Loli jako mi je zao zbog bete☹️🥺
Haha mala je prava curka i pametna glavica🙈❤️
Kawa drzim palceve da su grcevi ipak nagovjestaj uskoro debele bete🩷🥰
.
Cure koje ste nakon tranfera uzimale Normabel, zasto ste ga uzimale, koliko i kada? Meni je dr. rekla da ona nije bas za to, ali mislim da bi meni pomogao psihicki + cijelo vrijeme sam u grcu pa vjerujem da bi i fizicki dobro dosao da pomogne maloj da se ugnijezdi.
Pricat cu jos s dr. sutra, ali sam ja vise za uzimanje nego da pustim da budem ovako zgrcena.
Lunolinaa jupii sutra si PUPO! 🥰❤️🍀🤞🏼
Ja sam isto dr.Lanu pitala i rekla je da ona nije za to…citala sam da cure koje imaju endometriozu piju kako bi bile manje kontrakcije na maternici… sad ne znam…
Marisha mrva se gnijezdi na najjace 🥰❤️
🙋🏻♀️32 god. endometrioza koja nije operativna,trombofilija
🙋🏻♂️37god. (sve uredno)
2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
6❄️
07/2023 transfer, u 7tj spontani 😔💔
9/2023 konzultacije
04.10.Transfer + embryoglue,spontani u 8 tjednu💔
•01/2024 Trombofilija/Heparin💉
•⌛️ 2mj. 2024 Konzultacije ŠKVORC
07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌ 10.12.FET/BETA❌
08.02. FET dva embrija/BETA✅ spontani 6tj.💔
1bc ❄️
Cure, moji nalaze štitnjače i ostalog stigli napokon i jako sam zadovoljna, sve je u normalnim granicama, čak je i tsh pao na 1,6. 🥳🥳 Vidjet ću šta doktor kaže na ove ostale hormone koje ja ne znam očitat osim referentnih vrijednosti..
I vit D sam dignula iznad 100, 🥳 baš sam zadovoljna.
Ugl šaljem im mail ali da provjerim s vama prvo, to šaljem na onaj mail sa stranice: info@poliklinika-repromed.hr ili na neki drugi? On mi je samo rekao da pošaljem nalaz...
👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
2 stimulacije
▫️11/20 - zamrzavanje stanica
▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
2 prirodna
▫️9/23, ✖️
▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
✴️Beta+
1 stimulacija (bez ❄️)
▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
✴️Repromed
4 stimulacije (bez ❄️)
▫️6/24 prekinut postupak, loš odgovor jajnika
▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
▫️2/25, 2🥚, 2 trodnevna ➡️ ➖
▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
⏳
........
📧 s88.forum@gmail.com
Cure, moji nalaze štitnjače i ostalog stigli napokon i jako sam zadovoljna, sve je u normalnim granicama, čak je i tsh pao na 1,6. 🥳🥳 Vidjet ću šta doktor kaže na ove ostale hormone koje ja ne znam očitat osim referentnih vrijednosti..
Ugl šaljem im mail ali da provjerim s vama prvo, to šaljem na onaj mail sa stranice: info@poliklinika-repromed.hr ili na neki drugi? On mi je samo rekao da pošaljem nalaz…
Super drago mi je da si uspjela i štitnjaču dovesti u red.
Kako si podigla vitamin D? moj je izrazito nizak, ginekolog mi je na moje inzistiranje prepisao neke kapi, no nisam sigurna hoće mi pomoći jer sam ih i prije pila. Ponavljam nalaz za mjesec dana.
👩🏻🦰35, 👩🏻💻42
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Ugl šaljem im mail ali da provjerim s vama prvo, to šaljem na onaj mail sa stranice: info@poliklinika-repromed.hr ili na neki drugi? On mi je samo rekao da pošaljem nalaz…
Super, baš mi je drago ❤️
Ja sam im na taj mail slala..
Cure, hvala na podršci, malo sam se pribrala. Ne mogu shvatiti zašto uz sve super nalaze, sad je stimulacija prošla super, i doktor R I Stanić su prezadovoljni bili kako je sve prošlo, rekli su mi da očekuju pozitivan ishod, a ja nikako da vidim taj plus.. možda je stvarno još rano, neću još par dana raditi, mislim da ću se strpiti do bete..
Svi nalazi uredni
Pokušavamo od 9.mj 2022.
Leona hvala 🥰
Tanjanja probaj biti pozitivna, ovo te malo pms hvata, ali kad krenemo s pikanjem bit će lakše, šaljem zagrljaj 🤗
Nina tako ti je meni bilo 2 dan pikanja užasna glavobolja, neizdrživa, ali nisam ništa pila. Prošlo je sutradan. Nadam se da će se i tebi brzo smiriti 😘
Sanjuhska super, baš mi je drago 🥰
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Pixi probaj dvital 25000, on najbolje digne vitamin D, barem je meni pomogao
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Pozdrav curama koje me se sjećaju i vama svima novima..
Evo moj beban ima već 6.mj prošlo je jakooo brzo.
Svima vama želimo da primite u ruke svoje sreće, vama cure s plusicima i betama zelim sretnu trudnoću...❤️❤️
Sad dali možda koja treba utrogestan 200 mg imam 2 i pol kutije, rok je do 2025.g..
👱♀️33👨🦱36
Pokusavamo od 2020
4/21missed ab
VV
4/22odustali(pukli prije vremena)
8/22 gonal/cetrotide
5js 5 oplodeno( vračena1) 4🥶
Beta 23.9 beta negativna
11/22 FET beta negativna
1/23 FET
31.1.23 vraćena 2 🐧 beta 1- 1265.38
Beta 2-3049.43
27.2 1ult 5+4 💗
Nifty uredan ✔️ imamo dečkića💙 14+2tt
23.10 stigao mali Ivan
3/25 novi postupak
Superdrago mi je da si uspjela i štitnjaču dovesti u red.
Kako si podigla vitamin D? moj je izrazito nizak, ginekolog mi je na moje inzistiranje prepisao neke kapi, no nisam sigurna hoće mi pomoći jer sam ih i prije pila. Ponavljam nalaz za mjesec dana.
Ja sam ga prvo vadila u siječnju prije zadnjeg postupka i bio mi je 74 (donja granica je 75, za postupak preporučeno iznad 100).
Odmah nakon toga sam dobila DVital 25000iu (onaj što se pije jednom tjednom), a ja sam uz njega još svaki dan pila neki koji sam imala doma, mislim da je nekih 2000iu.
Onda sam smanjila dok sam "bila trudna", pila sam samo povremeno taj slabi, svaki drugi dan ili kako bi se sjetila ali kao "održavala" sam.
I nakon pobačaja sam počela opet ta 2 na dan uzimat redovito svaki dan.
S tim da sam taj dvital pila sa žlicom maslinovog ulja, a ove male kapsulice zajedno s omegom.
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
2 stimulacije
2 prirodna
▫️9/23, ✖️
✴️Beta+
1 stimulacija (bez ❄️)
✴️Repromed
4 stimulacije (bez ❄️)
⏳
........
📧 s88.forum@gmail.com
Super, baš mi je drago ❤️
Ja sam im na taj mail slala..
Cure, hvala na podršci, malo sam se pribrala. Ne mogu shvatiti zašto uz sve super nalaze, sad je stimulacija prošla super, i doktor R I Stanić su prezadovoljni bili kako je sve prošlo, rekli su mi da očekuju pozitivan ishod, a ja nikako da vidim taj plus.. možda je stvarno još rano, neću još par dana raditi, mislim da ću se strpiti do bete..
Draga, ja mislim da ono što je najgore u svemu ovome što prolazimo je konstantno čekanje i iščekivanje nečega ali to je nešto na šta se jednostavno moramo naučiti i to prihvatiti. Sačekaj još koji dan, možda je stvarno još prerano, možda se ukaže sjenica kroz dan, dva.. ❤️🤞🏻❤️
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
2 stimulacije
2 prirodna
▫️9/23, ✖️
✴️Beta+
1 stimulacija (bez ❄️)
✴️Repromed
4 stimulacije (bez ❄️)
⏳
........
📧 s88.forum@gmail.com
Loli jako mi je zao! Imas li plan za dalje? Koja je vasa dijagnoza uopce?
Giselle mislim da jos ima nade. Sogorici su sada ti iz mullera kasnije pokazali od onih obicnih trakica iz dm-a, kao da su se pokvarili.
PFlintstons mislim da ti nije mala beta. Bas sam pisala kad je sogi beta bila 11dnt 105, lijepo joj se duplala 13dnt 300, pa za dva dana 700 i danas je 1600, bila je primiti lipide i lijepo se vidi pocetak gestacijske i sve je ok, nadam se da ce tako i ostati, tako da ne brini, bitno da se dobro udupla.
Sanjushka, bas mi je drago da su svi nalazi ok. Da, saljes na taj mail! Kakav je onda plan, kreces sad u ovom ciklusu sa sprejem ili?
Jurky mislim na tebeee! Javi se ❤️
Netko je pitao za normabel ja sam ga pila nakon transfera i povremeno u trudnoci zbog jakih grcenja maternice. Popila sam ga i na dan transfera jer sam sva bila u grcu. U trudnoci sam uz njega pila i spasmex.
—
Jos sam nesto htjela prokomentirati pa mi otislo
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Sortiraj odgovore