Sreća najveća, 😘❤️Srculence, do mjesec dana se može čekati.. ako ne valja zovu.. trzam se na svaki zvuk mobitela 🙏Jurky32 uff mogu mislit! Drži se i nadam se da nece ni doc do poziva!😘❤️🍀🙏🏻
Hvala ti ❤️
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Jurky drži se, baš je teško takvo iščekivanje, iskreno se nadam da će biti sve u redu ❤️❤️🙏🙏
Marica naravno, spremni za večeras 🤩🤩
Tanjanja vjerujem da će ti se s terapijom brzo spustiti tsh jer nije jako povišen, probaj poći kod endokrinologa po terapiju, ne znam hoće li ti dr opće prakse pustiti bez nalaza specijalista, barem meni moja nije. I probaj se što manje nervirati 🤗
Želim vam svima lijepi i opušteni vikend ☀️☀️
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Pixi zao mi je, drzi se 😔
Tanjanja ja isto mislim da ti to oni srede brzo s terapijom, sretno 😉
Svim ostalim curama sretno u kojoj god fazi bile 🤗
Citam svaki dan (po par puta 😁) al ne tipkam bas. Jako se veselim svim pupama i navijam za skorasnje testove i pozitivne bete 😉
Kod mene je sve dobro, beba raste a ja se osjecam super. Uvijek me brinulo malo kakvu cu imati trudnocu tj hocu li morati mirovati ali evo za sad je kao sto vi govorite skolska 😊 i to zelim svakoj od vas. 😘
Fionci 🥰🥰 drago mi je da se dobro osjećaš i da lijepo beba napreduje, u kojem si sad tt?
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Angel eyes, hvala ti ❤️
Fionci, baš mi je drago da sve lijepo napreduje ❤️
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Nemam doma testove. Mozda kupim danas pa sutra napravim ga. Boli me danas i stomak i kriza, mislim da je to znak da ce vjestica stici. Bas je tesko i psihicki iscrpljujuce sve ovo. Smrzlica nemam tako da cu morati cekati za sljedeci put kad se sitim koliko lijekova sam primila.
Nemam doma testove. Mozda kupim danas pa sutra napravim ga. Boli me danas i stomak i kriza, mislim da je to znak da ce vjestica stici. Bas je tesko i psihicki iscrpljujuce sve ovo. Smrzlica nemam tako da cu morati cekati za sljedeci put kad se sitim koliko lijekova sam primila.
Ali ti simptomi mogu i značiti da se nešto događa, ne i da ćeš dobiti. Čitala sam da je dosta cura reklo da su im isti simptomi bili kao da će dobiti, a nakraju su bile trudne.Tako da ne opisuj unaprijed i ne bediraj se.. Znam da je teško, pogotovo što nemaš smrzlića, ali ja se stvarno nadam da će biti ok kod tebe. 🤞❤️ Ovo sve je baš velika igra živaca...
Svi nalazi uredni
Pokušavamo od 9.mj 2022.
Ici cu popodne kupiti test. Moze li mi neka uslikati koji su najosjetljiviji ako ima ambalazu? Bas je igra zivaca. Doslovno, sve sam zapostavila, zaboravi covik zivit kad je u ovom. Uzas
Saniii pitala sam ju četvrtak dok je radila ultrazvuk da li ima šta i rekla mi je da nema 😕 a kad sam se obukla rekla mi je da dobro napreduje. Sad što to njoj znači ne znam
Leona89 evo meni sedmi dan pikanja a 10dc i ništa još ne osjećam. U ponedjeljak ne izlazim iz ordinacije dok ne saznam što se događa 🙂
Hvala cure na dobrodošlici 😊 Sretno svima
👱♀️35 god (AMH 10.5)
👨48 g oligoastenozoospermija, veliki broj leukocita
Pokušavamo već 3 godine
VV
1. IVF 09/23❌️
2. IVF 05/24 4🥚❄️
07/24 operacija ciste na jajniku
3. 09/24 FET 2 blastice ❌️
12/24 histeroskopija
Lunolina, Marisha kak ste? ☺️🍀🫶🏻
🙋🏻♀️32 god. endometrioza koja nije operativna,trombofilija