Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anica!
    15. Svibanj 2024. 10:38

Jurky32

Angel eyes, Korni, Marisha, 😘😘😘Marisha, žao mi je što nema sjene, ali još se nadamo 🤞🥰
    Lunolina, 🤞🥰Dodo, sad je iza tebe ono najgore, drži se ❤️
    Cure, meni maloprije dolazi poštar i nosi kovertu sa Rebra..mislim si koji je ovo vrag, kako tako brzo, sigurno nešto ne valja 😱 otvaram i piše da je urađen brzi PCR test i da NISU nađene promjene na kromosomima 21, 18, 13 i X i Y.. znam da ovo još nije cijeli nalaz i još sam pod dojmom, ali sada se još jače nadam da je to to i da je moja mrvica dobro ❤️

Ajme kakve dobre vijesti!!! Wohoo. Dobar početak, neka i ostatak nalaza bude takav <3 <3

🙎🏻‍♀️95-sve ok, 🙎🏻‍♂️87- oligoasthenozoo -> normo
    1.icsi- 4/2023-Cito
    12 🥚- 7 blastocista - sve ❄️
    1. 12.06 - FET 2 ❄️, jedna odlična, druga loša - ❌
    2. 12.07. - FET 1 ❄️ - ❌
    09- histeroskopija - sve ok
    3. 06.10 - FET 1 ❄️- ❌
    30.10 scratching endometrija
    4. 24.11. - FET 1 ❄️ - ❌
    Kariogrami , trombofilija ✅✅
    5.veljača- FET ❄️ -❌
    Biopsija maternice ✅
    6. 09.04.24 -FET ❄️ - 7dpt ➕ - beta ⏳ 13dpt- 580, 15dnt - 1248

Sreca najveća
    15. Svibanj 2024. 10:39

Jurky….ovo su mnogo lepe vesti mila mnogo lepe! Srecna sam zbog tebe , raduj se danas i ne razmisljaj drugacije osim pozitivno!
    Tvoja mrvica to treba ❤️❤️❤️

Ja 36 nizak AMH ,on Savren
    3xIVF - biohemijske
    09/23 Genesis Novi Sad Nk cells,ERAtest,bopsija ,histero ( nadjen septum 1cm)
    4- Prag ,Fertycare- stiže devojčica🥰🥰❤️❤️❤️💕
    02.08.2024.stigla princeza
    Never give up!

Sreca najveća
    15. Svibanj 2024. 10:42

Jurky ,sta  jos od analiza treba stici?
    I mozes li mi reći gde je nastala sumlja da nesto nije ok jer se vracam unazad i ne mogu naci samo sam nasla da ides na amnio…jer puno puta nesto sumljaju pa ispadne sve ok a toliko stresa.

3xIVF - biohemijske
    Never give up!

Sreca najveća
    15. Svibanj 2024. 10:45

Htela sam samo reći za ova losa iskustva, trebaju se podeliti jer su meni puno pomogla jer kada nije uspevalo bila sam dosta svesnija i na zemlji i znala sam sve opcije i da  nisam u oblacima zato je vazno da  pisemo o tome sto prolazimo jer pomazemo da cure ojacaju , razimeju i shvate da nije lako nije, ali vredi i na kraju kada je tu beba čini ti se da je  ceo svet tvoj i da sve mozes!🥰 nakon ovakve borbe!

3xIVF - biohemijske
    Never give up!

Jurky32
    15. Svibanj 2024. 10:46

Hvala vam cure svimaaa ❤️ Sad vam mogu reći kako sam na prvo čitanje pročitala da piše da su pronađene promjene 🤦‍♀️ i onda na drugo čitanje mislila sama sebi opaliti šamar jer sam krivo pročitala i uznemirila se 🤦‍♀️😁
    Sreća, suprug i ja smo radili kariogram prije zadnjeg postupka i kad sam bila u desetom tjednu trudnoće saznala sam da je moj kariogram loš i da postoji rizik da beba ima Down sindrom.. zbog toga sam se odmah odlučila na amnio.

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

wildflower
    15. Svibanj 2024. 10:49

Jurky32

Hvala vam cure svimaaa ❤️ Sad vam mogu reći kako sam na prvo čitanje pročitala da piše da su pronađene promjene 🤦‍♀️ i onda na drugo čitanje mislila sama sebi opaliti šamar jer sam krivo pročitala i uznemirila se 🤦‍♀️😁
    Sreća, suprug i ja smo radili kariogram prije zadnjeg postupka i kad sam bila u desetom tjednu trudnoće saznala sam da je moj kariogram loš i da postoji rizik da beba ima Down sindrom.. zbog toga sam se odmah odlučila na amnio.

Ajmeee Jurky tako mi je dragooo da je nalaz dobar❤️❤️
    Ako te smijem jos priupitati zasto ste radili kariogram?

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

wildflower
    15. Svibanj 2024. 10:49

Jurky32

Ajmeee Jurky tako mi je dragooo da je nalaz dobar❤️❤️
    Ako te smijem jos priupitati zasto ste radili kariogram?

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

Lunolina
    15. Svibanj 2024. 10:52

Jurky cijela sam protrnula dok sam citala tvoju poruku. Bravoooo❤️ drzim palceve da i ostatak nalaza bude u istom tonu❤️❤️

Dodo neizmjerno mi je zao sto si morala proci kroz to i vjerujem da ti je svega previse. Zelim ti da cim prije zacijelis i psihicki i fizicki i da se vratis u borbu jos jaca ❤️ sad ce tvoja buduca beba imati svog malog anđela cuvara😇

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Sreca najveća
    15. Svibanj 2024. 10:53

Jurky32

Sad sam se setila, oprosti zaboravila sam secam se sada! Shvatam i ja bih proverila. Ne bi bila mirna ali veruj da je sve super!
    Ja sam bila u takvom strahu  da ce nesto krenuti lose da nece biti dobar prenatalni i tako iz dana u dan dok mi baka nije rekla:
    Moras MISLITI DA JE SVE SAVRSENO I DA CE BITI SVE OK….i svaki dan od tada sam to praktikovala i vratila sebe u normalu.
    Inace bi poludela.
    Hrabrice moja❤️ mazi svoju srecu.

3xIVF - biohemijske
    Never give up!

Hypnoticpoison
    15. Svibanj 2024. 10:54

Dodo neizmjerno mi je žao.😔😔 Hvala ti što si sa nama podijelila svoje iskustvo sa vakuum kiretažom. Sad samo polako i smireno i neka te tvoji maze&paze.❤️ Ti si najbitnija u svemu ovome, budi nježna i blaga prema sebi.❤️ Čuvaj se! I želimo da nam se javljaš!❤️ Grliiiiiimmmmm 🫂
    Jurky ajmeeeee, kakve predivne vijesti! 😍🤗🤗❤️❤️ Suze su mi krenule. Sigurna sam da je i ostatak nalaza dobar.🙏🙏🤞🤞 Sad samo polako i smireno, da i bebica zna da je sve u redu.❤️❤️
    Marisha baš navijam da se onako sramežljivo pojavi crtica.🙏🙏🤞🤞🍀🍀❤️❤️
    Pebbles javi nam se.🥰🥰❤️❤️

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼

2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏

"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.