Simbalija, Čokoladice, jooooj kad to sve cujem mi je muka… sve sam blize ideji napraviti kao Dodo kod Podobnika… nek sve uklone i bok… Dodo koliko su ti ostetili endo s time, jesu rekli nesto? Ja imam i alergije na tablete, te protiv bolova isto mogu samo neke, max doza 500… 😵💫😵💫😵💫
Rolica joj stvarno mi je zao ako sam te zbedirala sa svojim iskustvom 🫣
A kad smo vec kod vakuuma, mislim da mi je frendica to radila u Petrovoj, ali nemoj me uzet za rijec.
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Drage žene,
pratim vas zadnjih mjesec dana i došla sam i sama po malo ohrabrenja i utjehe. Nadam se da je u redu ovako banuti, a i vjerujem da shvaćate moje psihičko stanje
Uglavnom, danas sam imala FET dvije petodnevne blastociste. To je bilo prijepodne. Nakon dolaska doma sam išla nekoliko puta na wc i sad zadnja dva puta sam obrisala sukrvicu. Ne znam je li to normalno? Na internetu nalazim samo krvarenje kao posljedicu implantacijskog krvarenja, a ovo to nije. Tješim se da je od manipulacije cerviksom odnosno nekakve mehaničke povrede…je li?
Ovo mi je drugi postupak, prvi je bio prirodnjak i završio je biokemijskom. I nakon tog transfera sam krvarila, ali ne ovoliko.
Naša priča je kao i neke druge ovdje, nakon prve spontane uredno iznesene trudnoće sam imala dvije izvanmaternične i evo do sad tri biokemijske. Na lijevom jajovodu imam hydrosalpinx kao posljedicu te jedne ektopične, a desni jajovod je u redu. Na IVF smo se odlučili jer više do trudnoće nije dolazilo, a rizik za ponovnu izvanmaterničnu je jako velik. Inače imam hashimota koji je pod kontrolom.
Prije ovog FETa me oprala užasna nervoza, uopće ne znam zašto. Cijeli dan plačem pa stanem pa plačem, a inače nisam baš takva. Dobivala sam estrofem i utrogestane, ne znam je li do toga, što vi mislite? Inače je sve ok prošlo, nisam ni osjetila transfer, a dr je bila jako zadovoljna svime.
Uredit ću potpis.
Svima vam želim puno sreće u ovoj borbi. Curkama koje ispraćaju svoje trudnoće, negativne bete i bebice šaljem najveći zagrljaj ikad, jake ste, i znate što, sve je to veliki drekec, ali neke kulture od drekeca grade kuće pa ćete i vi tako svoju snagu! I ja imam dobar temelj od drekeca.
Šaljem svima veliki zagrljaj i hvala unaprijed na odgovorima. (Ne znam gdje je je smajlić za srčeka, djeteline i drekece pa vizualizirajte da sam stavila) :wink:
Dobrodošla na forum🥰 nemam ti nešto pametno za odgovoriti jer se nisam našla u takvoj situaciji nakon transfera. Virujen da nije nešto strašno već kao šta si i sama rekla, vjerojatno je riječ o manjoj povredi, netko ima osjetljiviji cerviks. Mislim da je meni jednom čak tako bilo nakon običnog pregleda. Ako ti se nastavi, javi se poliklinici u koju ideš pa vidi šta će ti reci.
Slažem se s tobom da je ovo jedno veliko govanceko (kako bi moji nećaci rekli)😂. Ali možda uspijemo od limuna napraviti limunadu. U svakom slučaju fet dvije blastociste zvuci obećavajuće, želim ti svu sreću 🍀🤞🏼
👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
10 i 11/22 - AIH 👎🏼
12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
7/24 FET 👎🏼
10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼
Ja sam prestala piti vitamin d. Sad pijem samo folnu i pise da je samo ona potrebna u prva tri mjeseca ako se raznovrsno hranis.
Žuži da, da, vidim da je kod svake različito. Nema pravila. Bas tako mi Dr. kaze svako tijelo je drugacije. Nikada se ne zna tocno kad, sto ni kakav ce biti ishod. Moze se samo nagađati.
BikMik a eto znas kako je :) s jedne strane presretna, najsretnija na svijetu sto krećemo napokon s protokolom, a s druge strane frustracija jer cu morati lagati, izmisljati, bitnim osobama, a to mi je grozno. Ali dobro, morat cu ako zatreba. Samo još moram procesuirati u glavi da tako mora biti i ne zivcirat se puno.
angel eyes pokusat cu stres srezati, ali to znaci da cu morati biti hladnokrvna i da me nije briga puno, haha, a ja cu uvijek sve uciniti za druge pa mi je sad bas teska ta neizvjesnost.
Mozda ruzno zvuci, sebično, ali iskreno nista mi i nije bitnije od ovog IVF-a u 7 mj, mogu i ja jednom u zivotu biti sebična 😁 Hvala vam cure na podrsci🤗
👰33 - oba jajovoda✂️ AMH 6,18 pmol/l,
TSH ➡️1,4 (Euthyrox)
🙎♂️41 - hipospermia ➡️
5/2024 hipospermia (Fertilup)
💥BetaPlus IVF - 7/2024. (Gonal F + Antag.+ Ovitrelle)
Aspiracija 18.7.2024. - 12 🥚5 oplođenih
Transfer 23.7.,vraćena 2 zametka 3.dan ➡️Beta 1,2 ❌
🌠Najsnažnije priče su one neispričane🌠
Rolica drži se 🤗 nadam se da će ipak tebi samo krenuti ili uz neke lakše tablete.
Ani dobro si rekla, ovo ti je najvažnije. Nekad moramo staviti sebe na prvo mjesto, to nije sebičnost. Ja sam napokon počela odbijati neke poslove, ljude, stvari koje ne mogu u tom trenutku. Trebamo čuvati svoju energiju, a za postupke je bome treba dosta. Posložit će se sve to, ne brini. Sretno 🥰
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Bok cure, sorry kaj ne pišem svakoj pojedinačno, ima nas 😀 čitam, nisam sve zapamtila...Današnjim curama želim dobar party i da se sve oplode :)
Moja očekivana beta danas je 0.20. Idemo dalje u nove pobjede, čeka me fet uskoro, nadam se. Imamo 1 smrzlića. Htjela sam vas pitati za provjeru vitamina D, koliko dugo se prije vađenja krvi prestaje sa suplementima i vadi li se natašte? Hvala. Nisam još do sad provjeravala, a voljela bi prije fet-a.
Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
On 1982., normozoo., sve ok.
10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
Panorama - nizak rizik; curica :)
Cure koje ste u poliklinici Škvorc, kako ste saznale tko će vam biti na aspiraciji? Meni dr. Lana danas nije ništa rekla a ja zaboravila to pitati 😀
👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2 💉 ; ~ 6❄❤
1.FET ➡️ 06/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
2.FET ➡️ 07/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
3.FET ➡️ 04/23❄❄2 blastice~ beta 0
4. FET ➡️ 09/23 ❄️❄️2 blastice~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 😪
05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄️❤️
1. ET ➡️ 1 blastica ~ beta 0
2. FET➡️10/24 ❄️1 blastica ~ beta 0
3. FET➡️02/25 ❄️ 1 blastica ~ beta 0
4. FET➡️03/25 ❄️❄️ 2 blastice ~ beta 0
Angel eyes naavijam na najjače da se obje oplode!🤞🤞🍀🍀❤️❤️
Žuži i za tebe navijam da se sve tri oplode!🤞🤞🍀🍀❤️❤️
Jabukica preeeedivno! Baš sam sretna da je sve u redu!😊 Uživaj u trudnoći i iznenađenju i svakako i nama javi da li stiže princezica ili mali princ.🤗🤗😘😘❤️❤️
Ania neopisivo mi je žao. Ali vidim da si optimistična i da uskoro krećeš u FET tako da od ❤️ navijam na najjače!💪💪🤞🤞🍀🍀❤️❤️
Dreamer super su folikulići!💪💪 Neka i dalje ide sve po planu!🤞🤞🍀🍀❤️❤️
Rolice hvala na pitanju, dobro sam. Kako si mi ti?🤗❤️ Navijam da je menstruacija na vidiku, da ovo sve prođe čim prije i najbezbolnije.🫂❤️
Wildflower najbitnije da je sa bebicom sve u redu.❤️ Nadam se da će se osip povući čim prije.
Nove curke dobrodošle i želim vam svu sreću ovog svijeta!💪💪🤞🤞🍀🍀❤️❤️
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Žuži da, da, vidim da je kod svake različito. Nema pravila. Bas tako mi Dr. kaze svako tijelo je drugacije. Nikada se ne zna tocno kad, sto ni kakav ce biti ishod. Moze se samo nagađati.
BikMik a eto znas kako je :)s jedne strane presretna, najsretnija na svijetu sto krećemo napokon s protokolom, a s druge strane frustracija jer cu morati lagati, izmisljati, bitnim osobama, a to mi je grozno. Ali dobro, morat cu ako zatreba. Samo još moram procesuirati u glavi da tako mora biti i ne zivcirat se puno.
angel eyes pokusat cu stres srezati, ali to znaci da cu morati biti hladnokrvna i da me nije briga puno, haha, a ja cu uvijek sve uciniti za druge pa mi je sad bas teska ta neizvjesnost.
Mozda ruzno zvuci, sebično, ali iskreno nista mi i nije bitnije od ovog IVF-a u 7 mj, mogu i ja jednom u zivotu biti sebična 😁 Hvala vam cure na podrsci🤗
Upravo to, moramo sad po prvi put na sebe pripaziti, a nije da ikome skodimo nego samo 'ne izpostujemo'. Ja sam na kraju najbitnijim ljudima i rekla za postupake, jer nisam mogla bas mjesecima najblizima lagati stalno. I rekla da cu pricat kad mi se bude pricalk i sad mi je bolje 😅
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Angel eyes naavijam na najjače da se obje oplode!🤞🤞🍀🍀❤️❤️
Žuži i za tebe navijam da se sve tri oplode!🤞🤞🍀🍀❤️❤️
Jabukica preeeedivno! Baš sam sretna da je sve u redu!😊 Uživaj u trudnoći i iznenađenju i svakako i nama javi da li stiže princezica ili mali princ.🤗🤗😘😘❤️❤️
Ania neopisivo mi je žao. Ali vidim da si optimistična i da uskoro krećeš u FET tako da od ❤️ navijam na najjače!💪💪🤞🤞🍀🍀❤️❤️
Dreamer super su folikulići!💪💪 Neka i dalje ide sve po planu!🤞🤞🍀🍀❤️❤️
Rolice hvala na pitanju, dobro sam. Kako si mi ti?🤗❤️ Navijam da je menstruacija na vidiku, da ovo sve prođe čim prije i najbezbolnije.🫂❤️
Wildflower najbitnije da je sa bebicom sve u redu.❤️ Nadam se da će se osip povući čim prije.
Nove curke dobrodošle i želim vam svu sreću ovog svijeta!💪💪🤞🤞🍀🍀❤️❤️
Hvala ti Hypnoticpoison:) Kao prvo nisam još napisala (ali imam u mislima:) da ti čestitam od srca, presretna sam zbog tebe. 😀 Kad je idući uzv? Kako se osjećaš? Nadam se da ćeš ostati tu i tamo i navijati za nas :) Svaka čast kako uspiješ a da ne preskočiš ni jednu od nas :)
Da, ostala sam i dalje optimistična, nije me obeshrabrilo ni iznenadilo, nekako sam znala da od toga niš. Ne znam još kako dalje, prvo čekam mengu, pa kontrolu za oko 2 tjedna i jednostavno ću vjerovati u našeg prvog smrzlića, blasticu. Ali prije toga mi slijedi provjera vitD, papa, možda još nešto i nadam se histero.
Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
On 1982., normozoo., sve ok.
10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
Panorama - nizak rizik; curica :)
Sortiraj odgovore
Najstariji