Dobro jutro drage moje.
Nije me bilo zadnjih par dana jer sam htijela skrenut misli na nesto drugo a ne samo kakav ce biti ishod poatupka. I uspjelo mi je, sve dok sinoc nisam isla procitat sve zaostatke ovdje. Test za trudnocu trebam raditi u subotu, ali jutroa nism imala mira i napravila sam i na prvu se razocarala, a onda kao da vidim laganu sjenu. Sad ne znam jel to moglo ostat od štoperice ili ipak ima sanse da potamni za dva dana 🙈
Vidite li vi sto?
https://ibb.co/njVLmyCMedolina, vidim sjenu!! Stoperica bi vec trebala izaci iz tijela! Drzim fige da tamni crticaOvo ti je 12ti dan od IUI? Ja sam bas ovaj put jako nestrpljiva ali tek je proslo 8 dana.. moram cekati jos
Da, 12-ti dan. Rekli su mi da radim u subotu sto je tocno 2 tjedna od inseminacije, al vrag mi nije dao mira, mislim se idem napravit, e sad ne znam, bojim se da od silne želje vidim crticu koje nema 🫣
2018. 👶🏻
2019. Blighted ovum
2022. Missed ab.
4/24 prvi put AIH
6/24 drugi AIH -pozitivan test 🤰
Dobro jutro drage moje.
Nije me bilo zadnjih par dana jer sam htijela skrenut misli na nesto drugo a ne samo kakav ce biti ishod poatupka. I uspjelo mi je, sve dok sinoc nisam isla procitat sve zaostatke ovdje. Test za trudnocu trebam raditi u subotu, ali jutroa nism imala mira i napravila sam i na prvu se razocarala, a onda kao da vidim laganu sjenu. Sad ne znam jel to moglo ostat od štoperice ili ipak ima sanse da potamni za dva dana 🙈
Vidite li vi sto?
https://ibb.co/njVLmyCMedolina, vidim sjenu!! Stoperica bi vec trebala izaci iz tijela! Drzim fige da tamni crticaOvo ti je 12ti dan od IUI? Ja sam bas ovaj put jako nestrpljiva ali tek je proslo 8 dana.. moram cekati josDa, 12-ti dan. Rekli su mi da radim u subotu sto je tocno 2 tjedna od inseminacije, al vrag mi nije dao mira, mislim se idem napravit, e sad ne znam, bojim se da od silne želje vidim crticu koje nema 🫣
Imas kakvih simptoma?
37 godina, AMH 4.99 pmol, sve ostalo ok
2 prirodne trudnoce - jedno dijete
3 x IUI
Cekanje bete 25.4.
⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️
TRAVANJ 2024.
18.4. čet
LOLI2020 - ultrazvuk fet
WILDFLOWER - aspiracija
HYPNOTICPOISON - ultrazvuk ivf
19.4. pet
BIKMIK - ultrazvuk fet
GISELLE - ultrazvuk ivf
MEDENA33 - ultrazvuk ivf
20.4. sub
LUNOLINA - beta
22.4. pon
TINČICA1703 - ultrazvuk ivf
TRATINČICA - ultrazvuk
NICAIVO - beta
23.4. uto
ANNBOLEYN - ultrazvuk
24.4. sri
NPELICA - ultrazvuk
25.4. čet
JABUKICA - ultrazvuk
LALI28 - ultrazvuk
LAISLABONITA - beta
ČOKOLADICA - beta
KAWA - ultrazvuk iui
ROLICA - test
26.4. pet
MARICA36 - ultrazvuk
29.4. pon
KORNI - ultrazvuk
DODO87 - ultrazvuk
SVIBANJ 2024.
2.5. čet
SANJUSHKA - konzultacije ivf
6.5. pon
JURKY - amniocenteza
7.5. uto
ANA_ - ultrazvuk
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite…
👩🏼 36, endometrioza, AMH 0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, ET 1js, ➖
3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
✴️Beta+
5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
✴️Repromed
6. 6/24 stim IVF ✖️
7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
s88.forum@gmail.com
Dobro jutro drage moje.
Vidite li vi sto?
https://ibb.co/njVLmyCMedolina, vidim sjenu!! Stoperica bi vec trebala izaci iz tijela! Drzim fige da tamni crticaOvo ti je 12ti dan od IUI? Ja sam bas ovaj put jako nestrpljiva ali tek je proslo 8 dana.. moram cekati josDa, 12-ti dan. Rekli su mi da radim u subotu sto je tocno 2 tjedna od inseminacije, al vrag mi nije dao mira, mislim se idem napravit, e sad ne znam, bojim se da od silne želje vidim crticu koje nema 🫣Imas kakvih simptoma?
Sad trenutno nista, ali su mi negdje 4-ti dan krenuli lagani bolovi u donjem dijelu ledja, i trajalo je par dana, a onda sam se zaokupila poslom toliko da vise nista nisam pratila jer nisam mogla vise sve osluskivat i iscekivat.
2018. 👶🏻
2019. Blighted ovum
2022. Missed ab.
4/24 prvi put AIH
6/24 drugi AIH -pozitivan test 🤰
Medolina da tako su i meni grcevi neki i smeckasti iscjedak 4-5 dan i onda je sve prestalo. Da, i bolje je ne osluskivati iako je to stalno u podsvjesti. U prvoj trudnoci sam imala sam grceve i shvatila da sam trudna tek kad mi je posteno kasnila, u drugoj isto grcevi 5 dana prije menstruacije + natecene i bolne grudi + cudni snovi i napravila rani test i bio pozitivan. Nadam se da ce i ovaj biti pozitivan za par dana
37 godina, AMH 4.99 pmol, sve ostalo ok
2 prirodne trudnoce - jedno dijete
3 x IUI
Cekanje bete 25.4.
Hypnoticpoison, Wildflower, loli sretno danas 🍀
Žuži žao mi je da su se hormoni malo podivljali, držim fige da uskoro budu kako treba 🤞🍀
Jurky daaa ❤️
Tratinčice čekamo s tobom uzv 🤗🍀
Pebbles flintstones, nina1985, wannbemama dobrodošle i sretno 🍀🤗
Medolina vidi se sjena, neka lijepo tamni 🤞
Sretno svima ❤️
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Pabbles Flinstones dobrodošla :) , nek ti promjena klinike i pristupa donese sreću 🤞🙏
Nina1985 sve biljne pripravke i čajeve koji mogu utjecati na hormone trebalo bi prestati uzimati barem par tjedana pred postupak, tu spadaju svi biljni praškovi (shatawari i mace) i biljni čajevi tipa vrkuta i sl jer mogu disbalansirati hormone i mogu biti kontradiktorni sa hormonima koje uzimamo kroz terapiju . I takva pitanja treba postaviti doktoru i samo ako on da zeleno svjetlo i bude upoznat sa situacijom možeš ih nastavit uzimat. Vitamini ne spadaju u tu kategoriju jer oni ne mogu utjecati na hormone.. Sretno 🤞🙏
Wannabe mama jesi kod mpo dr ili kod socijalca? Prema veličini folikula O i neće baš tako skoro. Ako se pretpostavlja da folikul raste 1-2mm dnevno a puca približno na 23-25mm. Mada sve smo individualne i folikul nam puca na različitu veličinu. Nastavi sa lh trakicama pa ćeš barem donekle imati uvid u stanje. Btw klomifen uz to što potiče O stanjuje endometrij pa možda da ga idući put (nadam se da nećete trebati🙏) zamijenite femarom ili letrozolom. Sretno 🙏🤞
Wildflower 🤗🙏🤞🥚
U procesu sam u Cito, nisam preko socijalnog jer je u nas na Braču stanje očaj sa ginekolozima 🫠
Hvala na inf za tablete, def cu sljedeci ciklus trazit da mi promijeni jer su mi ove baš bile očaj, naleti vrućine užasni, mantavica, nadutos, a raspolozenje katastrofa, mogla sam tih 5 dana samo sjedit i plakat doma 😅
28💃
37🦸🏼♂️
3 godine pokušavanja...
Papa test ✔️
Hormoni ✔️
Spermiogram✔️
2.5.2023. Odrađena histeroskopija - uklonjeno par polipa s endometrija
Prohodnost jajovoda - oba prohodna u cjelosti
Prva tura klomida u 4.mj 2024.
Pebbles Flintstones nadam se da će ti se želja ostvariti 🤗 ja sam isto prezadovoljna sa svima njima u Cita, nažalost nisam iz Splita pa ne razmišljam o vođenju trudnoće tamo. Sretno 😘
Medolina vidi se blaga sjena, nadam se da će lijepo tamniti🙏
Wildflower sretno danas, neka bude dobra berba 🥰🥰
Hypnoticpoison, Loli sretno na uzv, javite se 😘
Nina, Wannabemama dobrodošle, sretno!
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Wildflower sretno danaaaas, jedva cekam izvjestaj!
Medolina daaaaa vidiiiii seeee, baaaas mi je drago! Uvijek mi je drago procitati kad iui uspije! Neka lijepo tamni!
Nove cure dobro dosle!
Linolina ti danas vadis betu ako sam dobro popratila, sretno i tebi!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🌀5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🪄🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji