Jurky nadam se da bebica nije povukla taj gen 🙏🙏 drzi se!
Faith dobrodošla 🤗 zao mi je zbog svega sto ste prosle!
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Faith.05 dobrodošla💜
Jurky šaljem zagrljaje i od sveg srca želim da sve bude oke💜, a doktoricu neću ni komentirati.
Sanjuska također se nadam da je sve dobro prošlo na pregledu. Vjerujem da svi s nestrpljenjem čekamo da nam se javiš 💜
Ja vas čitam svaki dan, al nema niš novo...oporavljam se dobro od operacije, ne krvarim više i čekam kontrolu za 2 tjedna kad bi trebao doc i phd nalaz.
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.
Jurky baš mi je žao zbog tog dodatnog stresa kojeg moraš prolaziti.. nadam se da je beba povukla dobre gene. Kao šta cure kažu, izaberi dobar nipt test (prije toga se moze odraditi mini anomaly scan u kojem mjere nuhalni nabor) i onda amniocentoza. Mislim na tebe i nadam se da će svi nalazi biti uredni ❤️ sretno sutra na kontroli 🍀
Faith težak je put i priča iza vas..zelim ti od srca puno sreće ❤️
Teich drago mi je da se dobro oporavljaš 🤗 i nadam se da će kontrola i phd biti uredni 🍀
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Jurky drzi se, nadamo se da ce se uskoro dodatnim testovima potvrditi da je sve u redu sa tvojom bebicom 🙏❤️
Ostale cure, cestitam na dobrim berbama, neka bude sto vise kvalitetnih iboplodjenih stanica 🤞
Ivka sretno PUPO 🤞
Angel eyes mi imamo isti dan transfer, neka nam je sa srecom 🙏🥰
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
Kariogrami: uredni
Trudimo se od 2.2018.
6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
Jurky kako su ti cure rekle..ne mogu si ni zamisliti kako je sad biti u tvojoj kozi ali stvarno se nadam da bebica nije pokupila taj gen i da ces to ubrzo i sama saznati ❤️
Faith dobrodosla i zao mi je zbog svega sto je bilo😒
Teich drago mi je da si dobro ❤️
Vidim da svi napeto čekate pa da vam javim da kod nas nista. Doktorica ne vidi niti žumanjčanu vrećicu, samo gestacijsku koja je sada 10 mm (bila je 5) ali nije lijepo pravilno okrugla nego je neka izdužena. Kaže da je to kolabirano. Rekla mi je da ako baš želim možemo napravit još jedan uzv za tjedan dana ali da ona sumnja da može bit išta od toga, a da će mi tako i tako napravit uzv u bolnici još prije kraja. Tako da sam dobila uputnicu za dovršenje patološke trudnoće... Bilo je lijepo dok je trajalo. Sad samo jedva čekam to završiti da možemo krenut dalje.
Vidjela sam da je bilo lijepih rezultata danas, čestitam svima, ne zamjerite što sam samo preletila.
Jurky nadam se i vjerujem da će sve biti u redu s tvojom bebicom.. Užasne su ove psihološke igrice kroz koje prolazimo i ta konstantna čekanja i zabrinutost..
👩🏼 37, endometrioza, AMH 0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
2. 4/23 stim➡️ 2js + 1❄️, 2🥚, ET 1js, ➖
3. 9/23 prir➡️ 1js ❌ nije oplođena
4. 10/23 prir➡️ 1js, ET, ➖
✴️Beta+
5. 2/24 stim➡️ 2js, 1🥚, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
✴️Repromed
6. 6/24 stim ✖️
7. 9/24 stim➡️ 4js, 3🥚, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
8. 2/25 stim➡️ 3js, 2🥚, ET 2x 3d zametak, ➖
9.⏳
s88.forum@gmail.com
Pozdrav drage moje lavice ❤️
Otkrila sam ovaj forum prije 10ak dana i procitala sam doslovno svaku stranicu i svaki komentar od vas i toralno sam upucena u sve vase postupke i dijagnoze kao da sam s vama od prvog dana. Kako i mene u bliskoj buducnosti ceka tretman IVF-a drago mi je citati vasa iskustva iako se nas problem jako razlikuje od vasih.
Naime ja imam 26 godina a MM 36. Zivimo u njemackoj,imali smo u 2021 spontani pobacaj i sad prosle godine smo izgubili svoju bebicu u 30tt zbog genetskih gresaka koje su nespojive sa zivotom. Savjetovali su nas da ako zelimo imati zivu i zdravu djecu idemo na PGD IVF sto smo mi prihvatili jer nikome ne zelim da prolazi to sto smo mi prosli a pogotovo ne zelim sama to isto prolaziti. Potrpuno smo plodni,oba puta nam se trudnoca ostvarila iz prvog pokusaja prirodnim putem ali eto do prosle godine nismo znali da smo oboje nosioci tih losih gena. U Njemackoj se malo duze ceka na termin za prve konzultacije tako da izgleda da cemo morati cekati do 6.mj ali i to nije nista,samo da bude dobar ishod. Oprostite ako sam vas smorila sad,ako itko ima kakvo iskustvo vezano za nasu dojagnozu rado cu saslusati a svima vama od srca zelim da uspijete i da sto prije drzite svoje anđele u rukama ❤️❤️
PS. Ovaj forum je spas i velika nada nama svima🌸
Dobrodošla ♥️
Žao mi je što ste prošli toliko loših događaja 😔
U kojem si gradu u DE? Ja sam imala mpo u Müchenu i za prve konzultacije smo dobili termin za tjedan dana, a sve počeli za 2 mjeseca zbog dodatnih nalaza. Sretno kad god da počeli 🍀
12/23 UZV ♥️✔️
Vidim da svi napeto čekate pa da vam javim da kod nas nista. Doktorica ne vidi niti žumanjčanu vrećicu, samo gestacijsku koja je sada 10 mm (bila je 5) ali nije lijepo pravilno okrugla nego je neka izdužena. Kaže da je to kolabirano. Rekla mi je da ako baš želim možemo napravit još jedan uzv za tjedan dana ali da ona sumnja da može bit išta od toga, a da će mi tako i tako napravit uzv u bolnici još prije kraja. Tako da sam dobila uputnicu za dovršenje patološke trudnoće… Bilo je lijepo dok je trajalo. Sad samo jedva čekam to završiti da možemo krenut dalje.
Vidjela sam da je bilo lijepih rezultata danas, čestitam svima, ne zamjerite što sam samo preletila.
Jurky nadam se i vjerujem da će sve biti u redu s tvojom bebicom.. Užasne su ove psihološke igrice kroz koje prolazimo i ta konstantna čekanja i zabrinutost..
Sanjushka zao mi je znam na žalost kakav je to osjećaj. Kad sam se malo smirila sam jedva čekala da mi to izvade, da se počisti, iako se samo očistilo mengom, i da nastavim po starome. Osjećaj kao da je nešto strano odjednom u meni. Drži se, jesu psihološke igrice i moramo biti jače nego ikad. Javljaj novosti, svakako nek još pogledaju u bolnici... šaljem ti hugsove
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Sanjushka šaljem ti zagrljaj. Trenutno sam bez puno riječi... drži se.
Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
On 1982., normozoo., sve ok.
10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
Panorama - nizak rizik; curica :)
Jurky i Sanjushka, grlim! Ne znam što bih vam rekla, posložit će se sve u jednom trenutku, mora! ❤️🍀❤️🍀
👩🏼 - '94, PCOS, AMH 136.7 pmol/L (60.5 ng/mL), 👨🏽 - '93, normo
Pokušavamo od 5/2021. Od 12/2021 do 3/2023 Petrova - Letrozol
1/2023 - 8tt missed ab.
Od 3/2023 Poliklinika IVF.
10/2023 - 1. IVF rekovelle+cetrotide+decapeptyl - 5 ❄️, blagi hiper.
26.1. FET 1BC, 7dnt +, beta 8dnt 104, beta 10dnt 313, beta 12dnt 809, 6+4 💗➡️ stiže dječak
Sortiraj odgovore
Najstariji