I još jednom hvala ❤️Monny, kako si ti? Trudnoća teče u redu? ❤️
Bebolina, moj FSH je u devetom mj bio na 23, a u prosincu 8,5. Dr. Bračun mi je rekla neku brojku do koje se visina FSH tolerira za ulazak u postupak, ali ja se evo sad ne mogu sjetiti, prazna mi glava. Pretpostavljam da je dr. R. važnije ultrazvučno stanje tvojih jajnika. A i nije 9 neko veliko odstupanje.
Mura, mislim da bi ti mpo doc s obzirom na 3 neuspješna transfera trebao napisati preporuku za kariogram bez problema.
Pixi, ne znam hoće li ti nakon prvog neuspješnog ivf-a preporučiti kariogram, ali pitaj, ništa te ne košta.
Dreamer, baš mi je čudno što vas doc ne šalje oboje na kariogram, ne vidim smisao u tome da samo jedno od vas to radi 🤷♀️🤷♀️ to je moje mišljenje, ne znam..
A šta da sad radim? 😪 pitala sam u poliklinici i tako su mi rekli. I sad kad sam bila na nultom uzvu me pitao dal imamo termin za supruga 🤷♀️ Tražim svoju dr na svoju ruku da mi da uputnicu? Sutra krećem s pikanjem pa neznam dal to ima kakve veze s vađenjem krvi za kariogram?
👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2 💉 ; ~ 6❄❤
1.FET ➡️ 06/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
2.FET ➡️ 07/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
3.FET ➡️ 04/23❄❄2 blastice~ beta 0
4. FET ➡️ 09/23 ❄️❄️2 blastice~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 😪
05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄️❤️
1. ET ➡️ 1 blastica ~ beta 0
2. FET➡️10/24 ❄️1 blastica ~ beta 0
3. FET➡️02/25 ❄️ 1 blastica ~ beta 0
4. FET➡️03/25 ❄️❄️ 2 blastice ~ beta 0
Pozdrav cure, evo mene s uzv….🥰🥰
Sve je u redu🥹🥹 vidjeli smo srceko kako titra❤️Jos je prerano za cuti ga… Dr R je rekao da je iduci tjedan off jer je veliki MPO konges u Sibeniku pa da me zato sestra narucila ovaj tjedan. Inace, sada sam 5+6..
Iduci pregled me narucio u 11 tt.. Ali buduci da tada idem na putovanje i necu biti u Hr, termin sam dobila 02.07, sto ce biti 12+5. Trebam izvaditi neke nalaze i tada cu napraviti neki prenatalni test.
Ajme ko ce docekati do tada..
On je rekao svakako da nema potrebe da dolazim prije.
Mislim da cu ipak radi sebe i svog mira otici u 9-tom tjednu negdje na uzv samo da cujemo srce🤭 A i oprezna sam s obzirom da je rizik do 12tog tjedna.
Inace dr R je rekao da mogu sve normalno.. Rekao je da mogu putovati. Imam isplaniran put sada u 5 mj 5 dana, to mislim da cu ipak preskociti radi svog mira, i u 6 mj 10 dana… To mislim da cu ici ako bude sve ok…
Ako je sve ok, odnosno ako nema krvarenja, sve se moze normalno.
Ukinuo mi je Prolutex, a Cyclogest ostavio do iduceg uzv…
Za simptome je rekao da ih neke zene imaju, neke ne.. Da ne brinem sto ih nemam….
Medenaaa bravooo, tooo🥳 drago mi je zbog bete!! Hoces ju opet ici vaditi ili je to to? Trebas li i progesteron? Ti uzimas Prolutex?
Jako mi je drago wildflower ❤️❤️❤️
Kako to drugi uzv tek u 12 tjednu 😲😲
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Wildflower, ja nisam dobila trudničku knjižicu 😁
Dreamer, kariogram ti gleda kromosome, ne hormone, tako da ti pikanje ne utječe na to. A ništa ako mpo doc nije rekao da trebaš ići onda stvarno ne znam. Mislim da soc gin neće dati uputnicu bez preporuke mpo doktora. Ako on smatra da ti ne trebaš ići onda za sada pusti neka bude tako i kada budeš išla k njemu pitaj ga da ti objasni.
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Cure koje imate iskustva s trombofilijom, molim vas ako netko zna da mi kaže što misli o mojim nalazima? Sad mi je stigao cijeli nalaz za sve, pa ne mogu dočekati konzultacije da pitam.
MTHFR C677T homozigot i A1298C heterozigot
PAI-1 4g/4g homozigot
Faktor V Leiden negativno
FII negativno
Jesam li kandidat za heparin? Može li to utjecati i na implantaciju? Vi koje se pikate heparinom, jeste li počele koristiti odmah od transfera ili od prvog UZV?
Tu je kod tebe sporan samo PAI-1 4g/4g homozigot, ja imam istu mutaciju kao ti i idem kod hematologa u Vinogradsku. Tamo su mi rekli da nije to neka strasna mutacija, ali kao da se moze za svaki slucaj dati heparin. E sad, ja sam se bola s fragminom prva dva puta odmah nakon transfera i oni nisu bili uspjesni, treci transfer sam pila samo andol do otkucaja srca, a nakon toga sam pocela sa fragminom. Tako da ne mogu reci da je mutacija kriva za neuspjele prve transfere jer sam bila pokrivena s terapijom, a trecu pak samo andol pa se primilo. Mislim da nema nekog pravila i da se cak ni hematolozi ne slazu medusobno nego eto tko te dopadne. Svakako se naruci hematologu, ne znam otkud si ali ja sam skroz zadovoljna s njima u Vinogradskoj. Kod njih se i podizu inekcije i ne moras ih placati.
🙎🏻♀️28- AMH 18 pmol/L, heterozig. MTHFR, PAI-1 homozig. 4G
🙍🏻♂️28 normo->asteno->normo
Betaplus
1. 05/23 IVF letrozol 5x2, ovitrelle- 4js - 1 oplodena, triploid ET❌
2. 10/23 ICSI Gonal F 150, Cetrotide, Ovitrelle➡️15js➡️9 oplođeno➡️vracen 1 trodn. (10st), 4 🐧 test neg
3. 11/23 prir. FET jedne blastice, test neg
4. 12/23 stim. FET, 9dpt beta 137,5, 11dpt beta 304,08, 13dpt-540, 15dpt-1189, 20dpt- 5897, 6+4 ❤️
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;51;28/st/2024
Cure da vas pitam za trudnicku knjizicu…
Jel to samo relikt proslosti?😂😂
Jel to ginekolozi daju? jel to moramo same kupiti? Kada se to pocne voditi?
Ljeto necu biti u Zagrebu, pa cu ici kod drugog ginekologa..
Inace dr R je to skroz ok.. Da ostanem kod njega, da idem kod nekog drugog, sve mu je ok.. Ali je svakako rekao ako zelim da ce mi voditi trudnocu..
Jos cu razmisliti hocu li dolaziti u Zg kod dr R preko ljeta.. Ili cu ici kod nekoga u Splitu gdje cu biti do 10 mj, sto je u biti drugo tromjesecje….
Ja sam isto pitala svoju dr za trudnicku knjizicu pa mi se samo nasmijala da sve to sto se danas mjeri bebi ne bi stalo u nikakvu knjizicu i uglavnom to vise ne daju u Zagrebu nego nosis sve nalaze svaki put. Ali konkretno znam za Zadar da je tamo jos aktualna
Betaplus
2. 10/23 ICSI Gonal F 150, Cetrotide, Ovitrelle➡️15js➡️9 oplođeno➡️vracen 1 trodn. (10st), 4 🐧 test neg
4. 12/23 stim. FET, 9dpt beta 137,5, 11dpt beta 304,08, 13dpt-540, 15dpt-1189, 20dpt- 5897, 6+4 ❤️
Svratila sam zapravo na forum zbog Jurky i neizmjerno mi je drago da su prvi nalazi dobri 🥳 mogu misliti koje olaksanje, vjerujem da ce i ovi drugi biti isti ❤️ zelim ti miran ostatak trudnoce 😘
Betaplus
Pozdrav cure, evo mene s uzv….🥰🥰
Sve je u redu🥹🥹 vidjeli smo srceko kako titra❤️Jos je prerano za cuti ga… Dr R je rekao da je iduci tjedan off jer je veliki MPO konges u Sibeniku pa da me zato sestra narucila ovaj tjedan. Inace, sada sam 5+6..
Iduci pregled me narucio u 11 tt.. Ali buduci da tada idem na putovanje i necu biti u Hr, termin sam dobila 02.07, sto ce biti 12+5. Trebam izvaditi neke nalaze i tada cu napraviti neki prenatalni test.
Ajme ko ce docekati do tada..
On je rekao svakako da nema potrebe da dolazim prije.
Mislim da cu ipak radi sebe i svog mira otici u 9-tom tjednu negdje na uzv samo da cujemo srce🤭 A i oprezna sam s obzirom da je rizik do 12tog tjedna.
Inace dr R je rekao da mogu sve normalno.. Rekao je da mogu putovati. Imam isplaniran put sada u 5 mj 5 dana, to mislim da cu ipak preskociti radi svog mira, i u 6 mj 10 dana… To mislim da cu ici ako bude sve ok…
Ako je sve ok, odnosno ako nema krvarenja, sve se moze normalno.
Ukinuo mi je Prolutex, a Cyclogest ostavio do iduceg uzv…
Za simptome je rekao da ih neke zene imaju, neke ne.. Da ne brinem sto ih nemam….
Medenaaa bravooo, tooo🥳 drago mi je zbog bete!! Hoces ju opet ici vaditi ili je to to? Trebas li i progesteron? Ti uzimas Prolutex?
Jako mi je drago wildflower ❤️❤️❤️
Kako to drugi uzv tek u 12 tjednu 😲😲
Pa takav ti je protokol za sve trudnice.. 1. uzv u 7 tt, drugi u 11 tt. ako se ne varam.. Tako su mi i sve prijateljice rekle koje su prirodno ostale trudne..
Mada vidim tu po forumu da neke cure na pocetku idu cesce... a to vjerojatno ovisi i o dijagnozama i godinama zene ja bi rekla...
Uzv je svakih 4 tjedna ako je sve ok, osim pri kraju trudnoce ako sam dobro shvatila, ali bas ono pred porod....
A buduci da ja nisam u Hr u 11 tt, onda cu otici u 12 tt i zato tada :)
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Pitala sam nekoliko puta dr R da bi dosla i prije al je on rekao da nema smisla dolaziti prije 11 tt...😀
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Cure da vas pitam za trudnicku knjizicu…
Jel to samo relikt proslosti?😂😂
Jel to ginekolozi daju? jel to moramo same kupiti? Kada se to pocne voditi?
Ljeto necu biti u Zagrebu, pa cu ici kod drugog ginekologa..
Inace dr R je to skroz ok.. Da ostanem kod njega, da idem kod nekog drugog, sve mu je ok.. Ali je svakako rekao ako zelim da ce mi voditi trudnocu..
Jos cu razmisliti hocu li dolaziti u Zg kod dr R preko ljeta.. Ili cu ici kod nekoga u Splitu gdje cu biti do 10 mj, sto je u biti drugo tromjesecje….
Ja sam isto pitala svoju dr za trudnicku knjizicu pa mi se samo nasmijala da sve to sto se danas mjeri bebi ne bi stalo u nikakvu knjizicu i uglavnom to vise ne daju u Zagrebu nego nosis sve nalaze svaki put. Ali konkretno znam za Zadar da je tamo jos aktualna
Aha ok znaci sve te vrijednosti uvijek pisu u nalazima....
Ok mozda je u knjizici sve sistematizirano, ali vazno da negdje pise..
Hvala ti na info :)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
Wildflower jako mi je drago radi tebe i da si vidila srceko.
U petak vadim progesteron i betu cu ponoviti.
Sortiraj odgovore
Najstariji