Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marisha
    15. Svibanj 2024. 09:46

Lunolina

Cure sretno danas❤️
    .
    Znam da je rano bilo za moju betu, vadila sam ju samo zato sto je test bacio sjenu i htjela sam znati na cemu sam. Meni je lakse da znam da je beta negativna nego da ne znam na cemu sam (znam da je mozda to cudno, ali takva sam 🙈). Naravno da se jos uvijek nadam da se do subote stanje promijeni. Necu raditi vise testove jer me bas nazivcirala ta sjena na testu.
    Jucer sam se utjesila pizzom i zaspala uz Brak na prvu. Zivot je opet lijep😂🙈❤️
    .
    Marisha jesi ti napravila testic? Imas kakve simtpome?

Kužim te skroz, nema predaje ❤️ Brzo će subota 
    Test je negativan, sutra ponavljam pa sve do bete, nema mi druge nego biti pozitivna  Po planu mi je menga tek za 5 dana, pa ćemo vidjeti...ne uzrujavam se. Neka si se naklopala, baš tako život je lijep  Nemam apsolutno nikakve simptome.

🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
    09.2023. Vinogradska IVF
    (Rekovelle+Menopur):4js
    rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
    03.2024.Škvorc IVF
    (Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
    09.2024.Škvorc ICSI
    (Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
    3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija

Dodo87
    15. Svibanj 2024. 09:49

Curice, sretno svima danas 🍀❤️
    Evo da podijelim dojmove, možda će nekome zatrebati (najbolje da nikome, ali znamo kakav je život) - ja sam obavila svoj zahvat u Podobniku, ne traje dugo, 20ak min, zapravo je sve slično kao aspiracija u općoj anesteziji, samo što nema veselja i iščekivanja kasnije.
    Vidjela sam još jednom svoju bebu, i ovaj doktor je potvrdio da se zastoj dogodio odmah nakon 1. pregleda. Jako me emotivno sve pogodilo prije odlaska u salu pa sam se rasplakala, pogotovo jer je danas i Međunarodni dan obitelji.
    Ne osjećam nikakve bolove, danas se računa kao prvi dan menstruacije, za 2 tjedna imam kontrolu, također kod njih.
    Ironija je da se trebam ta 2 tjedna čuvati kao da sam i dalje trudna, dakle ne dizati teško, trebam odmarati i sl.
    Sad kad je sve prošlo, mislim da je ovo bila dobra odluka, bez obzira na cijenu (750 eura), no naravno, privatnici su i to je sve razumljivo, znala sam što me čeka, nije me nitko prevario sa skrivenim troškovima.
    Ono što me iznenadilo, mislila sam da će mi dodatno naplatiti današnji i kontrolni uzv, ali sve je u cijeni, uključujući i phd analizu.
    Dobije se spavaćica i papuče, čak i ulošci, ne treba ništa svoje. Na početku se ispune formulari, ali velim, sve isto kao za aspiraciju.
    Dobila sam i nešto za jesti i vode, jer se dolazi natašte zbog anestezije.
    Moguće da sam nešto zaboravila, ali to je otprilike to, čekam dr-a za zeleno svjetlo za odlazak kući.
    Ove dane ću iskoristiti da se što bolje odmorim psihički, to si nažalost nisam ni u postupku priuštila, već sam svima podilazila, da radim i da nitko ne skuži da se nešto događa.
    Sad me više nije briga za druge, samo za sebe i svoju obitelj 🙂

👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
    🧔‍♂️1987 sve OK
    Naš put počinje 2019. 🍀
    1. IVF 2020. ET - 👧💜
    2. FET 2023. ⛔️
    3. FET 2023. ⛔️
    4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
    5. ET 2024. ⛔️
    6. ET 2024. ⛔️
    7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
    8. FET 4/2025 ❄️❄️, beta 11dnt 209 🍀
    dodo87.forum@gmail.com

Marisha
    15. Svibanj 2024. 09:53

Dodo87

Evo da podijelim dojmove, možda će nekome zatrebati (najbolje da nikome, ali znamo kakav je život) - ja sam obavila svoj zahvat u Podobniku, ne traje dugo, 20ak min, zapravo je sve slično kao aspiracija u općoj anesteziji, samo što nema veselja i iščekivanja kasnije.
    Vidjela sam još jednom svoju bebu, i ovaj doktor je potvrdio da se zastoj dogodio odmah nakon 1. pregleda. Jako me emotivno sve pogodilo prije odlaska u salu pa sam se rasplakala, pogotovo jer je danas i Međunarodni dan obitelji.
    Ne osjećam nikakve bolove, danas se računa kao prvi dan menstruacije, za 2 tjedna imam kontrolu, također kod njih.
    Ironija je da se trebam ta 2 tjedna čuvati kao da sam i dalje trudna, dakle ne dizati teško, trebam odmarati i sl.
    Sad kad je sve prošlo, mislim da je ovo bila dobra odluka, bez obzira na cijenu (750 eura), no naravno, privatnici su i to je sve razumljivo, znala sam što me čeka, nije me nitko prevario sa skrivenim troškovima.
    Ono što me iznenadilo, mislila sam da će mi dodatno naplatiti današnji i kontrolni uzv, ali sve je u cijeni, uključujući i phd analizu.
    Dobije se spavaćica i papuče, čak i ulošci, ne treba ništa svoje. Na početku se ispune formulari, ali velim, sve isto kao za aspiraciju.
    Moguće da sam nešto zaboravila, ali to je otprilike to, čekam dr-a za zeleno svjetlo za odlazak kući.
    Ove dane ću iskoristiti da se što bolje odmorim psihički, to si nažalost nisam ni u postupku priuštila, već sam svima podilazila, da radim i da nitko ne skuži da se nešto događa.

Draga Dodo prije svega želim ti da se dobro odmoriš, psihički i fizički. Misli na sebe i svoju obitelj, kako i sama kažeš to je najbitnije i najvažnije. ❤️ Žao mi je da si morala proći kroz ovakav težak put, šaljem ti najveći mogući zagrljaj.  ❤️ 

🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
    09.2023. Vinogradska IVF
    (Rekovelle+Menopur):4js
    rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
    03.2024.Škvorc IVF
    (Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
    09.2024.Škvorc ICSI
    (Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
    3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija

Anica!
    15. Svibanj 2024. 09:58

Dodo87

Hvala ti što si podijelila svoje iskustvo. Ne daj Bože da mi bude trebalo, drago mi je što mogu bit pripremljena. Meni je za dva dana drugi pregled, pa ćemo vidjeti. Nadam se da će ipak sve bit uredu.

Želim ti puno snage za dalje, i baš tako stavi sebe na prvo mjesto! <3 <3

🙎🏻‍♀️95-sve ok, 🙎🏻‍♂️87- oligoasthenozoo -> normo
    1.icsi- 4/2023-Cito
    12 🥚- 7 blastocista - sve ❄️
    1. 12.06 - FET 2 ❄️, jedna odlična, druga loša - ❌
    2. 12.07. - FET 1 ❄️ - ❌
    09- histeroskopija - sve ok
    3. 06.10 - FET 1 ❄️- ❌
    30.10 scratching endometrija
    4. 24.11. - FET 1 ❄️ - ❌
    Kariogrami , trombofilija ✅✅
    5.veljača- FET ❄️ -❌
    Biopsija maternice ✅
    6. 09.04.24 -FET ❄️ - 7dpt ➕ - beta ⏳ 13dpt- 580, 15dnt - 1248

Mura
    15. Svibanj 2024. 10:02

Dodo87

Dodo, puno ti hvala na podijeljenom iskustvu, vjerujem da nije lako, ali kao sto si rekla, mozda nekome ove informacije pomognu. Sada kako si i sama navela, fokus na sebe i svoju obitelj <3
    Sve vas čitam i pratim, ali se ne javljam dok nemam što za reći... MPO odjel u Osijeku još uvijek nije počeo s radom, čeka se 'samo' otvaranje od strane Ministarstva zdravstva... I njih sam zvala i pisala im, međutim odgovora nema. Ovo čekanje o skoro 10 mjeseci me izluđuje, ali valjda se i tome bliži kraj.
    Sretno svima danas, Saniii u mislima si poslijepodne, a navečer navijamo za party u labosu ;)

👩 37, sterilitet, oba neprohodna jajovoda, AMH 11
    🧑 34, hyperspermia
    Planiranje trudnoće od 01/2022
    1. IVF 06/2023, Ovaleap 150, Orgalutran; 21.06. ET 1x morula,🐧🐧🐧🐧, beta 05.07. - neg
    FET (07/2023) 1x blastica, beta 01.08. - neg
    Histeroskopija (03/2024)
    FET (07/2024) 1x blastica, beta 19.07. - neg

Bless💫
    15. Svibanj 2024. 10:10

Saniii zelim ti danas dooobru berbu i puno lijepih 🥚 ❤️ sretno
    Medena33 jedva cekamo tvoju betu 🤞 ❤️
    Wildflower danas je vas dan 🥰🤭 javite nam se hehehe sretno
    Dodo87 sad se odmori, i ne razmisljaj o drugima, nego samo o sebi i svojoj obitelji ❤️ 

👱🏻‍♀️33god. - AMH 2,39 ng/ml
    👨🏼‍🦲35god.
    Prirodno :1biokemijska, 2VM(desni jajovod✂️ druga 💉MTX)
    1.IVF 08/2023- 8🥚 transfer 2BC -VM (💉MTX)
    2.IVF 04/2024- 8🥚 5 oplodenih -3 BC , transfer 2BC- test ➕beta ➖ 1❄️
    07/2024 stimulirani FET 1 blastociste ➖
    3. IVF 10/24 - 5🥚 tranfer 1BC i 1morule ➖
    4. IVF 04/25 - 19🥚 transfer 2BC ➖ 2❄️❄️ BC day 6
    bless13579@hotmail.com

Saniii
    15. Svibanj 2024. 10:14

Suncee meni se čini da si ušla u hipertireozu zbog tsh i ft4 ,ali to se lako riješi terapijom. Ne znam koliko takvo stanje utjece na FET i buducu trudnocu, da je u pitanju stimulacija ja bih sigurno odustala jer bi se bojala za js i ishod oplodnje buduci da stitnjaca utjece na sve stanice u organizmu. Ali kužim te i sad , i sama sam za to da se nalazi prvo poritkaju pa onda transfer, i tu bih se držala mišljenja endokrinologa a ne mpo dr. Nek se sve poklopi i bude uspješno 🙏🤞❤️
    Dodoo najgore je iza tebe, drži se ❤️
    Stela 😘🤗
    Mura 🤗❤️
    Curke hvala svima ❤️, ja se javim nakon što obavim ..
    Sretno svima dns 🤞

🙋‍♂️1982 normo
    🙋‍♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
    1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
    2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
    FET 03/21 2bc❌️
    3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
    FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
    4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
    FET 12/22 2bc ❌️
    5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
    6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
    FET 06/23 ❌️
    FET 09/23❌️
    7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
    Fet 11/24 ❌️
    Fet 12/24 ❌️
    8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️

Pixi
    15. Svibanj 2024. 10:15

Wildflower, Medena, Saniii sretno cure danaas🤞❤️
    Leona  sretan ti put u Češku i sretno 🤞🍀
    Lunolina mozda je rano za betu 
    Marisha ponovi i sutrq test, drzim fige da ugledaš i tu drugu crticu ❤️❤️

👩🏻‍🦰35, 👩🏻‍💻42
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

Pixi
    15. Svibanj 2024. 10:16

Dodo hrabrice, sad lagano i misli na sebe. Ništa nije vrijedno. ❤️❤️
    Želim ti što lakši oporavak 🙌🏻 

👩🏻‍🦰35, 👩🏻‍💻42
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

Sreca najveća
    15. Svibanj 2024. 10:17

Dado….odmori se saljem veliko ❤️
    Saniii…sretno ženo! Javljaj sve❤️

Ja 36 nizak AMH ,on Savren
    3xIVF - biohemijske
    09/23 Genesis Novi Sad Nk cells,ERAtest,bopsija ,histero ( nadjen septum 1cm)
    4- Prag ,Fertycare- stiže devojčica🥰🥰❤️❤️❤️💕
    02.08.2024.stigla princeza
    Never give up!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.