Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bless💫
    21. Svibanj 2024. 12:52

MiliPe

Bless💫

MiliPejesi ti pisala da u Njemackoj ne rade detaljne pretrage? To isto sam dozivjela, izvadili krv i iz krvi sve kao vidjeli, tocno bas cudan pristup, ali mislim da je to do klinike do klinike… ja sam u svoju izgubila povjerenje, jos idemo po smrzlica i to je to.. jesi ti sva tri postupka bila u ustoj klinici?

Nazalost sam potrosila 3 postupka u istoj klinici. I ja idem jos po smrzlice i to je to. U septembru ili oktobar idem u Prag ako ovaj Fet ne uspije… Ja sam dobila preporuku za kliniku u Hamburgu ako ti je blizu i imas jos polusaja preko zdravstvenog mozes pogledati.. Meni je sad to preskupo jer moram sve platiti sama zato sam se odlucila za Prag. U kom si ti gradu?

Ja sam u Ulmu... pa imam jos jedan pokusaj preko zdravstvenog, ali to sigurno nece biti u ovoj klinici. Moram pogledati sad sve opcije, ali Prag mi je prva opcija, iskreno nije neka prevelika razlika ovdje na zdravstvenom i u Pragu na placanje. 

Iako potajno nam drzim fige ( i tebi naravnoo) da su nam OVI SMRZLICI dobitni 🥹❤️🫢

angel eyes
    21. Svibanj 2024. 12:55

Ania još ima šanse, drzim fige da te beta iznenadi 😘
    Pebbles hvala ti 🥰🥰  iščekujem s tobom petak i prvi uzv 🤗🤗
    Wildflower joj muke s ginekolozima, vjerujem da si ispalila, da ne možes dobiti uputnicu za sve joj.
    Mala potpisujem sve što je Hypnoticpoison rekla, nema pravila, meni se dvije savršene blastice uopće nisu primile. Nemoj ih otpisivati, vjeruj u svoje dvije mrve 😘😘
    Teich sretno 😘

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok

2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

Mala 33
    21. Svibanj 2024. 13:00

Lucky i Hypnoticpoison hvala vam puno na vasim odgovorima, toliko me obeshrabrila biologica sa svojim odgovorima da sam proplakala cijeli transfer jer mi je njen zakljucak bio toliko negativan da sam se pitala ako su zameci tako losi zasto mi ih uopce i vracaju? Ni sama nisam mislila da ce me toliko pogodit ali bas je. 

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

Mala 33
    21. Svibanj 2024. 13:02

Angel Eyes hvala nastojat cu gledat to pozitivnije i da nemogu ni oni znat sa sigurnoscu

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

• MiliPe
    21. Svibanj 2024. 13:12

Teich Dace Bog da nam bude uspesno 🙏 Pratimo se 🍀🥰
    Bless Bilo bi prelepo da nam uspe ovog puta da ne moramo razmisljati o daljim koracima 🥰 Ja sam vec stupila u kontakt sa Pragom ali su trazili kariogram cekala sam na termin 2 meseca i jos na rezultate mesec ipo do dva pa sam se odlucila ipak vratiti imam dva smrzlica u PN stadiju ako uspiju izdrzati da ih vratim pre postupka u Prag. Nadam se da necu morati uopste ici u Prag, to zelim i tebi 🙏🍀🥰

🙎🏻‍♀️35 god sve uredu Amh 3,4ng
    🙍🏻‍♂️45 god asthenozoteratozo ⏩️ Normozo
    1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij Beta ❌
    8.23 Icsi ▶️ 16 🥚Nema ❄️ Beta ❌
    1.24 Icsi ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta ❌
    13.11 Fet 2x Morula Beta ❌
    3.2025 Pfc Prag 4❄️ blastociste
    4.2025 Fet 1 blastociste ➡️ Beta 14dpt 1229
    2.6 Imamo ❤️

Saniii
    21. Svibanj 2024. 13:24

Curke hvala svima na navijanju ❤️, divne ste ❤️. 
    Danas je bome aktivan dan, sretno svima 🤞.
    Bikmik nije dobro da endometrij I folikul nesrazmjerno rastu, mislim i to što endometrij sam raste nije dobro jer njemu treba žuto tijelo tj progesteron iz puknutog folikula da bi se "nahranio", i ako folikul ne pukne endometrij će kolabirati. U takvim slučajevima najpametnije je odustati od takvog ciklusa. Znam koja je tlaka čekati pogodan ciklus, meni se nekoliko puta to desilo, ali to je sve normalno u cikusima nakon stimulacije..
    Sunčica platila sam gotovinom međutim meni nije obračunat popust na gotovinu i kad sam pitala jel to inače pravilo sestra Maja je rekla da da, plaćanje gotovinom, karticom ista cijena 🤷‍♀️, dobila sam normalan fiskalni račun sa svim stavkama koje su naplaćene. Ne znam kako je to Medenoj prošlo, ali evo, nek se jave buduće curke koje idu tamo. Bit će baš glupo ako je to pravilo samo za pojedine. Mene je postupak izašao 2150e (1800e aspiracija preko 3 oocite, 150e kulitavacija embrija do 5og dana, 200e 1 nosač) i kad sam pitala što sa potencijalnim novim embrijima (jer su neki ostavljeni do dns) rekla je da ostali idu na "račun kuće". I da, bio je Stanić jučer na transferu i sad zvao. Drago mi je što je tebi ipak drS, sve kužim 🤗
    ..
    I evo zvao me Stanic I imamo još jednu vrlo dobru blasticu koja ide u freez . Ja prezadovoljna rezultatom , izgleda da je to Dejan dobro odradio 😁. Mada ostaje žal za S 🫠

Wildflower meni moj soc gin isto daje samo ono što je po preporuci specijalista, ništa mimo toga jer oni moraju imati pokriće za te uputnice koje daju jer su oni samo ginekolozi i pokrivaju taj dio, dakle ako ti je feritin na nalazu od specijalista to ti MORA dati, ostalo je istina da to nisu rutinski pretrage, uopće se u trudnoci i ne provjeravaju, što ne znači da nije dobro na svoju ruku ih izvadit. Pokušaj sa LOMom, on ima veće ovlasti .

🙋‍♂️1982 normo
    🙋‍♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
    1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
    2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
    FET 03/21 2bc❌️
    3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
    FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
    4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
    FET 12/22 2bc ❌️
    5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
    6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
    FET 06/23 ❌️
    FET 09/23❌️
    7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
    Fet 11/24 ❌️
    Fet 12/24 ❌️
    8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️

Hypnoticpoison
    21. Svibanj 2024. 13:33

Mala 33

Lucky i Hypnoticpoison hvala vam puno na vasim odgovorima, toliko me obeshrabrila biologica sa svojim odgovorima da sam proplakala cijeli transfer jer mi je njen zakljucak bio toliko negativan da sam se pitala ako su zameci tako losi zasto mi ih uopce i vracaju? Ni sama nisam mislila da ce me toliko pogodit ali bas je.

Mala, nema na čemu!❤️ Lijepo se sada smiri, misli na svoje mrvice u bušici i bit će sve u redu.🙏🙏🤞🤞🍀🍀❤️❤️

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼

2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏

"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

Lucky785
    21. Svibanj 2024. 13:33

Mala 33

Nema tu pravila, 2 + 2 ovdje nije 4. Jedino što možemo kontrolirati smo mi sami tako da treba biti pozitivan ili u najmanju ruku, ne biti obeshrabren. 
    Kad ovak' na brzinu razmislim, poznajem baš puno parova iz svoje okoline kojima je uspjelo,barem njih 8. Treba biti borben ko jedna moja prijateljica. Ona je od 1. do 7. puta znala da im 'samo jedan pravi' embrio treba i da budu uspjeli. Moguće da bi bila išla i više puta da je trebalo.
    Borba je to...

👱‍♀️ '89. 👨‍💻 '88.
    Nalazi uredni, AMH 11.4. HSG✔️
    2019. Operacija seroznog papilarnog cistadenofibroma na lijevome jajniku -> jajnik malo manji.
    Vuk Vrhovac
    4.mj 2021. - prirodna inseminacija ❌️
    10.mj 2021. - stimulirani IVF - 2 blastociste (14.d beta 967, 16.d beta 3 500)
    7.mj 2022. Rodio se naš maleni 👶
    5.mj 2024. Stimulirani IVF - 1 dvodnevni(Gonal, Cetratide, Decortine, Aspirin, cyclogest, injekcija za potporu implantacije), 16.dan beta 782 18.dan 2 500

Medena33
    21. Svibanj 2024. 13:34

Ne znam kako je samo meni dala popust, mozda se smilovala zbog prijedjenih kilometara.😅😅 I sto je da je, mi bi bili naruceni recimo u 5, a dosli bi gore u 2 i svaki puta su nas odmah primili, nikad nije bilo dugo cekanja.
    Ja sam pitala svoju ginekologicu recept za cylogest i dala mi jednu kutiju. Ono jednu po jednu, na kapaljku. Sve im je tesko dati. A mogu mislit da je pitam za vadit dodatne nalaze koliko bi bila sretna. 

• BikMik
    21. Svibanj 2024. 13:35

Saniii

Curke hvala svima na navijanju ❤️, divne ste ❤️.
    Danas je bome aktivan dan, sretno svima 🤞.
    Bikmiknije dobro da endometrij I folikul nesrazmjerno rastu, mislim i to što endometrij sam raste nije dobro jer njemu treba žuto tijelo tj progesteron iz puknutog folikula da bi se "nahranio", i ako folikul ne pukne endometrij će kolabirati. U takvim slučajevima najpametnije je odustati od takvog ciklusa. Znam koja je tlaka čekati pogodan ciklus, meni se nekoliko puta to desilo, ali to je sve normalno u cikusima nakon stimulacije..
    Sunčica platila sam gotovinom međutim meni nije obračunat popust na gotovinu i kad sam pitala jel to inače pravilo sestra Maja je rekla da da, plaćanje gotovinom, karticom ista cijena 🤷‍♀️, dobila sam normalan fiskalni račun sa svim stavkama koje su naplaćene. Ne znam kako je to Medenojprošlo, ali evo, nek se jave buduće curke koje idu tamo. Bit će baš glupo ako je to pravilo samo za pojedine. Mene je postupak izašao 2150e (1800e aspiracija preko 3 oocite, 150e kulitavacija embrija do 5og dana, 200e 1 nosač) i kad sam pitala što sa potencijalnim novim embrijima (jer su neki ostavljeni do dns) rekla je da ostali idu na "račun kuće". I da, bio je Stanić jučer na transferu i sad zvao. Drago mi je što je tebi ipak drS, sve kužim 🤗
    ..
    I evo zvao me Stanic I imamo još jednu vrlo dobru blasticu koja ide u freez . Ja prezadovoljna rezultatom , izgleda da je to Dejan dobro odradio 😁. Mada ostaje žal za S 🫠

Wildflowermeni moj soc gin isto daje samo ono što je po preporuci specijalista, ništa mimo toga jer oni moraju imati pokriće za te uputnice koje daju jer su oni samo ginekolozi i pokrivaju taj dio, dakle ako ti je feritin na nalazu od specijalista to ti MORA dati, ostalo je istina da to nisu rutinski pretrage, uopće se u trudnoci i ne provjeravaju, što ne znači da nije dobro na svoju ruku ih izvadit. Pokušaj sa LOMom, on ima veće ovlasti .

Hvala ti Sanniii puno na odgovoru, zao mi je da si i ti imala ovu igru zivaca. Znaci bolje da se ni ne nadam da ce se folikul nekim cudom probuditi do petka i otici na 16-18mm? Jesi li u tim slucajevima ranije dobila ili kasnije? Jer ne kontam hoce li mi se i desiti ovulacija ili ce samo krenut ljuscenje.... Hvala ti puno❤️

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI