Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pixi
    15. Svibanj 2024. 14:08

Medena super duplanje🥳🎉
    Jurky jako mi je drago zbog tebe i vjerujem da će ti i ostatak nalaza biti uredu. 
    Zaslužila si malo mirniju trudnoću 🥰❤️
    Osim učestalih pobačaja i neuspješnih transfera, upućuje li se zbog još nečega kariogram? 
    Nama nije uspjelo dva puta, i sad se ja ne mogu smiriti da je to samo sreća, razmišljam o dodatnim pretragama iako je možda zaista rano. Prvi nam je IVF ( ET i FET)..

👩🏻‍🦰35, 👩🏻‍💻42
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

Simbalija
    15. Svibanj 2024. 14:09

Jurky pratim tvoju priču već dugo pa samo da stavim jedno veliko ❤️ drago mi je da je sve ok, vjerujem da će tako i ostati! 
    Što se tiče kariograma, u Ri nije bila gužva u siječnju. Meni su dali vrlo jednostavno zbog svega u mom potpisu, rezultate sam čekala 4 tjedna. Sumnjali su da je upravo u genetiku problem, međutim došli su potpuno uredni. Meni je uputnicu dala specijalistica humane reprodukcije.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

Pixi
    15. Svibanj 2024. 14:10

Tinčica nadam se da će ti nova klinika donijeti sreću.
    Moja prijateljica je išla u IVF a kod dr. Matkovića na folikulometriju, bilo je uspješno. 
    Tako da samo naprijed 🤞

👩🏻‍🦰35, 👩🏻‍💻42
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

Rolica
    15. Svibanj 2024. 14:17

Tinčice draga hvala ti, drži se. Samo nam piši kako si i što razmišljaš, ovdje smo za tebe :) Pa upisali se jesmo za 08.mj u Beta+ iako sad razmišljam da to ispada gubljene vremena i zdravlja u konačnici, bilo bi nam najpametnije otići van gdje imaju to testiranje embrija. I godine nisu na našoj strani za pretjerano igranje. Ne znam evo, želim da ovo sve sad prođe, da se napijem i odem na more pit kavu na plažu  Pa ćemo onda biti pametniji. Drži se i misli pozitivno ❤️❤️
    .
    Sretno svimaaaa!

👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 38 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

dreamer ❤
    15. Svibanj 2024. 14:18

Jurky32

Hvala cure moje, hvala ❤️Dreamer, ako smijem pitati zašto i ti ne radiš kariogram? Jesi već radila ili? Mi smo se morali naručiti, ali pretpostavljam da je to zbog toga što smo išli oboje i prije vađenja krvi išli na razgovor s genetičarkom.
    Tinčica, svu sreću ti želim u novom postupku 🤞🥰
    Tiki, što se tiče ciste znam, ali sigurno doktor ima dobar razlog zašto ju treba maknuti..želim ti da se svih 5 jajnih oplodi 🤞🥰

Iskreno neznam zašto ja ne moram. Čak sam i naknadno zvala doktora da li i ja moram s obzirom da sam jedino znala da su ljudi išli u paru ali mi je rekao da ide samo on. Da, nit na jednom od razgovora sa labosom mi sad nije nitko spomenuo razgovor s genetičarom 🤷‍♀️ Baš sam zbunjena.

👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
    04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2 💉 ; ~ 6❄❤
    1.FET ➡️ 06/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
    2.FET ➡️ 07/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
    3.FET ➡️ 04/23❄❄2 blastice~ beta 0
    4. FET ➡️ 09/23 ❄️❄️2 blastice~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 😪
    05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄️❤️
    1. ET ➡️ 1 blastica ~ beta 0
    2. FET➡️10/24 ❄️1 blastica ~ beta 0
    3. FET➡️02/25 ❄️ 1 blastica ~ beta 0
    4. FET➡️03/25 ❄️❄️ 2 blastice ~ beta 0

tinčica1703
    15. Svibanj 2024. 14:31

Joooj cure koliko ja vas volim ❤️❤️
    Lavice moje.. 

40 ja👩‍❤️‍👨31muž
    jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
    1. postupak- clomifen ❌
    2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
    3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
    4. postupak- beta ❌
    5. postupak Škvorc- beta ❌
    6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
    FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
    7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
    8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176

dreamer ❤
    15. Svibanj 2024. 14:31

Evo ja baš dns spamam forum 🫣 Zvala ja opet na kbc za kariogram. Razlika je u tome ako oba partnera idu, onda se preporuča ići prvo genetičaru na savjetovanje te se u sklopu tog savjetovanja izvadi krv za kariogram. A ako se nejde genetičaru onda se ne naručuje za vađenje krvi, jedino ako bi došao loš nalaz onda ide savjetovanje. 

👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
    04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2 💉 ; ~ 6❄❤
    1.FET ➡️ 06/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
    2.FET ➡️ 07/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
    3.FET ➡️ 04/23❄❄2 blastice~ beta 0
    4. FET ➡️ 09/23 ❄️❄️2 blastice~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 😪
    05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄️❤️
    1. ET ➡️ 1 blastica ~ beta 0
    2. FET➡️10/24 ❄️1 blastica ~ beta 0
    3. FET➡️02/25 ❄️ 1 blastica ~ beta 0
    4. FET➡️03/25 ❄️❄️ 2 blastice ~ beta 0

• MiliPe
    15. Svibanj 2024. 14:39

Dreamer Jako cudno sto salju samo njega. Moj suprug ima dvoje dece iz prvog braka bez ikakvih problema ali su ipak oboje poslali da uradimo kariogram. Nisam toliko iskusna ali ja bih na tvom mestu takodje uradila da budes i ti mirna da je sve ok.. Ali svakako je tvoja odluka. Sretno 🍀🤞🏻

🙎🏻‍♀️34 god sve uredu Amh 3,4ng
    🙍🏻‍♂️43 god asthenozoteratozo ⏩️ Normozo
    1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij Beta ❌
    8.23 Icsi ▶️ 16 🥚Nema ❄️ Beta ❌
    1.24 Icsi ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta ❌
    13.11 Fet 2x Morula Beta ❌
    3.2025 Pfc Prag 25 folikula > 9js(8 oplodjenih)

Simbalija
    15. Svibanj 2024. 14:44

Kako izgleda razgovor sa genetičarem prije vađenja krvi?
    Ovdje ne postoji takva opcija jer se krv vadi na medicinskom fakultetu, pretpostavljam da bi nas uputili u Zagreb da su kariogrami bili loši.
    Većinom su nalazi ok, ne morate se plašiti, ali eto postoje situacije kao kod Jurky kad se ipak nešto pronađe što mijenja naravno i daljnji tok liječenja, trudnoće i svega.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

Leona89
    15. Svibanj 2024. 14:46

Stela hvala na odgovoru, bitno da bude sve ok🤞🏻🍀❤️🥰
    Wildflower sretno na upoznavanju🍀❤️🍀❤️
    Medena super je beta, čestitam , neka se nastavi tako lijepo duplati🥰❤️🍀🥰❤️🍀
    Sani sretno danas, držim 🤞🏻 🍀 ♥️ 🍀 za puno zrelih i lijepih stanica i za dobar party🍀🤞🏻🍀🤞🏻
    Hypnoticpoison hvala ti, putujemo, javim se kad stignemo🥰🍀🤞🏻
    Bebolina hvala na lijepim željama 🍀🥰♥️🍀♥️🥰
    Slee držim 🤞🏻 za dobre nalaze i da menga ne dođe ranije, nego kad treba🍀🍀🍀🤞🏻♥️
    Jurky drago mi je da su leđa popustila🥰☺️😘sad sam pročitala za nalaz. Stvarno kako je Srculence rekla, ono mahanje je bilo dobar znak☺️✨❤️ajme kako lijepa vijest, jako si me razveselila i drago mi je od ♥️zbog tebe, sad ćeš bar mirnije dočekati ostatak nalaza, koji su isto super♥️🍀sretnooooo🍀🍀🍀🍀❤️❤️❤️❤️🥰😘
    Marisha hvala od ♥️🥰🍀🤞🏻🍀☺️😘držim 🤞🏻 da se ukaže plusić sutra 🍀🤞🏻🍀🤞🏻🍀🤞🏻♥️♥️♥️
    Korni hvala ti puno🍀♥️🍀♥️🍀😘
    Lunolina nek si se utješila pizzom i lijepo zaspala, ja ću navijati i dalje♥️🍀🤞🏻🍀♥️🍀
    Dodo vjerujem da je bilo jako emotivno i teško danas, jako mi je žao da si to morala proći. Hvala što si podijelila svoju priču. Bitno da si dobro fizički i da nema bolova, neka tako i ostane♥️daj si vremena i lijepo se odmori♥️♥️♥️♥️😘
    Anica bit će sve u redu🤞🏻🍀🤞🏻🍀🤞🏻🍀❤️
    Mura to čekanje stvarno ubija, držim 🤞🏻 da ubrzo i ti kreneš🍀🤞🏻🍀🤞🏻🍀🤞🏻❤️
    Pixi hvala ti🍀🤞🏻❤️🍀🤞🏻❤️
    Fionci☺️🥰🥰🥰🍀🤞🏻🍀❤️
    Wildflower hvala puno🤞🏻🍀🤞🏻❤️🥰😘
    Tinčica od ♥️ ti želim svu sreću ❤️🍀❤️🍀❤️🤞🏻
    Tiki drago mi je za dobar rezultat, bravo i sretno da se sve oplode, javljaj sve🍀🤞🏻🍀🤞🏻🍀❤️
    MiliPe neka nalaz bude dobar🍀🤞🏻❤️
    ...
    Mi smo oko 16 u Beču, stat ćemo tamo malo odmoriti i ručati, pa pičimo dalje. Radovi su na autocesti pa se vučemo, ali dobro, bez stresa i samo da sretno stignemo🍀🤞🏻🍀🤞🏻❤️
    Ljubim vas sve lavice drage🫂♥️😘✨🤞🏻❤️

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.