Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    noor1994
    17. Ožujak 2024. 12:23

Srculence

Drage moje danas je 10dnt ali nema crtce 😔 baš sam se jako rastužila nadam se jos beti.😭 🙏🏻

😔 zao mi je! Drzi se. Ja sam danas 9dnt i isto nista, mada se ja ne nadam beti, mislim da ce M uskoro, vjecni pesimist 😅

🙎‍♀️28 - AMH 15,5 pmol/L, endometrioza
    🙎‍♂️33 - sve ok, normo
    Pokušavamo od 10/2022
    Kariogrami ✔️ Histeroskopija ✔️ Trombofilija ✔️NK cells ➕️➕️➕️
    01/24 Sv. Duh - ET 1bc - beta ❌️, FET 1bc - beta ❌️ FET 1bc - beta ❌️
    07/24 IVF pol - ET 1bc - beta ❌️, FET 1bc - beta ❌️ FET 2bc - ❌️
    03/25 novi postupak

angel eyes
    17. Ožujak 2024. 12:27

Dodo pratimo se, zelim ti svu sreću ❤️ i meni je danas 4dc, u petak sam pocela s protokolom, Elonva.
    Slazem se s tobom, mnogi ljudi ne mogu ni zamisliti sto sve prolazimo. Ja sam rekla samo par najblizih prijateljica, ne znaju mi ni roditelji. Ako uspijemo rado cu podijeliti iskustvo, mozda nekome pomogne 🤗
    Fionci koje divno iznenađenje ❤️❤️❤️❤️ čestitam!!! Bas si mi uljepsala nedjelju 🥰 sretno sutra, neka beta rasturi!!!
    Tincica dobila sam prvu inekciju u petak, traje vise dana, mislim tjedan i pomalo se razgrađuje. U Citu cijena 400 eura. Kakvi ce rezultati biti, vidjet ćemo.
    Srculence, Noor žao mi je 😔 nadam se ipak da će beta iznenaditi 🙏

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok

2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

Rolica
    17. Ožujak 2024. 12:27

Srculence, Noor, nadamo se ipak beti 🙏🙏
    Fionci hvala ti, i ja sam pisala bolovanje iducih 2 tjedna iako cu raditi od doma, pa cemo vidjeti 😊

👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 38 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

Srculence
    17. Ožujak 2024. 12:33

noor1994

Srculence

Drage moje danas je 10dnt ali nema crtce 😔 baš sam se jako rastužila nadam se jos beti.😭 🙏🏻

😔 zao mi je! Drzi se. Ja sam danas 9dnt i isto nista, mada se ja ne nadam beti, mislim da ce M uskoro, vjecni pesimist 😅

Jedino se i nadam beti jer nemam nikakav osjecaj da bi trebala dobit M a crtice ni na vidiku. 😔

🙋🏻‍♀️32 god. endometrioza koja nije operativna,trombofilija
    🙋🏻‍♂️37god. (sve uredno)
    2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
    6❄️
    07/2023 transfer, u 7tj spontani 😔💔
    9/2023 konzultacije
    04.10.Transfer + embryoglue,spontani u 8 tjednu💔
    •01/2024 Trombofilija/Heparin💉
    •⌛️ 2mj. 2024 Konzultacije ŠKVORC
    07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌ 10.12.FET/BETA❌
    08.02. FET dva embrija/BETA✅ spontani 6tj.💔
    1bc ❄️

angel eyes
    17. Ožujak 2024. 12:39

Mene je jučer tako glava rasturala, neizdrživo ali Bogu hvala danas je bolje, malo samo osjećam jajnike. Sretna što sam napokon krenula pa kako bude 🥰🥰
    Želim vam svima predivnu nedjelju, neka idući tjedan donese samo lijepe vijesti 🙏🙏☀️☀️

🧑 '82. sve ok

2022. spontani u 7tt 💔
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje

Fionci99
    17. Ožujak 2024. 14:07

Srculence

noor1994

Srculence

Jedino se i nadam beti jer nemam nikakav osjecaj da bi trebala dobit M a crtice ni na vidiku. 😔

Cure nadam se da cete se ipak razveseliti za koji dan i da je sad samo jos prerano 🤞
    Angel eyes meni isto zna samo jedna prijateljica i to je to. Isto smo odlucili ne govoriti nikome za postupak. No, to je zaista individualno. Nekome je lakse kad to podjeli sa vise ljudi. Meni se nekako nije dalo stalno objasnjavati sto se dogadja i npr jedna prijateljica nije nis lose mislila al je rekla onak hladno pa kaj, odete na MPO ak ne ide. Tak da mislim da puno ljudi nije ni svjesno kako izgleda cijela procedura i da to nije samo kao odlazak u shopping. Ja sam se npr kao i vecina vjerovatno vas uzasavala inekcija (a uredno darujem krv) no eto ovo mi je bilo veliko NE! No kad je doslo do toga, uspjela sam ih sama davati. 😁

Raspisala se ja 😅 uglavnom nadam se da cemo ubrzo imati jos lijepih vijesti od vas drugih. 🤗

Srculence
    17. Ožujak 2024. 14:22

Fionci99

Srculence

noor1994

Srculence

Cure nadam se da cete se ipak razveseliti za koji dan i da je sad samo jos prerano 🤞
    Angel eyes meni isto zna samo jedna prijateljica i to je to. Isto smo odlucili ne govoriti nikome za postupak. No, to je zaista individualno. Nekome je lakse kad to podjeli sa vise ljudi. Meni se nekako nije dalo stalno objasnjavati sto se dogadja i npr jedna prijateljica nije nis lose mislila al je rekla onak hladno pa kaj, odete na MPO ak ne ide. Tak da mislim da puno ljudi nije ni svjesno kako izgleda cijela procedura i da to nije samo kao odlazak u shopping. Ja sam se npr kao i vecina vjerovatno vas uzasavala inekcija (a uredno darujem krv) no eto ovo mi je bilo veliko NE! No kad je doslo do toga, uspjela sam ih sama davati. 😁

Raspisala se ja 😅 uglavnom nadam se da cemo ubrzo imati jos lijepih vijesti od vas drugih. 🤗

Fionci99 sad sam isla malo procitat detaljnije! Pa to je genijalnooo! Hahaha predobro mislim da svaka od nas to prizeljkuje potajno.... cuvaj se i nek trudnoca bude uredna i mirna ☺️🥰🤰🏻❤️

🙋🏻‍♀️32 god. endometrioza koja nije operativna,trombofilija
    🙋🏻‍♂️37god. (sve uredno)
    2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
    6❄️
    07/2023 transfer, u 7tj spontani 😔💔
    9/2023 konzultacije
    04.10.Transfer + embryoglue,spontani u 8 tjednu💔
    •01/2024 Trombofilija/Heparin💉
    •⌛️ 2mj. 2024 Konzultacije ŠKVORC
    07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌ 10.12.FET/BETA❌
    08.02. FET dva embrija/BETA✅ spontani 6tj.💔
    1bc ❄️

koalica2
    17. Ožujak 2024. 14:45

noor1994

koalica2

Hej curke, vi koje ste tokom aspiracije bile u opcoj anesteziji u bolnici preko hzzo-a, dal ste trebale raditi sve pretrage kao i kad se koristi anestezija tokom klasicne operacije ili ne?
    ( mislim na razgovor sa anesteziologom, nalaz kardiologa i krvne nalaze)

Hej, ne, nije potrebno jer jako kratko traje (10-15 min). Ja sam dobila upitnik sa hrpom pitanja oko zdravstvenog statusa, bolesti, ljekova, prijasnjiih operacija i anestezija. I to sam popunila. I kad sam bila u sali jos me par pitanja pitala anesteziologinja i to je to.

Hej, hvala ti na odgovoru, bas sam se ,,prepala” da cu morat to sve obavljat

angel eyes
    17. Ožujak 2024. 15:45

Fionci sve mi možemo 🤗 i mene malo strah ali ako bude trebalo davati ću si injekcije. Ali tko nije iskusio na svojoj koži, ne može razumjeti što sve moramo proći. 

🧑 '82. sve ok

2022. spontani u 7tt 💔

Teich56
    17. Ožujak 2024. 16:43

Fionci čestitammmmm... 🤗🌺🥳Ajme kako divno.... I nama se prva trudnoća desila taman u mjesecu kad sam čekala početak pikanja, točno znam taj šok i nevjericu. Držim fige za super betu!!

Inače, ja doma, odmaram.. pričekat cu prvu mengu nakon ove kiretaže pa se javit za nove konzultacije za FET, a prije toga moram obnovit neke nalaze koji mi ističu ovaj mjesec.
    Svima ugodan vikend i još bolji naredni tjedan 💜

👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
    ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
    Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.