Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lunolina
    18. Ožujak 2024. 10:05

Fionci hvala na objasnjenju. Valjda mi se nece potrefiti da bas za Uskrs moram na UZV pa da mi stopiraju sve i prebace za mjesec iza😒
    Drzim palceve da ti beta bude dobra za 2 dana🥰
    .
    Marisha hvala ti :) meni je stoperica prosli put izasla 10.dpo pa prije toga ne mislim raditi test, dakle cetvrtak/petak cu napraviti. Malo me muci sto me danas dosta boli dolje desno na mahove (recimo svakih 10-15 minuta bas jako zigne), a vise mi djeluje lokacijski kao jajnik/jajovod nego maternica. Nadam se da nece doci do trudnoce na krivom mjestu.

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Marisha
    18. Ožujak 2024. 10:08

Lunolina

Fionci hvala na objasnjenju. Valjda mi se nece potrefiti da bas za Uskrs moram na UZV pa da mi stopiraju sve i prebace za mjesec iza😒
    Drzim palceve da ti beta bude dobra za 2 dana🥰
    .
    Marisha hvala ti :) meni je stoperica prosli put izasla 10.dpo pa prije toga ne mislim raditi test, dakle cetvrtak/petak cu napraviti. Malo me muci sto me danas dosta boli dolje desno na mahove (recimo svakih 10-15 minuta bas jako zigne), a vise mi djeluje lokacijski kao jajnik/jajovod nego maternica. Nadam se da nece doci do trudnoce na krivom mjestu.

Nemoj se opterećivati, do toga ima vremena a i sve ćeš lijepo sestrama telefonski objasniti pa će te one znat uputiti dalje. Naći će se rješenje u svakom slučaju 

🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
    09.2023. Vinogradska IVF
    (Rekovelle+Menopur):4js
    rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
    03.2024.Škvorc IVF
    (Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
    09.2024.Škvorc ICSI
    (Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
    3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija

wildflower
    18. Ožujak 2024. 10:12

Marisha sretno pupo 🍀🍀neka se čvrsto primi mrva
    Mila cestitke na divnom testu i sretno dalje 🥰
    Fionci joj zao mi je zbog dva negativna testa.. Ali beta je tu! Drzim fige da se pravilno podupla do srijede. Inace koji divan obrat u vasoj prici, neocekivano... Nadam se da ce se lijepe vijesti nastaviti i da neces morati u MPO🥰
    Sanjushka sretan ti rodendan! 🥰
    .
    hypnoticpoison dosao je i nas tjedan konacno!! Danas u 17:30 su mi konzultacije.. Prvo me zanima kakvo je stanje tamo dolje i jesam li uopce ovulirala ili blizu ovulacije, ili mi jajnici opet spavaju zimski san.. Joooj brzo ce 17:30 pa odmah javim :)

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

Marisha
    18. Ožujak 2024. 10:13

Rolica

Jooooj kako sam to preskočila, valjda od vlastite muke i previše normabela što su mi tamo dali, prespavala sam cijeli vikendSve čekam danas da javiš, ajmeee… Sretnoooo, pupo! Kako se osjećaš?
    .

Nadam se da si se onda pošteno odmorila  Kako se osjećaš? Ja sam se bila zeznula i dan nakon aspiracije sam digla 18kg i bolilo me dolje za pop* dva dana plus dok se valjda tijelo nije naviklo na utriće mislila sam da ću prošvikati  Ali čim smo obavili transfer, kao da je sve nestalo. Nemam apsolutno nikakvih nuspojava, ni ne razmišljam o tome da ti budem iskrena, a možda je i bolje tako 

🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
    09.2023. Vinogradska IVF
    (Rekovelle+Menopur):4js
    rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
    03.2024.Škvorc IVF
    (Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
    09.2024.Škvorc ICSI
    (Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
    3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija

Rolica
    18. Ožujak 2024. 10:28

Marisha

Rolica

Jooooj kako sam to preskočila, valjda od vlastite muke i previše normabela što su mi tamo dali, prespavala sam cijeli vikendSve čekam danas da javiš, ajmeee… Sretnoooo, pupo! Kako se osjećaš?
    .

Nadam se da si se onda pošteno odmorilaKako se osjećaš? Ja sam se bila zeznula i dan nakon aspiracije sam digla 18kg i bolilo me dolje za pop* dva dana plus dok se valjda tijelo nije naviklo na utriće mislila sam da ću prošvikatiAli čim smo obavili transfer, kao da je sve nestalo. Nemam apsolutno nikakvih nuspojava, ni ne razmišljam o tome da ti budem iskrena, a možda je i bolje tako

joj da to nisi trebala, ali znam i  ja sam takva, kao samo ovo, samo ono, dok me ne presječe na kraju  Ma sigurno je sve okej ako ti se smirilo dolje. Super ako se možeš isključiti iz toga, to je valjda i najbolje tako bez dodatnog stresa 🥰
    .
    Evo taman su poslali mail iz Bete, od 5 kultiviranih su nam se oplodile 2 i sutra ujutro je transfer 🥰 Sve mi nekako prebrzo ide ahahah cap-cap, ne stigneš se ni napiti od sreće tu negdje između  Zvala sam da vidim koliko ih vraćaju, kao to sutra dogovaramo s doktoricom.

👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 38 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

angel eyes
    18. Ožujak 2024. 10:33

Fionci ne spamas, sto ti je. Nadam se da će ipak beta nastaviti lijepo rasti, čekamo s tobom 🙏

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok

2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

• Zana43
    18. Ožujak 2024. 10:46

Fionci99

Sve ti je Fionci objasnila, na konzultacijama ćeš imati i UZV (osim ako ti se ne potrefi menga, onda će te naručiti za neki drugi dan). Vidjet će tvoje nalaze, vidjeti kada možeš u protokol ako nešto treba dodatno odraditi, uglavnom budu ti sve objasnili,ide to sve dosta brzo pogotovo ako su svi nalazi napravljeni i uredni. Držim fige za inseminaciju🤞🏻🌸 kada bi trebala piškiti test?
    Fionci pa kolika je beta?

51.2 sto pase sa danima. Danas mi je 31. dan a ovulacija mi je obicno 16 dan. Ali kako 2 negativna testa?! Zato me strah da nesto nije ok. Javim ako nesto kak spada saznam u Beti, ako ne, onda "strpljivo" cekam srijedu.
    Saniii nazalost sam kupila testove prije nego sto ste vi tu rekle da nisu dobre (tj ja procitala) 😅

Fionci99
    Meni je doktorica rekla da uzimam progesteron, isto sam imala slucaj kao ti, bar do sledece bete. Ne moze da skodi.
    Nemoj da te testovi zbunjuju, beta definitvno pokazuje da je trudnoca pocela. Sad da li je biohemijska ili ne to je druga stvar. 
    Svakako je pozitivno da je tijelo prihvatilo zametak.
    Drzim fige da i dalje raste.
    Lp

🧍42 sve u redu
    🧚44 Endometrioza, prim.sterilitet AMH 1.37 ng/ml
    - Pokusavamo od 2020.
    - 2021 OP, Endometrioza, Miom, Polipi, Jajovodi OK.
    - 08/2023 prirodna trudnoca, biohemijska
    - 2022-2024 8 embrio transfera, svi negativni

Hypnoticpoison
    18. Ožujak 2024. 11:27

Pozdrav, kraljice moje!🤗🥰
    Fionci sad sam vidjela što se izdogađalo. Beta je tu i ona je najstvarniji i najbolji pokazatelj i sad samo neka nastavi lijepo rasti.🙏🙏 Držimo 🤞 za srijedu.🍀🍀😘😘❤❤
    Wildflower evoooo, dočekale smo.😊 Ja sam ovih mjesec dana što sam čekala bila baš hrabra, ali sad me hrabrost napustila, a nervoza se prikvačila za mene i za sutra imam svakakve scenarije u glavi.😞 Tebi sretnooooo danas i obavezno nam se javi!❤ Bit će sve u redu, vidjet ćeš!🤞🤞🍀🍀❤❤
    Sanjushka sretan roćkas i sve najbolje od ❤ i da u četvrtak ugledaš najljepši poklon!🙏🤞🤞🍀🍀😘😘❤❤
    Megyca, Tratinčica, sretno curke i obavezno nam javite!🤞🤞🍀🍀🥰🥰❤❤
    Ostalim kraljicama također sretnooooooo!🍀🍀❤❤

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼

2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏

"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

Fionci99
    18. Ožujak 2024. 11:48

Wildflower jos malo i ti nam javljas svoje novosti 🤗
    Marisha po meni isto bolje mozda da nemas nuspojave, bar gledam po sebi, manje analiziranja svega 😅
    Rolica pa to su super vijesti! Imas li kakvu zelju sto se tice vracanja? 😊
    Zana hvala ti i ja sam mislila da bi mozda bilo dobro ali mi nije nista doktorica rekla pa necu na svoju ruku ipak.
    Angel eyes hvala ti 🥰
    Hypnoticpoison ajde nemoj sad potonuti 🤞

Nemam nista pametno dodati. U Beti su mi cestitali i rekli da je beta kako treba biti i da izvadim u srijedu opet i javim im. I to je to. I dalje sam sretna s oprezom, sto je jednostavno normalno (kao sto su i mnoge od vas pisale) 🙃

Lali28
    18. Ožujak 2024. 12:13

Fionci!! Pa to je super! Mozda glupi losi Testovi, slabe osjetljivosti, i mozda urin razrijedjen. Ako su oni rekli da je dobro, valjda je onda dobro!😄
    Netko me bio pitao dokle cu cekati, plan mi je u srijedu napraviti test, iako i tad je tek 9.dan nakon transfera. Iako bilo bi najidealnije napraviti samo jedan konkretan test jos kasnije😆Al nisam luda, tko moze tolko cekati😂

👩🏻29 god
    AMH: 0,862µg/L (1,20-9,05)
    🧔🏻‍♂️31 god asthenozoo->normo
    1/2024 - Gonal F
    31.1. aspiracija - 9 st
    3.2. ICSI, 5 oplođenih, ET 3-dnevnog ❌, ostao 1❄️
    11.3. FET blastice—> 8dnt + —> Beta 18dnt 8961, 7+1tj ❤️
    curica🌸 7.12.👶🏻🩷J

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.