Evo doktor kaže da ipak nećemo u postupak ovaj mjesec, nisu dobre vrijednosti. Svakako vjerujem da je bolje tako 🤷🏻♀️
👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
10 i 11/22 - AIH 👎🏼
12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
7/24 FET 👎🏼
10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼
Pozdrav, curice moje!😘😘🤗🤗Hvala Vam svima što ste mi poželjele sreću!🥰❤
Evo, obavila sam ultrazvuk. Imamo devet folikulića, sutra ujutro ponovno ultrazvuk, vadit će mi i krv za hormon estradiol i sutra ide štoperica. Tako mi je rekao profesor.😊❤
Wildflower sutra mi ti nastupaš.💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤ Sretnooooo, makar ću ti i sutra poželjeti sreću!😘😘❤❤
Svim hrabrim lavicama također sretno u svemu!💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Cestitam i bas mi je drago da i tebe profesor isto vodi 🍀❤️
👩🏻 44 🧔🏻 50 (OAT) Poliklinika IVF Zagreb:
12.2019 IVF (12 oocita = 5 blastocista) ❌
11.2021 (prvi stimulirani FET) ❌
02.2024 (drugi stimulirani FET) 28.03. FET 2 blastociste 10.04. beta 1 = 839
12.04. beta 2 = 2282
21.04. UZV potvrdjena jednoplodna trudnoca 🐣❤️
Cure,
u ponedjeljak sam imala aspiraciju (13 folikula) - tad mi je bilo skroz dobro, ali jučer i danas sam napuhnuta ko slon i onako me na trenutke probada. Nije neizdrživa bol, više me smeta što imam osjećaj da sam ko balon i dosta često idem na wc. Jel to kao normalno? U subotu je transfer.
Maja tako je i meni bilo, nekoliko dan nakon aspiracije sam bila napuhana kao žaba 😀 do aspiracije mi se prilicno smirilo. Ne znam je li to normalno, ali cini mi se da dosta cura ima isto
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Cure,
u ponedjeljak sam imala aspiraciju (13 folikula) - tad mi je bilo skroz dobro, ali jučer i danas sam napuhnuta ko slon i onako me na trenutke probada. Nije neizdrživa bol, više me smeta što imam osjećaj da sam ko balon i dosta često idem na wc. Jel to kao normalno? U subotu je transfer.Majatako je i meni bilo, nekoliko dan nakon aspiracije sam bila napuhana kao žaba 😀 do aspiracije mi se prilicno smirilo. Ne znam je li to normalno, ali cini mi se da dosta cura ima isto
Htjela sam rec da mi se do transfera smirilo 🤣
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Angel eyes, samo hrabro u nove pobjede 🤞🥰
TraTinčica, i kad imaš uzv na kraju? Biti će sve dobro 🤞🥰
Fionci, kako si?
Korni, još malo pa si mamica, kako too brzo ide ❤️
Rolica, pupice sretno 🤞🥰
Tikvica, 😘😘😘 tebi i Luki ❤️
Hypnoticpoison, super za folikuliće, sretnoo 🤞🥰
Wildflower, sretno sutra 🤞🥰
Žuži, ja sam u jednom trenutku imala FSH 23, nakon tog nalaza počela sam koristiti Shatavari prah i suhe smokve u maslinovom ulju..idući nalaz pokazao je 8,5.. je li to pomoglo ili se samo poklopio dobar ciklus, ne znam, ali sigurno nije odmoglo.. a i jedan povišen nalaz ne znači ništa, možda se samo takav ciklus pogodio.. kod mene je FSH više puta bio dosta povišen.. za ostale hormone ne znam.. to će ti sigurno Saniii znati objasniti. Sretnoo 🤞🥰
Nove cure, dobrodošle i sretno 🤞🥰
Cure, zna li koja možda treba li prije amnio napraviti cervikalne briseve? Radila sam krvne pretrage, urinokulturu, Papa test, to sve štima. Briseve mi nitko ne spominje pa ne znam bi li pitala doktoricu da mi i to napravi 🤷♀️
😘😘😘😘😘 svima
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Svratila da cas pozdravim i vidim koliko sam stranica u zaostatku 🙈
Ja i baby L šaljemo puse i pozdrav.
Bubica, Maslačak, Stela_M kako ste? Kako se snalazite?
Razumna jesi ziva? Ima sta novog kod tebe po pitanju postupaka?
PBTAB kako si draga?
👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
🧔🏻♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙
Angel eyes, samo hrabro u nove pobjede 🤞🥰
TraTinčica, i kad imaš uzv na kraju? Biti će sve dobro 🤞🥰
Fionci, kako si?
Korni, još malo pa si mamica, kako too brzo ide ❤️
Rolica, pupice sretno 🤞🥰
Tikvica, 😘😘😘 tebi i Luki ❤️
Hypnoticpoison, super za folikuliće, sretnoo 🤞🥰
Wildflower, sretno sutra 🤞🥰
Žuži, ja sam u jednom trenutku imala FSH 23, nakon tog nalaza počela sam koristiti Shatavari prah i suhe smokve u maslinovom ulju..idući nalaz pokazao je 8,5.. je li to pomoglo ili se samo poklopio dobar ciklus, ne znam, ali sigurno nije odmoglo.. a i jedan povišen nalaz ne znači ništa, možda se samo takav ciklus pogodio.. kod mene je FSH više puta bio dosta povišen.. za ostale hormone ne znam.. to će ti sigurno Saniii znati objasniti. Sretnoo 🤞🥰
Nove cure, dobrodošle i sretno 🤞🥰
Cure, zna li koja možda treba li prije amnio napraviti cervikalne briseve? Radila sam krvne pretrage, urinokulturu, Papa test, to sve štima. Briseve mi nitko ne spominje pa ne znam bi li pitala doktoricu da mi i to napravi 🤷♀️
😘😘😘😘😘 svima
Ja se nadam da se samo pogodio takav glup ciklus i da će se regulirati. Zanimljivo je da sam ja zadnjih mjesec dana jela smokve u maslinovom ulju radi poboljšanja kvalitete jajnih stanica. Hormoni mi do sad nisu bili bajni, ali uvijek su bili unutar granica. Tako da me ovo bas lagano izbacilo iz takta. Ali dobro, sve ima svoje razloge, nadam se da će biti bolje sljedeći mjesec. Možda sad kad sam stala sa smokvama počnu djelovati, ne znam😅
👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
10 i 11/22 - AIH 👎🏼
12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
7/24 FET 👎🏼
10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼
Wildflower, BikMik, pa da, mislim da svakako ne smijemo izgubiti sebe i vrijednosti na kojima smo radile prije ovoga. Ipak i to dijete jednoga dana puštamo u život, kako kažu, nije naše "vlasništvo"... Predugo su se žene borile za pravo ravnopravnosti, školovanje, normalan rad, sve ostalo, treba to znati sad mudro uskladiti Teško je, ali zadržimo sebe na ovom putu BikMik imam i ja te faze umora kad mi je dosta svega, probaj se malo udaljiti i odmoriti psihički.
Hypnoticpoison čestitam na lijepom broju folikulica ❤️❤️
👩 38 g, 08/20 - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 37 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+, Gonal + Ovaleap -> 1 🐧 👉 FET 👉 Bete sve super -> nema ploda blighted ovum 6 tt
2. 11/24 Vinogradska bolnica -> Menopur + Cetrotide -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska bolnica -> prirodan postupak -> 🐣 popucali prije aspiracije
Sortiraj odgovore
Najstariji