Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nina1985
    22. Svibanj 2024. 12:08

Hypnoticpoison

nina1985

Hypnoticpoison

nina1985

Cure, imam pitanjce…
    Jučer navečer sam se prvi put bocnula Prolutexom.
    Pikica nije tolko boljela kolko sad boli mjesto uboda..
    Je li i vama bilo tako?
    Postoji kakav trik da se to malo ublaži? 😐
    Sad tek shvaćam da su injekcije u penu mila majka naspram ovog.. 😁
    Nina joj da, jako boli. Ja sam se u početku bockala svaki drugi dan i to mi je bilo super, jer mi se dan između malo odmorio trbuščić i koža, a sad mi je uveo svaki dan i baš, baš me sve boli. Ne znam da li sam nešto pobrkala, ali čini mi se da si ti iz Međimurja. Ja sam kupila one smeđe igle za bockanje i super su mi i u Čakovcu ih ima jedino u onoj ljekarni preko puta bolnice, ako ti je blizu. A prolutex kupujem u Mađarskoj.

Nisi pobrkala. 🙂
    Uzela sam jučer u Zg-u 4 kom. Prolutexa za prve dane i odmah naručila dvije kutije za koje imam recept u Mađarskoj…
    U Zg-u sam dobila neke žute iglice…
    Budem otišla do te ljekarne po smeđe. 🙂
    Hvala na sugestiji!
    Nina nema na čemu! Zato smo tu.🤗🥰 Ja uopće ne hladim mjesto uboda ni prije ni poslije, malo stisnem zube i idemo dalje.💪💪 Ja kad sam jučer zvala u Mađarsku, već je ljekarnica znala da zovem za prolutex.🤭🤭 Te smeđe iglice su ti 0,45×13 mm.

E, sad vidim da su ove moje 0,3×13 mm.
    Iskreno, ubrizgavanje nije ništ boljelo naspram trbuha nakon što sam ujutro obukla traperice i sjela u auto..
    Al bude prošlo.
    Vidim na netu da ljekarna u Letenyeu radi do 16:30 h?
    Danas il sutra budem otišla..

🧑 39 godina, nizak AMH
    🧔 40 godina, spermiogram uredan
    1.IVF ➡️ Repromed 05/24.
    Supercur sprej+Pergoveris 225 ➡️ 2. blastice ❌

Marisha
    22. Svibanj 2024. 12:08

sanjushka

Marishaja sam stalno na tabletama tako da ti ja ne primijetim neku razliku. Ja ih volim jer znam da mi više manje drže endometriozu pod kontrolom i nekako sam sigurnija s njima. Mene svaki put nakon neuspješnog postupka vrate na tablete jer mi bez njih endo buja..
    BikMikmislim mi nije nikad definiran stupanj, nisam na ni jednom nalazu vidjela da piše. S obzirom da je bila operacija, da je priraslica bilo svuda po zdjelici, vjv je neki viši stupanj..
    NPelica puno ti hvala svejedno.❤️ Šteta da je druga magistra.. 😏
    Sanii, da popodne sam naručena u 16..

Koje tablete imaš? Meni ih je isto bilo po zdjelici i crijevima, baš ću pogledati možda sam predvidjela neku stavku gdje bi to moglo pisati.

🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
    09.2023. Vinogradska IVF
    (Rekovelle+Menopur):4js
    rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
    03.2024.Škvorc IVF
    (Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
    09.2024.Škvorc ICSI
    (Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
    3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija

sanjushka
    22. Svibanj 2024. 12:20

Marisha

Koje tablete imaš? Meni ih je isto bilo po zdjelici i crijevima, baš ću pogledati možda sam predvidjela neku stavku gdje bi to moglo pisati.

Nakon operaciju su mi dali Visanne, pa su me prebacili nakon 6 mjeseci na Qlairu i na njoj sam bila par godina dok nismo krenuli u postupak pa su zaključili da mi hormoni nisu dobri na njoj pa su mi dali Daylette. 
    A u Betaplusu su mi mjesec dana dali Novinette.. 
    Ma show.. 🤣

👩🏼 37, endometrioza, AMH 0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
    2. 4/23 stim➡️ 2js + 1❄️, 2🥚, ET 1js, ➖
    3. 9/23 prir➡️ 1js ❌ nije oplođena
    4. 10/23 prir➡️ 1js, ET, ➖
    ✴️Beta+
    5. 2/24 stim➡️ 2js, 1🥚, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
    ✴️Repromed
    6. 6/24 stim ✖️
    7. 9/24 stim➡️ 4js, 3🥚, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
    8. 2/25 stim➡️ 3js, 2🥚, ET 2x 3d zametak, ➖
    9.⏳
    s88.forum@gmail.com

Marisha
    22. Svibanj 2024. 12:26

sanjushka

Marisha

Nakon operaciju su mi dali Visanne, pa su me prebacili nakon 6 mjeseci na Qlairu i na njoj sam bila par godina dok nismo krenuli u postupak pa su zaključili da mi hormoni nisu dobri na njoj pa su mi dali Daylette.
    A u Betaplusu su mi mjesec dana dali Novinette..
    Ma show.. 🤣

E te Visanne sam i ja pila godinu dana bile su mi odlične. Dobro da si me podsjetila da znam reći doktorici za njih  A kontracepciju davnoooo ne bih se sada sjetila kak su se zvale da me ubiješ  Bogme, tebi su svašta dali da probaš 

🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
    09.2023. Vinogradska IVF
    (Rekovelle+Menopur):4js
    rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
    03.2024.Škvorc IVF
    (Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
    09.2024.Škvorc ICSI
    (Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
    3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija

Saniii
    22. Svibanj 2024. 12:29

Sanjuska iza 16h bi i mogla stići, ostaviš neki mail u potpis pa ti se javim da ovdje ne spamamo?

🙋‍♂️1982 normo
    🙋‍♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
    1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
    2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
    FET 03/21 2bc❌️
    3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
    FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
    4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
    FET 12/22 2bc ❌️
    5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
    6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
    FET 06/23 ❌️
    FET 09/23❌️
    7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
    Fet 11/24 ❌️
    Fet 12/24 ❌️
    8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️

Hypnoticpoison
    22. Svibanj 2024. 12:29

nina1985

Hypnoticpoison

nina1985

Hypnoticpoison

nina1985

Cure, imam pitanjce…
    Jučer navečer sam se prvi put bocnula Prolutexom.
    Pikica nije tolko boljela kolko sad boli mjesto uboda..
    Je li i vama bilo tako?
    Postoji kakav trik da se to malo ublaži? 😐
    Sad tek shvaćam da su injekcije u penu mila majka naspram ovog.. 😁
    Nina joj da, jako boli. Ja sam se u početku bockala svaki drugi dan i to mi je bilo super, jer mi se dan između malo odmorio trbuščić i koža, a sad mi je uveo svaki dan i baš, baš me sve boli. Ne znam da li sam nešto pobrkala, ali čini mi se da si ti iz Međimurja. Ja sam kupila one smeđe igle za bockanje i super su mi i u Čakovcu ih ima jedino u onoj ljekarni preko puta bolnice, ako ti je blizu. A prolutex kupujem u Mađarskoj.

Nisi pobrkala. 🙂
    Uzela sam jučer u Zg-u 4 kom. Prolutexa za prve dane i odmah naručila dvije kutije za koje imam recept u Mađarskoj…
    U Zg-u sam dobila neke žute iglice…
    Budem otišla do te ljekarne po smeđe. 🙂
    Hvala na sugestiji!
    Nina nema na čemu! Zato smo tu.🤗🥰 Ja uopće ne hladim mjesto uboda ni prije ni poslije, malo stisnem zube i idemo dalje.💪💪 Ja kad sam jučer zvala u Mađarsku, već je ljekarnica znala da zovem za prolutex.🤭🤭 Te smeđe iglice su ti 0,45×13 mm.

E, sad vidim da su ove moje 0,3×13 mm.
    Iskreno, ubrizgavanje nije ništ boljelo naspram trbuha nakon što sam ujutro obukla traperice i sjela u auto..
    Al bude prošlo.
    Vidim na netu da ljekarna u Letenyeu radi do 16:30 h?
    Danas il sutra budem otišla..

Nina da oni rade od 08-16.30 sati, a subotom od 08-12 sati. Samo prije nego ideš baci oko na net da tamo ne bi bio kakav praznik/blagdan, pa da ne ideš bez veze.😉😉

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼

2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏

"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

Rolica
    22. Svibanj 2024. 12:37

HypnoticP, Čokoladice, hvala vam drage moje, svakako se nadam prvo da bi moglo prirodno krenuti mengom, drugo tabletama, a dalje ni ne razmišljam za sada 
    BikMik nema druge, samo jako, od kukanja ništa  Svojevoljno smo krenule s time, sad samo jako i to je to 
    .
    Imate kakav info da li su iakako priznati postupci izvan HR preko hzzo-a, da nije donacija jajnih već ovako normalno sve jel? 
    .
    Svim curkamaaa sretnooo 

👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 38 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

Kawa
    22. Svibanj 2024. 13:11

Mala 33

Pebbles ,

Hvala ti puno na ovom odgovoru, puno si mi pomogla jer sam se razmisljala ic tamo. Naime mi nemamo dijagnozu. Odradila sam 4 AIH bezuspjesno, od toga 2 ovulacije su bile na isti dan tako da mislim da je to bio propust jer ne daju stopericu ali rekla sam ok, idemo dalje,.1IVF od 10 jajniih stanica,oplodjeno je 8 a nije ostala nijedna za ❄️. Sad u 2 postupku 8 JS, oplodile se 4, vratili mi 2 za koje su rekli da nije dobra kvaliteta a za druge 2 da nazovem jer jos se nezna hoce li opstat. U svakom slucaju nalaz njegovog spermiograma je odlican i kvaliteta mojih JS isto ali mi nije jasno kako onda takvi ishodi. Buduci da sam googlala vidim da cure mijenaju klinikr pa racunam zasto ne bi probala i ja. Ako mi mozes reci koliko vremenski bude pauza izmedju postupaka u Cita?

kako mislis da su ti ovulacije bile na isti dan, zar tako ne bi trebalo bit ? ni meni sad nisu dali stopericu ali racunala sam da je to zbog toga sto su mi O potvrđene na uzv, ali ocito je svima tako. Tko ti je radio aih?
    jao i ja se mislim sto bih nakon ovog aih-a, najradije bih odmah u ivf i to bih probala jednom u kbc cisto zbog financija, ali kad citam iskustva, anica, pebbles, angeleyes,  mislim se ima li smisla gubiti vrijeme.. 

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ astheno
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    sin 💙

Mala 33
    22. Svibanj 2024. 13:32

KAWA Ovulirala sam im na stolici, dolazila sam ja na folikulometrije svako drugi dan ali ocito su zakasnili vratit sjeme. Jer ja koliko sam svatila strucnije osobe za inseminaciju, sjeme se vraca prije prsnuca folikula, tako je bar meni objasnjeno. Inseminaciju su mi radili Budimir, Marusic,Ivancevic i Sunj, svaki put drugi doktor inace sam pacijent dr Marusic. A kod koga si ti i koja po redu ti je inseminacija? Ne mora znacit da tebi nece uspit, svaki je slucaj za sebe, ako si tek krenula pomalo.

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

sanjushka
    22. Svibanj 2024. 13:36

Marisha meni su svi doktori kod kojih sam bila rekli da budem na kontracepciji dok god se ne odlučim za dijete jer cim prestanem s tabletama opet dobijem simptome i krene mi bujat. Pa ju ovo drži koliko toliko pod kontrolom.
    Saniii evo stavila mail u potpis pa se javi 🥰

Samo da utvrdim gradivo.. Ja sad u Repromedu nisam dobila recept za ove lijekove. Dobila sam samo onaj papir s protokolom i uputama na kojem piše koji lijekovi se koriste. Za ljekarnu Filipović mi je to bilo dovoljno, samo su rekli da moraju kopirati to.
    Ali ako se ja ipak odlučim ići u Mađarsku to mi neće biti dovoljno nego ih moram pitat da mi napišu privatan recept? I ako sam dobro shvatila ne mogu mi ga poslati mailom nego bi ga trebala imati fizički za tu ljekarnu u Mađarskoj? Što bi značilo da moram i do Repromeda ići prije toga još jednom..?
    Ispravite me ako sam negdje pogriješila.. 😁

👩🏼 37, endometrioza, AMH 0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
    2. 4/23 stim➡️ 2js + 1❄️, 2🥚, ET 1js, ➖
    3. 9/23 prir➡️ 1js ❌ nije oplođena
    4. 10/23 prir➡️ 1js, ET, ➖
    ✴️Beta+
    5. 2/24 stim➡️ 2js, 1🥚, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
    ✴️Repromed
    6. 6/24 stim ✖️
    7. 9/24 stim➡️ 4js, 3🥚, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
    8. 2/25 stim➡️ 3js, 2🥚, ET 2x 3d zametak, ➖
    9.⏳
    s88.forum@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.