Hvala cure bas ste me utjesile, nemate pojma kako,. Istina da nema pravila, i samo strpljenja i vrimena i virujen da ce svakoj doc uz srecu naravno, mislim da je ona najvaznija u ovom svemu. Pebbles vidim da si u Cita jel tamo ima vise uspjeha nego u KBC? Koliko izadje postupak otprilike ? Ja sam u KBC a putujem iz Zadra ali cula sam da cure dok cekamo spominju da su bile u Cita pa dosle u KBC, jel ima uspjeha i u KBC Split da li znas?
auuuuu ja sam ti bila 2 puta u KBC i ljuta sam na sebe sta sam uopce isla tamo, al jbg nisam bila toliko u tome i logicno mi je bilo kao da idem u bolnicu. U kbc u oba postupka nije nikad doslo ni do oplodnje. Prvi put je bila samo jedna zrela, a drugi put dvi zrele i nikad se nista nije oplodilo. Sam pristup tih doktora/sestara, cinjenica da sam sama gledala na youtube kako se daju inekcije itd. to je bas lose. Jedan doktor te vodi, drugi te dopadne na punkciji a treci bi me dopao za transfer da smo dosli do toga. Za razliku od CITA gdje je pristup nemjerljivo bolji, oporavak od punkcije mi je bia puno kraci a i sam postupak manje bolan. I u CITA smo dobili 3 zrele jajne stanice ( 2 odlicne i jedna vrlo dobra ) i sve 3 su se oplodile. Tako da je to ogroman napredak s obzirom na bolnicu. Mislim da sve tu igra ulogu - i doktor i embriolog (koji je vrlo bitan) i sestra i oprema i metode od poliklinike i kako mi je reka doktor - jednostavno se jos zvijezde tribaju poklopit. I evo izgleda da je u CITO uspilo odma. U petak imam prvi uzv al za sada sve izgleda ok 😊 Cili postupak je cca. 2500€ (postupak i ljekovi, bilo bi jos nesto dodatno da smo imali embrija za zamrznit). Ipak znam i neke cure kojima je uspilo u bolnici, ali sam kasno shvatila da ih znam vise kojima je uspilo u Cita. Vidit ces sama sve, kako se osjecas i kako ce proc pa lako nakon bolnice mozes probat u Cita. Vidila sam da dosta cura kao ne voli dr. Poljaka jer nije od velike price al meni je on genijalan i covik je bas strucan, a na kraju krajeva i ne trebaju mi price nego da netko da sve od sebe da to uspije i da poprati moju situaciju od pocetka do kraja a ne da budem kao na traci, a za pricu uvik imas sestru koja je tu bas za sva pitanja. Raspisala sam se posteno, pitaj ti ako te nesto jos zanima - al meni osobno je iskustvo bolje u Cita nego u bolnici.
👩🏼💼🧑🏼💼 ‘90
01/2023 - vanmatericna (prirodno)
2 x IVF (kbc split)✖️bez oplodnje
3. IVF (cito) 🤍
Rolice oh, žao mi je jako.. javi se ako trebaš razgovor. Drži se! 😞
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Leona89, angel eyes hvala vam curkee❤️
Rolica jako mi je zao i drzim 🤞🏼 za iduci put🥰
Jurky32 sorry dosadujem vec, ali nekako si jedina tu koja se javila sa istom terapijom i pikanjem u ruku😅 ugl, nakon cetrotide-a mi se pojavila ko zadebljana kvrzica nadam se da je to oke i da li tipa ovelaep smijem ubost u jednu ruku, a cetrotide u drugu. U strci sam zaboravila pitat, a jedino su mi rekli da mora ic jedno za drugim bez razmaka.
Curke hvala vam na potporiiii, ali na zalost nema embrija, a zumanjcana raste sto je znak lose trudnoce…. Prekidam terapiju, cekam mengu pa ako ne dodje kroz recimo tjedan dana onda se narucujem u Vinogradsku za pregled i tablete. Eto ga, vise srece drugi puta, vec je valjda puno i to sto se prvi puta primilo, tjesim se 🙏🍀🍀🍀 Vama svimaaaa hvalaaa sto ste cekale samnom 🥰🥰🥰♥️♥️♥️
bas mi je zao 😔😔😔 mozda glupo pitam al zasto ti stoji 1.uzv ? i jesi imala neke naznake/simptome ili nesto da si mogla nesto naslutiti ? meni je u petak 1. uzv pa odma strepim … to mi je bas nepojmljivo, beta se dupla sve izgleda ok i onda nema embrija 😕
👩🏼💼🧑🏼💼 ‘90
01/2023 - vanmatericna (prirodno)
2 x IVF (kbc split)✖️bez oplodnje
3. IVF (cito) 🤍
Rolice, draga, baš mi je žao, priželjkivala sam ti čudo kao i sebi, nadala se da će se tvoja beba izboriti ❤️
Drago mi je da se ne predaješ i ne odustaješ 🫶 sretnooo, izgleda da ću i ja krenuti u 8.
Tako da ćemo se pratiti i bodriti 🤗🍀
Najviše od svega (od sveg srca samo ovaj put i onaj dok će biti dobitni postupak) ti želim da ti dođe vještica i sve počisti, inače ju ne volimo, puj puj, navijamo za poz test, veliku betu i da ne razmišljaš o njoj do 2025. 🤗
👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
🧔♂️1987 sve OK
Naš put počinje 2019. 🍀
1. IVF 2020. ET - 👧💜
2. FET 2023. ⛔️
3. FET 2023. ⛔️
4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
5. ET 2024. ⛔️
6. ET 2024. ⛔️
7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
8. FET 4/2025 ❄️❄️, beta 8.5. ⏳️
dodo87.forum@gmail.com
Sunčicaa, hvala ti ❤️
MiliPe, sretno 🤞🥰 jeste dobili nalaze kariograma?
Srculence, žao mi je, drži se ❤️
Tanjanja, držim 🤞🥰
Ania, još nije gotovo 🤞🥰
Pebbles, drago mi je da je kod tebe sve u redu 🥰
Mala33, ne gubi nadu 🤞🥰
Teich, sretnoo 🤞🥰
Sanjushka, baš mi je drago da su konze prošle super i da odmah startaš, svu sreću ti želim 🤞🥰
Leona, hvala ti ❤️ bravo za smrzliće i neka ovaj postupak bude uspješan 🤞🥰
Saniii, čestitke na smrzlićima 🥳🥰
Jabukica, hvala ti ❤️
Žuži, navijam za tvoje folikuliće 🤞🥰
Rolica, baš mi je žao 😔 želim ti da sve što brže i bezbolnije završi ❤️
Ja sam u Beti+ potrošila sve skupa 390e..obučavanje o bockanju nisam plaćala, pitali me jesu nekoliko puta treba li mi pokazati, ali nije bilo potrebno, rekla sam im da sve znam..
Grlimm sve 🫂🫂🫂🫂🫂🫂
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Koalica, ne dosađuješ, tu smo da odgovorimo ako znamo 🤗 kvržica će proći brzo, i meni se znalo to dogoditi.. i slobodno možeš koristiti obe ruke, tako sam i ja, da manje boli 🥰
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Cure, koliko košta 1 cjelokupni postupak, da nije preko HZZO-a? Još bolje, ako netko zna u Pol. IVF, npr. konzultacije, folikulometrije, lijekovi (plaćaju se njima ili se nabavljaju posebno), aspiracija, transfer i smrzavanje embrija?
Ja cijelo vrijeme računam da je to sve zajedno oko 4-5000, jel pretjerujem?
👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
🧔♂️1987 sve OK
Naš put počinje 2019. 🍀
1. IVF 2020. ET - 👧💜
2. FET 2023. ⛔️
3. FET 2023. ⛔️
4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
5. ET 2024. ⛔️
6. ET 2024. ⛔️
7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
8. FET 4/2025 ❄️❄️, beta 8.5. ⏳️
dodo87.forum@gmail.com
Da vas pitam…
Imam neki osip/ ubode po nogama i guzi
Popodne sam vila u parku za pse sa svojim psom…
Bila sam sjela kratko na neku klupu…
Jako me strah sad🥺
Otisla bi na hitnu
Imate preporuku gdje da odem u Zg?
Inace ne bi panicarila
Ali buduci da sam trudna….
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Pebbles to i mene zanima. Na faceu na rodi sam isto vidila par slucajeva. Mislila sam da se onda beta uredno ne dupla, al i tamo sam procitala da je.
Kad si ti imala transfer? Koji tt ces biti u petak? Ja sam narucena u zg na prvi uzv u 6 ili 7 tt. Mislim cak 7.
Sortiraj odgovore
Najstariji