Pozdrav cure iman jedno pitanje. Vracena su mi danas 2 embrija, nezadovoljavajuce kvalitete trodnevni zametak 6 stanican i 8stanican, Embriologica mi nije izgledala obecavajuce i zato se odlucila vratit dva s obzirom da ne daje bas sanse za uspjeh. Ostala su mi 2 ali ne znam da li ce opstati za zamrzavanje. Mozete li mi reci jel itko imao slicme situacije i imam li se cemu nadati ili da ako je vec tako receno da nema nista od toga?
Biologija nije matematika. Embriji koji ne bi opstali u labu možda uspiju u prirodnom okruženju.
U mom slučaju, u prvom pokušaju umetnuli smo dvije odlične blastociste, bile su 'za 5'. Jedna se primila, druga uopće nije. Zašto? Nemam pojma. Nije je bilo više ni na 1.uzv.
Sve je moguće, pa tako i da lošije uspiju, a odlične ne.
👱♀️ '89. 👨💻 '88.
Nalazi uredni, AMH 11.4. HSG✔️
2019. Operacija seroznog papilarnog cistadenofibroma na lijevome jajniku -> jajnik malo manji.
Vuk Vrhovac
4.mj 2021. - prirodna inseminacija ❌️
10.mj 2021. - stimulirani IVF - 2 blastociste (14.d beta 967, 16.d beta 3 500)
7.mj 2022. Rodio se naš maleni 👶
5.mj 2024. Stimulirani IVF - 1 dvodnevni(Gonal, Cetratide, Decortine, Aspirin, cyclogest, injekcija za potporu implantacije), 16.dan beta 782 18.dan 2 500
MiliPejesi ti pisala da u Njemackoj ne rade detaljne pretrage? To isto sam dozivjela, izvadili krv i iz krvi sve kao vidjeli, tocno bas cudan pristup, ali mislim da je to do klinike do klinike… ja sam u svoju izgubila povjerenje, jos idemo po smrzlica i to je to.. jesi ti sva tri postupka bila u ustoj klinici?
Nazalost sam potrosila 3 postupka u istoj klinici. I ja idem jos po smrzlice i to je to. U septembru ili oktobar idem u Prag ako ovaj Fet ne uspije... Ja sam dobila preporuku za kliniku u Hamburgu ako ti je blizu i imas jos polusaja preko zdravstvenog mozes pogledati.. Meni je sad to preskupo jer moram sve platiti sama zato sam se odlucila za Prag. U kom si ti gradu?
🙎🏻♀️34 god sve uredu Amh 3,4ng
🙍🏻♂️43 god asthenozoteratozo ⏩️ Normozo
1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij Beta ❌
8.23 Icsi ▶️ 16 🥚Nema ❄️ Beta ❌
1.24 Icsi ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta ❌
13.11 Fet 2x Morula Beta ❌
3.2025 Pfc Prag 25 folikula > 9js(8 oplodjenih)
Cure da vas pitam…
Dr R mi je dao da izvadim neke nalaze, medju ostalim i feritin….
Trazila sam jos na svoju ruku svoju gin preko hzzo homocistein, B12 (jer mi je bio povisen ), folnu i vitamin D i bas me lijepo odj**** za sve ove pretrage, ukljucujuci i feritin koji je dr R napisao jer "feritinne spada u rutinske pretrage, samo po preporuci hematologa"
I sad moram ici privatno sve to vaditi😒😒 sto cu plaitit vise od 100EUR…..
Je li vama vasi ginekolozi preko hzzo daju uredno sve pretrage ili vas zezaju?Ima netko preporuku za nekog tko prima na podrujcu Zagreba, da je komunikacija preko maila i da je ok i ne radi probleme za pretrage?
Daju mi jednom i ne sve te odmah iščitam da bi bilo dobro da ih to ne tražim više nikada. 🤣🙈
Feritin možeš tražiti i od dr. opće prakse. Većinom ih se treba moljakati, al'...
Ja svake godine odem u Breyer i riješim što imam za riješiti jer, nažalost, ako pitaš većinu naših doktora ništa ne trebamo provjeravati.
👱♀️ '89. 👨💻 '88.
Nalazi uredni, AMH 11.4. HSG✔️
2019. Operacija seroznog papilarnog cistadenofibroma na lijevome jajniku -> jajnik malo manji.
Vuk Vrhovac
4.mj 2021. - prirodna inseminacija ❌️
10.mj 2021. - stimulirani IVF - 2 blastociste (14.d beta 967, 16.d beta 3 500)
7.mj 2022. Rodio se naš maleni 👶
5.mj 2024. Stimulirani IVF - 1 dvodnevni(Gonal, Cetratide, Decortine, Aspirin, cyclogest, injekcija za potporu implantacije), 16.dan beta 782 18.dan 2 500
Ja sam juce procurila, i dobila termin za prvi ultrazvuk za Fet za 29.5. Pa cemo videti sta dalje😬
Moguće da ćemo se mi pratiti ovaj ciklus. ☺️ Ja sam isto procurila jučer, na prvi uzv idem 28.5... mi idemo u prirodni Fet.
Sretno curke danas🌺
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.
Pozdrav cure iman jedno pitanje. Vracena su mi danas 2 embrija, nezadovoljavajuce kvalitete trodnevni zametak 6 stanican i 8stanican, Embriologica mi nije izgledala obecavajuce i zato se odlucila vratit dva s obzirom da ne daje bas sanse za uspjeh. Ostala su mi 2 ali ne znam da li ce opstati za zamrzavanje. Mozete li mi reci jel itko imao slicme situacije i imam li se cemu nadati ili da ako je vec tako receno da nema nista od toga?
Mala, pozdrav! Ja bih se na tvom mjestu nadala, jer optimizam nosi uspjeh. Moraš biti optimistična, vesela, borbena, jer sve to se reflektira na mentalni dio koji je u tome svemu i najbitniji. U MPO je pravilo da nema pravila i po meni je glupo već sada otpisivati mrvice koje su tu i bore se i dalje za tebe, za vas.❤️❤️ Sretnoooooo!🤞🤞🍀🍀❤️❤️
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
MiliPejesi ti pisala da u Njemackoj ne rade detaljne pretrage? To isto sam dozivjela, izvadili krv i iz krvi sve kao vidjeli, tocno bas cudan pristup, ali mislim da je to do klinike do klinike… ja sam u svoju izgubila povjerenje, jos idemo po smrzlica i to je to.. jesi ti sva tri postupka bila u ustoj klinici?
Nazalost sam potrosila 3 postupka u istoj klinici. I ja idem jos po smrzlice i to je to. U septembru ili oktobar idem u Prag ako ovaj Fet ne uspije… Ja sam dobila preporuku za kliniku u Hamburgu ako ti je blizu i imas jos polusaja preko zdravstvenog mozes pogledati.. Meni je sad to preskupo jer moram sve platiti sama zato sam se odlucila za Prag. U kom si ti gradu?
Ja sam u Ulmu... pa imam jos jedan pokusaj preko zdravstvenog, ali to sigurno nece biti u ovoj klinici. Moram pogledati sad sve opcije, ali Prag mi je prva opcija, iskreno nije neka prevelika razlika ovdje na zdravstvenom i u Pragu na placanje.
Iako potajno nam drzim fige ( i tebi naravnoo) da su nam OVI SMRZLICI dobitni 🥹❤️🫢
👱🏻♀️33god. - AMH 2,39 ng/ml
👨🏼🦲35god.
Prirodno :1biokemijska, 2VM(desni jajovod✂️ druga 💉MTX)
1.IVF 08/2023- 8🥚 transfer 2BC -VM (💉MTX)
2.IVF 04/2024- 8🥚 5 oplodenih -3 BC , transfer 2BC- test ➕beta ➖ 1❄️
07/2024 stimulirani FET 1 blastociste ➖
3. IVF 10/24 - 5🥚 tranfer 1BC i 1morule ➖
Ania još ima šanse, drzim fige da te beta iznenadi 😘
Pebbles hvala ti 🥰🥰 iščekujem s tobom petak i prvi uzv 🤗🤗
Wildflower joj muke s ginekolozima, vjerujem da si ispalila, da ne možes dobiti uputnicu za sve joj.
Mala potpisujem sve što je Hypnoticpoison rekla, nema pravila, meni se dvije savršene blastice uopće nisu primile. Nemoj ih otpisivati, vjeruj u svoje dvije mrve 😘😘
Teich sretno 😘
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Lucky i Hypnoticpoison hvala vam puno na vasim odgovorima, toliko me obeshrabrila biologica sa svojim odgovorima da sam proplakala cijeli transfer jer mi je njen zakljucak bio toliko negativan da sam se pitala ako su zameci tako losi zasto mi ih uopce i vracaju? Ni sama nisam mislila da ce me toliko pogodit ali bas je.
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Angel Eyes hvala nastojat cu gledat to pozitivnije i da nemogu ni oni znat sa sigurnoscu
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Teich Dace Bog da nam bude uspesno 🙏 Pratimo se 🍀🥰
Bless Bilo bi prelepo da nam uspe ovog puta da ne moramo razmisljati o daljim koracima 🥰 Ja sam vec stupila u kontakt sa Pragom ali su trazili kariogram cekala sam na termin 2 meseca i jos na rezultate mesec ipo do dva pa sam se odlucila ipak vratiti imam dva smrzlica u PN stadiju ako uspiju izdrzati da ih vratim pre postupka u Prag. Nadam se da necu morati uopste ici u Prag, to zelim i tebi 🙏🍀🥰
🙎🏻♀️34 god sve uredu Amh 3,4ng
🙍🏻♂️43 god asthenozoteratozo ⏩️ Normozo
1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij Beta ❌
8.23 Icsi ▶️ 16 🥚Nema ❄️ Beta ❌
1.24 Icsi ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta ❌
13.11 Fet 2x Morula Beta ❌
3.2025 Pfc Prag 25 folikula > 9js(8 oplodjenih)
Sortiraj odgovore
Najstariji