Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jurky32
    27. Ožujak 2024. 19:42

Faith05, žao mi je zbog svega što ste prošli i od ❤️ ti želim da uskoro ostvarite svoj san 🤞
    Rolica, Angel eyes, Teich56, Korni, Annboleyn, Fionci99, Sanjushka, Jabukica, Roxy, Nicaivo, Hypnoticpoison, hvala vam cure svima ❤️
    Teich56, drago mi je da oporavak ide dobro 😘
    Sanjushka, strašno mi je žao 😔 drži se ❤️
    Ja sam trenutno oke, malo sam smirenija. Nekako se nadam da se taj vražji gen neće kod moje bebe spojiti baš tako da ne valja. Vjerojatno još netko u obitelji nosi isti i prenaša se s generacije na generaciju, ali nikad nije bilo Downa. Za sada ću vjerovati da je to samo povećan rizik, dok se ne dokaže suprotno 💪💪 
    Ljubim vas sve 😘😘😘😘

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

Jurky32
    27. Ožujak 2024. 19:43

Stela_M

Jurky draga sve su ti cure rekle def prenatalni Veritas ili Qualified a onda anomaly scan na dobrom uzv i kod dobrog ginića, nuhalni nabor puno znači kada je u mjerama i već iz samog anomaly scana možeš puno znati, evo ja nisam radila prenatalni, spletom okolnosti nisam mogla prije 16 tt (kasnije mi nije imalo smisla) i fakat iskusan ginić ti puno toga može reći/vidjeti preko uzv-a, od srca ti želim puno sreće, strpljenja i uskoro dobrih vijesti, grlim 🤗❤️❤️
    Roxy veliki hug i pusa za tebe, nadam se da ćeš nam se uskoro javiti sa lijepim vijestima 🙏🤗❤️❤️
    Sanjushka jako mi je žao, nemam ti što pametno reći i znam da trenutno nema riječi koje će te utješiti, nažalost puno je nepravde u ovom našem mpo putu i treba nam jako puno strpljenja i živaca dok dođemo do cilja, od srca ti želim da si uskoro dođeš do tog cilja, pusaaa🙏🤗❤️

Hvala ti puno ❤️

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

Rolica
    27. Ožujak 2024. 19:44

Curke, koliko je bitno uzimati estrofem prije FET-a? Propisali su mi 3x na dan po tableticu, s time da je dr. prvo razmišljala da me stavi na prirodni, pa onda ajmo ipak s terapijom. Čitam sad nuspojave i svašta i nikako mi se to ne uzima... trebala bi početi kao od sutra, 2.dan ciklusa. Endometrij mi je cijelo vrijeme bio dobre debljine, trolinijski...na kraju i predebeo za vracanje, koliko ste mi napisale 🤣 Ne kuzim sad cemu šopanje dodatno s ovime?🤔😑

👩 39 g, AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 37 g, oligozoospermia,
    2020. prirodna tr -> missed abb 11 tt
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 b.o. 6 tt
    2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 KBCSM - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

Čokoladica 🍀
    27. Ožujak 2024. 19:45

Sanjushka ❤️ zao mi je, odtuguj i vrati se jos jaca. Doci ce i nase vrijeme prije ili kasnije. Nama svima ovdje izgleda ide sve malo teze, ali zato ce biti jos slade.
    Sretno svima koji ovih dana imaju nesto, puno vas je🍀 ja sam danas tek primila prvu 💉

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

Rolica
    27. Ožujak 2024. 19:45

Jurky32

Faith05, žao mi je zbog svega što ste prošli i od ❤️ ti želim da uskoro ostvarite svoj san 🤞
    Rolica, Angel eyes, Teich56, Korni, Annboleyn, Fionci99, Sanjushka, Jabukica, Roxy, Nicaivo, Hypnoticpoison, hvala vam cure svima ❤️
    Teich56, drago mi je da oporavak ide dobro 😘
    Sanjushka, strašno mi je žao 😔 drži se ❤️
    Ja sam trenutno oke, malo sam smirenija. Nekako se nadam da se taj vražji gen neće kod moje bebe spojiti baš tako da ne valja. Vjerojatno još netko u obitelji nosi isti i prenaša se s generacije na generaciju, ali nikad nije bilo Downa. Za sada ću vjerovati da je to samo povećan rizik, dok se ne dokaže suprotno 💪💪
    Ljubim vas sve 😘😘😘😘

Tako jeee, samo jako 😁😁💪💪🥰

👩 39 g, AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 37 g, oligozoospermia,
    2020. prirodna tr -> missed abb 11 tt
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 b.o. 6 tt
    2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 KBCSM - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

• Monny
    27. Ožujak 2024. 19:56

Roxy ✨

Kod kojeg doktora si bila? Bila sam i ja u Münchenu na postupku ali u Pasing tamo je bas bila ogromna gužva, svaki termin bi cekala preko 2 sata u čekaonici, volila bi to ovaj put izbjeći 😅 Istražujem klinike pa skupljam iskustava. A vikendom oni ne rade ili? Puno ti hvala 💓

Kod dr. Mehrle, a transfer mi je radio dr. Noss. Transfer sam imala u nedjelju, vađenje bete u subotu, tako da rade vikendom, jedino znam da za Božić nisu radili. Što se tiče čekanja u čekaonici, nismo nikad nešto pretjerano dugo čekali, kad dođeš vade krv odmah i onda kod doktora. Ja sam isto gledala više klinika, mi smo bili na konzultacijama i u Salzburgu, ali ovdje nas je ispalo puno jeftinije 😀

12/23 UZV ♥️✔️

Fionci99
    27. Ožujak 2024. 20:03

Sanjushka jako mi je zao, nadala sam se lijepim vijestima. 😔 Ma uzas sve ovo kroz sto bilo koja cura koja je tu prolazi. Sve to tako nije fer i jos vise boli kad znas kakvi ljudi dobiju djecu ko od sale a drugi imaju tolike borbe. 😒
    Nadam se da ces se uskoro malo sabrati i krenuti u novu borbu za svoju bebu. Puno snage i veliki zagrljaj ❤️

• Monny
    27. Ožujak 2024. 20:08

Rolica

Curke, koliko je bitno uzimati estrofem prije FET-a? Propisali su mi 3x na dan po tableticu, s time da je dr. prvo razmišljala da me stavi na prirodni, pa onda ajmo ipak s terapijom. Čitam sad nuspojave i svašta i nikako mi se to ne uzima… trebala bi početi kao od sutra, 2.dan ciklusa. Endometrij mi je cijelo vrijeme bio dobre debljine, trolinijski…na kraju i predebeo za vracanje, koliko ste mi napisale 🤣 Ne kuzim sad cemu šopanje dodatno s ovime?🤔😑

Ja sam uzimala progynovu, to je isto estradiol i preživjela. Za svaki lijek mora biti napisano milijun nuspojava, nemoj se zamarati s tim. I kad mi je bila potvrđena trudnoća i dalje sam morala uzimati. Imala sam isto dobar endometrij uvijek, ali takav je protokol. Sretno 🤞

12/23 UZV ♥️✔️

Saniii
    27. Ožujak 2024. 20:16

Sanjuska drži se ❤️🙏
    Roxy vidim da kuješ nove planove 💪😍. Nek idući bude dobitni 🙏❤️😘
    Rolica estrofemom se blokira tvoja O i samo se prati debljina endometrija, češće se daje ako se ima problema sa O ili sa endometrijem , ako imaš prirodno O za estrofemom nema potrebe ali neki dr vole stimulirani ciklus jer je lakši , nema previše UZVa i transfer se doslovno rikta kako njima paše.. Ja osobno nisam imala nuspojave na estrofem.

🙋‍♂️1982 normo
    🙋‍♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
    1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
    2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
    FET 03/21 2bc❌️
    3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
    FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
    4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
    FET 12/22 2bc ❌️
    5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
    6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
    FET 06/23 ❌️
    FET 09/23❌️
    7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
    Fet 11/24 ❌️
    Fet 12/24 ❌️
    8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️

sanjushka
    27. Ožujak 2024. 20:19

Hvala vam cure, ne znam ni ja šta reć, vidim da je dosta vas nažalost prošlo isto.. 🫂❤️
    Dobila sam uputnice za ginekologiju, krvnu sliku i IRA i da uzmem krvnu grupu sa sobom.
    Malo sam bila smušena pa nisam ništa pitala, pretpostavljam da ovo vadim prije nego se naručim na ginekologiji? Korni?

👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    2 stimulacije
    ▫️11/20 - zamrzavanje stanica
    ▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
    2 prirodna
    ▫️9/23, ✖️
    ▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
    ✴️Beta+ (1 stim)
    ▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
    ✴️Repromed (6 stim)
    ▫️6/24 prekinut postupak
    ▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
    ▫️2/25, 2🥚, 2 3d ➡️ ➖
    ▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
    ▫️6/25, 3🥚, 1bc ➡️ freeze ❄️
    ▫️9/25, 5🥚, 2bc ➡️ 1❄️/ 1➡️ biokemijska 💔

📧 s88.forum@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani