Bebolina hvala ti 😘
Giselle rano je još, ponovi za par dana. Nadam se da ćeš ugledati drugu crticu 🤗
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Hvala zene 🤞🏼
Loli hvala ti, moglo bi to onda biti to kao s tvojom curicom 🥰🤞🏼 a ja jesam u tim nekim vrijednostima, samo ne znam u koji tjedan spadam 😅 jel se to gleda od punkcije ili transfera ili zadnje M 🫣 neka aplikacija mi kaze da je krenia 4. tjedan 🤷🏼♀️
Giselle rano je to, ja sam optimisticmo isla 5dnt i samo se izbedirala al sam brzo dosla sebi i onda sam odlucila da cu cekat 8dnt i tada se lipo sve vidilo 😊
meni je sestra rekla da se dan aspiracije gleda kao 2 tjedna od pocetka trudnoce

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Lunolina baš mi je drago, od ♥️ navijam da se mrvica primi. Sretno sutra 🍀🤞🏻🍀🤞🏻
Čokoladice drago mi je da je sve super, sretno dalje🍀🤞🏻🍀🤞🏻🍀🤞🏻♥️
Pebbles super je beta, neka se uredno dupla, sretno🍀🍀🍀🍀🍀🤞🏻♥️
Tanjanja sretno, neka ovaj bude dobitan🍀♥️🍀♥️🍀🤞🏻
Loli jako mi je žao😓🫂💔sreća je što imaš male ručice za utjehu♥️♥️♥️♥️♥️🫂
Angel sretno i tebi, neka ovaj bude dobitan🍀🤞🏻♥️🍀♥️
Giselle možda je ipak prerano, ne otpisuj još ništa, držim fige da se pojavi druga crtica♥️🍀♥️🍀🍀🤞🏻

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Čokoladica Samo jednom sam uzela kad sam isla u prirodu tabletu za alergiju(Nixar20mh), da me ne bi bas uhvatilo. Ovako guram nekako, aa bas sam prestala s uzimanjem od stimulacije jer sam procitala kao posavjetujte se sa svojim doktorom u slucaju ako ste trudni ili planirate..😫😫 ne znam
Curke, jeste uzimale Ketonal il kakvu jaču tabletu uz Pergoveris injekcije?
U subotu navečer sam imala prvu injekciju i od jučer ujutro imam stalnu glavobolju..
Neofen i Ibuxin baš ne pomažu.. 😐
🧑 39 godina, nizak AMH
🧔 40 godina, spermiogram uredan
1.IVF ➡️ Repromed 05/24.
Supercur sprej+Pergoveris 225 ➡️ 2. blastice ❌
Loli jako mi je zao zbog bete☹️🥺
Haha mala je prava curka i pametna glavica🙈❤️
Kawa drzim palceve da su grcevi ipak nagovjestaj uskoro debele bete🩷🥰
.
Cure koje ste nakon tranfera uzimale Normabel, zasto ste ga uzimale, koliko i kada? Meni je dr. rekla da ona nije bas za to, ali mislim da bi meni pomogao psihicki + cijelo vrijeme sam u grcu pa vjerujem da bi i fizicki dobro dosao da pomogne maloj da se ugnijezdi.
Pricat cu jos s dr. sutra, ali sam ja vise za uzimanje nego da pustim da budem ovako zgrcena.
Lunolinaa jupii sutra si PUPO! 🥰❤️🍀🤞🏼
Ja sam isto dr.Lanu pitala i rekla je da ona nije za to…citala sam da cure koje imaju endometriozu piju kako bi bile manje kontrakcije na maternici… sad ne znam…
Marisha mrva se gnijezdi na najjace 🥰❤️
🙋🏻♀️32 god. endometrioza koja nije operativna,trombofilija
🙋🏻♂️37god. (sve uredno)
2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
6❄️
07/2023 transfer, u 7tj spontani 😔💔
10/2023Transfer + embryoglue,spontani u 8 tjednu💔
•01/2024 Trombofilija/Heparin💉
•⌛️ 2mj. 2024 Konzultacije ŠKVORC
07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌ 10.12.FET/BETA❌
08.02. FET dva embrija/BETA✅ spontani 6tj.💔19.05.FET 1bc ❄️ BETA 12dnt/759 14dnt/1519 19dnt/6758 UVZ 6+5 imamo❤️stiže nam dječak💙🥰
Cure, moji nalaze štitnjače i ostalog stigli napokon i jako sam zadovoljna, sve je u normalnim granicama, čak je i tsh pao na 1,6. 🥳🥳 Vidjet ću šta doktor kaže na ove ostale hormone koje ja ne znam očitat osim referentnih vrijednosti..
I vit D sam dignula iznad 100, 🥳 baš sam zadovoljna.
Ugl šaljem im mail ali da provjerim s vama prvo, to šaljem na onaj mail sa stranice: info@poliklinika-repromed.hr ili na neki drugi? On mi je samo rekao da pošaljem nalaz...
👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
2 stimulacije
▫️11/20 - zamrzavanje stanica
▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
2 prirodna
▫️9/23, ✖️
▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
✴️Beta+ (1 stim)
▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
✴️Repromed (6 stim)
▫️6/24 prekinut postupak
▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
▫️2/25, 2🥚, 2 3d ➡️ ➖
▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
▫️6/25, 3🥚, 1bc ➡️ freeze ❄️
▫️9/25, 5🥚, 2bc ➡️ 1❄️/ 1➡️ biokemijska 💔
📧 s88.forum@gmail.com
Cure, moji nalaze štitnjače i ostalog stigli napokon i jako sam zadovoljna, sve je u normalnim granicama, čak je i tsh pao na 1,6. 🥳🥳 Vidjet ću šta doktor kaže na ove ostale hormone koje ja ne znam očitat osim referentnih vrijednosti..
Ugl šaljem im mail ali da provjerim s vama prvo, to šaljem na onaj mail sa stranice: info@poliklinika-repromed.hr ili na neki drugi? On mi je samo rekao da pošaljem nalaz…
Super drago mi je da si uspjela i štitnjaču dovesti u red.
Kako si podigla vitamin D? moj je izrazito nizak, ginekolog mi je na moje inzistiranje prepisao neke kapi, no nisam sigurna hoće mi pomoći jer sam ih i prije pila. Ponavljam nalaz za mjesec dana.

👩🏻🦰35, 👩🏻💻42
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Ugl šaljem im mail ali da provjerim s vama prvo, to šaljem na onaj mail sa stranice: info@poliklinika-repromed.hr ili na neki drugi? On mi je samo rekao da pošaljem nalaz…
Super, baš mi je drago ❤️
Ja sam im na taj mail slala..
Cure, hvala na podršci, malo sam se pribrala. Ne mogu shvatiti zašto uz sve super nalaze, sad je stimulacija prošla super, i doktor R I Stanić su prezadovoljni bili kako je sve prošlo, rekli su mi da očekuju pozitivan ishod, a ja nikako da vidim taj plus.. možda je stvarno još rano, neću još par dana raditi, mislim da ću se strpiti do bete..
Svi nalazi uredni
Pokušavamo od 9.mj 2022.
Leona hvala 🥰
Tanjanja probaj biti pozitivna, ovo te malo pms hvata, ali kad krenemo s pikanjem bit će lakše, šaljem zagrljaj 🤗
Nina tako ti je meni bilo 2 dan pikanja užasna glavobolja, neizdrživa, ali nisam ništa pila. Prošlo je sutradan. Nadam se da će se i tebi brzo smiriti 😘
Sanjuhska super, baš mi je drago 🥰
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji