Mala_lutkica cestitaam 🥳
Slee hvalaa 🤗 moguce da je zbog plastike teze uslikati jer uzivo se bolje vidi
BikMik, Dodo87, Marice cekamo vase sjene 🤞🤞🙏 ne znam ima li jos neka PUPO cura?
CestitamAnnboleyn neka lijepo tamni.
Imam ja danas mi je 8dt dvodnevnog beta tek 10.04 cekam nestrpljivo nisam jos spremna psihicki za test 🫣🫣🫣
Hvala draga, i tebi sretno ❤️
najbolje je napraviti po osjecaju, ako ce ti test praviti dodatni stres, sacekaj betu a mi tu navijamo za tebe 🤗
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
Kariogrami: uredni
Trudimo se od 2.2018.
6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
Drage cure, da ne citam sve stranice ispred, molim Vas iskustva s Femarom/Letrozolom.
Prosli mjesec sam obavila HSG, kazu sve ok. Kod mene pcos i inzulinska (na glukophage-u sam). Spermiogram u redu.
Danas mi je 5-i dan femare, narucena sutra na folikulometriju-prerano?!
Zanima me ima li tko da je ovulirao samostalno, a svejedno dobio Femaru? Nije mi jasno, ako mi je ovulacija potvrdena od strane ginica, ne redovna nego tu i tamo, ima li Femara onda ikakvog boljeg ucinka ili? Sto pitanja u glavi imam, uopce ne znam od kud da pocnem. Da ne pricam da me hormoni samaraju na najjace i da mi je raspolozenje kao vremenska prognoza, cas kisa, cas sunce.
👩🏻 30,pcos, IR
🧔🏻♂️31, normozospermija
Evo mene s UZV. Folikuli su vec na 20-22 mm tako da ide stoperica veceras i u subotu aspiracija☺️
Sad si u 15 sati moram dati zadnji Orgalutran.
Endometrij mi je 11.3mm jel to previse?
Ako je aspiracija u subotu, kad mogu ocekivati tranfer? Od utorka na dalje?
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Joj cure, ja sam zaboravila doktora pitati za embrioglue, a necu ga vidjeti do aspiracije. Ima li smisla to korostiti u prvom IVF-u?
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Drage cure, da ne citam sve stranice ispred, molim Vas iskustva s Femarom/Letrozolom.
Prosli mjesec sam obavila HSG, kazu sve ok. Kod mene pcos i inzulinska (na glukophage-u sam). Spermiogram u redu.
Zanima me ima li tko da je ovulirao samostalno, a svejedno dobio Femaru? Nije mi jasno, ako mi je ovulacija potvrdena od strane ginica, ne redovna nego tu i tamo, ima li Femara onda ikakvog boljeg ucinka ili? Sto pitanja u glavi imam, uopce ne znam od kud da pocnem. Da ne pricam da me hormoni samaraju na najjace i da mi je raspolozenje kao vremenska prognoza, cas kisa, cas sunce.
kod mene identicna dijagnoza, pcos i ir, uzimam glucophage i gynositol. na kontrolu poslije hsg sam dosla taman pred O, ciklus nakon toga me dr stavio na klomifen iako imam svoje prirodne ovulacije. na klomifenu sam bila od 4 do 8dc, prvi uzv na 10dc. ovulirala sam tek na 18dc, ali inace imam duge cikluse. ne znam je li to tocno, neka me netko iskusniji ispravi, ali mislim da se tablete koriste u svrhu bolje kvalitete ovulacije i jajne stanice. sad sam 4dpo, iduci ciklus planiramo inseminaciju ako sada ne upali. nisam osjetila utjecaj na raspolozenje na klomifenu.
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
kod mene identicna dijagnoza, pcos i ir, uzimam glucophage i gynositol. na kontrolu poslije hsg sam dosla taman pred O, ciklus nakon toga me dr stavio na klomifen iako imam svoje prirodne ovulacije. na klomifenu sam bila od 4 do 8dc, prvi uzv na 10dc. ovulirala sam tek na 18dc, ali inace imam duge cikluse. ne znam je li to tocno, neka me netko iskusniji ispravi, ali mislim da se tablete koriste u svrhu bolje kvalitete ovulacije i jajne stanice. sad sam 4dpo, iduci ciklus planiramo inseminaciju ako sada ne upali. nisam osjetila utjecaj na raspolozenje na klomifenu.
Jao, okej, ako je tako onda moja Femara ima smisla. Bas me zanima kako ce se odvijati tvoja situacija, javljaj pls🤗
👩🏻 30,pcos, IR
🧔🏻♂️31, normozospermija
Joj cure, ja sam zaboravila doktora pitati za embrioglue, a necu ga vidjeti do aspiracije. Ima li smisla to korostiti u prvom IVF-u?
Meni u papirima koje sam potpisivala piše da nije dokazano da pomaže.
Ja sam ga svejedno uzela (i dodatno platila) radi svog mira.
Embryoglue se stavlja na dan transfera pa imaš vremena to iskomunicirati.
👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
🧔♂️1987 sve OK
Naš put počinje 2019. 🍀
1. IVF 2020. ET - 👧💜
2. FET 2023. ⛔️
3. FET 2023. ⛔️
4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
5. ET 2024. ⛔️
6. ET 2024. ⛔️
7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
8. FET 4/2025 ❄️❄️, beta 8.5. ⏳️
dodo87.forum@gmail.com
Evo mene s UZV. Folikuli su vec na 20-22 mm tako da ide stoperica veceras i u subotu aspiracija☺️
Sad si u 15 sati moram dati zadnji Orgalutran.
Endometrij mi je 11.3mm jel to previse?
Ako je aspiracija u subotu, kad mogu ocekivati tranfer? Od utorka na dalje?
Vec 😲 kod tebe to bome expresno! Sretno 🍀 i javi kako je bilo na aspiraciji, toga me najvise strah 🫣
Drzim fige. Za embrioglue sam i ja mislila pitati, ali koliko citam nekome je pomoglo, nekome ne, nisam pametna..
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
https://ibb.co/31vmWxf
Sad bi trebalk da jeste 😀
Vidi se 🍀 drzim fige! 🤞
Lunolina, medolina, ivaa sretno danas 🍀
Cure koje ste u stimulaciji, kakve simptome ste imale? Mene su jucer poceli boljet jajnici, pogotovo lijevi na kojem ima 10ak folikulica. I malo sam naduta, takoder me grudi bole i imam dosta sluzi. To je sve normalno?
Hej, vidim da imamo istu terapiju i sve je to normalno, rekla bi čak da je i dobro da osjećaš da ti tijelo reagira na terapiju što ti je UZV i potvrdio s 10 folikula, meni ti npr skoro nikakvih simptoma nije bilo već sam gledala jel se krivo pikam ili što, tako da sam tek na UZV vidjela da su se razvili folikuli.. Tek oko 10dc sam jajnike počela osjećati i tad su i folikuli počeli konkretnije rasti.
10ak je lijepa brojka, hrani ih i dalje i sretnooo 🤞🏼
PartyLjama, hvala ti ❤️ i ja sam tek oko 8-9dc pocela osjecati. Samo na lijevom imam 10ak, na desnom 3-4. Valjda ce biti nesto u njima 🍀 ti si isto u poliklinici ivf? U kojoj si fazi trenutno?
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
joca hocu, i ti isto :) kakav ti je endometrij na femari ? meni je kod klomifena napredovao sporije nego u prirodnom ciklusu, na kraju je ipak nadošao uz ciklu , ali nadam se da je to samo nauštrb odlične js
pratim ovu temu ali ne oglašavam se jer imam osjecaj da ne pripadam jos tu, tek sljedeci mjesec cu na najblazi oblik mpo, odnosno inseminaciju, pa mozda budem vise prisutna ako me primate
lunolina kod tebe to brzinski ide nadam se da ce biti odlicna i kvalitetna berba
ivka zelim ti srecu s betom javi bude li testic ranije !
kad sam vec tu da pitam gdje su nam easygoing i druga Ivkaa , jesu li se javljale ?
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji