Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lali28
    18. Ožujak 2024. 07:39

Fionci zao mi je, razumijem te. Meni bi taj jedan dan promijenio svijet isto. 😔
    Mila super, bit ce top! 
    Sanjushka sretan rodjendan! 🍀
    Evo ja izdrzala 7dn5dt bez testa 😄 bas sam nekako ne bas optimistična. Shvatila sam da je to ovaj put bas zbog straha od razocarenja. Mozda zbog toga i uspijevam bez testa. 

👩🏻29 god
    AMH: 0,862µg/L (1,20-9,05)
    🧔🏻‍♂️31 god asthenozoo->normo
    1/2024 - Gonal F
    31.1. aspiracija - 9 st
    3.2. ICSI, 5 oplođenih, ET 3-dnevnog ❌, ostao 1❄️
    11.3. FET blastice—> 8dnt + —> Beta 18dnt 8961, 7+1tj ❤️
    curica🌸 7.12.👶🏻🩷J

sanjushka
    18. Ožujak 2024. 07:44

Sunce, Noor, Jabukica, Fionci hvala puno 🥰❤️🤗
    Sunce oprosti, skužila sam ali ne znam zašto mi je ostalo da imaš neku kontrolu danas pa sam kao pustila. Brišem.. 
    Fionci baš mi je žao. Ne kužim kako je clearblue pokazao plus, a trakice ne, obično uvijek bude obratno.. Ali nekako sumnjam da je zbog injekcija u prvom mjesecu. To je već odavno izašlo iz organizma. Mozda da ipak sačekaš betu.. 🤞🏻

👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    2 stimulacije
    ▫️11/20 - zamrzavanje stanica
    ▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
    2 prirodna
    ▫️9/23, ✖️
    ▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
    ✴️Beta+
    1 stimulacija (bez ❄️)
    ▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
    ✴️Repromed
    4 stimulacije (bez ❄️)
    ▫️6/24 prekinut postupak, loš odgovor jajnika
    ▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
    ▫️2/25, 2🥚, 2 trodnevna ➡️ ➖
    ▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔

........
    📧 s88.forum@gmail.com

• mila123
    18. Ožujak 2024. 07:44

Fionci99

Sanjushka najsretniji rodjendan ti zelim, a nek ti najbolji poklon bude u cetvrtak.
    Cure, sretno danas na konzultacijama i ultrazvuku 😍

Kod mene nazalost tuzne vijesti. Oba testa danas negativna 😔 isla sam izvaditi betu iako sam svjesna da se nemam cemu nadati jer nisu sigurno oba kriva. Ono je ocito bilo zbog inekcija u 1. mjesecu, iako kad sam radila u 2. mjesecu test, bio je negativan. Jedino sto mi pada na pamet je to sto sam tad radila sa trakicom a sad Clear blue. Jutros sam oba radila i eto, oba negativna.
    Cure ja vam se divim koje ste imale spontane. ❤ mene je ovo jako pogodilo a samo sam 1 dan "bila" trudna.
    Hvala vam za jucer i znam da zivot ide dalje, idem u Betu+ danas prema dogovoru ali jednostavno ce mi trebati malo vremena da dodjem k sebi.

Meni je uzasno zao ovo procitati, ali nadamo se jos beti, ja nekako vjerujem da ce sve biti dobro! Hoce ti danas biti gotovi rezultati? ☺️
    Sanjushka, zelim ti sve najljepse za rođendan, a jos ljepse neka ti bude u cetvrtak! 💐🎊🤗

• mila123
    18. Ožujak 2024. 07:47

NPelica

mila123

Cure, sretno svima danas! 🤗
    Danas mi je 13.dan od transfera pa sam jos jednom testic napravilahttps://ibb.co/4YttH1K jedva cekam betu sutra, nadam se da ce biti sve dobro 🙏❣️

Jaoo kakav testić 🥰🥰 veselimo se beti 💜💜
    Fionci zao mi je što to čujem 😪 teško da može biti pozitivan od injekcija u 1.mj. možda je biokemijska, ali ajmo se nadat beti 🤞 kada će rezultati?

Hvala ti puno☺️ Ujutro me neka nervozica uhvatila, valjda sto jos ne mogu vjerovati  i jer se beta blizi, samo cekam betu da potvrdi 🙏

sanjushka
    18. Ožujak 2024. 07:49

Mila i Lali hvala cure ❤️😘
    Mila divan je plusić, veselimo se sutrašnjoj beti 🍀🤗
    Lali tako sam i ja, nisam radila test ništa prije nego što sam morala. Još mi muž to jutro govori da se ustanem više, da idemo pišat, a meni se sve nešto nije dalo, bilo mi lijepo živjeti u neznanju.. 😁 Ali eto, na kraju plusina tako da se nadam da ćeš ga i ti ugledati.. ❤️

👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    2 stimulacije
    ▫️11/20 - zamrzavanje stanica
    ▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
    2 prirodna
    ▫️9/23, ✖️
    ▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
    ✴️Beta+
    1 stimulacija (bez ❄️)
    ▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
    ✴️Repromed
    4 stimulacije (bez ❄️)
    ▫️6/24 prekinut postupak, loš odgovor jajnika
    ▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
    ▫️2/25, 2🥚, 2 trodnevna ➡️ ➖
    ▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔

........
    📧 s88.forum@gmail.com

• mila123
    18. Ožujak 2024. 08:15

Lali28

Fioncizao mi je, razumijem te. Meni bi taj jedan dan promijenio svijet isto. 😔
    Milasuper, bit ce top!
    Sanjushka sretan rodjendan! 🍀
    Evo ja izdrzala 7dn5dt bez testa 😄 bas sam nekako ne bas optimistična. Shvatila sam da je to ovaj put bas zbog straha od razocarenja. Mozda zbog toga i uspijevam bez testa.

Tocno to je i mene drzalo da ne napravim test. Do 10
    dana. Strah od razocarenja. Kada planiras raditi testic onda? 🥰🥰🥰

Fionci99
    18. Ožujak 2024. 08:21

mila123

Cure, sretno svima danas! 🤗
    Danas mi je 13.dan od transfera pa sam jos jednom testic napravilahttps://ibb.co/4YttH1K jedva cekam betu sutra, nadam se da ce biti sve dobro 🙏❣️

Predivno 🤗😍 jos sutra potvrda 😊
    Noor da, jutros trakica iz Dm-a i Clear blue. A bas su jake bile crte da nije. Iza Clear blue iza se mozda mrviiiicu vidjela sjena al gotovo nis, a crte da nije su full izrazene. Jucer drugi urin a danas prvi 🤷‍♀️ nigdje logike.
    Rezutati bi trebali biti kroz par sati..a i ja se jos drzim za tu slamku da bude beta cudo, iako nemoguce bas da su mi oba testa kriva ali eto, nadam se svim srcem beti.
    Trbuh me i dalje lagano boli kao da cu dobiti, tako da moguce da cu danas tokom dana (31. dan) ili sutra..ne bi meni to bilo nista cudno jer kao sto sam pisala imam malo duzi ciklus, al eto glupi plus jucer 😔

angel eyes
    18. Ožujak 2024. 08:31

Dodo mislim da smo vec trebali poceti s ciklom i ananasom, ja danas krecem 😊
    Fionci tako mi je žao 😔 da bar beta iznenadi 🙏🙏
    Teich drago mi je da si se javila i da kreces, želim ti svu srecu 🤗
    Sanjushka želim ti sretan rođendan i da na uzv vidiš najljepši poklon 🥰🥰
    Ivka33, Bikmik sretno s pikanjem
    Mila, Lali čekamo lijepe bete 🥰
    Sretno danas Wildflower, Tratincica, Megyca 🥰

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok

2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

Lunolina
    18. Ožujak 2024. 08:37

Cure, molim vas, koja je procedura kod IVF-a? Naime, u slučaju da mi inseminacija nije uspjela, dobit cu M u tjednu kad je Uskrs pa da si nastimam pocetak M s utricima obzirom na praznike oko Uskrsa. 
    Kada se krece ici na UZV? Vade li se hormoni u nekom trenu? Pogotovo cure koje ste u Škvorcu, obzirom da idem kod njih.
    Fionci jako mi je zao zbog negativnih testova😔
    Sanjuska sretan rockas!😍
    .
    Cure sretno danas! Javite :)

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Rolica
    18. Ožujak 2024. 08:38

Sanjushka sretan ročkas! Nek budu lijepe vijesti za ročkas 
    Npelice ajme da još malo pa i ja valjda pupo, ajme, razvukla sam to kao žvaku  Kako si mi ti? 
    Mila divan plusić, navijamo za betu! 
    Fionci ajme koji preokret, možda te još beta iznenadi. Stres je ovo kako god okreneš, ovo što kažeš da te strah bilo ići na wc da ne bude tragova, tako će nam valjda biti kroz cijelu trudnoću ili barem dobru polovicu. Ja se toga u 1.trudnoći nisam bojala jer nisam ni znala što sve može biti, a sad bome, mislim da bi osluškivala svaki grčić ili trag na gaćicama. Samo hrabro, glavu gore. Idemo dalje 

👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 38 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.