angel eyes hvala ti 🤗
sadiegreen evo stavila sam potpis bas.
A meni je Dr. Strelec. Prvi put čujem za njega. Jeli jos tko bio kod njega?
Mislim da radi u Zg i u drzavnoj bolnici. Kojoj tocno, ne znam. Joj samo da mi se ne odulji na 24 dana kao tebi od stimulacije do transfera 🙈 Cure ostale, kakva imate iskustva? Ako počnem sa stimulacijom 7.7 dali postoji sansa da bude transfer do 25.7?
Jer petak, 26.7. imam bitan događaj.
Eto 3 plana sto sam imala za 7 mj su mi propali jer sam se nadala 5 mj.da cu krenuti već da svim, pa mislim se ajde nema veze, ovo mi je najbitnije i ostavim jedan plan bitan (zbog drugih, ne zbog mene) i cini mi se da cu i to zeznuti..
Ali dobro, sto je tu je. Samo grozno je sto moras lagati i izmisljati zasto ne mozes i ispasti ne čovjek. A bas nisam takva osoba.. Jako mi veliki stres to radi bas sad kad moram smanjit stres.
Ali od pocetka 3 mj ovo cekamo i godine lete. I nalazi nisu bajni.. Ne možemo ovo propustiti... A bas me mori to sto ako ne uspijemo zavrsiti sa svim do 25.7.🙈 Pa vas molim cure casa iskustva, iako znam da je to uvijek drugacije.. Ali koja je imala protokol kao ja, koliko vam je trajalo sve do transfera..
👰33 - oba jajovoda✂️ AMH 6,18 pmol/l,
TSH ➡️1,4 (Euthyrox)
🙎♂️41 - hipospermia ➡️
5/2024 hipospermia (Fertilup)
💥BetaPlus IVF - 7/2024. (Gonal F + Antag.+ Ovitrelle)
Aspiracija 18.7.2024. - 12 🥚5 oplođenih
Transfer 23.7.,vraćena 2 zametka 3.dan ➡️Beta 1,2 ❌
🌠Najsnažnije priče su one neispričane🌠
Marica36 ja sam gladna stalno i umorna. Stalno mi se spava, a kad legnem ne mogu zaspati po danu. Ok po noci spavat al ne pomaze puno.. a glad me uhvati svako malo i ako ne pojedem nesto bas mi se ruke pocnu trest i budem ajme. Hahaha... a i ja jedva cekam uzv.
angel eyes hvala ti 🤗
Mislim da radi u Zg i u drzavnoj bolnici. Kojoj tocno, ne znam. Joj samo da mi se ne odulji na 24 dana kao tebi od stimulacije do transfera 🙈 Cure ostale, kakva imate iskustva? Ako počnem sa stimulacijom 7.7 dali postoji sansa da bude transfer do 25.7?
Eto 3 plana sto sam imala za 7 mj su mi propali jer sam se nadala 5 mj.da cu krenuti već da svim, pa mislim se ajde nema veze, ovo mi je najbitnije i ostavim jedan plan bitan (zbog drugih, ne zbog mene) i cini mi se da cu i to zeznuti..
Ali dobro, sto je tu je. Samo grozno je sto moras lagati i izmisljati zasto ne mozes i ispasti ne čovjek. A bas nisam takva osoba.. Jako mi veliki stres to radi bas sad kad moram smanjit stres.
Ali od pocetka 3 mj ovo cekamo i godine lete. I nalazi nisu bajni.. Ne možemo ovo propustiti… A bas me mori to sto ako ne uspijemo zavrsiti sa svim do 25.7.🙈 Pa vas molim cure casa iskustva, iako znam da je to uvijek drugacije.. Ali koja je imala protokol kao ja, koliko vam je trajalo sve do transfera..
Vjerujem da bi do tada trebao već biti transfer obavljen. Barem u mojem slučaju smo oba puta do 15.dc odradili transfer, jer su mi oba puta vraćali trodnevne.
Žuži 🤞🤞
Jabukica drago mi je što je sve u redu. Naravno javi nam spol, kad saznaš.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Jabukica to je tako divno...uzivaj..i javi nam!
👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
👦'82 los spermogram
1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
3 jc, oplodjena 1,beta ➖
11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914 dolazi nam 💙
ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...
angel eyes hvala ti 🤗
Ali od pocetka 3 mj ovo cekamo i godine lete. I nalazi nisu bajni.. Ne možemo ovo propustiti… A bas me mori to sto ako ne uspijemo zavrsiti sa svim do 25.7.🙈 Pa vas molim cure casa iskustva, iako znam da je to uvijek drugacije.. Ali koja je imala protokol kao ja, koliko vam je trajalo sve do transfera..
To ti je sve na knap meni se cini. Aspiracija bi gotovo sigurno trebala biti do tada…a transfer nije siguran ja bi rekla.. doduse nije nista sigurno u mpo😄😂
Kako si inace reagirala na stimulaciju?
Primjerice meeni se malo oduzila stimulacija… krenula sam 05.04., aspiracija je bila 18.04 (13 dana) i dr R je komentirao da je to malo dulje nego prosjek.. opet citala sam da su zene znale i dulje.. po 14-15-16 dana od pocetka do aspiracije..
I onda jos ovisi o jajnim stanicama, koliko ce ih se oplodit i kako ce se razvijat.. to je jos 2-5 ( nekim curama su cak i 6.dan vracali)
Tako da ne mozes bas planirati
To je gotovo nemoguce za znati
Mozes samo pretpostaviti
Tek kad stimulacija krene, dr.ce ti nakon prvog uzv imat vise info.
Svakako, aspiracija bi do tada vec trebala biti odradena
I mozda ti uopce nije lose da ti tranafer bude poslije tog dogadaja da si mozes popit i casu/dvije vina 😅sretno!🥰
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Mozda ti bas transfer padne na taj datum
Sad opet ne znam zelis li onda ici na event…
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Bebolina2024 bilo bi dobro da i mene tako potrefi, a dali mi je prvi dan ciklusa ovaj dan kad počinjem sa injekcijama?
Jer počinjem s njima 7.7.,a 13.7 je prvi uzv. Nemam pojma koji je prvi dan ciklusa jer ću piti kontracepciju 1 mj i onda 3 dana pauza pa onda inekcije. Dali to znaci da cu nakon za 3 dana pauze dobiti mjesecnicu? I to ce biti prvi dan ciklusa?
wildflower pa da, to mi je i Dr.rekao. Sve je to nepredvidivo. Ovo mi je prvi IVF. Tako da se ne zna kako cu reagirati. A posto mi je uzv 13.7.,tada cu znati vise? Ajde bar nesto. Pa uspijem javiti da ne mogu prisustvovati ako se bude cinilo da ce se oduziti. Uglavnom veselo ce mi biti cijeli 7 mj :)
E za injekcije, dali ste isle da Vam ih daju ili ste same? Objasnila mi sestra sve i ne cini se tesko ali bojim se da cu zeznut nesto 🙈
Pa sam mislila neku polikliniku pitati da mi ih daju bar 2,3 puta pa da ja onda sama (nisam iz Zg pa ne mogu u Beti dolaziti) da budem 100 posto sigurna da dobro radim.
👰33 - oba jajovoda✂️ AMH 6,18 pmol/l,
TSH ➡️1,4 (Euthyrox)
🙎♂️41 - hipospermia ➡️
5/2024 hipospermia (Fertilup)
💥BetaPlus IVF - 7/2024. (Gonal F + Antag.+ Ovitrelle)
Aspiracija 18.7.2024. - 12 🥚5 oplođenih
Transfer 23.7.,vraćena 2 zametka 3.dan ➡️Beta 1,2 ❌
🌠Najsnažnije priče su one neispričane🌠
Wildflower hvala🥰
Jabukice ❤️ bas lijepe vijesti kod tebe, uživaj na Fender revealu
Dreamer super za folikulice, sretno na aspiraciji
Jurky nadam se i ja 🤗
Korni, Bebolina24, Tanjanja27 🥰🥰🥰🥰
Ani23 kao sto ti je Wildflower napisala teško da ćeš moći znati kada će ti točno biti transfer jer nema pravila u postupku. Nećeš vjerojatno znati do zadnjih nekoliko dana hoćeš li moći ići na taj događaj ili ne. Ja sam ih prošla četiri, prva dva mi je aspiracija bila na 14 dan, druga dva 12. Onda ovisi koliko ćeš dobiti embrija i na koji dan će ti ih vratiti, može biti 2,3,5. Možeš računati otprilike, ali opet ne mora biti tako🙈
👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
10 i 11/22 - AIH 👎🏼
12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
7/24 FET 👎🏼
10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼
Bebolina2024 bilo bi dobro da i mene tako potrefi, a dali mi je prvi dan ciklusa ovaj dan kad počinjem sa injekcijama?
Jer počinjem s njima 7.7.,a 13.7 je prvi uzv. Nemam pojma koji je prvi dan ciklusa jer ću piti kontracepciju 1 mj i onda 3 dana pauza pa onda inekcije. Dali to znaci da cu nakon za 3 dana pauze dobiti mjesecnicu? I to ce biti prvi dan ciklusa?
wildflower pa da, to mi je i Dr.rekao. Sve je to nepredvidivo. Ovo mi je prvi IVF. Tako da se ne zna kako cu reagirati. A posto mi je uzv 13.7.,tada cu znati vise? Ajde bar nesto. Pa uspijem javiti da ne mogu prisustvovati ako se bude cinilo da ce se oduziti. Uglavnom veselo ce mi biti cijeli 7 mj :)
E za injekcije, dali ste isle da Vam ih daju ili ste same? Objasnila mi sestra sve i ne cini se tesko ali bojim se da cu zeznut nesto 🙈
Pa sam mislila neku polikliniku pitati da mi ih daju bar 2,3 puta pa da ja onda sama (nisam iz Zg pa ne mogu u Beti dolaziti) da budem 100 posto sigurna da dobro radim.
Meni je 18dc bio transfer i tacno te razumijem za frustracije i otkazivanja i laganja, proce i ovo, smao je privremeno ❤️🤗✌️
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Drage žene,
pratim vas zadnjih mjesec dana i došla sam i sama po malo ohrabrenja i utjehe. Nadam se da je u redu ovako banuti, a i vjerujem da shvaćate moje psihičko stanje
Uglavnom, danas sam imala FET dvije petodnevne blastociste. To je bilo prijepodne. Nakon dolaska doma sam išla nekoliko puta na wc i sad zadnja dva puta sam obrisala sukrvicu. Ne znam je li to normalno? Na internetu nalazim samo krvarenje kao posljedicu implantacijskog krvarenja, a ovo to nije. Tješim se da je od manipulacije cerviksom odnosno nekakve mehaničke povrede...je li?
Ovo mi je drugi postupak, prvi je bio prirodnjak i završio je biokemijskom. I nakon tog transfera sam krvarila, ali ne ovoliko.
Naša priča je kao i neke druge ovdje, nakon prve spontane uredno iznesene trudnoće sam imala dvije izvanmaternične i evo do sad tri biokemijske. Na lijevom jajovodu imam hydrosalpinx kao posljedicu te jedne ektopične, a desni jajovod je u redu. Na IVF smo se odlučili jer više do trudnoće nije dolazilo, a rizik za ponovnu izvanmaterničnu je jako velik. Inače imam hashimota koji je pod kontrolom.
Prije ovog FETa me oprala užasna nervoza, uopće ne znam zašto. Cijeli dan plačem pa stanem pa plačem, a inače nisam baš takva. Dobivala sam estrofem i utrogestane, ne znam je li do toga, što vi mislite? Inače je sve ok prošlo, nisam ni osjetila transfer, a dr je bila jako zadovoljna svime.
Uredit ću potpis.
Svima vam želim puno sreće u ovoj borbi. Curkama koje ispraćaju svoje trudnoće, negativne bete i bebice šaljem najveći zagrljaj ikad, jake ste, i znate što, sve je to veliki drekec, ali neke kulture od drekeca grade kuće pa ćete i vi tako svoju snagu! I ja imam dobar temelj od drekeca.
Šaljem svima veliki zagrljaj i hvala unaprijed na odgovorima. (Ne znam gdje je je smajlić za srčeka, djeteline i drekece pa vizualizirajte da sam stavila) :wink:
🧚'92-Hashimoto, l jajovod hydrosalpinx, ostalo ok
🦹'90-sve ok!
2019.-spontana trudnoća i zdrava bebica
2021.-izvanmaternična lijevo-hydrosalpinx
2022.-izvanmaternična desno-MTX
1/24-klomifenski ciklus, 3js, 1 oplođena i vraćena, biokemijska
4/24-stimulirani ciklus Bemfola, Menopur, Orgalutran, Decapeptyl, 12js, 9 blastocisti-freeze all zbog hiperstimulacije
5/24 FET 2❄️ bhcg 0
7/24 FET 2❄️ 13dpt 889,15dpt1778,18dpt2738, vanishing twin, missed ab
Sortiraj odgovore
Najstariji