Gotova s pregled, uzv ok, dali mi prvu pikicu Elonva 150, u utorak 19.3. novi pregled i eventualna korekcija terapije. Sanjushka molim te na listu
Hej možeš mi objasniti malo oko Elonve, gdje si kupila, koliko platila i kako se pika?
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
Pozdrav svima,
Čestitke na lijepim vijestima, pročitala sam jedno 50 str zaostataka pa ne zamjerite što ne pišem poimence, zapamtila sam samo Milin plusić, bravo 🤗
Što se tiče uspona i padova, sve je to ljudski, stvari s kojima se mi susrećemo ljudima nisu ni na kraj pameti jer toliko toga uzimaju zdravo za gotovo i jako je malo ljudi koji znaju uživati u svojoj sreći i biti je svjesni.
Svima želim snage i hrabrosti da svoje priče privedemo kraju 🎁
Ja npr. nisam nikome rekla za postupak, znaju samo roditelji, i muž 😆 kolegica s posla je svima rekla za postupak i kad joj nije uspjelo, to je bilo toliko teško za nju - 50ak osoba te stalno nešto ispituje, pa kad ne uspije, a zašto nije uspjelo, ako treba, pošaljem ti ja svog muža, itd.
Ja sam na Gonalu od petka, u utorak UZV pa se javljam za dodavanje na listu.
Još mi je na popisu i Cetrotide, je li netko koristio? Gledala sam video, čini mi se konplicirano?
Nisam o tome dosad razmišljala, ali zna li netko što se popunjava u klinici IVF kad dolazi do aspiracije? Imate li nekih savjeta što odabrati? Negdje sam davno pročitala da ima opcija embrioglue i takve stvari.
Ja sam malo računala razne kombinacije.. što ako mi se dogodi da trebam na transfer Uskrs/Uskrsni pon?
Može li se to uskladiti nekako?
Kad se počne s ciklom i ananasom? Danas mi je 4.dc.
Znam da se ne javljam puno i nisam možda netko čije mišljenje će se prihvatiti, ali ja bih uvijek vratila 2 blastice, iz jednostavnog razloga što nikad ne znaš što život nosi, mama mi je npr. s 37 god. morala odstraniti i jajnike i maternicu.
Što se tiče posvajanja embrija, jako plemenita ideja, ne znam kakvo je stanje sa surogatstvom u RH?
Želim vam svima lijepu nedjelju, uživajte sa svojim najdražima, i razvalite ovaj tjedan ❤️
Hej, hvala ti puno! ☺️😘
Ja sam cetrotide koristila u 1.postupku, u ovom drugom nisam, ali sam koristila bila neku drugu injekciju i isti je postupak bio kao i sa cetrotide. Meni se isto cinilo komplicirano, ali nije, pogledaj i videe na youtubeu i jos neka ti u klinici objasne, objasnit ce ti svakako i da ne pitas :)
Samo je bitno da izadje sav zrak iz injekcije prije nego si ju das injekciju!
Ja sam u ovom transferu koristila embrioglue, moje je misljenje sve sto moze pomoci da se uzme, makar si mirnija 🙏😊
Jutro, ja sam malo u soku. Danas mi je 30-ti dan i inace tad i dobivam 30-31 najcesce i kak sutra idem u Betu danas sam isla napraviti test (malo jace mirise osjetim pa kao ajde).
Radila sam ga malo iza 8h (isla na silu samo da napravi test) a u 6h sam bila na wc-u. Meni je ispao pozitivan test. Malo sam u soku i ne vjerujem da je ovo tocno jer mi je ovo prvi u godinu i pol i nekako me strah ponadati se. Isla sam isprobati ovo sa slikom pa se nadam da ce raditi.
https://ibb.co/tLLWbwm
Ajmeee, ma to je to, crta jasna ko dan!!! Cestitaaam 😘🙏🎊
Hvala cure 🥰 jos sam u totalnom soku jer smo sutra trebali ici na prvi dogovor u Betu+ za IVF i krenuti s pikicama kad dobijem a sad nemrem docekati jutro i vaditi betu 😅
Od simptoma mirisi i jedan dan mi se vrtilo kad sam legla spavati. To mi se nikad bas nije dogodilo (ne racunam izlaske i alkohol) 😂😅
I da, sutra ujutro radim i test i vadim betu. Sto je sigurno je sigurno 🤭
Fioncii dragaa, kakav pocetak nedjeljeee! Ajmeeee! Čestitam ti! Mogu misliti kakav šok, vjv ti ovo nije bilo na kraj pameti 😅 Držim fige sutra za betu! Čekamo pozitivne vijesti 😍😍🥰🥰💫💫
.
Svim curkama super nedjelju želim i da razvalimo idući tjedan 💪💫
.
Pitanje, jeste odmarale i dan nakon aspiracije? Imala sam umjereno krvarenje i stavljali su mi tampone tj gaze iako se smirilo dok sam isla doma. Nekako sam si zacrtala odmor jos danas, valjda nije previse lezanja 😅🫣
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Jutro, ja sam malo u soku. Danas mi je 30-ti dan i inace tad i dobivam 30-31 najcesce i kak sutra idem u Betu danas sam isla napraviti test (malo jace mirise osjetim pa kao ajde).
Radila sam ga malo iza 8h (isla na silu samo da napravi test) a u 6h sam bila na wc-u. Meni je ispao pozitivan test. Malo sam u soku i ne vjerujem da je ovo tocno jer mi je ovo prvi u godinu i pol i nekako me strah ponadati se. Isla sam isprobati ovo sa slikom pa se nadam da ce raditi.
https://ibb.co/tLLWbwm
Pa plus je ko kuća, Fionci! 😍😍😍😍
Predivno!
31🙋🏼♀️
3.11. +
B 267.68\645.15 IU/L
16.11. 💓
Hvala cure 🥰 jos sam u totalnom soku jer smo sutra trebali ici na prvi dogovor u Betu+ za IVF i krenuti s pikicama kad dobijem a sad nemrem docekati jutro i vaditi betu 😅
Od simptoma mirisi i jedan dan mi se vrtilo kad sam legla spavati. To mi se nikad bas nije dogodilo (ne racunam izlaske i alkohol) 😂😅
I da, sutra ujutro radim i test i vadim betu. Sto je sigurno je sigurno 🤭
Nisam skroz uspjela zapamtiti, jesi bila sad u nekom postupku, transferu ili nesto i kako to da nisi test prije napravilaa?😆😆 predobro iznenadjenje. Znam da si cekala mengu za ici na prvi pregled.
Hvala, hvala jos jednom svima 😊 Nisam. Isli smo na IVF sad u 1/24 al nije uspjelo. Bila sam na propuhivanju jajovoda i 12/23 al mi je sve bilo dobro. Tako da evo, stvarno nemam objasnjenja. Ok, pokrili smo od 8 do 16 dana skoro svaki dan tj 3. dana nismo samo. Al tak radimo vec godinu i pol i nis.
Otisli smo sad od doma i ja sam za svaki slucaj uzela tampone 😅
Koliko znam od prije testovi mogu biti lazno negativni al nadam se da ne mogu biti lazno pozitivni, no eto nemrem si pomoci 😅
I da, sutra ujutro radim i test i vadim betu. Sto je sigurno je sigurno 🤭Fioncii dragaa, kakav pocetak nedjeljeee! Ajmeeee! Čestitam ti! Mogu misliti kakav šok, vjv ti ovo nije bilo na kraj pameti 😅 Držim fige sutra za betu! Čekamo pozitivne vijesti 😍😍🥰🥰💫💫
.
.
Pitanje, jeste odmarale i dan nakon aspiracije? Imala sam umjereno krvarenje i stavljali su mi tampone tj gaze iako se smirilo dok sam isla doma. Nekako sam si zacrtala odmor jos danas, valjda nije previse lezanja 😅🫣
Ja jesam odmarala par dana nakon aspiracije jer sam bila dosta napuhnuta i sve mi je bilo osjetljivo tako da samo pomalo ☺️
🙎♀️28 - AMH 15,5 pmol/L, endometrioza
🙎♂️33 - sve ok, normo
Pokušavamo od 10/2022
Kariogrami ✔️ Histeroskopija ✔️ Trombofilija ✔️NK cells ➕️➕️➕️
01/24 Sv. Duh - ET 1bc - beta ❌️, FET 1bc - beta ❌️ FET 1bc - beta ❌️
07/24 IVF pol - ET 1bc - beta ❌️, FET 1bc - beta ❌️ FET 2bc - ❌️
03/25 novi postupak
I da, sutra ujutro radim i test i vadim betu. Sto je sigurno je sigurno 🤭Fioncii dragaa, kakav pocetak nedjeljeee! Ajmeeee! Čestitam ti! Mogu misliti kakav šok, vjv ti ovo nije bilo na kraj pameti 😅 Držim fige sutra za betu! Čekamo pozitivne vijesti 😍😍🥰🥰💫💫
.
.
Ja jesam odmarala par dana nakon aspiracije jer sam bila dosta napuhnuta i sve mi je bilo osjetljivo tako da samo pomalo ☺️
Okej, hvala ti 😊 Na otpusom pismu su mi napisali "molimo od danas mirovanje", vidjet cu sutra s njima sto to tocno znaci 😅
.
Fionci vjerojatno su ti stimulirali tijelo s proslim pikalicama pa se zatim prirodno primilo, cula sam takve slucajeve 😃 Ajme, predobrooo! 🥰
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
.
.
Okej, hvala ti 😊 Na otpusom pismu su mi napisali "molimo od danas mirovanje", vidjet cu sutra s njima sto to tocno znaci 😅
.
Fionci vjerojatno su ti stimulirali tijelo s proslim pikalicama pa se zatim prirodno primilo, cula sam takve slucajeve 😃 Ajme, predobrooo! 🥰
Da, to je i meni palo na pamet 😊
Kaj se aspiracije tice, ja nisam imala nikakvo krvarenje i pisalo je mirovanje al ja sam onak laganini radila po doma no nista previse, a tako i nakon transfera. A taj cijeli tjedan od aspiracije do transfera sam si uzela slobodno.
Sretno dalje 🤗
Drage moje danas je 10dnt ali nema crtce 😔 baš sam se jako rastužila nadam se jos beti.😭 🙏🏻
🙋🏻♀️32 god. endometrioza koja nije operativna,trombofilija
🙋🏻♂️37god. (sve uredno)
2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
6❄️
07/2023 transfer, u 7tj spontani 😔💔
9/2023 konzultacije
04.10.Transfer + embryoglue,spontani u 8 tjednu💔
•01/2024 Trombofilija/Heparin💉
•⌛️ 2mj. 2024 Konzultacije ŠKVORC
07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌ 10.12.FET/BETA❌
08.02. FET dva embrija/BETA✅ spontani 6tj.💔
1bc ❄️