Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    angel eyes
    18. Ožujak 2024. 10:33

Fionci ne spamas, sto ti je. Nadam se da će ipak beta nastaviti lijepo rasti, čekamo s tobom 🙏

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok

2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

• Zana43
    18. Ožujak 2024. 10:46

Fionci99

Sve ti je Fionci objasnila, na konzultacijama ćeš imati i UZV (osim ako ti se ne potrefi menga, onda će te naručiti za neki drugi dan). Vidjet će tvoje nalaze, vidjeti kada možeš u protokol ako nešto treba dodatno odraditi, uglavnom budu ti sve objasnili,ide to sve dosta brzo pogotovo ako su svi nalazi napravljeni i uredni. Držim fige za inseminaciju🤞🏻🌸 kada bi trebala piškiti test?
    Fionci pa kolika je beta?

51.2 sto pase sa danima. Danas mi je 31. dan a ovulacija mi je obicno 16 dan. Ali kako 2 negativna testa?! Zato me strah da nesto nije ok. Javim ako nesto kak spada saznam u Beti, ako ne, onda "strpljivo" cekam srijedu.
    Saniii nazalost sam kupila testove prije nego sto ste vi tu rekle da nisu dobre (tj ja procitala) 😅

Fionci99
    Meni je doktorica rekla da uzimam progesteron, isto sam imala slucaj kao ti, bar do sledece bete. Ne moze da skodi.
    Nemoj da te testovi zbunjuju, beta definitvno pokazuje da je trudnoca pocela. Sad da li je biohemijska ili ne to je druga stvar. 
    Svakako je pozitivno da je tijelo prihvatilo zametak.
    Drzim fige da i dalje raste.
    Lp

🧍42 sve u redu
    🧚44 Endometrioza, prim.sterilitet AMH 1.37 ng/ml
    - Pokusavamo od 2020.
    - 2021 OP, Endometrioza, Miom, Polipi, Jajovodi OK.
    - 08/2023 prirodna trudnoca, biohemijska
    - 2022-2024 8 embrio transfera, svi negativni
    2025 April Prag, donacija js

Hypnoticpoison
    18. Ožujak 2024. 11:27

Pozdrav, kraljice moje!🤗🥰
    Fionci sad sam vidjela što se izdogađalo. Beta je tu i ona je najstvarniji i najbolji pokazatelj i sad samo neka nastavi lijepo rasti.🙏🙏 Držimo 🤞 za srijedu.🍀🍀😘😘❤❤
    Wildflower evoooo, dočekale smo.😊 Ja sam ovih mjesec dana što sam čekala bila baš hrabra, ali sad me hrabrost napustila, a nervoza se prikvačila za mene i za sutra imam svakakve scenarije u glavi.😞 Tebi sretnooooo danas i obavezno nam se javi!❤ Bit će sve u redu, vidjet ćeš!🤞🤞🍀🍀❤❤
    Sanjushka sretan roćkas i sve najbolje od ❤ i da u četvrtak ugledaš najljepši poklon!🙏🤞🤞🍀🍀😘😘❤❤
    Megyca, Tratinčica, sretno curke i obavezno nam javite!🤞🤞🍀🍀🥰🥰❤❤
    Ostalim kraljicama također sretnooooooo!🍀🍀❤❤

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼

2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏

"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

Fionci99
    18. Ožujak 2024. 11:48

Wildflower jos malo i ti nam javljas svoje novosti 🤗
    Marisha po meni isto bolje mozda da nemas nuspojave, bar gledam po sebi, manje analiziranja svega 😅
    Rolica pa to su super vijesti! Imas li kakvu zelju sto se tice vracanja? 😊
    Zana hvala ti i ja sam mislila da bi mozda bilo dobro ali mi nije nista doktorica rekla pa necu na svoju ruku ipak.
    Angel eyes hvala ti 🥰
    Hypnoticpoison ajde nemoj sad potonuti 🤞

Nemam nista pametno dodati. U Beti su mi cestitali i rekli da je beta kako treba biti i da izvadim u srijedu opet i javim im. I to je to. I dalje sam sretna s oprezom, sto je jednostavno normalno (kao sto su i mnoge od vas pisale) 🙃

Lali28
    18. Ožujak 2024. 12:13

Fionci!! Pa to je super! Mozda glupi losi Testovi, slabe osjetljivosti, i mozda urin razrijedjen. Ako su oni rekli da je dobro, valjda je onda dobro!😄
    Netko me bio pitao dokle cu cekati, plan mi je u srijedu napraviti test, iako i tad je tek 9.dan nakon transfera. Iako bilo bi najidealnije napraviti samo jedan konkretan test jos kasnije😆Al nisam luda, tko moze tolko cekati😂

👩🏻29 god
    AMH: 0,862µg/L (1,20-9,05)
    🧔🏻‍♂️31 god asthenozoo->normo
    1/2024 - Gonal F
    31.1. aspiracija - 9 st
    3.2. ICSI, 5 oplođenih, ET 3-dnevnog ❌, ostao 1❄️
    11.3. FET blastice—> 8dnt + —> Beta 18dnt 8961, 7+1tj ❤️
    curica🌸 7.12.👶🏻🩷J

Srculence
    18. Ožujak 2024. 12:16

Fionci99, ma beta je pravi pokazatelj! Drzim najvece fige da se dupla! Uz tebe smo i pratimo! ☺️💪🏼❤️
    Rolica odlično i sretno sutra! Nek se mrva cvrsto primi 🥰❤️🍀
    Mi se nekako pratimo i marisha! Svima nam želim jednu bebu pod borom! 😌❤️

🙋🏻‍♀️32 god. endometrioza koja nije operativna,trombofilija
    🙋🏻‍♂️37god. (sve uredno)
    2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
    6❄️
    07/2023 transfer, u 7tj spontani 😔💔
    10/2023Transfer + embryoglue,spontani u 8 tjednu💔
    •01/2024 Trombofilija/Heparin💉
    •⌛️ 2mj. 2024 Konzultacije ŠKVORC
    07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌ 10.12.FET/BETA❌
    08.02. FET dva embrija/BETA✅ spontani 6tj.💔19.05.FET 1bc ❄️ BETA 12dnt/759 14dnt/1519 19dnt/6758 UVZ 6+5 imamo❤️stiže nam dječak💙🥰

• bellanaa
    18. Ožujak 2024. 12:30

Pozdrav svima, evo da se i ja pridružm. 
    U drugom smo stimuliranom IVF  u  vinogradskoj, ovaj put smo na Bemfoli, aspiracija je vjerovatno u petak.

Sretnooo svima :)

🧚29- PCOS, IR
    🦸31 - oligoasthenozoospermia 7/2023, asthenozoospermia 3/2024

Trudimo se 11/21
    KBC SM 🏥
    1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
    2. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide,Ovitrele 22.3. - hiper ❌ 13 🥚, 5 oplođenih; 0❄️
    3. 9/25 - Letrozol

• marica36
    18. Ožujak 2024. 12:35

Srculence

Fionci99, ma beta je pravi pokazatelj! Drzim najvece fige da se dupla! Uz tebe smo i pratimo! ☺️💪🏼❤️
    Rolica odlično i sretno sutra! Nek se mrva cvrsto primi 🥰❤️🍀
    Mi se nekako pratimo i marisha! Svima nam želim jednu bebu pod borom! 😌❤️

i ja se pridružujem željama svima nama bebu pod borom i čestitkama svim  curama ove dane :) <3
    ja imam prvi uzv u čet 11ti dan pa ćemo vidjeti kad bude punkcija. 
    sretno nam svima :)

4x sv.duh bezuspješno
    Ja. Sve ok
    On OAT
    ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
    Beta 10i 12.04.
    Uzv 26.04.
    Imamo 1 ♥️
    It's boy 🙏

wildflower
    18. Ožujak 2024. 12:42

Hypnoticpoison

Pozdrav, kraljice moje!🤗🥰Fionci sad sam vidjela što se izdogađalo. Beta je tu i ona je najstvarniji i najbolji pokazatelj i sad samo neka nastavi lijepo rasti.🙏🙏 Držimo 🤞 za srijedu.🍀🍀😘😘❤❤
    Wildflower evoooo, dočekale smo.😊 Ja sam ovih mjesec dana što sam čekala bila baš hrabra, ali sad me hrabrost napustila, a nervoza se prikvačila za mene i za sutra imam svakakve scenarije u glavi.😞 Tebi sretnooooo danas i obavezno nam se javi!❤ Bit će sve u redu, vidjet ćeš!🤞🤞🍀🍀❤❤
    Sanjushka sretan roćkas i sve najbolje od ❤ i da u četvrtak ugledaš najljepši poklon!🙏🤞🤞🍀🍀😘😘❤❤
    Megyca, Tratinčica, sretno curke i obavezno nam javite!🤞🤞🍀🍀🥰🥰❤❤
    Ostalim kraljicama također sretnooooooo!🍀🍀❤❤

Zao mi je da te ne drzi dobro raspolozenje i kuzim to jer sam i sama takva nekada.. Ali ovaj put sam bas pozitivna jer mi je to sve novo i jedva cekam vidjeti ishod: hocu li reagirati na stimulaciju, koliko ce biti JS, kakve ce biti kvalitete i sve to skupa....
    Probaj se opustiti i napraviti nesto lijepo za sebe u cemu uzivas. Biti ce sve to dobro!!🥰

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

ivkaa
    18. Ožujak 2024. 12:53

Ivka33

Imenjakinjo bjezis ja krenila u postupak danas drugi dan pikanja samo optimisticno drzim nam fige 😘❤️

Pa cisto drugo misljenje..ako mi se svidi, mozda se i prebacim🙃🙂 sretno tiiiii💪❤️ da ovaj bude dobitni! 
    Sretno i svim curama na forumu i cestitam na plusicima i trudnocama🥰 
    sanjuska sretan ti rođendaaaaan🎂🤩🎉

🙋‍♀️ 29 god, AMH 18 pmol/L, kariogram ✅️
    💁‍♂️ 37 god - normozoospermia, kariogram ✅️
    -pokusavamo od kraja 2020. god.
    KBC Split
    7/23 IVF 💉 gonal 150 i cetrotide
    8/23 ET ❌️
    9/23 FET ❌️
    12/23 IVF 💉 gonal 300 i cetrotide
    12/23 ET ❌️
    8/24 IVF 💉pergoveris 150 i cetrotide 3❄️
    10/24 FET ⏳️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani