Rolica
I moje sprice su 0.4mm
Moj savjet je da ne procjenjujes na vlastitu ruku jer nije samo nivo progesterona bitan za to da li ti treba ili ne. Progesteron je najbitniji u prvom tromjesjecju. Pricekaj betu i onda dalje u dogovoru sa doktorom.
Ja imam uredne nalaze hormona, ogromnu betu i recfno mi je da prva tri mjeseca nastavljam sa istom terapijom.Jos jedan savjet skuzila sam da me manje boli kada piknem malo ispod nivoa pupka (lijevo ili desno) ako piknem nize uzasno me boli poslije.
👩🏻 44 🧔🏻 50 (OAT) Poliklinika IVF Zagreb:
12.2019 IVF (12 oocita = 5 blastocista) ❌
11.2021 (prvi stimulirani FET) ❌
02.2024 (drugi stimulirani FET) 28.03. FET 2 blastociste 10.04. beta 1 = 839
12.04. beta 2 = 2282
21.04. UZV potvrdjena jednoplodna trudnoca 🐣❤️
Rolica možeš provjerit. Dodatni progesteron je upravo to-dodatni ako tijelo ne apsorbira dovoljno inače propisanog koji je obavezan. Zapravo i klinicke studije pokazuju da 600-800 mg progesterona (vaginalno jer je bolja apsorbcija) iza transfera je dovoljno za većinu žena a iznimke su one kojima nije dovoljno pa trebaju uzimati dodatno.Koliko sam upratila u zadnje vrijeme prolutex daju apsolutno svima bez obzira na dijagnozu 🤷♀️. Ja sam svaki put provjerila prvo stanje..
Hvala ti, izvaditi ću krv sutra. Vaginalni uzimam 200 mg, 3x na dan... Da čini se kako svima guraju prolutex bez provjere... Šaljem ti 😘😘
👩 38 g, 08/20 - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 37 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+, Gonal + Ovaleap -> 1 🐧 👉 FET 👉 Bete sve super -> nema ploda blighted ovum 6 tt
2. 11/24 Vinogradska bolnica -> Menopur + Cetrotide -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska bolnica -> prirodan postupak -> 🐣 popucali prije aspiracije
RolicaI moje sprice su 0.4mm
Moj savjet je da ne procjenjujes na vlastitu ruku jer nije samo nivo progesterona bitan za to da li ti treba ili ne. Progesteron je najbitniji u prvom tromjesjecju. Pricekaj betu i onda dalje u dogovoru sa doktorom.
Ja imam uredne nalaze hormona, ogromnu betu i recfno mi je da prva tri mjeseca nastavljam sa istom terapijom.Jos jedan savjet skuzila sam da me manje boli kada piknem malo ispod nivoa pupka (lijevo ili desno) ako piknem nize uzasno me boli poslije.
Hvala ti, budem probala ovo ispod pupka kako kažeš... ja sam u nivou s pupkom. Ma da istina, sve ima svoje... 🥰💪
👩 38 g, 08/20 - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 37 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+, Gonal + Ovaleap -> 1 🐧 👉 FET 👉 Bete sve super -> nema ploda blighted ovum 6 tt
2. 11/24 Vinogradska bolnica -> Menopur + Cetrotide -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska bolnica -> prirodan postupak -> 🐣 popucali prije aspiracije
Wildflower a nemam neki poseban razlog zasto ne idem u iducem ciklusu, nekako smo tako odlucili, ali meni zelja sve jaca, pogotovo otkad vas citam. Jedino mi je malo guzvovito na poslu do pocetka 6. mjeseca pa je to jedini razlog. Najgore mi je sto spontano zbog jajovoda ni ne mozemo pa da se bar necim pozabavim dok cekamo.
Tebi sretno sutra!
Hipnoticpoison super brojka! Sretno sa stopericom!
Norafora zelim ti da ti propuhivanje jajovoda donese srecu! Nizak vitamin d je takodjer mogao utjecati na neuspjeh. I htjela sam ti samo reci da se ne moras plasiti ivf-a (stekla sam tako neki dojam iz tvoje poruke). Niti jedna cura ovdje nije zeljela biti u ovoj grupi, ali kad je zelja jaka, a neuspjesi se nizu, ivf prestaje biti kazna i postaje nada, nova sansa, mogucnost da se ostvarimo kao roditelji. Zelim ti svu srecu da dodjete do cilja bez ivf-a, ali ako do toga i dodje, znaj da nije kraj svijeta, vec pocetak jedne nove price, novih prijateljstva, novog iskustva i nove tebe i vas.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🌀5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🪄🌈
Rolice, uzmi u ljekarni debelu iglu za navlacaenje a pikaj se sa 0,30x13mm,tanke su full nista ne osjetis. Mozes kupiti u ljekarni po komadu ☺️
Meni je heparin igla uzasna i debela 😅 ovo ni ne osjetim!
I kako su cure pisale nakon uboda rashladi kockicom leda i stvarno pomogne! ☺️
Sretno 🩷
🙋🏻♀️31god. (endometrioza koja nije operativna)🙋🏻♂️36god. (sve uredno)2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
6❄️
07/2023 transfer,pozitivan test,beta 505, nakon dva dana beta 1100 u 7tj spontani 😔💔
9/2023 konzultacije
04.10. Transfer + embryoglue⏳
16.10. Beta 🤞🏼🍀 rezultat prve 440.9 rezultat druge bete 724.2
28.11. Spontani u 8 tjednu 💔
•01/2024 Trombofilija/Heparin💉
•⌛️ 2mj. Konzultacije ŠKVORC i u nove pobjede
07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌
Pozdrav cure 😊 dugo Vas pratim, zapravo otkada sam imala vanmatericnu trudnocu (01/23, metotreksat) sam pocela istrazivati sve na internetu jer do tada nisam znala ni sto je Beta doslovno 😅Tako da dosta dugo pratim i citam sve iz sjene ali evo da ukratko ispricam i svoju pricu. Prvi IVF je bio 11/23 (kbc split) i koliko sam bila zadovoljna s doktoricom Marusic toliko nisam s nicim drugim. Terapija je bila gonal 300 + cetrotide i ovitrelle, 4js, 1 zrela i 0 oplodjeno. doslovno sam morala sama gledati na youtube kako se davaju inekcije i kako se miksaju ljekovi tj. osjeti se da je puno zena u postupcima i da idemo kao na traci.Drugi IVF je bio 02/24 (kbc split) - odlucila sam dati jos jednu sansu bolnici pa ici dalje. Terapija je bila letrozol, cetrotide i ovitrelle. Opet 4js, 2 zrele i 0 oplodjeno. Treci IVF je u CITO (dr.Poljak). Za sada je terapija elonva i menopur, pa cemo vidjeti kako ce se dalje odvijati situacija. Za sada sam zadovoljna i sa doktorom i sa sestrama. Citala sam dosta negativnih komentara za dr.Poljaka ali tako je kako je, on je realan i zeli samo brojke i nalaze. Nema puno price, uljepsavanja situacije i slicno. A realno, mislim da to nikome i ne treba. Eto toliko od mene za sada, budem aktivnija od sada na forumu (kada sam probila led) 😊
👩🏼💼🧑🏼💼 ‘90
01/2023 - vanmatericna (prirodno)
2 x IVF (kbc split)✖️bez oplodnje
3. IVF (cito) 🤍
Rolice, meni su rekli da se on pika ravno( ne kao heparin npr. pod 45)ispod pupka lijevo ili desno. Eto moza i ta informacija pomogne. ☺️
🙋🏻♀️31god. (endometrioza koja nije operativna)🙋🏻♂️36god. (sve uredno)2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
6❄️
07/2023 transfer,pozitivan test,beta 505, nakon dva dana beta 1100 u 7tj spontani 😔💔
9/2023 konzultacije
04.10. Transfer + embryoglue⏳
16.10. Beta 🤞🏼🍀 rezultat prve 440.9 rezultat druge bete 724.2
28.11. Spontani u 8 tjednu 💔
•01/2024 Trombofilija/Heparin💉
•⌛️ 2mj. Konzultacije ŠKVORC i u nove pobjede
07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌
Pozdrav svima!
Totalni sam početnik u MPO-u.
Krajem mj. bih trebala krenuti u prvi postupak, pa me zanima da li je kome poznato dal se shatavari prah može uzimati i tokom stimulacije ili bolje ne?
Uzimam ga već par mjeseci uz D, C, E vitamine i folnu...
🧑 39 godina, nizak AMH
🧔 40 godina, spermiogram uredan
1.IVF ➡️ Repromed 05/24.
Supercur sprej+Pergoveris 225 ➡️ 2. blastice ❌
Pozz, ja tu upadam ko padobranac al imam jedno pitanje. Naime, ovaj mjesec sam prvi put pila clomid tablete od 3-7 dana ciklusa. Prije toga prohodnost jajovoda, oba prohodna. E sad jucer sam bila na folikulometriji samo ne kod svoje doktorice jer je na godisnjem pa onda nisam bas puno pitanja ni postavljala novom doktoru koji je samo odradio taj pregled. Znaci 11dc endometrij trolinijski debljine 6,5mm, lijevo dva folikula od 12mm i jedan od 16,5 mm. Zanima me je li to ok, jel to znaci da klomifen odrađuje svoje? Dr mi je samo rekao da bi u naredna dva dana mogla bit ovulacija a meni danas lh trakice totalka negativne.
28💃
37🦸🏼♂️
3 godine pokušavanja...
Papa test ✔️
Hormoni ✔️
Spermiogram✔️
2.5.2023. Odrađena histeroskopija - uklonjeno par polipa s endometrija
Prohodnost jajovoda - oba prohodna u cjelosti
Prva tura klomida u 4.mj 2024.
Pozdrav svima!
Totalni sam početnik u MPO-u.
Krajem mj. bih trebala krenuti u prvi postupak, pa me zanima da li je kome poznato dal se shatavari prah može uzimati i tokom stimulacije ili bolje ne?
Uzimam ga već par mjeseci uz D, C, E vitamine i folnu…
Mislim da ne moze naskoditi, ali mozda ce netko biti pametniji. Svakako bi preporucila da uzimas i Q10 (200mg) - u obliku ubkvinola a ne ubikvinona 😊
👩🏼💼🧑🏼💼 ‘90
01/2023 - vanmatericna (prirodno)
2 x IVF (kbc split)✖️bez oplodnje
3. IVF (cito) 🤍
Sortiraj odgovore
Najstariji