da je uvijek preporuka 10ak dana prije vadjenja krvi prestati sa suplementacijom ako nesto specificno vadis sto uzimas u vidu suplemenata.

Meni je endokrinologinja rekla da u trudnoci nastavim sa D-vitalom bez problema i dr R mi je takoder rekao da mogu nastaviti.
    Svakako cu ga prekontrolirati u medjuvremenu pa cemo vidjeti za dalje.

Kako god, dozvoljen je.

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

Hypnoticpoison
    23. Svibanj 2024. 19:40

Ania

Hypnoticpoison

Hvala ti Hypnoticpoison:) Kao prvo nisam još napisala (ali imam u mislima:) da ti čestitam od srca, presretna sam zbog tebe. 😀 Kad je idući uzv? Kako se osjećaš? Nadam se da ćeš ostati tu i tamo i navijati za nas :) Svaka čast kako uspiješ a da ne preskočiš ni jednu od nas :)
    Da, ostala sam i dalje optimistična, nije me obeshrabrilo ni iznenadilo, nekako sam znala da od toga niš. Ne znam još kako dalje, prvo čekam mengu, pa kontrolu za oko 2 tjedna i jednostavno ću vjerovati u našeg prvog smrzlića, blasticu. Ali prije toga mi slijedi provjera vitD, papa, možda još nešto i nadam se histero.

Ania hvala ti od ❤️!🤗🤗😘😘 Imam mučnine, podrigujem se još uvijek 🤭, ali inače sam dobro. Drugi ultrazvuk imamo 03.06. i još malo i početi će me loviti panika jer kod prvog postupka, za nas je baš taj drugi ultrazvuk bio koban.😔😔 Da, najbolje da sve provjeriš, da bude sve kako treba, pa onda po mrvicu, jer mrvica je na sigurnome i čeka mamicu.🤗❤️ Svaki dan se ja javljam i navijam za sve Vas! Baš ste mi prirasle srcu!😘😘❤️❤️

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼

2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏

"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

Bebolina2024
    23. Svibanj 2024. 19:45

Ania žao mi je.
    Ani32 najbolje dan po dan i bit će kako mora biti. Sad razbijaš glavu oko toga i pod stresom si a možda se baš poklopi najbolji mogući scenarij.
    Otprilike će se situacija moći vidjeti kad krenu UZV i kad se vidi kojom brzinom će rasti.
    Ja ovaj put želim ići skroz bez stresa, nažalost tako sam rekla zadnji put pa sam imala smrtni slučaj. To su stvari na koje ne možemo utjecati ali ovaj put i posao i sve ide sa strane, koliko god puta ću izostati uopće me nije briga. Ovo mi je zadnji postupak i zadnja šansa da ugledam plusić. Sretno, da ti se sve lijepo posloži 😘

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Rolica
    23. Svibanj 2024. 20:21

Čokoladice ma nisi, ne brini, radije da realno cujem stvari 😘
    HypnoticP evo nervozna sam vec lagano, ne znam sto ocekivati ni koje tablete protiv bolova si uzeti, vidjet cu preporuke u ljekarni 😅 Šaljem ti svu mogucu pozitivu da ti sve bude supeeeer dalje 🙏🥰♥️
    Bebolina drzim fige da ugledas plusic 🍀🙏

👩 39 g, AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 37 g, oligozoospermia,
    2020. prirodna tr -> missed abb 11 tt
    1. 04/24 Beta+ -> stimulirali -> 1 🐧 👉 FET 👉 b.o. 6 tt
    2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 03/25 KBCSM - prirodan - 1🐣 -> X
    6. 11/25 Škvorc - prirodan - 1🐣 - X
    rolica.forum@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI