Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tinčica1703
    15. Svibanj 2024. 12:27

Rolice draga neopisivo mi je žao i suosjećam s tobom  Najveću moguću sreću želim ti u Beta +, premda sam se malo lecnula kad sam pročitala za tamo da si se pisala, ali to nema veze sa ostalima nego samo sa mojim lošim iskustvom, drugima su donijeli sreću, držim fige da i ti budeš dio pozitivne statistike.. 🤞🫶
    Lunolina šaljem zagrljaj utjehe.  Baš se opet zaredalo negativno na forumu, izgleda da nas je sve nadvila neka loša vibra, da što prije prođe...
    Ipak se nadamo sretnim vijestima... Držm fige da se promijeni situacija i da smo mi sve samo neurotične i nestrpljive i da će sve doći na svoje i da će beta biti pozitivna 🤞
    Pixi žao mi je zbog bete, isplači se, ovaj osjećaj negativne bete sam toliko puta prošla da točno znam kako se osjećaš, šaljem najveći zagrljaj.. 
    Dodo87 žao mi je zbog ishoda i želim ti da što prije uspiješ , Bože koliko je sve ovo teško, tko ovo nije prošao, ne zna koliko jake žene mogu biti... Rasplakala si me sa ovim danom obitelji, neki strah u meni da ću iznevjeriti sve oko sebe uključujući i sebe, dan obitelji a ja već 8. put pokušavam.. Suza suzu stiže.. Hormoni  vjerovatno rade svoje..  
    Medena, Wildflower, Sanii drage moje cure, sretno Vam danas, čekam lijepe vijesti... 
    Marisha držiim fige da test bude pozitivan , šaljem pozitivne misli 
    Jurky32 presretna sam da je sve u redu... ❤️
    Ja sam jučer imala online konzultacije sa dr Alebićem, u 6 mjesecu krećemo sa stimulacijom koju će mi odrediti dr Matković u Osijeku i pratiti folikulometrije da ne prođem kao zadnji put, tolike novce sam bacila u vjetar i odustala od aspiracije. Sad nekako zbrajam od kredita što mi je ostalo za novi postupak i kalkuliram... Čitam Vas stalno ali nemam snage ništa napisati jer ovakva emotivna kakva sam nakon svega, sumnjam da Vam neku pozitivu donijeti.. 
    Os sveg srca Vam svima želim sve najbolje...❤️

40 ja👩‍❤️‍👨31muž
    jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
    1. postupak- clomifen ❌
    2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
    3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
    4. postupak- beta ❌
    5. postupak Škvorc- beta ❌
    6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
    FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
    7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
    8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176

Fionci99
    15. Svibanj 2024. 12:32

Jurky32

Angel eyes, Korni, Marisha, 😘😘😘Marisha, žao mi je što nema sjene, ali još se nadamo 🤞🥰
    Lunolina, 🤞🥰Dodo, sad je iza tebe ono najgore, drži se ❤️
    Cure, meni maloprije dolazi poštar i nosi kovertu sa Rebra..mislim si koji je ovo vrag, kako tako brzo, sigurno nešto ne valja 😱 otvaram i piše da je urađen brzi PCR test i da NISU nađene promjene na kromosomima 21, 18, 13 i X i Y.. znam da ovo još nije cijeli nalaz i još sam pod dojmom, ali sada se još jače nadam da je to to i da je moja mrvica dobro ❤️

Ajme pa divne vijesti!!!! 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳

angel eyes
    15. Svibanj 2024. 12:48

Marisha nadam se da će se crtica pojaviti 🥰🥰
    Dodo rasplakala sam se opet, stvarno je preteško prolaziti sve ovo, tako mi je žao. Drži se, misli na sebe i svoju obitelj, to je najvažnije! Šaljem ti najveći zagrljaj podrške ❤️
    Jurky ❤️❤️❤️❤️❤️ koje divne vijesti, tako sam sretna zbog vas, suze su mi krenule od sreće ❤️❤️❤️❤️❤️ vjerujem da će i ostatak nalaza biti ok!
    Tincica baš sam se pitala gdje si. Bit će sve u redu, želim ti sreću u novom postupku 🤗🤗

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok

2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

• Tiki_34
    15. Svibanj 2024. 12:49

Cure sretno danas 🙂🍀
    Žao mi je zbog svih loših vijesti u zadnje vrijeme, baš je strašno da morate prolaziti kroz sve to 😕
    Jurky drago mi je da su nalazi došli i da je sve u redu, bar da se malo opustiš i uživaš u trudnoći bez stresa 🙂
    Meni je danas bila aspiracija i ipak je bilo 5 jajnih stanica. 
    U ponedjeljak ću znati koliko ih se oplodilo i idu na zamrzavanje. Doktorica želi da prvo idem odstraniti cistu na jajniku i tek onda transfer 😕
    Ne znam da li nešto smeta ta cista da zatrudnim pa mi zato odgađa transfer 😕

👱‍♀️35 god (AMH 10.5)
    👨48 g oligoastenozoospermija, veliki broj leukocita
    Pokušavamo već 3 godine
    VV
    1. IVF 09/23❌️
    2. IVF 05/24 4🥚❄️
    07/24 operacija ciste na jajniku
    3. 09/24 FET 2 blastice ❌️
    12/24 histeroskopija

angel eyes
    15. Svibanj 2024. 12:52

Tiki neka se svih 5 oplodi 🥰🥰

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok

2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

Bebolina2024
    15. Svibanj 2024. 13:09

Jurky ovo je što smo čekali i čemu smo se nadali. Jer nakon svih neuspjeha zaslužila si urednu trudnoću i zdravu bebu. Nadam se da će uskoro stići i ostatak nalaza i naravno da će biti uredan pa da se konačno možeš opustiti i uživati u trudnoći. Mislim da stresova i strahova je bilo puno previše. Neka te do kraja prati sreća i da ti i muž uskoro dočekate svoje zdravo djetešce 💗💙.
    Tiki 🤞🤞 da se sve oplode.
    Tinčica možda ću i ja biti u 6.mj u stimulaciji, čekam da mi se jave iz klinike nakon što pogledaju nalaz.
    Sve što želim sebi, želim i tebi i svim ostalim curama.
    Bitno da si se organizirala oko pregleda i svega. Sretno 😘

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Jurky32
    15. Svibanj 2024. 13:09

Hvala cure moje, hvala ❤️
    Dreamer, ako smijem pitati zašto i ti ne radiš kariogram? Jesi već radila ili? Mi smo se morali naručiti, ali pretpostavljam da je to zbog toga što smo išli oboje i prije vađenja krvi išli na razgovor s genetičarkom.
    Tinčica, svu sreću ti želim u novom postupku 🤞🥰
    Tiki, što se tiče ciste znam, ali sigurno doktor ima dobar razlog zašto ju treba maknuti..želim ti da se svih 5 jajnih oplodi 🤞🥰

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

• MiliPe
    15. Svibanj 2024. 13:10

Jurky Drago mi je zbog nalaza, verujem da ce sve biti uredu. Kako lepe vesti danas. Verujem da si mirnija 🍀🥰

Sto se tice Kariograma i nas su poslali zbog 3 neuspela transfera, nije doslo do implenentacije. Nadam se dobrom rezultatu 🤞🏻🙏

🙎🏻‍♀️34 god sve uredu Amh 3,4ng
    🙍🏻‍♂️43 god asthenozoteratozo ⏩️ Normozo
    1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij Beta ❌
    8.23 Icsi ▶️ 16 🥚Nema ❄️ Beta ❌
    1.24 Icsi ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta ❌
    13.11 Fet 2x Morula Beta ❌
    3.2025 Pfc Prag 25 folikula > 9js(8 oplodjenih)

Srculence
    15. Svibanj 2024. 13:11

Dreamer, mi smo za kariogram isto cekali mjesec i pol u klaicevoj a na rebru se i po 2 i pol cekalo…hmm sad ne znam mozda neka greska u komunikaciji ili se nesto promijenilo od drugog mjesec. Provjeri si jos tu informaciju 
    Kariogram radite oboje svaki sa svojom uputnicom za kariogram i povijest bolesti od IVF-a. Meni je doktorica sve napisala i to sam im dala. A sa tim istim papirom sam isla kod svoje ginicke da mi da uputnicu za kariogram. 
    Ako ti ispadne da se moras naruciti odi u klaicevu (manje se svakako ceka) i reci da imas ubrzo transfer ako netko otkaze da te zovu. (Nas su zvali ranije ali je muz bio na putu) nalaz bude kroz 2 tj. Gotov doktorica koja tamo radi geneticarka je divna gospođa❤️☺️

🙋🏻‍♀️32 god. endometrioza koja nije operativna,trombofilija
    🙋🏻‍♂️37god. (sve uredno)
    2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
    6❄️
    07/2023 transfer, u 7tj spontani 😔💔
    9/2023 konzultacije
    04.10.Transfer + embryoglue,spontani u 8 tjednu💔
    •01/2024 Trombofilija/Heparin💉
    •⌛️ 2mj. 2024 Konzultacije ŠKVORC
    07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌ 10.12.FET/BETA❌
    08.02. FET dva embrija/BETA✅ spontani 6tj.💔
    1bc ❄️

Medena33
    15. Svibanj 2024. 13:11

Beta ponedjeljak 170, danas 474. 
    Jeli ok duplanje?? Mislim dupla se vise pa ne znam koliko je dozvoljeno odstupanje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.