Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sanjushka
    21. Svibanj 2024. 20:30

Jabukica, Žuži, Korni ❤️❤️❤️
    Jabukica ajme pa ti skoro na pola puta već ❤️🥰
    Rolica jako mi je žao, baš sam se nadala da će se izboriti.. Nadam se da će sve proći brzo i bezbolno.. ❤️🫂

👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    2 stimulacije
    ▫️11/20 - zamrzavanje stanica
    ▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
    2 prirodna
    ▫️9/23, ✖️
    ▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
    ✴️Beta+ (1 stim)
    ▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
    ✴️Repromed (6 stim)
    ▫️6/24 prekinut postupak
    ▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
    ▫️2/25, 2🥚, 2 3d ➡️ ➖
    ▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
    ▫️6/25, 3🥚, 1bc ➡️ freeze ❄️
    ▫️9/25, 5🥚, 2bc ➡️ 1❄️/ 1➡️ biokemijska 💔

📧 s88.forum@gmail.com

Rolica
    21. Svibanj 2024. 20:31

Hvala vam puno 🥰♥️♥️ Citam vas i dalje svaki dan jer sam naravno vec ovisnik o forumu 🤣 Upisala sam se na listu preko hzzo-a u Betu+ za 08.mjesec pa cemo vidjeti do tada sto ce biti, a javljam i nastavak sage, nadamo se mengi da sve izađe i to je to, idemo dalje 🙏🍀💪

👩 39 g, AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 37 g, oligozoospermia,
    2020. prirodna tr -> missed abb 11 tt
    1. 04/24 Beta+ -> stimulirali -> 1 🐧 👉 FET 👉 b.o. 6 tt
    2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 03/25 KBCSM - prirodan - 1🐣 -> X
    6. 11/25 Škvorc - prirodan - 1🐣 - X
    rolica.forum@gmail.com

jabukica
    21. Svibanj 2024. 20:36

Rolica, jako mi je žao! Baš sam se nadala da će ipak biti dobro 😔 drago mi je da imaš plan za dalje I nadam se da će ti menstruacija doći da se ne mučiš s tabletama 🤞🏼💪🏼🍀❤️
    Sanjushka, Korni leti trakica ko luda, a opet neke dane imam osjećaj da sam trudna već sto godina s obzirom da sam test napravila 7dnt 🙈🙈🙈 
    Korni, jesi ti spremna skroz?

👩🏼 - '94, PCOS, AMH 136.7 pmol/L (60.5 ng/mL), 👨🏽 - '93, normo
    Pokušavamo od 5/2021. Od 12/2021 do 3/2023 Petrova - Letrozol
    1/2023 - 8tt missed ab.

Od 3/2023 Poliklinika IVF.
    10/2023 - 1. IVF rekovelle+cetrotide+decapeptyl - 5 ❄️, blagi hiper.
    26.1. FET 1BC, 7dnt +, beta 8dnt 104, beta 10dnt 313, beta 12dnt 809, 6+4 💗➡️ stiže dječak

Čokoladica 🍀
    21. Svibanj 2024. 20:47

Rolica

Curke hvala vam na potporiiii, ali na zalost nema embrija, a zumanjcana raste sto je znak lose trudnoce…. Prekidam terapiju, cekam mengu pa ako ne dodje kroz recimo tjedan dana onda se narucujem u Vinogradsku za pregled i tablete. Eto ga, vise srece drugi puta, vec je valjda puno i to sto se prvi puta primilo, tjesim se 🙏🍀🍀🍀 Vama svimaaaa hvalaaa sto ste cekale samnom 🥰🥰🥰♥️♥️♥️

Rolice, bas mi je zao 🙈 ❤️🫂 ali drago mi je da vec imas plan, to te bas drzi. I ja sam isla u vinogradsku po tablete.

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

dreamer ❤
    21. Svibanj 2024. 20:57

Cure jel vaši momci apstiniraju od alkohola par dana prije naše aspiracije i njihovog davanja uzorka? Ja svom trubim 😀 Da se razumijemo nije da pije ko smuk ali pivica na dan nakon posla ili sa frendovima je tu 😊 I meni je lijepo popiti pivo a vele da nam i pomaže 🤣

👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
    •04/22 1.ICSI Petrova: ~ 6 bc❄
    1.FET 06/22 ❄ 1 bc ~ beta 0
    2.FET 07/22 ❄ 1 bc ~ beta 0
    3.FET 04/23❄❄2 bc~ beta 0
    4. FET 09/23 ❄❄2 bc~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 x
    •05/24 2.ICSI pol. Škvorc: ~5 bc ❄
    1. ET ❄ 1 bc ~ beta 0
    2. FET10/24 ❄1 bc ~ beta 0
    3. FET 02/25 ❄ 1 bc ~ beta 0
    4. FET 03/25 ❄❄ 2 bc ~ beta 0
    •06/25 3. ICSI pol. Škvorc: ~3bc ❄
    1. ET ❄❄ 2bc ~ 1.beta 564,5 ❤️ 2.beta 1119,5 ❤️ 1.UZV imamo❤️ 2. UZV missed ab 💔

Pebbles Flintstones
    21. Svibanj 2024. 20:57

Mala 33

Hvala cure bas ste me utjesile, nemate pojma kako,. Istina da nema pravila, i samo strpljenja i vrimena i virujen da ce svakoj doc uz srecu naravno, mislim da je ona najvaznija u ovom svemu. Pebbles vidim da si u Cita jel tamo ima vise uspjeha nego u KBC? Koliko izadje postupak otprilike ? Ja sam u KBC a putujem iz Zadra ali cula sam da cure dok cekamo spominju da su bile u Cita pa dosle u KBC, jel ima uspjeha i u KBC Split da li znas?

auuuuu ja sam ti bila 2 puta u KBC i ljuta sam na sebe sta sam uopce isla tamo, al jbg nisam bila toliko u tome i logicno mi je bilo kao da idem u bolnicu. U kbc u oba postupka nije nikad doslo ni do oplodnje. Prvi put je bila samo jedna zrela, a drugi put dvi zrele i nikad se nista nije oplodilo. Sam pristup tih doktora/sestara, cinjenica da sam sama gledala na youtube kako se daju inekcije itd. to je bas lose. Jedan doktor te vodi, drugi te dopadne na punkciji a treci bi me dopao za transfer da smo dosli do toga. Za razliku od CITA gdje je pristup nemjerljivo bolji, oporavak od punkcije mi je bia puno kraci a i sam postupak manje bolan. I u CITA smo dobili 3 zrele jajne stanice ( 2 odlicne i jedna vrlo dobra ) i sve 3 su se oplodile. Tako da je to ogroman napredak s obzirom na bolnicu. Mislim da sve tu igra ulogu - i doktor i embriolog (koji je vrlo bitan) i sestra i oprema i metode od poliklinike i kako mi je reka doktor - jednostavno se jos zvijezde tribaju poklopit. I evo izgleda da je u CITO uspilo odma. U petak imam prvi uzv al za sada sve izgleda ok 😊 Cili postupak je cca. 2500€ (postupak i ljekovi, bilo bi jos nesto dodatno da smo imali embrija za zamrznit). Ipak znam i neke cure kojima je uspilo u bolnici, ali sam kasno shvatila da ih znam vise kojima je uspilo u Cita. Vidit ces sama sve, kako se osjecas i kako ce proc pa lako nakon bolnice mozes probat u Cita. Vidila sam da dosta cura kao ne voli dr. Poljaka jer nije od velike price al meni je on genijalan i covik je bas strucan, a na kraju krajeva i ne trebaju mi price nego da netko da sve od sebe da to uspije i da poprati moju situaciju od pocetka do kraja a ne da budem kao na traci, a za pricu uvik imas sestru koja je tu bas za sva pitanja. Raspisala sam se posteno, pitaj ti ako te nesto jos zanima - al meni osobno je iskustvo bolje u Cita nego u bolnici. 

👩🏼‍💼🧑🏼‍💼 ‘90
    01/2023 - vanmatericna (prirodno)
    2 x IVF (kbc split)✖️bez oplodnje
    3. IVF (cito) 🤍

Simbalija
    21. Svibanj 2024. 21:03

Rolice oh, žao mi je jako.. javi se ako trebaš razgovor. Drži se! 😞

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

koalica2
    21. Svibanj 2024. 21:04

Leona89, angel eyes hvala vam curkee❤️
    Rolica jako mi je zao i drzim 🤞🏼 za iduci put🥰
    Jurky32 sorry dosadujem vec, ali nekako si jedina tu koja se javila sa istom terapijom i pikanjem u ruku😅 ugl, nakon cetrotide-a mi se pojavila ko zadebljana kvrzica nadam se da je to oke i da li tipa ovelaep smijem ubost u jednu ruku, a cetrotide u drugu. U strci sam zaboravila pitat, a jedino su mi rekli da mora ic jedno za drugim bez razmaka.

👩🏽 24 god, PCOS tip c, blagi IR, AMH 45
    👨🏽25 god, oligoasthenozoospermia
    2023. Jajovodi✂️
    2023. Prirodna trudnoca( vanmaternična)
    05/24 1.IVF Sv.Duh (ovaleap 150, cetrotide, ovitrelle) 7🐣, 2❄️blstociste, ET 1 blastocista vracena-beta 0,5
    7/24 histeroskopija septuma
    9/24 FET vracene 2 blastociste- 14.dnt. Beta 382, 1. pregled 7+3 kornualna trudnoća💔
    10/25 IVF (gonal 150,cetrotide, ovitrelle) 10🐣, 1❄️ blastocista
    ET 1 trodnevni osmostanični, BHCG 0,20

Pebbles Flintstones
    21. Svibanj 2024. 21:06

Rolica

Curke hvala vam na potporiiii, ali na zalost nema embrija, a zumanjcana raste sto je znak lose trudnoce…. Prekidam terapiju, cekam mengu pa ako ne dodje kroz recimo tjedan dana onda se narucujem u Vinogradsku za pregled i tablete. Eto ga, vise srece drugi puta, vec je valjda puno i to sto se prvi puta primilo, tjesim se 🙏🍀🍀🍀 Vama svimaaaa hvalaaa sto ste cekale samnom 🥰🥰🥰♥️♥️♥️

bas mi je zao 😔😔😔 mozda glupo pitam al zasto ti stoji 1.uzv ? i jesi imala neke naznake/simptome ili nesto da si mogla nesto naslutiti ? meni je u petak 1. uzv pa odma strepim … to mi je bas nepojmljivo, beta se dupla sve izgleda ok i onda nema embrija 😕

👩🏼‍💼🧑🏼‍💼 ‘90
    01/2023 - vanmatericna (prirodno)
    2 x IVF (kbc split)✖️bez oplodnje
    3. IVF (cito) 🤍

Dodo87
    21. Svibanj 2024. 21:09

Rolice, draga, baš mi je žao, priželjkivala sam ti čudo kao i sebi, nadala se da će se tvoja beba izboriti ❤️
    Drago mi je da se ne predaješ i ne odustaješ 🫶 sretnooo, izgleda da ću i ja krenuti u 8.
    Tako da ćemo se pratiti i bodriti 🤗🍀
    Najviše od svega (od sveg srca samo ovaj put i onaj dok će biti dobitni postupak) ti želim da ti dođe vještica i sve počisti, inače ju ne volimo, puj puj, navijamo za poz test, veliku betu i da ne razmišljaš o njoj do 2025. 🤗

👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
    🧔‍♂️1987 sve OK
    Naš put počinje 2019. 🍀
    1. IVF 2020. ET - 👧💜
    2. i 3. FET 2023. ⛔️⛔️
    4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
    5. i 6. ET 2024. ⛔️⛔️
    7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
    8. FET 4/2025, blighted ovum ⛔️
    dodo87.forum@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI