Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dodo87
    17. Ožujak 2024. 17:45

angel eyes, baš mi je drago da se poklapamo u danima, neka nam bude sretno ❤️
    Fionci, vau, scenarij iz snova 🤞

Curke, kad se kreće s ciklom i ananasom? Danas sam 4.dc 😇

👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
    🧔‍♂️1987 sve OK
    Naš put počinje 2019. 🍀
    1. IVF 2020. ET - 👧💜
    2. FET 2023. ⛔️
    3. FET 2023. ⛔️
    4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
    5. ET 2024. ⛔️
    6. ET 2024. ⛔️
    7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
    8. FET 4/2025 ❄️❄️, beta 11dnt 209 🍀
    dodo87.forum@gmail.com

• marica36
    17. Ožujak 2024. 18:39

Fionci99

Hvala cure 🥰 jos sam u totalnom soku jer smo sutra trebali ici na prvi dogovor u Betu+ za IVF i krenuti s pikicama kad dobijem a sad nemrem docekati jutro i vaditi betu 😅
    Od simptoma mirisi i jedan dan mi se vrtilo kad sam legla spavati. To mi se nikad bas nije dogodilo (ne racunam izlaske i alkohol) 😂😅
    I da, sutra ujutro radim i test i vadim betu. Sto je sigurno je sigurno 🤭

Wau predivno.. uljepšala si nam nedjelju ♥️🎉

4x sv.duh bezuspješno
    Ja. Sve ok
    On OAT
    ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
    Beta 10i 12.04.
    Uzv 26.04.
    Imamo 1 ♥️
    It's boy 🙏

ivkaa
    17. Ožujak 2024. 19:57

curke koje su u beti+, kod kojeg se dr narucit za konzultacije? nesto mozgam i razmisljam, pa zasto ne otic makar na konze🙂🙃

🙋‍♀️ 29 god, AMH 18 pmol/L, kariogram ✅️
    💁‍♂️ 37 god - normozoospermia, kariogram ✅️
    -pokusavamo od kraja 2020. god.
    KBC Split
    7/23 IVF 💉 gonal 150 i cetrotide
    8/23 ET ❌️
    9/23 FET ❌️
    12/23 IVF 💉 gonal 300 i cetrotide
    12/23 ET ❌️
    8/24 IVF 💉pergoveris 150 i cetrotide 3❄️
    10/24 FET ⏳️

Fionci99
    17. Ožujak 2024. 20:02

Da ne pisem svakoj posebno..cure hvala svakoj od vas na lijepim rijecima danas ❤  

Ja evo cijeli dan sama sebe analiziram 🙈 sad imam laganu bol u donjem dijelu trbuha. Citala sam da pocetak trudnoce moze imati iste simptome kao menga ali svaki odlazak na wc je lagani stres hocu li kaj ugledati. Tako da sam dan provela jako veselo i nervozno 😅 
    Ne mogu si zamisliti kako cure naprave jedan test i cekaju ultrazvuk. Ok, one nemaju tezi put kao mi al opet. 😅
    Uz ovaj test danas, kao sto sam napisala jos cu sutra ujutro raditi kucni i vaditi betu 🤭 
    Ne znam vise sto sam sve tipkala danas ali zadnjih mjeseci pazim i ne pijem, malo pazim na hranu..ovaj mjesec, sve kontra. U petak popila casu vina, jela Griotte prosli tjedan (kutiju u 2 dana), jucer kambucha, domace posirano jaje jucer, u periodu od prije 10-15 dana sam popila jako puno neofena zbog glave, jela domace suhomesnate proizvode. Dakle, sve ono sto se ne bi trebalo prva 3 mjeseca sam radila kontra 🤦‍♀️ nisam ni ranijih mjeseci bila opterecena al eto nisam ovo konzumirala za svaki slucaj. 😅

Tako je lijepo vidjeti da se i jos nekima od vas ovo dogodilo prije MPO 🤗 Nadam se da ce uskoro netko djeliti moju srecu pa kako god dosao do iste  sreca ce biti jednaka 🥰
    Teich drago mi je da si bolje i uskoro kreces u novi proces 😊

• mila123
    17. Ožujak 2024. 20:36

Fionci99

Da ne pisem svakoj posebno..cure hvala svakoj od vas na lijepim rijecima danas

Ja evo cijeli dan sama sebe analiziram 🙈 sad imam laganu bol u donjem dijelu trbuha. Citala sam da pocetak trudnoce moze imati iste simptome kao menga ali svaki odlazak na wc je lagani stres hocu li kaj ugledati. Tako da sam dan provela jako veselo i nervozno 😅
    Ne mogu si zamisliti kako cure naprave jedan test i cekaju ultrazvuk. Ok, one nemaju tezi put kao mi al opet. 😅
    Uz ovaj test danas, kao sto sam napisala jos cu sutra ujutro raditi kucni i vaditi betu 🤭
    Ne znam vise sto sam sve tipkala danas ali zadnjih mjeseci pazim i ne pijem, malo pazim na hranu..ovaj mjesec, sve kontra. U petak popila casu vina, jela Griotte prosli tjedan (kutiju u 2 dana), jucer kambucha, domace posirano jaje jucer, u periodu od prije 10-15 dana sam popila jako puno neofena zbog glave, jela domace suhomesnate proizvode. Dakle, sve ono sto se ne bi trebalo prva 3 mjeseca sam radila kontra 🤦‍♀️ nisam ni ranijih mjeseci bila opterecena al eto nisam ovo konzumirala za svaki slucaj. 😅

Tako je lijepo vidjeti da se i jos nekima od vas ovo dogodilo prije MPO 🤗 Nadam se da ce uskoro netko djeliti moju srecu pa kako god dosao do iste sreca ce biti jednaka 🥰
    Teich drago mi je da si bolje i uskoro kreces u novi proces 😊

Bas mi je jakooo drago!! Javi sutra betu obavezno! Ja ju vadim u utorak i ne mogu docekati. Od simptoma doslovno nistaa, nista nemam, samo grceve i provjeravam svako malo da li je menga dosla. 😆

djetelina13
    17. Ožujak 2024. 21:05

Fionciiiiiii čestitaaaaam 🎉🍀 predivna vijest. 
    Nama je ginekolog rekao da se napijemo i onda volimo🤣🤣 evo i ti si se opustila i eto kako se dogodilo 🙂 nemoj se stresirati, plus je kao kuća. Sutra izvadi betu i javi nam jos jednom sretne vijesti 🤩 

19.9. konzultacije Poliklinika IVF
    10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
    11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
    1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
    25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️

Jurky32
    18. Ožujak 2024. 06:05

Marisha, pupo neka se čvrsto primi 🤞🥰
    Spring, neka ova inseminacija bude dobitna 🤞🥰
    Fionci, čestitam od ❤️ navijam za veliku betu 🤞🥰
    Srculence, Noor, cure možda beta ipak iznenadi 🤞🥰
    Teich, drago mi je da si dobro ❤️
    Ivkaa, ja sam bila kod dr. Dmitrović, žena je brutalno iskrena, ali veliki stručnjak i najosjećajnija doc koju sam ja u životu upoznala ❤️
    Sunce12, Wildflower, Megyca, Tratinčica, cure sretno danas 🤞🥰
    Sretno svima 😘😘😘

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

korni
    18. Ožujak 2024. 06:25

Teich drago mi je da si okej 🍀 još malo i u nove pobjede 🤗
    Srculence, noor držim 🤞 da beta iznenadi 🍀
    Fionci čekamo novu slikicu testa i top betu 🤞🤞
    Sanjushka ako se ne varam, danas ti je rodjendan 🥳 sretan ti rođendan i od srca ti zelim dobre vijesti na uzv ❤️
    Sretno svima ❤️

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Jurky32
    18. Ožujak 2024. 06:50

Sanjushka, pridružujem se željama.. sve najbolje ti želim i da u četvrtak sve prođe dobro 🤞❤️
    Korni, kako si ti? tvoja trakica letii brzo 🤗🥰

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

• BikMik
    18. Ožujak 2024. 06:56

Ivka33

Imenjakinjo bjezis ja krenila u postupak danas drugi dan pikanja samo optimisticno drzim nam fige 😘❤️

I meni je juce bio drugi dan pikanja, cisto da se ne osjecam sama :D. Bojim se malo neradnih dana oko Uskrsa ovdje u Njemackoj, sumnjam da ce tad raditi transfere... 
    Zelim puno srece 🤗

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.