Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marica36
    27. Ožujak 2024. 15:39

Dodo87

Cure, hvala svima.
    Marice, ne znam koliko će ti ovo pomoći, ali meni na papirima iz klinike piše da nije dokazano da embryoglue pospješuje proces.
    Ali, da bi meni duša bila na mjestu, ja ću ga svejedno uzeti (plaća se dodatno).
    Endometrij - koliko minimalno bi trebao biti za uspješnu implantaciju?

Kad smo kod narkoze, listam ja whatsapp i našla lijepo poruku (koje se uopće ne sjećam) gdje tik nakon aspiracije pišem šefu da ga volim i da je najbolji šef (ne znam kako ću se pojaviti na poslu) - doduše, izmišljena pretraga na koju kao idem je uključivala narkozu i bio je apsolutno divan što nije pravio probleme kad sam ga molila u zadnji čas da me pusti, iako imamo neke rokove i njega isto stišću i rekao mi je da što se njega tiče, dođem tek sljedeći tjedan na posao.
    Tako da se mogu na sve to pozvati, ali svejedno je u najmanju ruku za propast u zemlju od srama - radije bih ipak zagrlila doktora, if you know what I mean 😆

Endo od 8,9,10 je super ....pa nadalje.  Bar sam tako čula i čitala....ugl znam da ništa ne garantira to ali kuda sve tuda i to hehehe upravo radi svog mira ..da znam da sam dala sve od sebe hehehe ..jedna prijateljica je to imala u zadnjem ivf i eto je sada trudna a do prije nije bila.  Sad jel to "ljepilo" ili nešto drugo neznam....ali štetiti ne može...🩷☀️

4x sv.duh bezuspješno
    Ja. Sve ok
    On OAT
    ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
    Beta 10i 12.04.
    Uzv 26.04.
    Imamo 1 ♥️
    It's boy 🙏

Dodo87
    27. Ožujak 2024. 15:47

Pa tako i ja razmišljam, veće su šanse da se primi ako sam ja pozitivna 🤣
    A ako sam poduzela sve, bit ću pozitivna, haha

👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
    🧔‍♂️1987 sve OK
    Naš put počinje 2019. 🍀
    1. IVF 2020. ET - 👧💜
    2. FET 2023. ⛔️
    3. FET 2023. ⛔️
    4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
    5. ET 2024. ⛔️
    6. ET 2024. ⛔️
    7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
    8. FET 4/2025 ❄️❄️, beta 8.5. ⏳️
    dodo87.forum@gmail.com

Saniii
    27. Ožujak 2024. 15:52

Marisha

Saniii

Da, napravio mi je UZV prije samog zahvata, a telefonski smo dogovorili da dođem 8dc, ali ti današnji mpo dr mora dati pisanu preporuku za histero (i meni je dr Skvorc dao). Privatnici ne koriste opću anesteziju (inače bi to bilo daleko skuplja opcija) za ovu pretragu jer rade sa suvremenim office histeroskopima debljine 3mm i pretraga ne boli i odma poslije si na nogama i možeš nastaviti sa aktivnostima.
    Umjesto toga dobijes injekciju u guzu (mislim da je brufen ne sjećam se vise) I zaista se da izdržati, pred kraj bude malo neugodno kao jači M grčevi ali kako si budna tako i komuniciraš sa dr pa ako te zaboli on uspori . Kod mene su nađene priraslice i dr ih je otklonio.

Ufff pa ovo mi se uopće ne sviđa da ti budem iskrenaKoliko dugo cca traje taj zahvat?
    Ja ću se svakako čuti sutra sa dr.Lanom jer joj ionako moram poslati nalaz bete pa bih ju i zamolila da mi to natipka.
    Hvala ti Saniii na iscrpnim odgovorima svaki put

Kad mene je trajalo cca pola sata, možda malo više jer su priraslice bile u rogu maternice pa je dr išao polako, ali fakat nije strašno,  ja osobno vise nikad ne bih pristala na histero pod općom ( radila prije par mj u Petrovoj) . Jer imaš i tu opciji u bolnici ići pod opću, ali tada trebaš obaviti sve predoperativne pretrage , radi se sa "starijim" uređajima i bilo je na ovom forumu 2 primjera gdje su odustali u sred postupka zbog sumnje da se išlo preblizu zidu maternice pa može doći do oštećenja.. 
    Evo nek se jave druge curke koje su obavile privatno/u bolnici..
    I nema na čemu ❤️

🙋‍♂️1982 normo
    🙋‍♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
    1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
    2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
    FET 03/21 2bc❌️
    3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
    FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
    4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
    FET 12/22 2bc ❌️
    5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
    6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
    FET 06/23 ❌️
    FET 09/23❌️
    7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
    Fet 11/24 ❌️
    Fet 12/24 ❌️
    8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️

Lunolina
    27. Ožujak 2024. 15:59

Marisha poliklinika Sinteza ti radi hosteroskopiju s anestezijom. Ja nisam isla na taj zahvat, ali inace idem u Sintezu na sve ginekoloske preglede. Zivot bih predala u ruke toj ginekologici🙈
    Njuskala sam im po cjeniku i pise da je dijagnosticka histeroskopija 400€, a operativna 1.000€, ne znam je li to s ili bez anestezije🤷🏻‍♀️ 
    Necu reci je li skupo ili jeftino jer je to stvarno individualno, ali nakon traume od pretrage prohodnosti jajovoda, dala bih sve novce svijeta da me uspavaju prije nego mi bilo sto isto ide raditi po maternici. Inace, iz Skvorca jako cijene ginekologe iz Sinteze.

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

• faith.05
    27. Ožujak 2024. 16:04

Pozdrav drage moje lavice ❤️ 
    Otkrila sam ovaj forum prije 10ak dana i procitala sam doslovno svaku stranicu i svaki komentar od vas i toralno sam upucena u sve vase postupke i dijagnoze kao da sam s vama od prvog dana. Kako i mene u bliskoj buducnosti ceka tretman IVF-a drago mi je citati vasa iskustva iako se nas problem jako razlikuje od vasih. 
    Naime ja imam 26 godina a MM 36. Zivimo u njemackoj,imali smo u 2021 spontani pobacaj i sad prosle godine smo izgubili svoju bebicu u 30tt zbog genetskih gresaka koje su nespojive sa zivotom. Savjetovali su nas da ako zelimo imati zivu i zdravu djecu idemo na PGD IVF sto smo mi prihvatili jer nikome ne zelim da prolazi to sto smo mi prosli a pogotovo ne zelim sama to isto prolaziti. Potrpuno smo plodni,oba puta nam se trudnoca ostvarila iz prvog pokusaja prirodnim putem ali eto do prosle godine nismo znali da smo oboje nosioci tih losih gena. U Njemackoj se malo duze ceka na termin za prve konzultacije tako da izgleda da cemo morati cekati do 6.mj ali i to nije nista,samo da bude dobar ishod. Oprostite ako sam vas smorila sad,ako itko ima kakvo iskustvo vezano za nasu dojagnozu rado cu saslusati a svima vama od srca zelim da uspijete i da sto prije drzite svoje anđele u rukama ❤️❤️
    PS. Ovaj forum je spas i velika nada nama svima🌸

Lunolina
    27. Ožujak 2024. 16:20

Faith.05 ne mogu ti pomoci, ali ti od srca zelim da iduca trudnoca bude sa zdravom bebicom i da dogurate do kraja. Zao mi je sto si prosla kroz ovo sto si rekla, moram priznati da su me srca i dusa zabolili kad sam procitala kakvu si tuznu pricu prosla. Zelim ti da je najgore iza tebe i da su ispred vas samo lijepi dani ispunjeni smijehom i bezbriznosti 🥰

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

loli2020
    27. Ožujak 2024. 16:44

Faith.05 dobro nam došla,ako ovdje i ne dobiješ neke odgovore na svoja pitanja,barem ćeš dobiti iskrenu podršku i viralno prijateljstvo. Inače uvijek tvrdim da je žena ženi vuk,ali ovdje to nikako nije točno. Ovdje je žena ženi SVE 💚💚💚💚💚

🧔🏻‍♂️33 , 🙍‍♀️33
    03/2019 IVF-ICSI Podobnik
    03/2019 ET - beta 0 ❌
    05/2019 - FET beta +
    02/2020- STIGLA CURICA 💗
    11/2022- FET Alea Fertility= beta 0❌
    02/2023 - FET; beta 3.03🤞❌
    03/2024 - MPO Alea Fertility
    04/2024- FET u čekanju 1❄️
    23.04.-FET
    06.05.- Beta 🤞🏻❌
    09/2024.- 3. MPO
    02.10.2024.- mogući transfer 🫶🏻🤞
    💚💚Izađi kao pobjednik u ovoj igri živaca💚💚

• faith.05
    27. Ožujak 2024. 16:57

Lunolina

Faith.05 ne mogu ti pomoci, ali ti od srca zelim da iduca trudnoca bude sa zdravom bebicom i da dogurate do kraja. Zao mi je sto si prosla kroz ovo sto si rekla, moram priznati da su me srca i dusa zabolili kad sam procitala kakvu si tuznu pricu prosla. Zelim ti da je najgore iza tebe i da su ispred vas samo lijepi dani ispunjeni smijehom i bezbriznosti 🥰

loli2020

Faith.05 dobro nam došla,ako ovdje i ne dobiješ neke odgovore na svoja pitanja,barem ćeš dobiti iskrenu podršku i viralno prijateljstvo. Inače uvijek tvrdim da je žena ženi vuk,ali ovdje to nikako nije točno. Ovdje je žena ženi SVE 💚💚💚💚💚

Hvala vam puno,potpuno ste u pravu jer i sama sam se veselila vasim pozitivnim testovima i betama,jako me raduje svako pozitivno iskustvo i stvarno je neopisivo to kako se povezes sa zenama na forumu koje i ne znas a drago ti je za svaki mali pomak,stvarno ste predivne ❤️

Jurky32
    27. Ožujak 2024. 17:06

Marisha, hvala ti ❤️🤗
    Sanii, hvala ti ❤️ rekli su mi da se rana amnio može raditi sa 13 tjedana. Sutra idem na kontrolu pa ću vidjeti i sa svojom gin što ona misli.
    Monny, hvala ti ❤️ rekli su mi da se od 13.tt može raditi rana amnio.. znam da ona može pokazati stvarnu situaciju, al moram još mrvicu razmisliti o svemu tome. 
    Doktorica mi se smijala kad sam joj rekla da imam troje nećaka i da su svi zdravi, kao nije joj jasno kako to 🤦‍♀️
    NPelica, hvala ti ❤️

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

Rolica
    27. Ožujak 2024. 17:21

BikMik super brojkica, sretno dalje! 
    Tratinčice sretnooo na transferu! 🍀🥳
    Angel eyes neka ih se što više oplodi 
    Jurky nadam s da će sve biti u redu. Ne mogu ni zamisliti kako ti je. Probaj biti pozitivna 🥰
    Faith dobrodošla i sretnooo! 🍀
    .
    Pusa svim curkama!

👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 38 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.