Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rolica
    22. Svibanj 2024. 15:44

Hvala cure, evo malo me već grči trbuh pa možda menga i prije iznenadi 
    .
    Sanii da jasno... u Beti+ su rekli da smo kandidati za pgd analizu nakon 2 blighteda, samo ne znam kako hzzo gleda na to, vjerojatno ih moraš imati min 3 ili 5 ili to uopće ne priznaju već desilo se tko zna zašto... budem baš malo ispitala. Gdje je to zapravo najbolje pitati, ako znaš možda, proguglam svakako 

👩 39 g, AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 37 g, oligozoospermia,
    2020. prirodna tr -> missed abb 11 tt
    1. 04/24 Beta+ -> stimulirali -> 1 🐧 👉 FET 👉 b.o. 6 tt
    2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 03/25 KBCSM - prirodan - 1🐣 -> X
    6. 11/25 Škvorc - prirodan - 1🐣 - X
    rolica.forum@gmail.com

nina1985
    22. Svibanj 2024. 15:50

sanjushka

Marisha meni su svi doktori kod kojih sam bila rekli da budem na kontracepciji dok god se ne odlučim za dijete jer cim prestanem s tabletama opet dobijem simptome i krene mi bujat. Pa ju ovo drži koliko toliko pod kontrolom.
    Saniii evo stavila mail u potpis pa se javi 🥰

Samo da utvrdim gradivo.. Ja sad u Repromedu nisam dobila recept za ove lijekove. Dobila sam samo onaj papir s protokolom i uputama na kojem piše koji lijekovi se koriste. Za ljekarnu Filipović mi je to bilo dovoljno, samo su rekli da moraju kopirati to.
    Ali ako se ja ipak odlučim ići u Mađarsku to mi neće biti dovoljno nego ih moram pitat da mi napišu privatan recept? I ako sam dobro shvatila ne mogu mi ga poslati mailom nego bi ga trebala imati fizički za tu ljekarnu u Mađarskoj? Što bi značilo da moram i do Repromeda ići prije toga još jednom..?
    Ispravite me ako sam negdje pogriješila.. 😁

Evo, meni jučer u R dali recept za Prolutex za dva tj., pa ako beta bude pozitivna rekli da će mi na mail poslat recept za još..
    Da bi mi danas u Mađarskoj rekli da vrijedi samo original recept.
    Tako da to svakako imaj u vidu...
    Ja se također moram iz Čk-a vozit u Zg ponovno..

🧑 39 godina, nizak AMH
    🧔 40 godina, spermiogram uredan
    1.IVF ➡️ Repromed 05/24.
    Supercur sprej+Pergoveris 225 ➡️ 2. blastice ❌

Medena33
    22. Svibanj 2024. 15:51

Wildflower nadam se da ces brzo izic i da ce se osip povuc. 
    Ja zivim u zgradi bez lifta i na visem katu i par puta dnevno idem gore dole. Prvi put cujem za to... hm..

Saniii
    22. Svibanj 2024. 16:05

Rolica

Hvala cure, evo malo me već grči trbuh pa možda menga i prije iznenadi
    .
    Sanii da jasno… u Beti+ su rekli da smo kandidati za pgd analizu nakon 2 blighteda, samo ne znam kako hzzo gleda na to, vjerojatno ih moraš imati min 3 ili 5 ili to uopće ne priznaju već desilo se tko zna zašto… budem baš malo ispitala. Gdje je to zapravo najbolje pitati, ako znaš možda, proguglam svakako

Kako je Stela nedavno simpatično rekla : imaš dva uha ,tako da ti savjeti iz B+ na jedno uho uđu a na drugo izađu 😏. Otiđi kod pravog stručnjaka po misljenje. Redom salju cure na donaciju i liječenje vani ..
    Da bi embtij nastavio sa razvojem treba imati optimalne uvjete u maternici za to, ja bi se na tvom mjestu pitala da li su bili ispostovani ti uvjeti 🤷‍♀️, zašto nisu potvrdili prije transfera jel bila O I jel endometrij bio trolinijski🤷‍♀️. A spontani, blightedi, vanmatericne se nazalost često desavaju i nisu indikacija za pgd.  Jedino je loš kariogram indikacija za pgd I jedino će ti tada hzzo odobriti liječenje vani, a vaši kariogrami su uredni. Inace upit šalješ u hzzo. 

🙋‍♂️1982 normo
    🙋‍♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
    1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
    2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
    FET 03/21 2bc❌️
    3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
    FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
    4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
    FET 12/22 2bc ❌️
    5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
    6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
    FET 06/23 ❌️
    FET 09/23❌️
    7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
    Fet 11/24 ❌️
    Fet 12/24 ❌️
    8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️

Hypnoticpoison
    22. Svibanj 2024. 16:13

nina1985

sanjushka

Marisha meni su svi doktori kod kojih sam bila rekli da budem na kontracepciji dok god se ne odlučim za dijete jer cim prestanem s tabletama opet dobijem simptome i krene mi bujat. Pa ju ovo drži koliko toliko pod kontrolom.
    Saniii evo stavila mail u potpis pa se javi 🥰

Samo da utvrdim gradivo.. Ja sad u Repromedu nisam dobila recept za ove lijekove. Dobila sam samo onaj papir s protokolom i uputama na kojem piše koji lijekovi se koriste. Za ljekarnu Filipović mi je to bilo dovoljno, samo su rekli da moraju kopirati to.
    Ali ako se ja ipak odlučim ići u Mađarsku to mi neće biti dovoljno nego ih moram pitat da mi napišu privatan recept? I ako sam dobro shvatila ne mogu mi ga poslati mailom nego bi ga trebala imati fizički za tu ljekarnu u Mađarskoj? Što bi značilo da moram i do Repromeda ići prije toga još jednom..?
    Ispravite me ako sam negdje pogriješila.. 😁

Evo, meni jučer u R dali recept za Prolutex za dva tj., pa ako beta bude pozitivna rekli da će mi na mail poslat recept za još..
    Da bi mi danas u Mađarskoj rekli da vrijedi samo original recept.
    Tako da to svakako imaj u vidu…
    Ja se također moram iz Čk-a vozit u Zg ponovno..

Nina, ne moraš za prolutex ići ponovno u Zagreb. Otiđi kod svog ginekologa ili ginekologice, objasni za prolutex i obavezno napomeni da ćeš u Mađarsku ići po njega, jer oni traže na receptu: ime, prezime, adresu, datum, latinski naziv lijeka i količinu (koliko kutija želiš) i dva pečata - jedan od doktora, a drugi od zdravstvene ustanove. Eto, tako su meni objasnili i došla sam sa takvim receptom i sve je bilo u redu.

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼

2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏

"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

Mala 33
    22. Svibanj 2024. 16:13

KAWA Hvala ti i takodjer ti zelim uspjeh u KBC. Da i Mimicu sam upoznala, a cuj ja sam tamo vise od godinu ipo dana pa su se svi izvrtili,. A meni je receno na AIH samo kad su nalazi kod oboje dobri.

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

Čokoladica 🍀
    22. Svibanj 2024. 16:20

Dodo87

Cure, je li bolji Catafertyl ili Proxeed?

Dodo, ja i muz smo oboje pili catafertyl prije postupka. Imali smo 9 oplodenih js ako ti to ista znaci 😊

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

Rolica
    22. Svibanj 2024. 16:35

Meni krenula neka temp lagana, 37,4... nadam se da je virozica, nepovezano s ovime... Ako naraste išla bih do hitne, što vi mislite, jel imao netko takvu situaciju 
    .
    Sanii hvala ti, da stoji sve što kažeš... endo je bio 3-linijski, jedino su tu ovulaciju zbrčkali čini mi se. Plus tko zna što je iza svega...

👩 39 g, AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 37 g, oligozoospermia,
    2020. prirodna tr -> missed abb 11 tt
    1. 04/24 Beta+ -> stimulirali -> 1 🐧 👉 FET 👉 b.o. 6 tt
    2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 03/25 KBCSM - prirodan - 1🐣 -> X
    6. 11/25 Škvorc - prirodan - 1🐣 - X
    rolica.forum@gmail.com

Hypnoticpoison
    22. Svibanj 2024. 16:41

Rolica

Meni krenula neka temp lagana, 37,4… nadam se da je virozica, nepovezano s ovime… Ako naraste išla bih do hitne, što vi mislite, jel imao netko takvu situaciju
    .
    Sanii hvala ti, da stoji sve što kažeš… endo je bio 3-linijski, jedino su tu ovulaciju zbrčkali čini mi se. Plus tko zna što je iza svega…

Rolice draga moja, prati si stanje s temperaturom, jer meni je moj ginekolog nakon misseda rekao da pričekamo par dana, možda i sama prokrvarim, ali ako dobijem temperaturu da odmah odem na hitnu. Ne želim te plašiti, samo kažem da ako nećeš biti sigurna, da bolje da odeš na hitnu. Nadam se da je ssmo neka blaga virozica. Čuvaj se!🫂❤️❤️

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼

2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏

"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

Tanjanja27
    22. Svibanj 2024. 16:42

Angel eyes i sve ostale moje drage cure upravo sam stigla kuci.. bas kako sam i osjecala, dobili smo samo jedan embrion..sve nade polazem u njega..Rezultat definitivno nije najbolji ali sta cu.. danas sam sebi odmah zacrtala u glavi da si ne zelim raditi nekakav stres, da cu strpljivo cekati i nek bude kako bude.. e sad vidjet cemo kako ce to funkcionisati..🙂 Uglavnom transfer ✅ embrionglue ✅ krompirici ✅ Hvala vam svima sto me spominjete od jutros, nevjerovatno je koliko to znaci.. e sad, iscekujem kako ce sutra proci Angel eyes i Zuzi, i zaista se  nadam da se sve biti bas kako treba! ❤😘🍀

👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
    👦'82 los spermogram
    1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
    3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
    2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
    3 jc, oplodjena 1,beta ➖
    11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
    10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914 dolazi nam 💙
    ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI