Tratinčice jel te boli mjesto uboda prolutexom? Ja sam se pikala sinoc 1.puta i imam neke čudne igle iz ljekarne, čine mi se debele, uglavnom dosta me sinoć zatezalo i bolilo mjesto uboda i bome još ga osjetim, ne mogu hlače normalno nositi jer bas smeta 🤭
.
Razmisljam iskoristiti inekciju od heparina, prvo njega piknem, pa onda unutra uvučem prolutex koji se kupuje u bočicama, kaj mislite, jel će mi naštetiti nešto 😅🤭
👩 38 g, 08/20 - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 37 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+, Gonal + Ovaleap -> 1 🐧 👉 FET 👉 Bete sve super -> nema ploda blighted ovum 6 tt
2. 11/24 Vinogradska bolnica -> Menopur + Cetrotide -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska bolnica -> prirodan postupak -> 🐣 popucali prije aspiracije
Marice, Angel Eyes, Bless, Lunolina, Tratinčice, Jurky, Rolice, hvala Vam lavice moje!🤗🤗🥰🥰❤❤ Folikulića ima, ali mene jako brinu jajne stanice jer u prošlom postupku nismo ni došli do oplodnje a bile su zrele, pa sad pušem i na hladno.😔😔 Baš sam zabrinuta i jako ću se bojati javiti kad će me zvati o rezultatima oplodnje.🥺🥺
Joj, vjerujem... sad korak po korak i nadamo se najboljem 😊😊💪💪🥰🥰
👨 37 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+, Gonal + Ovaleap -> 1 🐧 👉 FET 👉 Bete sve super -> nema ploda blighted ovum 6 tt
2. 11/24 Vinogradska bolnica -> Menopur + Cetrotide -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska bolnica -> prirodan postupak -> 🐣 popucali prije aspiracije
Pozdrav, curice moje!😘😘🤗🤗Hvala Vam svima što ste mi poželjele sreću!🥰❤
Evo, obavila sam ultrazvuk. Imamo devet folikulića, sutra ujutro ponovno ultrazvuk, vadit će mi i krv za hormon estradiol i sutra ide štoperica. Tako mi je rekao profesor.😊❤
Wildflower sutra mi ti nastupaš.💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤ Sretnooooo, makar ću ti i sutra poželjeti sreću!😘😘❤❤
Svim hrabrim lavicama također sretno u svemu!💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤Cestitam i bas mi je drago da i tebe profesor isto vodi 🍀❤️Tratinčice, hvala ti!🤗🥰 Da, od prvog dana on mene vodi i ovih godinu i pol otkako smo u MPO vodama, doslovno nije prošao mjesec a da nisam bila kod njega ili na pregledu, ili na konzultacijama.❤ Kako si mi ti? Kad imaš ultrazvuk?🥰❤Ljubica Hypnoticpoisonmozes biti mirna da on nista nece prepustiti slucaju i samo se opusti i slijedi upute 🍀❤️ sigurna sam da te ceka mala mrvica na kraju ovog puta 🐣
A ja ne znam jos da li imam u pon ili prije za vikend. Svaki dan me zove da pita kako sam, pikam prolutex svaki dan i cekam. Poceo mi je pritisak kao lagana bol u donjem dijelu abdomena no mislim da je to normalno. Moram priznati da sam sada vec uzbudjena da li je jedna strucica ili dvije 🥹 javim sve. Hvala ti ❤️
Tratinčice, da, baš nista ne prepušta slučaju.❤ Zato i idem ponovno sutra da mi izvade krv i danas mi se na neki način ispričavao što moram sutra ponovno doći. I u subotu mi nešto nije bilo jasno oko terapije, jer se nismo vidjeli tri dana, pošto u nedjelju nisu radili jer nekim čudom u nedjelju nisu ništa imali pa nisu radili, pa sam mu poslala poruku (nisam htjela zvati da ne smetam) i odgovorio mi je i sve objasnio. Daaaa, obavezno javi.❤ Jedva čekam da nam napišeš koliko mrvica je u bušici.🤗🤗❤❤ Samo polako i smireno. Čuvaj se!🥰🥰❤❤
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Žuži to je dobra odluka doktora, uzalud bi ti bilo svo bockanje i sva muka kad start nije dobar..To se samo potrefio takav ciklus, to ne znači da će i idući biti isti.
Mada fsh je hormon hopofize i njegova povišena vrijednost ukazuje na iscrpljenost jajnika i cesto se uz nizak amh tj uz nisku rezervu js veže i visok fsh. Čak kod niske rezerve fsh "skače" od ciklusa do ciklusa, dok jednom trajno ne skoči, pa je potrebno pratit njegov rast i birat ciklus sa nižim za stimulaciju. I nikad se ne gleda sam nego u kontekstu sa drugim hormonima i antralcima na UZVu. Tvoj progesteron isto ukazuje da ni endometrij taj ciklus nije dobar, na samom početku progesteron treba biti ispod 2. Vjerojatno ti je i estradiol povisen jer je on u vezi sa fsh..
Svakako je bolje preskočit taj ciklus i cekat pogodniji. Imaš dosta savjeta na netu kako prehranom utjecat na snižavanje fsh, ali toga se treba pridržavati barem 3mj da bi imalo efekat.
Jurky podsjeti me jesi li ti fsh ponavljala pod kontracepcijskim pilulama ili prije njih?
Norafora koliki ti je tsh a koliki je fsh,lh, amh? Jajovodi samo ako su prosireni i ispunjeni tekućinom su vidljivi na UZVu dok ako su zacepljeni se ne vidi na UZVu i kad se pusti kontrast prilikom pretrage kroz jajovode sva sitna začepljenja se maknu, pa otud to da se brzo iza može ostati trudan ,naravno ako je samo to bila smetnja. Sretno ti 🤞
Rolica ni slučajno nemoj to radit, iglice su jednokratne i nakon jednog korištenja se moraju bacit, riskiraš infekciju. Od koliko mm su ti iglice, ja kupim 0.3mm I okej su mi . Nažalost prolutex je takav, sadržaj je uljni i teško prolazi kroz kožu pa mjesto uboda boli satima iza. Izdrzi 🤗.
Btw prolutex se može kupiti i na komad, barem u ljekarni Filipovic, pa se može kupiti onoliko komada koliko treba do bete. Odmoć ne može, ali ga zapravo nema smisla uzimati ako nam tijelo dobro apsorbira npr 800mg vaginalnog progesterona i ako je razina iz krvi dobra. Ja sam provjeravala progesteron iz krvi na dan tranafera I kako je bio nizak dr mi je propisao Prolutex.
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
Tratinčice jel te boli mjesto uboda prolutexom? Ja sam se pikala sinoc 1.puta i imam neke čudne igle iz ljekarne, čine mi se debele, uglavnom dosta me sinoć zatezalo i bolilo mjesto uboda i bome još ga osjetim, ne mogu hlače normalno nositi jer bas smeta 🤭
.
Razmisljam iskoristiti inekciju od heparina, prvo njega piknem, pa onda unutra uvučem prolutex koji se kupuje u bočicama, kaj mislite, jel će mi naštetiti nešto 😅🤭
A joj ljubica moras dobiti dvije igle u ljekarni i plasticnu spricu. Prvo zataknes deblju iglu na spricu i sa njom probijes ampulu i izvadis tekucinu. Onda ju skines, izbacis zrak pa stavis tanju iglu i sa njom si ubrizgas u trbuh. Da boli, pogotove prve ali ne tako da ne mozes hlace nositi. Ova sa kojom se bodes je tanka i dugacka mozda debljina palca. Imas na youtube filmic apliciranje prolutexa ❤️❤️❤️
👩🏻 44 🧔🏻 50 (OAT) Poliklinika IVF Zagreb:
12.2019 IVF (12 oocita = 5 blastocista) ❌
11.2021 (prvi stimulirani FET) ❌
02.2024 (drugi stimulirani FET) 28.03. FET 2 blastociste 10.04. beta 1 = 839
12.04. beta 2 = 2282
21.04. UZV potvrdjena jednoplodna trudnoca 🐣❤️
.
A joj ljubica moras dobiti dvije igle u ljekarni i plasticnu spricu. Prvo zataknes deblju iglu na spricu i sa njom probijes ampulu i izvadis tekucinu. Onda ju skines, izbacis zrak pa stavis tanju iglu i sa njom si ubrizgas u trbuh. Da boli, pogotove prve ali ne tako da ne mozes hlace nositi. Ova sa kojom se bodes je tanka i dugacka mozda debljina palca. Imas na youtube filmic apliciranje prolutexa ❤️❤️❤️
Ma znam imam to sve, samo me zanimalo da li i na druge tako djeluje 🤣 Okej, hvala 😊
👨 37 g, oligozoospermia,
Žužito je dobra odluka doktora, uzalud bi ti bilo svo bockanje i sva muka kad start nije dobar..To se samo potrefio takav ciklus, to ne znači da će i idući biti isti.
Mada fsh je hormon hopofize i njegova povišena vrijednost ukazuje na iscrpljenost jajnika i cesto se uz nizak amh tj uz nisku rezervu js veže i visok fsh. Čak kod niske rezerve fsh "skače" od ciklusa do ciklusa, dok jednom trajno ne skoči, pa je potrebno pratit njegov rast i birat ciklus sa nižim za stimulaciju. I nikad se ne gleda sam nego u kontekstu sa drugim hormonima i antralcima na UZVu. Tvoj progesteron isto ukazuje da ni endometrij taj ciklus nije dobar, na samom početku progesteron treba biti ispod 2. Vjerojatno ti je i estradiol povisen jer je on u vezi sa fsh..
Svakako je bolje preskočit taj ciklus i cekat pogodniji. Imaš dosta savjeta na netu kako prehranom utjecat na snižavanje fsh, ali toga se treba pridržavati barem 3mj da bi imalo efekat.
Jurky podsjeti me jesi li ti fsh ponavljala pod kontracepcijskim pilulama ili prije njih?
Noraforakoliki ti je tsh a koliki je fsh,lh, amh? Jajovodi samo ako su prosireni i ispunjeni tekućinom su vidljivi na UZVu dok ako su zacepljeni se ne vidi na UZVu i kad se pusti kontrast prilikom pretrage kroz jajovode sva sitna začepljenja se maknu, pa otud to da se brzo iza može ostati trudan ,naravno ako je samo to bila smetnja. Sretno ti 🤞
Rolica ni slučajno nemoj to radit, iglice su jednokratne i nakon jednog korištenja se moraju bacit, riskiraš infekciju. Od koliko mm su ti iglice, ja kupim 0.3mm I okej su mi . Nažalost prolutex je takav, sadržaj je uljni i teško prolazi kroz kožu pa mjesto uboda boli satima iza. Izdrzi 🤗.
Btw prolutex se može kupiti i na komad, barem u ljekarni Filipovic, pa se može kupiti onoliko komada koliko treba do bete. Odmoć ne može, ali ga zapravo nema smisla uzimati ako nam tijelo dobro apsorbira npr 800mg vaginalnog progesterona i ako je razina iz krvi dobra. Ja sam provjeravala progesteron iz krvi na dan tranafera I kako je bio nizak dr mi je propisao Prolutex.
Moje su 0,4 mm...baš gledam...nisam ni znala, to mi je teta u ljekarni prodala. Kaj misliš da odem sutra u breyer izvaditi progesteron pa procijenim dalje... imam osjecaj da se pikam bzvz s jednim i drugim (heparin me ginekologica vjv šalje u dnevnu bolnicu jer su granični nalazi)...
👨 37 g, oligozoospermia,
TraTinčica, čekamo s tobom 🤗🤞🥰
Hypnoticpoison, probaj što manje razmišljati dok čekaš.. ja na svako ovo čekanje uvijek sama sebi kažem: Ne nerviraj se radi nečeg na što ne možeš utjecati, bit će kako bude.. želim ti što više zrelih i oplođenih 🤞🥰
Sanii, prije uzimanja kontracepcije sam ponavljala fsh..
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Žužito je dobra odluka doktora, uzalud bi ti bilo svo bockanje i sva muka kad start nije dobar..To se samo potrefio takav ciklus, to ne znači da će i idući biti isti.
Hvala ti na odgovoru. Ma svakako se slazem da je dobra odluka doktora iako mi je bas sve skupa teško palo. Bas sam se poveselila jer su mi dobri nalazi kariograma, vitamin d mi je napokon u dobrim vrijednostima i tsh mi je pao na 1,5 (dosad mi nije bio ispod 2). I sad ovaj korak unazad🤦🏻♀️ Nadam se boljem ciklusu, a ja ću napraviti sto je u mojoj moći. Imam osjećaj šta budem išla dalje da će samo nadolaziti novi problemi. Jer su mi do sada hormoni bili ok, endometrij isto (a kazes sad da ni on ne bi bio dobar)… Još sam bila na ultrazvuku nakon ovulacije prošli ciklus i imala 6 folikula na jednom i 2-3 na drugom jajniku. Ma bas sam frustrirana trenutno😫 sutra ću bit normalnija😅
👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
10 i 11/22 - AIH 👎🏼
12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
7/24 FET 👎🏼
10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼
Rolica možeš provjerit. Dodatni progesteron je upravo to-dodatni ako tijelo ne apsorbira dovoljno inače propisanog koji je obavezan. Zapravo i klinicke studije pokazuju da 600-800 mg progesterona (vaginalno jer je bolja apsorbcija) iza transfera je dovoljno za većinu žena a iznimke su one kojima nije dovoljno pa trebaju uzimati dodatno. Koliko sam upratila u zadnje vrijeme prolutex daju apsolutno svima bez obzira na dijagnozu 🤷♀️. Ja sam svaki put provjerila prvo stanje..
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️