Tiki sretno 🤗
Sreća lijepo kad nam se trudnice, a i mame jave ❤️ super izgledaš 🥰
Ania pupice čestitam ❤️❤️ neka se mrva čvrsto primi ❤️
Nina neka tako nastavi, sretno dalje 😘😘
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Zuzi, tablete se zovu DOXYCYCLIN ujutro i navecer. Koje si ti uzimala?
Tanjanja jesi, jaka si i hrabra čim prolaziš sve ovo. Normalno da imamo loše dane, proći će i oni. Šaljem ti zagrljaj podrške 🤗 nemam toliko iskustva pa ne znam odgovore.
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Tanjanja jesi, jaka si i hrabra čim prolaziš sve ovo. Normalno da imamo loše dane, proći će i oni. Šaljem ti zagrljaj podrške 🤗 nemam toliko iskustva pa ne znam odgovore.
❤❤❤❤
👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
👦'82 los spermogram
1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
3 jc, oplodjena 1,beta ➖
11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914 dolazi nam 💙
ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...
Zuzi, tablete se zovu DOXYCYCLIN ujutro i navecer. Koje si ti uzimala?
Isto te, svako 12 h, dva tjedna 👌
👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
10 i 11/22 - AIH 👎🏼
12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
7/24 FET 👎🏼
10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼
2/25 6 ivf, Repromed, 4 js, 2 opl, 1 morula 👎🏼, 4/25 fet blastociste 👎🏼
Cure evo stigao mi je nalaz.
Prilažem slike. Ne kužim ovu prvu sliku E.colli. Meni je sve "S" i to znaci "osjetljiv". "I" znaci osjetljiv uz povećanu dozu antibiotika, a "R" znaci otporan. Nista mi nije jasno. Mozete mi molim vas pojasniti
Ovo je slika nalaza koji mi nije jasan jel imam E colli ili ne https://ibb.co/RBCcM0D
A ovo je slika drugog nalaza za koji mislim da je oke. https://ibb.co/dpMVqTn
Molim vas da mi pojasnite :) hvalaaaa curke🤩
19.9. konzultacije Poliklinika IVF
10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️
djetelina,prvo se nadam da ce ti brisevi biti uredni, a onda i da ce HSG proci bezbolno i prohodnoja sam proslo ljeto lijecila ureaplazmu koja se pokazala na brisevima. nakon antibiotika u 9mj i moji brisevi i MM uzorak negativni na ureaplazmu, tu nam je dr dao zeleno svjetlo za HSG. Igrom slučaja (moj dr je i ravnatelj bolnice i stvarno je jako zauzet) na HSG sam išla tek u 1.mj. Meni je rekao poslije hsg da odnosi nisu zabranjeni, ali da ne ostanem truna odmah taj ciklus, ali od cura na drugoj temi sam cula da su mogli odmah imati odnose. sljedeci ciklus kontrola nakon hsg gdje je taman bilo pred ovulaciju, ali nista. ciklus iza toga mi je dao klomifen da vidimo hocu li reagirati. reagirala jesam ali test negativan. i onda smo na moj upit ovaj mjesec isli na IUI uz klomifen.
blessprekrasni testici, cestitamcekamo danasnji
slee sretno i tebi s brisevima !
leona super rezultat na UZV , sretno
aniauskoro PUPO, sretno na transferu !
jao bebolina kako si ovo krasno napisalaisto kao sto vas je tvoj prvorođenac izabrao vjerujem da ce i jedan mali buduci embrijic
hypnotic super mi je sto pisete sve rane simptome, da mi cekalice znamo na sto obratiti paznju i jos se malo muciti
ja sam 7dp IUI, raznih simptoma imam ali nicemu ne pridajem veliku paznju jer mogu biti i pms simptomi. nemam osjecaj da cemo uspjeti iz prvog puta ali ajd, idemo dalje
Kawa hvala ti na detaljnom opisu. Dosta ti se to odužilo da, ali dobro, mozda sada bude uspjesno😀 Ja izgleda imam E.coli. Ostalo je negativno. Ali ocito ce se i meni sad to sve produzit jer cu morati lijeciti vjerojatno tu bakteriju. Ali citala sam da je lako rješiva i koliko sam skuzila sad u meduvremenu dok sam citala, osjetljiva sam na sve antibiotike sta je odlicno 🤞 ali svejedno mi pojasnite jos cure koje se kužite. 🙂
19.9. konzultacije Poliklinika IVF
10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️
Giselle žao mi je da to prolaziš,ali lijepo da imaš toliki broj smrzlića i plan za dalje! U novi postupak možes odma ❤️ šaljem zagrljaj ❤️
Pixi držim najvece 🤞🏼 da beta sutra iznenadi ❤️
Hvala ti 🥰 beta mi je tek 14.5.
Danas sam mislila napraviti test još jedan
Srculence kako se ti osjećaš?
👩🏻🦰35, 👩🏻💻42
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Tanjanja sve smo mi hrabre pošto ovo prolazimo. Koliko ti je TSH? On ti zna reagirati na stres dosta
Djetelina ne znam odgovor, iskusnije cure će ti pomoći
Sretno svima danas 🥰❤️
👩🏻🦰35, 👩🏻💻42
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Tanjanjasve smo mi hrabre pošto ovo prolazimo. Koliko ti je TSH? On ti zna reagirati na stres dosta
Djetelina ne znam odgovor, iskusnije cure će ti pomoći
Sretno svima danas 🥰❤️
Tsh je 3,3 😔 i zaista sam pokusala dobiti odgovor od doktora,kao smjernicu za neku terapiju ali on kaze ne brinite, pratit cemo, jos je u okviru..ne znam ko je tu lud
👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
👦'82 los spermogram
1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
3 jc, oplodjena 1,beta ➖
11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914 dolazi nam 💙
ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...
Sortiraj odgovore
Najstariji