Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lunolina
    06. Svibanj 2024. 10:41

Leona, Marisha, angel eyes, Wildflower, Cokoladice, Pixi, Hypnoticpoison, Korni, Tanjatanja hvala vam cure ❤️ znam da je ovo tek prvi korak, ali nakon proslog stimuliranog postupka i malog broja oplođenih, bas sam bila u strahu da se nece oploditi. Ova mala ce se sigurno zadrzati 🩷 odlucila sam ne uzimati godisnji/bolovanje, sutra s posla idem na transfer i vracam se natrag raditi. Dorektoru sam rekla nekidan da smo u postupku tako da sam ga samo trazila da me pusti od 11 do 14 i da se ja vracam. Neka mala od prvog dana vidi kak mama u marketingu svasta radi😂🙈

Pebbles cestitam! Ma super je to betuska!😍  koliko pozitivnih beta ovih dana 🥰🥰
    Marisha kod tebe se mala vec namjesta! 😍😍 samo neka se ona gnijezdi i neka boli, ona se to samo malo javlja 🩷🩷

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

sanjushka
    06. Svibanj 2024. 10:42

Lunolina jeeeeee, bravo, uskoro pupo-ica.. 🥰🥰❤️
    Pebbles čestitam, dobra je to beta, nadam se da će se lijepo poduplati! 🤞🏻🍀❤️ 

👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    2 stimulacije
    ▫️11/20 - zamrzavanje stanica
    ▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
    2 prirodna
    ▫️9/23, ✖️
    ▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
    ✴️Beta+
    1 stimulacija (bez ❄️)
    ▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
    ✴️Repromed
    4 stimulacije (bez ❄️)
    ▫️6/24 prekinut postupak, loš odgovor jajnika
    ▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
    ▫️2/25, 2🥚, 2 trodnevna ➡️ ➖
    ▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔

........
    📧 s88.forum@gmail.com

Marisha
    06. Svibanj 2024. 10:47

loli2020

Cure moja Beta je 0. Ako je netko morao malo narušiti ovaj divni niz,da sve vi dođete do uspjeha,ja opet sretna. Ja sam svoju najveću želju ostvarila,a to želim svima vama. Puno sreće,uspijeha,živaca i hrabrosti u ovom preteškom ostvarenju želje za majčinstvom. Šaljem vam veliki zagrljaj i dalje ću vas pomno pratiti i navijati za svaku od nas. Jer evo,ja sjedim u autu i plačem,pokušavala sam se suzdržati,ali male ruke su me zagrlile i dotukle sa pitanjem: mama šta je bilo! Te sekunde sam shvatila da je ona sve i Ostat će sve moje,jedino i posebno,a sjetiti ćete me se kad tad kad vas male ruke utješe kada vam bude najteže.
    Za kraj mi je rekla: proći će dok se budem udavala 😂
    Sretno lavice moje,najhrabrije i najustrajnije 💚💚💚💚

Draga baš mi je žao  Šaljem ti zagrljaj! Suosjećam sa tobom i mogu se prepoznati u tome što pišeš jer i sama imam dijete i znam koliko je uopće glupo žaliti se na išta kad već imamo nju ali nema predaje bit će, sjeti se onog krasnog citata od subote 🌸 Isplači se, odtuguj i u nove pobjede i neka ti tvoje malene ručice daju najveću utjehu i snagu u svemu 

🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
    09.2023. Vinogradska IVF
    (Rekovelle+Menopur):4js
    rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
    03.2024.Škvorc IVF
    (Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
    09.2024.Škvorc ICSI
    (Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
    3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija

Anica!
    06. Svibanj 2024. 10:48

Stela_M

Pebbles nije svakome na isti dan implatacija tako da lijepa je to beta za 11 dpt, bitno je da ona lijepo raste, sretno 🙏❤️
    Anice ja sam imala užasne glavobolje prvo tromjesečje nema druge nego izgurati Lupocet/Leladol, oblozi, magnezij I odmor 😏 sretno da te što prije prođe 🙏❤️
    Bubice šaljem veliki hug tebi i curama🤗❤️
    Sani sve znaš, pratim te 🙏🤗❤️❤️
    Wildflower menga grčevi su pod normalno u trudnoći maternica se širi, sve dok nema jakih bolova i krvarenja sve je to pod "normalno" sretno 🙏❤️
    Sretno curke svima ❤️❤️

Hvala ti Stela, svašta mi zna proć kroz glavu. Ništa istrpit ću, neka je to najgore. Lekadol ne može naškodit bebi? Tri dana sam ga popila, pa sam 4 trudila ne, nisam znala jeli previše. Al nekad mislim da više štetet učinim trpeći nego što bi tableta napravila. 

🙎🏻‍♀️95-sve ok, 🙎🏻‍♂️87- oligoasthenozoo -> normo
    1.icsi- 4/2023-Cito
    12 🥚- 7 blastocista - sve ❄️
    1. 12.06 - FET 2 ❄️, jedna odlična, druga loša - ❌
    2. 12.07. - FET 1 ❄️ - ❌
    09- histeroskopija - sve ok
    3. 06.10 - FET 1 ❄️- ❌
    30.10 scratching endometrija
    4. 24.11. - FET 1 ❄️ - ❌
    Kariogrami , trombofilija ✅✅
    5.veljača- FET ❄️ -❌
    Biopsija maternice ✅
    6. 09.04.24 -FET ❄️ - 7dpt ➕ - beta ⏳ 13dpt- 580, 15dnt - 1248

wildflower

loli2020

Cure moja Beta je 0. Ako je netko morao malo narušiti ovaj divni niz,da sve vi dođete do uspjeha,ja opet sretna. Ja sam svoju najveću želju ostvarila,a to želim svima vama. Puno sreće,uspijeha,živaca i hrabrosti u ovom preteškom ostvarenju želje za majčinstvom. Šaljem vam veliki zagrljaj i dalje ću vas pomno pratiti i navijati za svaku od nas. Jer evo,ja sjedim u autu i plačem,pokušavala sam se suzdržati,ali male ruke su me zagrlile i dotukle sa pitanjem: mama šta je bilo! Te sekunde sam shvatila da je ona sve i Ostat će sve moje,jedino i posebno,a sjetiti ćete me se kad tad kad vas male ruke utješe kada vam bude najteže.
    Za kraj mi je rekla: proći će dok se budem udavala 😂
    Sretno lavice moje,najhrabrije i najustrajnije 💚💚💚💚

Draga neizmjerno mi je zao sto te beta nije iznenadila i razveselila🥺🥺Drago mi je da ti vec imas svoju srecu najvecu koja te sada zagrlila i utjesila.. vise od toga ni ne trebas u ovom trenutku🥹🥹🥹 bila si pozitivna svo ovo vrijeme i tako i nastavi... Mislim, odtuguj koliko moras, ali naprijed samo pozitivno.. Ovaj put se mrva nije primila ali to ne znaci i da nece neki drugi put...🥰❤️ drzim ti fige za dalje da tvoj sreca dobije bracu ili seku!!
    Jel imate vec plan za dalje? odustajanje nije opcija💪🏻💪🏻

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

korni

Pebbles nek se beta lijepo dupla 🤞🍀
    Čokoladice išla sam na folikulometrije, i doma sam pratila s trakicama 😁 5dpo bi trebali vratili blasticu 🍀 mi smo doma pokrili sve dane oko O 🤭 sad vidim da je Stela napisala da je dobila štopericu, vidi s njima kakav je plan 🍀
    Loli jako mi je žao 😔 uživaj sa svojom malenom ❤️

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Pebbles Flintstones
    06. Svibanj 2024. 10:53

Wildflower, Cokoladica, Marisha, Stela, Sanjushka i sve ostale cure 🥰  hvala Vam puno, odma mi je malo lakse, idemo dalje iz dana u dan tj. vidjeti sta ce biti u srijedu 😊🤞🏼 

Wildflower bas danas mi je 14. dan od punkcije, tocno je bila u ponediljak prije 2 tjedna a vidim da je prosjecna vrijednost 48, pa je to valjda ok. 

Lunolina drzim figee 🥰🥰🤞🏼🤞🏼

Loli bas mi je zao 😔 saljem ti veliki zagrljaj, odtuguj i odemo dalje u nove borbe i pobjede 💪🏼  a ona je prejaka, stvarno je sreca sto ju imas ❤️❤️ sunce malo slatko 

👩🏼‍💼🧑🏼‍💼 ‘90
    01/2023 - vanmatericna (prirodno)
    2 x IVF (kbc split)✖️bez oplodnje
    3. IVF (cito) 🤍

sanjushka
    06. Svibanj 2024. 10:56

Loli baš mi je žao.. 😔 Nadam se da nećeš odustati.. Odtuguj koliko trebaš, neka te tvoja curica malo utješi i dâ ti snage za dalje.. Mi smo tu i navijamo za nove pobjede! ❤️🥰

👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    2 stimulacije
    ▫️11/20 - zamrzavanje stanica
    ▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
    2 prirodna
    ▫️9/23, ✖️
    ▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
    ✴️Beta+
    1 stimulacija (bez ❄️)
    ▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
    ✴️Repromed
    4 stimulacije (bez ❄️)
    ▫️6/24 prekinut postupak, loš odgovor jajnika
    ▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
    ▫️2/25, 2🥚, 2 trodnevna ➡️ ➖
    ▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔

........
    📧 s88.forum@gmail.com

Lunolina
    06. Svibanj 2024. 10:56

Loli jako mi je zao zbog bete ☹️🥺
    Haha mala je prava curka i pametna glavica 🙈❤️
    Kawa drzim palceve da su grcevi ipak nagovjestaj uskoro debele bete🩷🥰
    .
    Cure koje ste nakon tranfera uzimale Normabel, zasto ste ga uzimale, koliko i kada? Meni je dr. rekla da ona nije bas za to, ali mislim da bi meni pomogao psihicki + cijelo vrijeme sam u grcu pa vjerujem da bi i fizicki dobro dosao da pomogne maloj da se ugnijezdi.
    Pricat cu jos s dr. sutra, ali sam ja vise za uzimanje nego da pustim da budem ovako zgrcena.

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Anica!
    06. Svibanj 2024. 10:59

Lunolina

Loli jako mi je zao zbog bete☹️🥺
    Haha mala je prava curka i pametna glavica🙈❤️
    Kawa drzim palceve da su grcevi ipak nagovjestaj uskoro debele bete🩷🥰
    .
    Cure koje ste nakon tranfera uzimale Normabel, zasto ste ga uzimale, koliko i kada? Meni je dr. rekla da ona nije bas za to, ali mislim da bi meni pomogao psihicki + cijelo vrijeme sam u grcu pa vjerujem da bi i fizicki dobro dosao da pomogne maloj da se ugnijezdi.
    Pricat cu jos s dr. sutra, ali sam ja vise za uzimanje nego da pustim da budem ovako zgrcena.

Ja sam uzimala od 5mg prije svakog trasfera sat vremena, ja imam jako teške transfere i neznam kako bi preživila bez njih. Ovaj put su me potezali klještima kad sam došla kući toliko me bolila maternica da sam navečer popila još pola i eto danas smo tu. 

🙎🏻‍♀️95-sve ok, 🙎🏻‍♂️87- oligoasthenozoo -> normo
    1.icsi- 4/2023-Cito
    12 🥚- 7 blastocista - sve ❄️
    1. 12.06 - FET 2 ❄️, jedna odlična, druga loša - ❌
    2. 12.07. - FET 1 ❄️ - ❌
    09- histeroskopija - sve ok
    3. 06.10 - FET 1 ❄️- ❌
    30.10 scratching endometrija
    4. 24.11. - FET 1 ❄️ - ❌
    Kariogrami , trombofilija ✅✅
    5.veljača- FET ❄️ -❌
    Biopsija maternice ✅
    6. 09.04.24 -FET ❄️ - 7dpt ➕ - beta ⏳ 13dpt- 580, 15dnt - 1248

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.