Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Saniii
    21. Svibanj 2024. 13:24

Curke hvala svima na navijanju ❤️, divne ste ❤️. 
    Danas je bome aktivan dan, sretno svima 🤞.
    Bikmik nije dobro da endometrij I folikul nesrazmjerno rastu, mislim i to što endometrij sam raste nije dobro jer njemu treba žuto tijelo tj progesteron iz puknutog folikula da bi se "nahranio", i ako folikul ne pukne endometrij će kolabirati. U takvim slučajevima najpametnije je odustati od takvog ciklusa. Znam koja je tlaka čekati pogodan ciklus, meni se nekoliko puta to desilo, ali to je sve normalno u cikusima nakon stimulacije..
    Sunčica platila sam gotovinom međutim meni nije obračunat popust na gotovinu i kad sam pitala jel to inače pravilo sestra Maja je rekla da da, plaćanje gotovinom, karticom ista cijena 🤷‍♀️, dobila sam normalan fiskalni račun sa svim stavkama koje su naplaćene. Ne znam kako je to Medenoj prošlo, ali evo, nek se jave buduće curke koje idu tamo. Bit će baš glupo ako je to pravilo samo za pojedine. Mene je postupak izašao 2150e (1800e aspiracija preko 3 oocite, 150e kulitavacija embrija do 5og dana, 200e 1 nosač) i kad sam pitala što sa potencijalnim novim embrijima (jer su neki ostavljeni do dns) rekla je da ostali idu na "račun kuće". I da, bio je Stanić jučer na transferu i sad zvao. Drago mi je što je tebi ipak drS, sve kužim 🤗
    ..
    I evo zvao me Stanic I imamo još jednu vrlo dobru blasticu koja ide u freez . Ja prezadovoljna rezultatom , izgleda da je to Dejan dobro odradio 😁. Mada ostaje žal za S 🫠

Wildflower meni moj soc gin isto daje samo ono što je po preporuci specijalista, ništa mimo toga jer oni moraju imati pokriće za te uputnice koje daju jer su oni samo ginekolozi i pokrivaju taj dio, dakle ako ti je feritin na nalazu od specijalista to ti MORA dati, ostalo je istina da to nisu rutinski pretrage, uopće se u trudnoci i ne provjeravaju, što ne znači da nije dobro na svoju ruku ih izvadit. Pokušaj sa LOMom, on ima veće ovlasti .

🙋‍♂️1982 normo
    🙋‍♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
    1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
    2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
    FET 03/21 2bc❌️
    3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
    FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
    4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
    FET 12/22 2bc ❌️
    5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
    6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
    FET 06/23 ❌️
    FET 09/23❌️
    7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
    Fet 11/24 ❌️
    Fet 12/24 ❌️
    8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️

Hypnoticpoison
    21. Svibanj 2024. 13:33

Mala 33

Lucky i Hypnoticpoison hvala vam puno na vasim odgovorima, toliko me obeshrabrila biologica sa svojim odgovorima da sam proplakala cijeli transfer jer mi je njen zakljucak bio toliko negativan da sam se pitala ako su zameci tako losi zasto mi ih uopce i vracaju? Ni sama nisam mislila da ce me toliko pogodit ali bas je.

Mala, nema na čemu!❤️ Lijepo se sada smiri, misli na svoje mrvice u bušici i bit će sve u redu.🙏🙏🤞🤞🍀🍀❤️❤️

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼

2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏

"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

Lucky785
    21. Svibanj 2024. 13:33

Mala 33

Lucky i Hypnoticpoison hvala vam puno na vasim odgovorima, toliko me obeshrabrila biologica sa svojim odgovorima da sam proplakala cijeli transfer jer mi je njen zakljucak bio toliko negativan da sam se pitala ako su zameci tako losi zasto mi ih uopce i vracaju? Ni sama nisam mislila da ce me toliko pogodit ali bas je.

Nema tu pravila, 2 + 2 ovdje nije 4. Jedino što možemo kontrolirati smo mi sami tako da treba biti pozitivan ili u najmanju ruku, ne biti obeshrabren. 
    Kad ovak' na brzinu razmislim, poznajem baš puno parova iz svoje okoline kojima je uspjelo,barem njih 8. Treba biti borben ko jedna moja prijateljica. Ona je od 1. do 7. puta znala da im 'samo jedan pravi' embrio treba i da budu uspjeli. Moguće da bi bila išla i više puta da je trebalo.
    Borba je to...

👱‍♀️ '89. 👨‍💻 '88.
    Nalazi uredni, AMH 11.4. HSG✔️
    2019. Operacija seroznog papilarnog cistadenofibroma na lijevome jajniku -> jajnik malo manji.
    Vuk Vrhovac
    4.mj 2021. - prirodna inseminacija ❌️
    10.mj 2021. - stimulirani IVF - 2 blastociste (14.d beta 967, 16.d beta 3 500)
    7.mj 2022. Rodio se naš maleni 👶
    5.mj 2024. Stimulirani IVF - 1 dvodnevni(Gonal, Cetratide, Decortine, Aspirin, cyclogest, injekcija za potporu implantacije), 16.dan beta 782 18.dan 2 500

Medena33
    21. Svibanj 2024. 13:34

Ne znam kako je samo meni dala popust, mozda se smilovala zbog prijedjenih kilometara.😅😅 I sto je da je, mi bi bili naruceni recimo u 5, a dosli bi gore u 2 i svaki puta su nas odmah primili, nikad nije bilo dugo cekanja.
    Ja sam pitala svoju ginekologicu recept za cylogest i dala mi jednu kutiju. Ono jednu po jednu, na kapaljku. Sve im je tesko dati. A mogu mislit da je pitam za vadit dodatne nalaze koliko bi bila sretna. 

• BikMik
    21. Svibanj 2024. 13:35

Saniii

Curke hvala svima na navijanju ❤️, divne ste ❤️.
    Danas je bome aktivan dan, sretno svima 🤞.
    Bikmiknije dobro da endometrij I folikul nesrazmjerno rastu, mislim i to što endometrij sam raste nije dobro jer njemu treba žuto tijelo tj progesteron iz puknutog folikula da bi se "nahranio", i ako folikul ne pukne endometrij će kolabirati. U takvim slučajevima najpametnije je odustati od takvog ciklusa. Znam koja je tlaka čekati pogodan ciklus, meni se nekoliko puta to desilo, ali to je sve normalno u cikusima nakon stimulacije..
    Sunčica platila sam gotovinom međutim meni nije obračunat popust na gotovinu i kad sam pitala jel to inače pravilo sestra Maja je rekla da da, plaćanje gotovinom, karticom ista cijena 🤷‍♀️, dobila sam normalan fiskalni račun sa svim stavkama koje su naplaćene. Ne znam kako je to Medenojprošlo, ali evo, nek se jave buduće curke koje idu tamo. Bit će baš glupo ako je to pravilo samo za pojedine. Mene je postupak izašao 2150e (1800e aspiracija preko 3 oocite, 150e kulitavacija embrija do 5og dana, 200e 1 nosač) i kad sam pitala što sa potencijalnim novim embrijima (jer su neki ostavljeni do dns) rekla je da ostali idu na "račun kuće". I da, bio je Stanić jučer na transferu i sad zvao. Drago mi je što je tebi ipak drS, sve kužim 🤗
    ..
    I evo zvao me Stanic I imamo još jednu vrlo dobru blasticu koja ide u freez . Ja prezadovoljna rezultatom , izgleda da je to Dejan dobro odradio 😁. Mada ostaje žal za S 🫠

Wildflowermeni moj soc gin isto daje samo ono što je po preporuci specijalista, ništa mimo toga jer oni moraju imati pokriće za te uputnice koje daju jer su oni samo ginekolozi i pokrivaju taj dio, dakle ako ti je feritin na nalazu od specijalista to ti MORA dati, ostalo je istina da to nisu rutinski pretrage, uopće se u trudnoci i ne provjeravaju, što ne znači da nije dobro na svoju ruku ih izvadit. Pokušaj sa LOMom, on ima veće ovlasti .

Hvala ti Sanniii puno na odgovoru, zao mi je da si i ti imala ovu igru zivaca. Znaci bolje da se ni ne nadam da ce se folikul nekim cudom probuditi do petka i otici na 16-18mm? Jesi li u tim slucajevima ranije dobila ili kasnije? Jer ne kontam hoce li mi se i desiti ovulacija ili ce samo krenut ljuscenje.... Hvala ti puno❤️

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

sanjushka
    21. Svibanj 2024. 13:38

Evo me, sjela sam na 5 min pa da brzinski napisem izvješće, a čitam vas poslije.
    Ciste nema, sve je čisto i krećemo odmah 🥳
    Suprecure sprej kupljen, večeras krećem sa špricanjem. Danas i sutra još pijem tablete i onda stajem s njima i nastavljam samo sa sprejem do sljedećeg četvrtka kad krećem i sa pergoverisom. Prva dva dana 300, poslije 225. 
    Prvi uzv 5.6.
    Jako mi je dobro sjeo ovaj doktor, govori on meni pa ja ne znam zašto vi niste još trudni. 😁 Ja rekla da me stalno uvjeravaju da su mi stanice loše kvalitete, endometrioza, adenomioza.. A govori on, ma ne, to su priče.. 
    Živi bili pa vidjeli.. 😁 
    Ugl, rekao je da i na mom lijevom zakržljalom jajniku imam par folikula, a da mu desni izgleda lijepo, puno..
    I kaže on meni na kraju da sad ima tremu 🤣 jer sam mu rekla da se nadam da će kod njih napokon bit uspjeha s obzirom da slove za jedne od najboljih.
    Toliko od mene za sad, javim se kasnije, još điramo po Zg-u.. ❤️

👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    2 stimulacije
    ▫️11/20 - zamrzavanje stanica
    ▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
    2 prirodna
    ▫️9/23, ✖️
    ▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
    ✴️Beta+
    1 stimulacija (bez ❄️)
    ▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
    ✴️Repromed
    4 stimulacije (bez ❄️)
    ▫️6/24 prekinut postupak, loš odgovor jajnika
    ▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
    ▫️2/25, 2🥚, 2 trodnevna ➡️ ➖
    ▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔

........
    📧 s88.forum@gmail.com

Simbalija
    21. Svibanj 2024. 13:43

Wildflower pa bar ti je feritin mogao dati ginekolog, on je bitan za trudnoću. I moja je škrta sa uputnicima, ja sam privatno radila, u Croatiii imate 20% ako imate njihovo dopunsko osiguranje.

Srculence jako mi je žao... Nadam se da imate plan za dalje. Tako je tužno kada ne ide i ne ide, a svi okolo se niti ne trude i ostanu trudni..

Rolice sretno još jednom! I hvala na mailu❤️

Leona neka se mrva čvrstooo primi! Odmaraj sad!

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Leona89
    21. Svibanj 2024. 13:44

Žuži sretno danas 🍀🤞🏻🍀🤞🏻🍀♥️
    Rolice sretno danas od ❤️, neka sve izađe na dobro🪄🪄🪄🪄🍀🍀🍀♥️♥️♥️
    Tanjanja lijepo se odmori, držim 🤞🏻 🍀 da se sve lijepo oplode, samo pozitivno 🤞🏻🍀🤞🏻🍀🤞🏻♥️
    Dodo neka nalazi budu uredni🍀🤞🏻🍀🤞🏻🍀♥️
    Dreamer wau😍koja brojka. Sretno dalje🍀🤞🏻🍀🤞🏻🍀🤞🏻♥️
    Bebolina super se osjećam, hvala na pitanju 🥰 još malo pa sam PUPO, ne mogu dočekati♥️🍀🪄🪄🪄🪄
    Mali princ bravo za vrijedne informacije i sretno u Portugalu 🍀🤞🏻🍀🤞🏻🍀🤞🏻🍀♥️
    Jurky stalno si mi u mislima♥️neka vrijeme što brže proleti♥️🍀😘🥰
    Koalica drago mi je da ti ide bockanje, samo hrabro💪🏻 sretnoooo 🍀 🍀 🤞🏻 ❤️ 
    Hypnoticpoison lijepo provodiš dane, samo uživaj. Nek te brzo zaobiđu mučnine 🤞🏻🍀❤️😘☺️
    Sani sretno i nek se mrva čvrsto primi🍀🤞🏻🍀🤞🏻🍀❤️❤️❤️☺️

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

wildflower
    21. Svibanj 2024. 13:52

Mala33 joj kako me ljute ti doktori bez takta... Stvarno nije ni vrijeme ni trenutak toliko te obeshrabriti sa kvalitetom/nekvalitetom embrija.. To mi je bas grozno... Nadam se da ce svemir pokazati suprotno i da kvaliteta nije bitna, sto se na kraju i pokazalo puno puta do sad... Isplakala si se, to je dobro... Sad samo hrabro i pozitivno dalje, bit ce to sve dobro💕🥰💪🏻
    Sani, joj dobra idela, pitat cu LOMicu, i nadati se najboljem.. Ako ne, ne gine mi privatno, nema veze... A za placanje.. Jooooj daa... ja sam isto zadnji puta na uzv pitala je li ista cijena za placanje gotovinom i karticom i sestra Matija me bas pogledala u cudu sa svojim velikim plavim ocima :D i kao daaaaa, naravno da je ista cijena za sve i u gotovini i karticom...
    Tako da sam se malo osramotila
    Nakon sto sam iskrcala 2000+ EUR, sad sam dosla to pitati na uzv od 40 EUR 🤣🤣🤣 Mozda su Malenoj izasli u susret jer dolazi iz Splita, ko ce ih znati🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
    Sanjushka bravoooo, drago mi je da startas 🥰🥰 nek se pozitiva dr R prelije na sve... 

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

angel eyes
    21. Svibanj 2024. 13:54

Sanjushka obećavajuće zvuči ❤️❤️ želim da ti nova klinika donese sreću i da ovaj put bude uspješan 😘😘

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok

2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.