Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ania
    21. Svibanj 2024. 11:25

Srculence

Drage moje,isprike sto me nije bilo ali u jednom trenutku me oprao takav strah i panika kad sam vidjele sve te negativne bete i spontane… i jutros moj beta 0.3 😭😔
    Bas sam jadna,tuzna,ljuta i najviše zabrinuta…jer odkad smo u Škvorcu sad se ni ne prima,mozak previse radi pa si mislim da li je sve kod preseljenja smrzlica bilo kako treba…prije se bar primalo je da su spontani bili…al evo ne znam! Osjecam se tako jadno i bespomocno! Ne znam vise sta napravit….😔
    Sretno svim lavicama danas sto god imale! ❤️❤️

Srculence aa jooj tako mi je žao, šaljem ti veliki zagrljaj. Ne znam drugih riječi za utješiti, osim da sousjećam, a podrška ne izostaje. Imate li još smrzlića? 
    Nisam se ni ja javljala cure od et-a, u petak je beta. Ali već znam da od toga niš, nemrem se ni osjećati pupo jer moji simptomi pms-a su nepogrešivi, a jučer 10dnt (3dnv.) negativan test je samo to potvrdio. Ne nadam se više, ali ne odustajem; idemo dalje u nove pobjede.
    Svima želim najveću sreću u kojoj god ste fazi 😀 

Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
    On 1982., normozoo., sve ok.
    10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
    5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
    7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
    1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
    Panorama - nizak rizik; curica :)

wildflower
    21. Svibanj 2024. 11:29

Cure da vas pitam...
    Dr R mi je dao da izvadim neke nalaze, medju ostalim i feritin....
    Trazila sam jos na svoju ruku svoju gin preko hzzo homocistein, B12 (jer mi je bio povisen ), folnu i vitamin D i bas me lijepo odj**** za sve ove pretrage, ukljucujuci i feritin koji je dr R napisao jer "feritin ne spada u rutinske pretrage, samo po preporuci hematologa"

I sad moram ici privatno sve to vaditi😒😒 sto cu plaitit vise od 100EUR.....

Je li vama vasi ginekolozi preko hzzo daju uredno sve pretrage ili vas zezaju?
    Ima netko preporuku za nekog tko prima na podrujcu Zagreba, da je komunikacija preko maila  i da je ok i ne radi probleme za pretrage? 

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

Pebbles Flintstones
    21. Svibanj 2024. 11:29

kako ste me se sjetile 🥰 nisam bila u Hrvatskoj par dana ali sam sad uzela ova dva dana da proletim na brzinu sta se sve izdesavalo 😊 
    Kod mene je sve dobro (bar mislim) 😄 beta je rasla dobro a prvi UZV mi je u petak, tada bi trebala biti puno pametnija 😄 
    vidim da je kod Hypnotic jedan ali vrijedan - bas mi je drago da je sve ok 🥰 a bas sam nekako imala feeling da ce biti blizanci, neka sve je to dobro samo da je dalje uredno i skolski i dosadno 😄
    Angle eyes sretno na punkciji, ja sam dan nakon na uzv 😊 bas me zanima kako ce ti proci sve 🥰🤞🏼🤞🏼
    Wildflower vidm da je sve uredno i bas mi je drago! ❤️ kod tebe se pojavili neki simptomi, kod mene bas nista posebno … al kako si ti rekla - nek tako i ostane 😄
    Vidim da i kod drugih cura ima svega, ja se sa dosta toga nisam ni susrela npr. taj prolutex, heparin, kariogram itd. pa onda nemam ni nesto pametno za rec 😄 ali svakako zelim svu srecu i dobre zivce 🤞🏼 triba samo bit uporan, ako nije uspilo ovaj put bit ce iduci .. ako nije ni iduci onda ce biti onaj nakon - biti ce sigurno samo je pitanje vremena ❤️

👩🏼‍💼🧑🏼‍💼 ‘90
    01/2023 - vanmatericna (prirodno)
    2 x IVF (kbc split)✖️bez oplodnje
    3. IVF (cito) 🤍

wildflower
    21. Svibanj 2024. 11:30

wildflower

Cure da vas pitam…
    Dr R mi je dao da izvadim neke nalaze, medju ostalim i feritin….
    Trazila sam jos na svoju ruku svoju gin preko hzzo homocistein, B12 (jer mi je bio povisen ), folnu i vitamin D i bas me lijepo odj**** za sve ove pretrage, ukljucujuci i feritin koji je dr R napisao jer "feritinne spada u rutinske pretrage, samo po preporuci hematologa"

I sad moram ici privatno sve to vaditi😒😒 sto cu plaitit vise od 100EUR…..

Je li vama vasi ginekolozi preko hzzo daju uredno sve pretrage ili vas zezaju?Ima netko preporuku za nekog tko prima na podrujcu Zagreba, da je komunikacija preko maila i da je ok i ne radi probleme za pretrage?

Za vitamin D, B12 i folnu mi je rekla da nisu "rutinske pretrage u trudnoći"

'86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

wildflower
    21. Svibanj 2024. 11:41

I ne mogu se sjetiti, za koji ste privatni laboratorij rekle da imamo popust preko poliklinike Repromed? :)

Pebbles drago mi je da je sve ok kod tebe🥰
    HPoison jooooj zao mi je da te toliko muci, nadam se da ce brzo proci🥰

'86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌

Mala 33
    21. Svibanj 2024. 11:58

Pozdrav cure iman jedno pitanje. Vracena su mi danas 2 embrija, nezadovoljavajuce kvalitete trodnevni zametak 6 stanican i 8stanican,  Embriologica mi nije izgledala obecavajuce i zato se odlucila vratit dva s obzirom da ne daje bas sanse za uspjeh. Ostala su mi 2 ali ne znam da li ce opstati za zamrzavanje. Mozete li mi reci jel itko imao slicme situacije i imam li se cemu nadati ili da ako je vec tako receno da nema nista od toga? 

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

Hypnoticpoison
    21. Svibanj 2024. 12:10

Pebbles Flintstones

kako ste me se sjetile 🥰 nisam bila u Hrvatskoj par dana ali sam sad uzela ova dva dana da proletim na brzinu sta se sve izdesavalo 😊
    Kod mene je sve dobro (bar mislim) 😄 beta je rasla dobro a prvi UZV mi je u petak, tada bi trebala biti puno pametnija 😄
    vidim da je kod Hypnoticjedan ali vrijedan - bas mi je drago da je sve ok 🥰 a bas sam nekako imala feeling da ce biti blizanci, neka sve je to dobro samo da je dalje uredno i skolski i dosadno 😄
    Angle eyes sretno na punkciji, ja sam dan nakon na uzv 😊 bas me zanima kako ce ti proci sve 🥰🤞🏼🤞🏼
    Wildflowervidm da je sve uredno i bas mi je drago! ❤️ kod tebe se pojavili neki simptomi, kod mene bas nista posebno … al kako si ti rekla - nek tako i ostane 😄
    Vidim da i kod drugih cura ima svega, ja se sa dosta toga nisam ni susrela npr. taj prolutex, heparin, kariogram itd. pa onda nemam ni nesto pametno za rec 😄 ali svakako zelim svu srecu i dobre zivce 🤞🏼 triba samo bit uporan, ako nije uspilo ovaj put bit ce iduci .. ako nije ni iduci onda ce biti onaj nakon - biti ce sigurno samo je pitanje vremena ❤️

Pebbles kako mi je drago da si se javila.🤗🤗 Baš sam bila zabrinuta. Wooooohoooooo, uskoro će petak i tvoje upoznavanje sa bebicom.❤️ Jedva čekam da nam se javiš sa dojmovima.🥰🥰🤗🤗
    Da, kod nas je jedna mrvica, naša dugica 🌈.❤️ Samo neka bude i dalje sve u redu.🙏🙏❤️❤️

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼

2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏

"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

Rolica
    21. Svibanj 2024. 12:24

Slee, Tanjaanja, hvala svimaaa curkeeee :) Vidjet ćemo, čuda su moguća ❤️❤️ 
    .
    Bless, Suncica poslano :)
    Leona draga sretnoooo! ♥️🍀♥️🍀❤️
    Srculence draga žao mi je... možda da promijeniš kliniku stvarno... daj si sad vremena za oporavak u svakom smislu ❤️
    Marisha draga kako si? 
    Tanjaanja sutra si pupooo... supeer, jedna ali vrijedna ❤️
    Hpoison šaljeeem velike ❤️❤️

👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 38 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
    2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 KBCSM - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

Hypnoticpoison
    21. Svibanj 2024. 12:24

wildflower

I ne mogu se sjetiti, za koji ste privatni laboratorij rekle da imamo popust preko poliklinike Repromed? :)

Wildflower ma neka budu mučnine, sve ću ja to pregrmjeti, samo da naša dugica 🌈 bude dobro.🙏🙏❤️❤️

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼

2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏

"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

Čokoladica 🍀
    21. Svibanj 2024. 12:32

wildflower

Synlab ti daje popust za repromed

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.