Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BikMik
    21. Svibanj 2024. 13:56

sanjushka

Evo me, sjela sam na 5 min pa da brzinski napisem izvješće, a čitam vas poslije.
    Ciste nema, sve je čisto i krećemo odmah 🥳
    Suprecure sprej kupljen, večeras krećem sa špricanjem. Danas i sutra još pijem tablete i onda stajem s njima i nastavljam samo sa sprejem do sljedećeg četvrtka kad krećem i sa pergoverisom. Prva dva dana 300, poslije 225.
    Prvi uzv 5.6.
    Jako mi je dobro sjeo ovaj doktor, govori on meni pa ja ne znam zašto vi niste još trudni. 😁 Ja rekla da me stalno uvjeravaju da su mi stanice loše kvalitete, endometrioza, adenomioza.. A govori on, ma ne, to su priče..
    Živi bili pa vidjeli.. 😁
    Ugl, rekao je da i na mom lijevom zakržljalom jajniku imam par folikula, a da mu desni izgleda lijepo, puno..
    I kaže on meni na kraju da sad ima tremu 🤣 jer sam mu rekla da se nadam da će kod njih napokon bit uspjeha s obzirom da slove za jedne od najboljih.
    Toliko od mene za sad, javim se kasnije, još điramo po Zg-u.. ❤️

Zvuci super.pozitivno,puno seece ❤️🍀🤗

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

Lucky785
    21. Svibanj 2024. 13:57

sanjushka

Evo me, sjela sam na 5 min pa da brzinski napisem izvješće, a čitam vas poslije.
    Ciste nema, sve je čisto i krećemo odmah 🥳
    Suprecure sprej kupljen, večeras krećem sa špricanjem. Danas i sutra još pijem tablete i onda stajem s njima i nastavljam samo sa sprejem do sljedećeg četvrtka kad krećem i sa pergoverisom. Prva dva dana 300, poslije 225.
    Prvi uzv 5.6.
    Jako mi je dobro sjeo ovaj doktor, govori on meni pa ja ne znam zašto vi niste još trudni. 😁 Ja rekla da me stalno uvjeravaju da su mi stanice loše kvalitete, endometrioza, adenomioza.. A govori on, ma ne, to su priče..
    Živi bili pa vidjeli.. 😁
    Ugl, rekao je da i na mom lijevom zakržljalom jajniku imam par folikula, a da mu desni izgleda lijepo, puno..
    I kaže on meni na kraju da sad ima tremu 🤣 jer sam mu rekla da se nadam da će kod njih napokon bit uspjeha s obzirom da slove za jedne od najboljih.
    Toliko od mene za sad, javim se kasnije, još điramo po Zg-u.. ❤️

Zvuči jako pozitivno! 🤞🍀🍀🍀 🙂

👱‍♀️ '89. 👨‍💻 '88.
    Nalazi uredni, AMH 11.4. HSG✔️
    2019. Operacija seroznog papilarnog cistadenofibroma na lijevome jajniku -> jajnik malo manji.
    Vuk Vrhovac
    4.mj 2021. - prirodna inseminacija ❌️
    10.mj 2021. - stimulirani IVF - 2 blastociste (14.d beta 967, 16.d beta 3 500)
    7.mj 2022. Rodio se naš maleni 👶
    5.mj 2024. Stimulirani IVF - 1 dvodnevni(Gonal, Cetratide, Decortine, Aspirin, cyclogest, injekcija za potporu implantacije), 16.dan beta 782 18.dan 2 500

Pebbles Flintstones
    21. Svibanj 2024. 14:10

Hypnotic, Angel eyes, Wildflower … hvala Vam puno ❤️ javim Vam se ja u petak 🤞🏼😊 
    Mala ako sam ista naucila kroz sve ove postupke - je da pravila nema. I meni su vracena 2 odlicna embrija, bili su toliko odusevljeni s njima da sam ja odma mogla ic kupit kolica za blizance, kao to je to. Na kraju, izgleda da je ipak jedan. Ne zalim se naravno nego bas nema pravila.  S menom je bila jedna cura kojoj su vratili jednog kao dobrog i bas nije bila zadovoljna, stalno je govorila - blago se tebi, blago se tebi. I eno je tamo trudna, beta joj u startu bila veca od moje, Pa ko ce tu znat kako i zasto. Sta je tu je sada, od sekiranja nema nista nego u Bozje ruke pa sta bude tj. bit ce kako je sudjeno, ne mozemo nista vele napraviti. Tako da virujem da bas ta mrvica moze biti “dobitna” 🥰

👩🏼‍💼🧑🏼‍💼 ‘90
    01/2023 - vanmatericna (prirodno)
    2 x IVF (kbc split)✖️bez oplodnje
    3. IVF (cito) 🤍

Mala 33
    21. Svibanj 2024. 14:30

Hvala cure bas ste me utjesile, nemate pojma kako,. Istina da nema pravila, i samo strpljenja i vrimena i virujen da ce svakoj doc uz srecu naravno, mislim da je ona najvaznija u ovom svemu. Pebbles vidim da si u Cita jel tamo ima vise uspjeha nego u KBC? Koliko izadje postupak otprilike ? Ja sam u KBC a putujem iz Zadra ali cula sam da cure dok cekamo spominju  da su bile u Cita pa dosle u KBC, jel ima uspjeha i u KBC Split da li znas?

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

Bebolina2024
    21. Svibanj 2024. 14:43

Sanjuška super što krećeš odmah. Jel ti danas 21.dc? Ja idem sljedeći tjedan kod njih pa ću vidjeti jel i mi krećemo odmah.
    Jesi Supercure uzela u Filipoviću tamo blizu? I meni je spominjao dugi protokol da bi bio pa će i meni trebati.
    Mala samo ti odi na krumpiriće i vjeruj u svoje mrvice. Nadam se da će biti i za zamrznuti. Jel to Sveti Duh u pitanju?
    Srculence žao mi je.
    Ania možda te beta iznenadi 🤞🤞
    Sanii drago mi je da si zadovoljna osim onog dijela s embriologom. Sad neka se mrva primi i da imaš i za bracu ili seku i to je to. Možda ipak ispadne da je i Dejan majstor 😊. Sretno!

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

• Ninaniksy
    21. Svibanj 2024. 14:46

Drage cure, evo ako i kad biste trebale informaciju vezanu za Fet nakon navršene 42 godine za vas koje ste išle u postupke preko hzzo, znači ako je stimulacija i ET bio odrađen prije 42 godine, a ostalo vam je zamrznutih embrija i Fet se odrađuje nakon što napunite 42 godine, on se naplaćuje po cjeniku poliklinike ili bolnice gdje to odrađujete, tako glasi odgovor od hzzo. 

👸42 godina, hipotireoza, inz.rez. Pcos, AMH 34🧔MM 32 godina,normospermija/asthenoozospermia
    2016 vanmaterična
    2017 ivf 1 j.s.beta ❌
    2019 6j.s - icsi 1 blastica beta ❌
    2021 spontana trudnoća, inducirani pobačaj u 19 tjednu malformacija ploda
    4/2023 13 j.s - 3 oplođene Et 2 trodnevne, 1 blastica ❄ (Škvorc), beta 04.05. - ❌
    Fet 6mj 2023,beta 07.07. ❌
    04/2024 18 oocita, 11 oplođenih, 6 blastica
    17.04. ET 2 blastice
    30.04.2024 beta ❌
    (4 smrznute 2 +2) ❄️❄️❄️❄️
    Fet 10/2024 ❌
    Fet 11/2024❌

Hypnoticpoison
    21. Svibanj 2024. 14:52

Sanjushka wooooow, zvuči super!🤗🤗🥰🥰 Baš sam sretna zbog tebe. Želim ti sreću do neeeeeba&natrag!🤞🤞🍀🍀❤️❤️
    Medena čak ti je uspjela napisati jednu kutiju? Pa šta je ovo? Pojedini se ponašaju kao da oni plaćaju lijekove iz svog džepa. Moj ginekolog je predobar, sve mi da što treba i uvijek najviše koliko može (dvije kutije) i nikad nisam imala nikakvih problema.😊❤️ Tako da dok čitam kakvih sve ima, sva se naježim.😡😡
    Mala bit će sve super. Mazi bušicu i pričaj sa mrvicama.🥰🥰🤗🤗❤️❤️
    Leona pupice hvala ti što si se pomolila i za sve nas ovdje!❤️❤️🤗🤗😘😘
    Tanjanja od sutra si nam pupo.🤗🤗🥰🥰 Sretnoooooo!🤞🤞🍀🍀❤️❤️

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼

2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏

"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

Leona89
    21. Svibanj 2024. 15:07

Sanjushka jako mi je drago da je cista nestala i da odmah krećeš, sretno od ❤️i neka ovaj bude dobitan 🥰🥰🥰❤️❤️❤️🍀🍀🍀
    Srculence jako mi je žao zbog negativne bete🫂🫂❤️❤️❤️drži se😓😔
    BikMik žao mi je, možda se još poveća do petka, držim 🤞🏻❤️🍀🤞🏻🥰
    Rolice sretno od ❤️, držim 🤞🏻 da je sve u redu🍀🤞🏻🍀🤞🏻🍀🤞🏻🍀☺️
    Nina sretno na transferu🥰♥️🍀🤞🏻🍀
    Npelica ugodno druženje sutra♥️🥰♥️🥰
    Wildflower žao mi je zbog umora i mučnina, nek te brzo prođe to❤️❤️❤️🍀🤞🏻🥰
    Milipe sretno od ♥️🍀🤞🏻🍀🤞🏻🍀🥰
    Pebbles drago mi je da je sve ok kod tebe🥰❤️🎉
    Sani drago mi je da imate još jednu super blasticu 🍀🤞🏻❤️🎉
    Cure sretno svima, sorry ako nekog nisam spomenula. Puno hvala cure drage na lijepim željama da vas sve ne nabrajam, puno mi to znači ❤️🥰❤️🥰❤️🥰❤️krumpirići pojedeni, odmaram. Od 8 oplođenih do danas ih se održalo 6. Tri su odmah zamrznuli, blaste odlične kvalitete, jednu su mi vratili, a dvije su još na promatranju do sutra, pa ako budu dovoljno dobre zamrznut će i njih. Betu vadim 06.06
    .🥰❤️

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

Bless💫
    21. Svibanj 2024. 15:12

Rolica hvala ti ❤️
    Sani pa to je na kraju savrseno ispalo 🫢😍 
    Sanjushka 😍😍😍😍 jupiiii krecesss ☺️☺️ uzbudena sammm zbog tebe ❤️
    Mala samo se opusti i vjeruj u svoje mrvice🥰 tu nema pravila, mi ti saljemo pozitivno energiju i vjeru ☺️
    Srculence jako mi je zao... malo odmori i kad budes spremna kreni u novu borbu ❤️

👱🏻‍♀️33god. - AMH 2,39 ng/ml
    👨🏼‍🦲35god.
    Prirodno :1biokemijska, 2VM(desni jajovod✂️ druga 💉MTX)
    1.IVF 08/2023- 8🥚 transfer 2BC -VM (💉MTX)
    2.IVF 04/2024- 8🥚 5 oplodenih -3 BC , transfer 2BC- test ➕beta ➖ 1❄️
    07/2024 stimulirani FET 1 blastociste ➖
    3. IVF 10/24 - 5🥚 tranfer 1BC i 1morule ➖

Saniii
    21. Svibanj 2024. 15:19

Bikmik to ti ja ne bih znala reći kako će se odvijati situacija dalje, kod mene smo odustali od tog ciklusa, O je bila ali nekvalitetna ,to dr vidi po količini žutog tijela. Ono što sigurno znam je da endometrij I folikul trebaju srazmjerno rasti da bi bili idealni uvjeti za implantaciju,  ako uvjeti nisu dobri znatno sebi umanjujemo šanse. Meni se to dešavati svaki put kad smo nakon stimulacije probali ići u FET u prirodnom ciklusu, kod nekih žena potrebno je nekoliko ciklusa da se sve vrati u normalu. Otud i one preporuke da izmedu dvije stimulacije treba proci barem 3 ciklusa pauze. U svakom slučaju sretno 🤞
    Wildflower nisi se osramotila, dapače, imaš pravo pitati, prije će biti da oni jedino nemaju tu praksu da sa plaćanjem gotovinom da daju popust. U Alei Fertility sam imala popust od 10% i na masu drugih mjesta isto..
    Sad mi je na um palo da Medenoj su obračunali tzv popust obzirom da je prethodni ciklus bio fail i bezveze je dolazila pa da malo "ublaže " situaciju 🤷‍♀️. Samo stvarno nebi bilo uredu da nasumice biraju pacijentice kojima će dati a kojima neće popust. Zato bi bilo dobro da svi ubuduće pitaju jel ima popusta na gotovinu .
    Bebolina tnx 🙏, sama činjenica da sam dobila 2 odlične i jednu vrlo dobru blasticu govori u prilog tome da je embriolog Dejan napravio odličan posao, ovo sad nadalje da li će se primiti ili neće nije više u njihovim rukama. Mogu jedino razbijat glavu koliko bi ih bilo da je oplodnju odradio drS a to ne želim u ovom trenu🤪. 
    Ja sam sprej kupila u Filipovica,  88e košta i dovoljna je jedna bočica za početak.

🙋‍♂️1982 normo
    🙋‍♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
    1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
    2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
    FET 03/21 2bc❌️
    3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
    FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
    4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
    FET 12/22 2bc ❌️
    5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
    6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
    FET 06/23 ❌️
    FET 09/23❌️
    7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
    Fet 11/24 ❌️
    Fet 12/24 ❌️
    8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.