Svratila sam zapravo na forum zbog Jurky i neizmjerno mi je drago da su prvi nalazi dobri 🥳 mogu misliti koje olaksanje, vjerujem da ce i ovi drugi biti isti ❤️ zelim ti miran ostatak trudnoce 😘
🙎🏻♀️28- AMH 18 pmol/L, heterozig. MTHFR, PAI-1 homozig. 4G
🙍🏻♂️28 normo->asteno->normo
Betaplus
1. 05/23 IVF letrozol 5x2, ovitrelle- 4js - 1 oplodena, triploid ET❌
2. 10/23 ICSI Gonal F 150, Cetrotide, Ovitrelle➡️15js➡️9 oplođeno➡️vracen 1 trodn. (10st), 4 🐧 test neg
3. 11/23 prir. FET jedne blastice, test neg
4. 12/23 stim. FET, 9dpt beta 137,5, 11dpt beta 304,08, 13dpt-540, 15dpt-1189, 20dpt- 5897, 6+4 ❤️
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;51;28/st/2024
Pozdrav cure, evo mene s uzv….🥰🥰
Sve je u redu🥹🥹 vidjeli smo srceko kako titra❤️Jos je prerano za cuti ga… Dr R je rekao da je iduci tjedan off jer je veliki MPO konges u Sibeniku pa da me zato sestra narucila ovaj tjedan. Inace, sada sam 5+6..
Iduci pregled me narucio u 11 tt.. Ali buduci da tada idem na putovanje i necu biti u Hr, termin sam dobila 02.07, sto ce biti 12+5. Trebam izvaditi neke nalaze i tada cu napraviti neki prenatalni test.
Ajme ko ce docekati do tada..
On je rekao svakako da nema potrebe da dolazim prije.
Mislim da cu ipak radi sebe i svog mira otici u 9-tom tjednu negdje na uzv samo da cujemo srce🤭 A i oprezna sam s obzirom da je rizik do 12tog tjedna.
Inace dr R je rekao da mogu sve normalno.. Rekao je da mogu putovati. Imam isplaniran put sada u 5 mj 5 dana, to mislim da cu ipak preskociti radi svog mira, i u 6 mj 10 dana… To mislim da cu ici ako bude sve ok…
Ako je sve ok, odnosno ako nema krvarenja, sve se moze normalno.
Ukinuo mi je Prolutex, a Cyclogest ostavio do iduceg uzv…
Za simptome je rekao da ih neke zene imaju, neke ne.. Da ne brinem sto ih nemam….
Medenaaa bravooo, tooo🥳 drago mi je zbog bete!! Hoces ju opet ici vaditi ili je to to? Trebas li i progesteron? Ti uzimas Prolutex?
Jako mi je drago wildflower ❤️❤️❤️
Kako to drugi uzv tek u 12 tjednu 😲😲
Pa takav ti je protokol za sve trudnice.. 1. uzv u 7 tt, drugi u 11 tt. ako se ne varam.. Tako su mi i sve prijateljice rekle koje su prirodno ostale trudne..
Mada vidim tu po forumu da neke cure na pocetku idu cesce... a to vjerojatno ovisi i o dijagnozama i godinama zene ja bi rekla...
Uzv je svakih 4 tjedna ako je sve ok, osim pri kraju trudnoce ako sam dobro shvatila, ali bas ono pred porod....
A buduci da ja nisam u Hr u 11 tt, onda cu otici u 12 tt i zato tada :)

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Pitala sam nekoliko puta dr R da bi dosla i prije al je on rekao da nema smisla dolaziti prije 11 tt...😀

'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Cure da vas pitam za trudnicku knjizicu…
Jel to samo relikt proslosti?😂😂
Jel to ginekolozi daju? jel to moramo same kupiti? Kada se to pocne voditi?
Ljeto necu biti u Zagrebu, pa cu ici kod drugog ginekologa..
Inace dr R je to skroz ok.. Da ostanem kod njega, da idem kod nekog drugog, sve mu je ok.. Ali je svakako rekao ako zelim da ce mi voditi trudnocu..
Jos cu razmisliti hocu li dolaziti u Zg kod dr R preko ljeta.. Ili cu ici kod nekoga u Splitu gdje cu biti do 10 mj, sto je u biti drugo tromjesecje….
Ja sam isto pitala svoju dr za trudnicku knjizicu pa mi se samo nasmijala da sve to sto se danas mjeri bebi ne bi stalo u nikakvu knjizicu i uglavnom to vise ne daju u Zagrebu nego nosis sve nalaze svaki put. Ali konkretno znam za Zadar da je tamo jos aktualna
Aha ok znaci sve te vrijednosti uvijek pisu u nalazima....
Ok mozda je u knjizici sve sistematizirano, ali vazno da negdje pise..
Hvala ti na info :)

'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
Wildflower jako mi je drago radi tebe i da si vidila srceko.
U petak vadim progesteron i betu cu ponoviti.
Medena top 🔝🔝 čestitam ❤️❤️
Wildflower ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ divno, tako mi je drago 🥰🥰🥰
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Wildflower uzimam prolutex i cylogest vaginalete, u petak cu im javiti nalaz progesterona pa cemo vidjeti za dalje.
Joj.. samo zelim da se i dalje nastavi lijepi niz beta i ultrazvuka.
Wildfloweruzimam prolutex i cylogest vaginalete, u petak cu im javiti nalaz progesterona pa cemo vidjeti za dalje.
Joj.. samo zelim da se i dalje nastavi lijepi niz beta i ultrazvuka.
Meni je sestra rekla da si kupim Prolutexa do prvog uzv..
I danas je dr rekao da samo nastavim s Cyclogestom :)
Tako ce vj i tebi dati.. To je ocito protokol koji prati
Super je sto u ljekarni Filipovic mozes na komad kupiti...
Btw kod koga ces ti voditi trudnocu u Splitu?

'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
Jurky ajmeeeee kako me strecnulo dok sam citala tvoju poruku! Baaaas mi je jako drago! Neka i ostatak nalaza dodje dobar!
Medena odlicna ti je to beta! Cestitam
Wildflower supppeeer vijesti! Eto nam krenuo opet niz lijepih vijesti! Ja bih isti na tvom mjestu otisla jednom izmedju, ipak je 6 tjedana dugo za cekati, a i tebi ce lakse biti na putu opustiti se!
Leona sretan puuut!
Nicaivo cini mi se da imamo iste mutacije, meni su neki rekli da mi je dovoljan andol, al na kraju ipak uveli heparin.
Kariogram - mi smo bili u Klaicevoj, dosli smo bas brzo na red. Isli smo nakon 4. izgubljene trudnoce

👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Wildflower nisam znala da se moze kod njih na komade. Ja sam uzela u st-u jos 2 kutije, povoljnije su nego u zagrebu. (68 eura st, 74 zg).
Prvi pregled cu otici u zg, a mislim poslije dio pregleda nastaviti u zagrebu dio u st.
U Splitu cu vjerojatno dr.mimica.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji