Angel eyes, samo hrabro u nove pobjede 🤞🥰
TraTinčica, i kad imaš uzv na kraju? Biti će sve dobro 🤞🥰
Fionci, kako si?
Korni, još malo pa si mamica, kako too brzo ide ❤️
Rolica, pupice sretno 🤞🥰
Tikvica, 😘😘😘 tebi i Luki ❤️
Hypnoticpoison, super za folikuliće, sretnoo 🤞🥰
Wildflower, sretno sutra 🤞🥰
Žuži, ja sam u jednom trenutku imala FSH 23, nakon tog nalaza počela sam koristiti Shatavari prah i suhe smokve u maslinovom ulju..idući nalaz pokazao je 8,5.. je li to pomoglo ili se samo poklopio dobar ciklus, ne znam, ali sigurno nije odmoglo.. a i jedan povišen nalaz ne znači ništa, možda se samo takav ciklus pogodio.. kod mene je FSH više puta bio dosta povišen.. za ostale hormone ne znam.. to će ti sigurno Saniii znati objasniti. Sretnoo 🤞🥰
Nove cure, dobrodošle i sretno 🤞🥰
Cure, zna li koja možda treba li prije amnio napraviti cervikalne briseve? Radila sam krvne pretrage, urinokulturu, Papa test, to sve štima. Briseve mi nitko ne spominje pa ne znam bi li pitala doktoricu da mi i to napravi 🤷♀️
😘😘😘😘😘 svima
Samo da te još pitam koliko ti je trebalo da ti se fsh smanji? Koliko je proslo između dva nalaza?
P.s. Pratim tvoju priču i držim ti najveće fige i vjerujem da sve biti ok na amnio🍀🤞🏼
👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
10 i 11/22 - AIH 👎🏼
12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
7/24 FET 👎🏼
10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼
Fionci, kako si?
Rolica, pupice sretno 🤞🥰
Žuži, ja sam u jednom trenutku imala FSH 23, nakon tog nalaza počela sam koristiti Shatavari prah i suhe smokve u maslinovom ulju..idući nalaz pokazao je 8,5.. je li to pomoglo ili se samo poklopio dobar ciklus, ne znam, ali sigurno nije odmoglo.. a i jedan povišen nalaz ne znači ništa, možda se samo takav ciklus pogodio.. kod mene je FSH više puta bio dosta povišen.. za ostale hormone ne znam.. to će ti sigurno Saniii znati objasniti. Sretnoo 🤞🥰
Cure, zna li koja možda treba li prije amnio napraviti cervikalne briseve? Radila sam krvne pretrage, urinokulturu, Papa test, to sve štima. Briseve mi nitko ne spominje pa ne znam bi li pitala doktoricu da mi i to napravi 🤷♀️
😘😘😘😘😘 svimaSamo da te još pitam koliko ti je trebalo da ti se fsh smanji? Koliko je proslo između dva nalaza?
P.s. Pratim tvoju priču i držim ti najveće fige i vjerujem da sve biti ok na amnio🍀🤞🏼
Hmmm možda onda nije do smokava 😁 tko će ga znati, ja sam nakon tog groznog nalaza probala sve za što sam pročitala da bi ga možda moglo smanjiti.
23 je bio u desetom mjesecu, a 8,5 u dvanaestom.
Hvala ti ❤️
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Hmmm možda onda nije do smokava 😁 tko će ga znati, ja sam nakon tog groznog nalaza probala sve za što sam pročitala da bi ga možda moglo smanjiti.
Hvala ti ❤️
Super, to je relativno brzo, jesi uzimala još ista osim smokava i tog praha?
👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
10 i 11/22 - AIH 👎🏼
12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
7/24 FET 👎🏼
10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼
Hvala ti ❤️Super, to je relativno brzo, jesi uzimala još ista osim smokava i tog praha?
Jedno vrijeme sam uzimala sve moguće vitamine koje možeš naći na prvim stranicama foruma i to svaku tabletu posebno, a onda sam nekih mjesec dana prije zadnjeg postupka sve to maknula i počela uz smokve i prah uzimati samo Proxeed woman.
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Pozdrav, curice moje!😘😘🤗🤗Hvala Vam svima što ste mi poželjele sreću!🥰❤
Evo, obavila sam ultrazvuk. Imamo devet folikulića, sutra ujutro ponovno ultrazvuk, vadit će mi i krv za hormon estradiol i sutra ide štoperica. Tako mi je rekao profesor.😊❤
Wildflower sutra mi ti nastupaš.💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤ Sretnooooo, makar ću ti i sutra poželjeti sreću!😘😘❤❤
Svim hrabrim lavicama također sretno u svemu!💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤Cestitam i bas mi je drago da i tebe profesor isto vodi 🍀❤️
Tratinčice, hvala ti!🤗🥰 Da, od prvog dana on mene vodi i ovih godinu i pol otkako smo u MPO vodama, doslovno nije prošao mjesec a da nisam bila kod njega ili na pregledu, ili na konzultacijama.❤ Kako si mi ti? Kad imaš ultrazvuk?🥰❤
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Marice, Angel Eyes, Bless, Lunolina, Tratinčice, Jurky, Rolice, hvala Vam lavice moje!🤗🤗🥰🥰❤❤ Folikulića ima, ali mene jako brinu jajne stanice jer u prošlom postupku nismo ni došli do oplodnje a bile su zrele, pa sad pušem i na hladno.😔😔 Baš sam zabrinuta i jako ću se bojati javiti kad će me zvati o rezultatima oplodnje.🥺🥺
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Fionci, kako si?
Rolica, pupice sretno 🤞🥰
😘😘😘😘😘 svima
Draga Jurky ne znam 🤷🏻♀️😁 svaki dan me prof zove da pita kako sam. Pojacao mi je prolutex na svaki dan i rekao da misli da cu imati za vikend UZV ❤️ sada mi je poceo pritisak u podrucju abdomena no mislim da je to normalno. Uzbudjena sam da vidim da li je jedna 🐣 ili dvije 🐣🐣
Javim sve.
Sretno Tebi i saljem puno pozitivne energije i snage ❤️🍀❤️🍀
👩🏻 44 🧔🏻 50 (OAT) Poliklinika IVF Zagreb:
12.2019 IVF (12 oocita = 5 blastocista) ❌
11.2021 (prvi stimulirani FET) ❌
02.2024 (drugi stimulirani FET) 28.03. FET 2 blastociste 10.04. beta 1 = 839
12.04. beta 2 = 2282
21.04. UZV potvrdjena jednoplodna trudnoca 🐣❤️
Pozdrav, curice moje!😘😘🤗🤗Hvala Vam svima što ste mi poželjele sreću!🥰❤
Evo, obavila sam ultrazvuk. Imamo devet folikulića, sutra ujutro ponovno ultrazvuk, vadit će mi i krv za hormon estradiol i sutra ide štoperica. Tako mi je rekao profesor.😊❤
Wildflower sutra mi ti nastupaš.💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤ Sretnooooo, makar ću ti i sutra poželjeti sreću!😘😘❤❤
Svim hrabrim lavicama također sretno u svemu!💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤Cestitam i bas mi je drago da i tebe profesor isto vodi 🍀❤️Tratinčice, hvala ti!🤗🥰 Da, od prvog dana on mene vodi i ovih godinu i pol otkako smo u MPO vodama, doslovno nije prošao mjesec a da nisam bila kod njega ili na pregledu, ili na konzultacijama.❤ Kako si mi ti? Kad imaš ultrazvuk?🥰❤
Ljubica Hypnoticpoison mozes biti mirna da on nista nece prepustiti slucaju i samo se opusti i slijedi upute 🍀❤️ sigurna sam da te ceka mala mrvica na kraju ovog puta 🐣
A ja ne znam jos da li imam u pon ili prije za vikend. Svaki dan me zove da pita kako sam, pikam prolutex svaki dan i cekam. Poceo mi je pritisak kao lagana bol u donjem dijelu abdomena no mislim da je to normalno. Moram priznati da sam sada vec uzbudjena da li je jedna strucica ili dvije 🥹 javim sve. Hvala ti ❤️
12.04. beta 2 = 2282
Marice, Angel Eyes, Bless, Lunolina, Tratinčice, Jurky, Rolice, hvala Vam lavice moje!🤗🤗🥰🥰❤❤ Folikulića ima, ali mene jako brinu jajne stanice jer u prošlom postupku nismo ni došli do oplodnje a bile su zrele, pa sad pušem i na hladno.😔😔 Baš sam zabrinuta i jako ću se bojati javiti kad će me zvati o rezultatima oplodnje.🥺🥺
Samo mirno i vjeruj da ce biti sve ok jer onda ce tako i biti. Znam da je tesko svima nama se vratiti u pozitivu nakon brojnih razocarenja, no to je jedini nacin da si pomognemo. Na kraju krajeva sve mi imamo samu sebe koja nas najbolje razumije ni muz, ni roditelji, sestre, prijateljice….. samo mi same i ove stranice ❤️ zato glavu gore i samo pozitivno 💪🏻🍀❤️
12.04. beta 2 = 2282
Sortiraj odgovore
Najstariji