mala ti si onda cijelo osoblje upoznala žuži je isto prije neki dan pisala da je iz istog razloga otišla u Cita.
ja sam kod Mimice i prošla sam tek jednu inseminaciju, sad se spremam za drugu. u prošlom postupku i ciklus prije dok sam samo na klomifenu bila, bila sam samo kod Mimice, jednom samo mi je Šunj uletila za folikulometriju jer je Mimica zapeo na operaciji a ja nisam mogla čekati. od mm uzorak za iui nije bio dobar i odmah mi je embriologinja rekla da ne bi išla na 4x iui, tako da cu vidit kakav ce sada bit nalaz i odlucit za dalje.
tebi zelim puno srece i da budes dio dobre statistike KBCa i da uopce ne moras razmisljat o citu
pebbles hvala ti na savjetu, tako sam i planirala napravit. nije toliko ni problem u novcima koliko bi mi se bilo tesko od Mimice odvojit ali dobro sve cemo vidit sta mi on kaze nakon ove inseminacije.
dodo ja sam upravo narucila i za sebe i za dragog Catafertyl preko te iste stranice, For Her sadrzi mioinozitol i folnu i selen a dosad sam sve to uzimala odvojeno. pisu cure da je bolje zasebno, ali nemam vise zivaca
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Pozdrav cure, evo javljam se iz Vinogradske bolnice sa dermatologije.
Ipak su me ostavili na promatranju zbog urtikarije(alergijski osip)
Napravili su mi i uzv i sve je ok s bebom❤️
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
I da vas pitam jednu stvar.
Sestra sa derme me pratila do ginekologije i kao govori ona meni da cemo ici liftom, da se trudnice ne smiju penjati uza stepenice, da je ona radila prije kod nekog ginekologa i da je to on uvijek govorio pacijenticama… kao penjanje nije preporuceno😳😳
Prvi put cujem za to
Iz Repromeda su mi rekli da mogu sve normalno osim dizati tesko i sl
Ja se i ponasam u skladu s time.. ja sam prije postupka bila fizicki aktivna.. sad sam to malo smanjila… ali svejedno setala sam duze setnje sa usponima, uz stepenice i tako…
Sta vi kazete na to?😳
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Čokoladice razumijem te ja nisam nikada piškila testiće dok nije došao ovaj zadnji fet jednostavno sam htjela znati "na čemu sam", a strah je prisutan kod svake od nas nažalost neizbježno je 🙄 držim 🤞🤗❤️
Sanjushka nadam se da napokon slijedi dobitni postupak i da ćeš se uskoro družiti sa jednim malim praščićem 🤭🤭 hvala na pitanju dobro smo, vrijeme mi leti ali doslovno, svaki dan je sve zanimljiviji 🙈🤗❤️
Angel eyes pa piva je zdrava ne 😆🤪🤪
Jurky smiješ Isla pastile,meni su bile bzv ali pokušaj, rokaj limuna, čaja, meda i đumbira 🤞🤞🤗❤️
Srculence moj je dr rađe za vraćanja dva embrija s tim da nikada ne stave dva najbolja ide jedan bolji i jedan kao malo lošiji, ali izbor je i na tebi ako želiš vratiti dva i svjesna si mogućnosti višeplodne trudnoće i ok si s tim zst da ne 🤭🤗❤️
Kawa kako to da sa lošim sgramom vas dr šalje na AIH, nama je dr rekla prije kretanja u sve da nema smisla jer nam spermio nije dobar🤷♀️
Wildflower bolje da te prate, a ovo za stepenice je glupost pa kako žene koje žive u zgradi bez lifta po tome ne bi smjele izlaziti iz stana 🙈
Tanjanja sretno 🤞🤗
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Jabukica znam taj osjećaj da, bio je i prisutan i kod mene. Sigurna sam da će anomaly sutra super proći, i to će te sigurno malo opustiti 🍀 sretno ❤️
Wildflower nadam se da će ti se povuci osip i da si uskoro doma 🤗 što se tiče stepenica, ja sam u kući i nekoliko puta dnevno odem gore dolje (i to od početka trudnoće). Naravno, penjem se umjerenom brzinom i moram na miru udahnuti čim se popnem 😅
Stela pusa tebi i baby L. 😘
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Hvala cure, evo malo me već grči trbuh pa možda menga i prije iznenadi
.
Sanii da jasno... u Beti+ su rekli da smo kandidati za pgd analizu nakon 2 blighteda, samo ne znam kako hzzo gleda na to, vjerojatno ih moraš imati min 3 ili 5 ili to uopće ne priznaju već desilo se tko zna zašto... budem baš malo ispitala. Gdje je to zapravo najbolje pitati, ako znaš možda, proguglam svakako
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Marisha meni su svi doktori kod kojih sam bila rekli da budem na kontracepciji dok god se ne odlučim za dijete jer cim prestanem s tabletama opet dobijem simptome i krene mi bujat. Pa ju ovo drži koliko toliko pod kontrolom.
Saniii evo stavila mail u potpis pa se javi 🥰
Samo da utvrdim gradivo.. Ja sad u Repromedu nisam dobila recept za ove lijekove. Dobila sam samo onaj papir s protokolom i uputama na kojem piše koji lijekovi se koriste. Za ljekarnu Filipović mi je to bilo dovoljno, samo su rekli da moraju kopirati to.
Ali ako se ja ipak odlučim ići u Mađarsku to mi neće biti dovoljno nego ih moram pitat da mi napišu privatan recept? I ako sam dobro shvatila ne mogu mi ga poslati mailom nego bi ga trebala imati fizički za tu ljekarnu u Mađarskoj? Što bi značilo da moram i do Repromeda ići prije toga još jednom..?
Ispravite me ako sam negdje pogriješila.. 😁
Evo, meni jučer u R dali recept za Prolutex za dva tj., pa ako beta bude pozitivna rekli da će mi na mail poslat recept za još..
Da bi mi danas u Mađarskoj rekli da vrijedi samo original recept.
Tako da to svakako imaj u vidu...
Ja se također moram iz Čk-a vozit u Zg ponovno..
🧑 39 godina, nizak AMH
🧔 40 godina, spermiogram uredan
1.IVF ➡️ Repromed 05/24.
Supercur sprej+Pergoveris 225 ➡️ 2. blastice ❌
Wildflower nadam se da ces brzo izic i da ce se osip povuc.
Ja zivim u zgradi bez lifta i na visem katu i par puta dnevno idem gore dole. Prvi put cujem za to... hm..
Hvala cure, evo malo me već grči trbuh pa možda menga i prije iznenadi
.
Sanii da jasno… u Beti+ su rekli da smo kandidati za pgd analizu nakon 2 blighteda, samo ne znam kako hzzo gleda na to, vjerojatno ih moraš imati min 3 ili 5 ili to uopće ne priznaju već desilo se tko zna zašto… budem baš malo ispitala. Gdje je to zapravo najbolje pitati, ako znaš možda, proguglam svakako
Kako je Stela nedavno simpatično rekla : imaš dva uha ,tako da ti savjeti iz B+ na jedno uho uđu a na drugo izađu 😏. Otiđi kod pravog stručnjaka po misljenje. Redom salju cure na donaciju i liječenje vani ..
Da bi embtij nastavio sa razvojem treba imati optimalne uvjete u maternici za to, ja bi se na tvom mjestu pitala da li su bili ispostovani ti uvjeti 🤷♀️, zašto nisu potvrdili prije transfera jel bila O I jel endometrij bio trolinijski🤷♀️. A spontani, blightedi, vanmatericne se nazalost često desavaju i nisu indikacija za pgd. Jedino je loš kariogram indikacija za pgd I jedino će ti tada hzzo odobriti liječenje vani, a vaši kariogrami su uredni. Inace upit šalješ u hzzo.
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️
Marisha meni su svi doktori kod kojih sam bila rekli da budem na kontracepciji dok god se ne odlučim za dijete jer cim prestanem s tabletama opet dobijem simptome i krene mi bujat. Pa ju ovo drži koliko toliko pod kontrolom.
Saniii evo stavila mail u potpis pa se javi 🥰
Samo da utvrdim gradivo.. Ja sad u Repromedu nisam dobila recept za ove lijekove. Dobila sam samo onaj papir s protokolom i uputama na kojem piše koji lijekovi se koriste. Za ljekarnu Filipović mi je to bilo dovoljno, samo su rekli da moraju kopirati to.
Ali ako se ja ipak odlučim ići u Mađarsku to mi neće biti dovoljno nego ih moram pitat da mi napišu privatan recept? I ako sam dobro shvatila ne mogu mi ga poslati mailom nego bi ga trebala imati fizički za tu ljekarnu u Mađarskoj? Što bi značilo da moram i do Repromeda ići prije toga još jednom..?
Ispravite me ako sam negdje pogriješila.. 😁
Evo, meni jučer u R dali recept za Prolutex za dva tj., pa ako beta bude pozitivna rekli da će mi na mail poslat recept za još..
Da bi mi danas u Mađarskoj rekli da vrijedi samo original recept.
Tako da to svakako imaj u vidu…
Ja se također moram iz Čk-a vozit u Zg ponovno..
Nina, ne moraš za prolutex ići ponovno u Zagreb. Otiđi kod svog ginekologa ili ginekologice, objasni za prolutex i obavezno napomeni da ćeš u Mađarsku ići po njega, jer oni traže na receptu: ime, prezime, adresu, datum, latinski naziv lijeka i količinu (koliko kutija želiš) i dva pečata - jedan od doktora, a drugi od zdravstvene ustanove. Eto, tako su meni objasnili i došla sam sa takvim receptom i sve je bilo u redu.
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Sortiraj odgovore
Najstariji