Mila123 čestitaaaaaaam 🎉🍀 baš sam sretna da nekome uspjevaaaaaa 🙂 Tvoj plusic mi je uljepšao jutro ❣️
Cureee ajmooo neka krene lavina plusićaaaa 🤩
19.9. konzultacije Poliklinika IVF
10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️
Marisha sretno sutra i javi dojmove i sve skupa 😍😁🙏
.
Koliko traje cca to vađenje jajca? Sad sam vec u panicnoj fazi lagano 🤣🫠🫣
Meni je trajalo jako kratko, 5 min doslovno. Ja sam imala 7 folikula. Radila sam tada bez ikakve anestezije. Drugi put sam imala 8 folikula, ali mi je tada radjeno s opcom anestezijom. Sa 7 folikula se da pretrpit, ali ako klinika nudi, bolje je uzeti lokalnu ili opcu. Ja sam radje htjela lokalnu ovaj drugi put jer sam se bas bojala uspavljivanja. 🫣 ali sve je dobro proslo, probuidla sam se nakon nekih 15ak minuta!
😊
Cure, clear blue odradjen, digitalni i pokazuje + !! Nesto me digitalnog bilo vise strah 🤣🙏❣️
Jupiiiiii 🥳🥳🥳🥳🥳🥳
👩🏻’88 2021. histeroskopija-pregrada na maternici, sve štima
👱🏻♂️’86 jako loš spermiogram
2022. IVF Petrova - ICSI = 12 js/8 oplođenih/4 blastociste=1 ET/3 zamrznute => u studenom rođen zdrav dječak 👶🏼
17.01.2024. FET 1BC u prirodnom ciklusu = beta ❌
04.03. Novi ciklus - endometrij 6,3mm, odgođen fet
29.03. Novi ciklus - Estrofem od 1.dc 3x2, od 8.dc 3x4, od 15.dc 3x6 => 17.dc procurila, odgođen fet
(dodaci - zeljezo, folna, d-vitamin)
Lucky dobro sam, hvala na pitanju. Malo napeta 😁 ali za sada je sve ok.. 🥰 Odbrojavam do četvrtka..
NPelica ❤️❤️
👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
2 stimulacije
▫️11/20 - zamrzavanje stanica
▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
2 prirodna
▫️9/23, ✖️
▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
✴️Beta+ (1 stim)
▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
✴️Repromed (6 stim)
▫️6/24 prekinut postupak
▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
▫️2/25, 2🥚, 2 3d ➡️ ➖
▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
▫️6/25, 3🥚, 1bc ➡️ freeze ❄️
▫️9/25, 5🥚, 2bc ➡️ 1❄️/ 1➡️ biokemijska 💔
📧 s88.forum@gmail.com
Jutro djevojčice moje, evo i mene nakon što sam si dozvolila totalni psihički pad... Sramota me i reći da sam nakon posla doslovce 3 dana prespavala, jela ništa i jučer je vrag odnio šalu i doslovce sam se srušila od slabosti... U ovom svom zlu, stomak otišao totalno, loll.. Depra me pojela doslovce.. Muža sam si zabrinula ajme... Cure moje, Mađa je od mene 30- ak km cca do ljekarne, rado ću biti vaš "diler" ali prvo si izračunajte isplativost i kako kaže Sanii potreban mi je recept koji dobijete od dr, cijena je cca 40 e, možda malo manje+ poštarina. , ako mogu pomoći tu sam.. Svima ću vam dilati , nije da je lako ali želim pomoći,čak sam na mađarski prevela na papir šta trebam jer ti tamo ne znaju beknit ni hrv ni engleski..
Sad sam nakon toliko dana spavanja uopće nesigurna dali sam javila da mi je dr Dmitrović iz Bete rekla da pijem Dheu 3x25 mg, može ova Swason sa neta, muž ipak treba Fertil up i idemo na neki elonva/agonist protokol u menopur. Također trebam one kontracepcijske Novayete kako li se zovu, zbog estradiola. Moram vadit nove hormone.. Imam visok estradiol, ako može pojašnjenje što to znači i čim je vezano. Ne želim više biti tajna cura, molim sve cure da me dodaju ili na whats up ili viber na 0995209911 da se ko ljudeki popričamo. Šaljem Hug..
_SPRING_ - sretnooooooo
ROLICA - da bude što više dobrih folikula
TRATINČICA - nek sve prođe ok
MARISHA - sretno, da se mrvica primi
Mislim na sve vas, a moja poruka uvijek mora biti litanija cijela 🤷♀️
Sorry
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
Jutro djevojčice moje, evo i mene nakon što sam si dozvolila totalni psihički pad… Sramota me i reći da sam nakon posla doslovce 3 dana prespavala, jela ništa i jučer je vrag odnio šalu i doslovce sam se srušila od slabosti… U ovom svom zlu, stomak otišao totalno, loll.. Depra me pojela doslovce.. Muža sam si zabrinula ajme… Cure moje, Mađa je od mene 30- ak km cca do ljekarne, rado ću biti vaš "diler" ali prvo si izračunajte isplativost i kako kaže Sanii potreban mi je recept koji dobijete od dr, cijena je cca 40 e, možda malo manje+ poštarina. , ako mogu pomoći tu sam.. Svima ću vam dilati, nije da je lako ali želim pomoći,čak sam na mađarski prevela na papir šta trebam jer ti tamo ne znaju beknit ni hrv ni engleski..
Sad sam nakon toliko dana spavanja uopće nesigurna dali sam javila da mi je dr Dmitrović iz Bete rekla da pijem Dheu 3x25 mg, može ova Swason sa neta, muž ipak treba Fertil up i idemo na neki elonva/agonist protokol u menopur. Također trebam one kontracepcijske Novayete kako li se zovu, zbog estradiola. Moram vadit nove hormone.. Imam visok estradiol, ako može pojašnjenje što to znači i čim je vezano. Ne želim više biti tajna cura, molim sve cure da me dodaju ili na whats up ili viber na 0995209911 da se ko ljudeki popričamo. Šaljem Hug..
_SPRING_ - sretnooooooo
ROLICA - da bude što više dobrih folikula
TRATINČICA - nek sve prođe ok
MARISHA - sretno, da se mrvica primi
Mislim na sve vas, a moja poruka uvijek mora biti litanija cijela 🤷♀️
Sorry
Tu i tamo procitam forum, ne komentiram..u zadnje vrime mi je kaos u glavi, tijelu i poslu, pa suosjecam s tobom u potpunosti. Od srca ti zelim svu srecu u zivotu, ali misli na sebe i svoje zdravlje❤️❤️❤️ samo jako naprijed🤞💪
🙋♀️ 29 god, AMH 18 pmol/L, kariogram ✅️
💁♂️ 37 god - normozoospermia, kariogram ✅️
-pokusavamo od kraja 2020. god.
KBC Split
7/23 IVF 💉 gonal 150 i cetrotide
8/23 ET ❌️
9/23 FET ❌️
12/23 IVF 💉 gonal 300 i cetrotide
12/23 ET ❌️
8/24 IVF 💉pergoveris 150 i cetrotide 3❄️
10/24 FET ⏳️
Curkice evo ziva sam, imamo 5 jajca, dobro je 😀 so far so good 😅 Lezim sad ovdje, dobili smo infuzije i odmor 2 sata. Inace su svi super, pažljivi i jako se trude oko svake sitnice.
Mila čestitaaaam 🥰🥰
👩 39 g, AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 37 g, oligozoospermia,
2020. prirodna tr -> missed abb 11 tt
1. 04/24 Beta+ -> stimulirali -> 1 🐧 👉 FET 👉 b.o. 6 tt
2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 03/25 KBCSM - prirodan - 1🐣 -> X
6. 11/25 Škvorc - prirodan - 1🐣 - X
rolica.forum@gmail.com
Pozdrav cure. Čitala sam vas u sjeni, lakše mi je bilo samo čitati nego vam se i pridružiti i osvijestiti svaki dio koji se prolazi u postupku...ja sam, hvala Bogu, došla do kraja ovog trnovitog puta, u rukama imam cijeli svijet...razlog zašto se sad javljam je taj da me zanima postoji li u Hrvatskoj mogućnost posvajanja embrija? Na googlu nema baš nekih informacija o tome, a pitam se možemo li mi same nešto tako pokrenuti...meni su ostale dvije smrznute blastice, no kako sam u trudnoći prošla s teškom preeklampsijom, hellp sindromom i izljevima u srcu i plućima, nova trudnoća mi, nažalost, nikako nije opcija (više doktora mi je jasno reklo da postoji velika vjerojatnost da se sve ovo javi u drugoj trudnoći, samo u još ranijim tjednima)...još bi se i odlučila na nju da sam samo ja u pitanju, ali sve ovo nosilo je sa sobom i prijevremeni porod i jednostavno kad vidiš svoju bebicu sa svim onim cjevčicama i osjećaš krivnju jer tvoje tijelo nije uspjelo...nadam se da razumijete zašto nova trudnoća nije opcija, a opet bi htjela da i te blastice dobe priliku postati nečiji cijeli svijet...
👩27 🧔29 OAT ⛪2019
9/22 ICSI gonal 150+cetrotide+ovitrelle 12js ➡️ et 1 četverodnevni ❌
11/22 FET ❄️
33tt preeklampsija 35tt hellp sindrom baby L❤️
Marisha, sretno danas 🤞🥰
Srculence, čekamo testić 🤭🤞🥰
NPelica, 😘
Rolica, 🤞 da se svih 5 oplodi 🥰

👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Marisha, sretno danas! Još malo pa PUPO 🍀❤️
Rolica, držim fige za dobar party u labu, odmaraj 🤞🏼❤️
Mila, čestitam na testu, neka bude sve dobro dalje 🍀🍀

👩🏼 - '94, PCOS, AMH 136.7 pmol/L (60.5 ng/mL), 👨🏽 - '93, normo
Pokušavamo od 5/2021. Od 12/2021 do 3/2023 Petrova - Letrozol
1/2023 - 8tt missed ab.
Od 3/2023 Poliklinika IVF.
10/2023 - 1. IVF rekovelle+cetrotide+decapeptyl - 5 ❄️, blagi hiper.
26.1. FET 1BC, 7dnt +, beta 8dnt 104, beta 10dnt 313, beta 12dnt 809, 6+4 💗➡️ stiže dječak
Tinčice pazi na sebe, glavu gore i dalje do pobjede. Samo sebi loše radiš s time. Ajde pozitiva, uzmi si koji dan g,.o, odi malo megdje u toplice ili do mora, uzivaj i otpusti sve. Hvala što si se ponudila da budeš naš diler 😅🙏 Ja ću se pridružiti popisu ako će nešto trebati ♥️
.
Curkicee hvala vam, navijamo za party 😅🙏
👩 39 g, AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 37 g, oligozoospermia,
2020. prirodna tr -> missed abb 11 tt
1. 04/24 Beta+ -> stimulirali -> 1 🐧 👉 FET 👉 b.o. 6 tt
2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 03/25 KBCSM - prirodan - 1🐣 -> X
6. 11/25 Škvorc - prirodan - 1🐣 - X
rolica.forum@gmail.com
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji