Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Slee
    04. Travanj 2024. 11:26

Annboleyn daaa, vidiii se! Mozes ga i razmontirati i izvaditi iz te plastike da bolje vidis trakicu! Navijam da sutra bude i tamnija! 
    Wildflower, tocno znam to iscekivanje, ja sam se u to vrijeme snimala svaki dan da imam dokumentirano sve i bas sam sad isla pogledati snimke, bas stres to cekanje i jos bolovi kao da cu dobiti i tako svaki dan i na kraju nista. Ali doci ce, ne brini, ne gubis vrijeme nego se tijelo priprema i hormoni se poravnavaju da bude lijepo pogodan teren za stimulaciju! Suspresija i dugi protokol je mnogim curama bila dobitna kombinacija, ja vjerujem doktoru R i stvarno si u odlicnim rukama i sigurna sam da ce ti pristupiti individualno, probaj mu vjerovati!
    Mala lutkica cestitam na pregledu i mrvici! 
    Bajadera sve je to individualno, nekima je npr. Beta super, a ja imam lose iskustvo. Mozda najbolje na konzultacije pa vidjet kako ce tebi osobno netko sjedti. Sad se otvara i u Rijeci, mislim da ce i oni primati na uputnicu.

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

annboleyn
    04. Travanj 2024. 11:29

Nicaivo, Dodo87, Marisha, Sanii, Giselle, Rolica, Ania, Hypnoticpoison, cokoladica, Lunolina hvala svima mnogo ❤️, vi ovdje najbolje razumijete svu brigu, trud, borbu pozitivnog testa koji je tek prvi korak, sad se borba nastavlja dalje, zaista nam svima zelim da nam se zelje i planovi ispune 🙏
    Sto se simptoma tice, nista posebno, bas sam juce pisala, prva tri dana grudi nabujale i bolne ali ne previse, kao u PMS-u, od juce su i “spale” i skoro nikako ne bole. Osim toga, par puta me je znalo probosti u donjem dijelu stomaka i u predjelu jajnika ali ne prejako. Od danas kao da osjetim pritisak u podrucju maternice. I kao da mi se maloo regulisala stolica, ja inace imam zatvor apvih dana kao da je nesto redovnija 😀

👩🏻‍🦰 39, 🧔🏻36
    Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
    MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
    Kariogrami: uredni
    Trudimo se od 2.2018.
    6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
    02/2022 💔 12GN
    1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
    2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️

annboleyn
    04. Travanj 2024. 11:32

Mala_lutkica cestitaam 🥳 
    Slee hvalaa 🤗 moguce da je zbog plastike teze uslikati jer uzivo se bolje vidi
    BikMik, Dodo87, Marice cekamo vase sjene 🤞🤞🙏 ne znam ima li jos neka PUPO cura?

👩🏻‍🦰 39, 🧔🏻36
    Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
    Trudimo se od 2.2018.
    02/2022 💔 12GN
    1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
    2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️

Medolina
    04. Travanj 2024. 11:37

annboleyn

Nicaivo, Dodo87, Marisha, Sanii, Giselle, Rolica, Ania, Hypnoticpoison, cokoladica, Lunolina hvala svima mnogo ❤️, vi ovdje najbolje razumijete svu brigu, trud, borbu pozitivnog testa koji je tek prvi korak, sad se borba nastavlja dalje, zaista nam svima zelim da nam se zelje i planovi ispune 🙏
    Sto se simptoma tice, nista posebno, bas sam juce pisala, prva tri dana grudi nabujale i bolne ali ne previse, kao u PMS-u, od juce su i “spale” i skoro nikako ne bole. Osim toga, par puta me je znalo probosti u donjem dijelu stomaka i u predjelu jajnika ali ne prejako. Od danas kao da osjetim pritisak u podrucju maternice. I kao da mi se maloo regulisala stolica, ja inace imam zatvor apvih dana kao da je nesto redovnija 😀

Tako mi je bilo divno procitati i vidjeti sliku testa i crtice. Drzim fige da pocne tamniti  🤞 sad sam skupa s tobom u stresu 🫣

2018. 👶🏻
    2019. Blighted ovum
    2022. Missed ab.
    4/24 prvi put AIH
    6/24 drugi AIH -pozitivan test 🤰

annboleyn
    04. Travanj 2024. 11:44

Medolina

annboleyn

Tako mi je bilo divno procitati i vidjeti sliku testa i crtice. Drzim fige da pocne tamniti 🤞 sad sam skupa s tobom u stresu 🫣

❤️❤️❤️

👩🏻‍🦰 39, 🧔🏻36
    Trudimo se od 2.2018.
    02/2022 💔 12GN

Rolica
    04. Travanj 2024. 11:50

Mala_lutkica

Bokk
    Evo da javim jucer sam bila na pregledu i sve je u redu
    6tj sam trudna i culi smo srcee….❤️🤗🍀
    Beba je 25mm 🐣
    Zelim vama svu srecu svimaa🍀❤️🙏

Čestitkeeee, predivne vijesti  Neka bude školska trudnoća ❤️🙏

👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 38 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

Mala_lutkica
    04. Travanj 2024. 12:02

Hvala Vam puno od srca 
    Uljepsali ste mi dan jos vise😍😍
    Volim Vas puno i hvala na podrsci i iskrene cestitke😍🍀🙏🙏

Giselle
    04. Travanj 2024. 12:11

Mala_lutkica

Bokk
    Evo da javim jucer sam bila na pregledu i sve je u redu
    6tj sam trudna i culi smo srcee….❤️🤗🍀
    Beba je 25mm 🐣
    Zelim vama svu srecu svimaa🍀❤️🙏

Čestitam od ❤❤❤❤

Svi nalazi uredni
    Pokušavamo od 9.mj 2022.

nicaivo
    04. Travanj 2024. 12:14

Mala_lutkica jeeeeeej, čestitam 🥰🥳🥳
    Sretno svima danas! Javite nam se ⏳️
    Mene ova stimulacija isto drma  sa svih strana. Napuhnuta sam, nervozna stalno i jajnike baš baš osjetim🫨  jedva čekam UZV sutra da vidim stanje i kad će biti aspiracija 

👩🏽31 👨🏻33
    2x - IUI ❌
    1. IVF - 02/2024 ❌
    2. IVF - 04/2024 - tri blastice, ET 1 ❌, 🧊2
    Histeroskopija 05/2024 ✅
    3. FET - 06/2024 ➕, Panorama Low Risk 🎀🩷

PartyLjama
    04. Travanj 2024. 12:31

Čokoladica

annboleyn

https://ibb.co/31vmWxf

Sad bi trebalk da jeste 😀

Vidi se 🍀 drzim fige! 🤞
    Lunolina, medolina, ivaa sretno danas 🍀
    Cure koje ste u stimulaciji, kakve simptome ste imale? Mene su jucer poceli boljet jajnici, pogotovo lijevi na kojem ima 10ak folikulica. I malo sam naduta, takoder me grudi bole i imam dosta sluzi. To je sve normalno?

Hej, vidim da imamo istu terapiju i sve je to normalno, rekla bi čak da je i dobro da osjećaš da ti tijelo reagira na terapiju što ti je UZV i potvrdio s 10 folikula, meni ti npr skoro nikakvih simptoma nije bilo već sam gledala jel se krivo pikam ili što, tako da sam tek na UZV vidjela da su se razvili folikuli.. Tek oko 10dc sam jajnike počela osjećati i tad su i folikuli počeli konkretnije rasti. 
    10ak je lijepa brojka, hrani ih i dalje i sretnooo 🤞🏼

♀️PCOS, hipotireoza, AMH 16.99 (121.30)
    ♂️ Normo
    2022., 2023. - temp. odnosi Klomifen, Femara, Ovitrelle ❌
    IUI (Femara, Ovitrelle) ❌
    🟡 IVF 03/2024 (Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl) = 3 ❄️❄️❄️
    ⏳FET

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.