Curkice evo ziva sam, imamo 5 jajca, dobro je 😀 so far so good 😅 Lezim sad ovdje, dobili smo infuzije i odmor 2 sata. Inace su svi super, pažljivi i jako se trude oko svake sitnice.
Mila čestitaaaam 🥰🥰
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 KBCSM - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Pozdrav cure. Čitala sam vas u sjeni, lakše mi je bilo samo čitati nego vam se i pridružiti i osvijestiti svaki dio koji se prolazi u postupku...ja sam, hvala Bogu, došla do kraja ovog trnovitog puta, u rukama imam cijeli svijet...razlog zašto se sad javljam je taj da me zanima postoji li u Hrvatskoj mogućnost posvajanja embrija? Na googlu nema baš nekih informacija o tome, a pitam se možemo li mi same nešto tako pokrenuti...meni su ostale dvije smrznute blastice, no kako sam u trudnoći prošla s teškom preeklampsijom, hellp sindromom i izljevima u srcu i plućima, nova trudnoća mi, nažalost, nikako nije opcija (više doktora mi je jasno reklo da postoji velika vjerojatnost da se sve ovo javi u drugoj trudnoći, samo u još ranijim tjednima)...još bi se i odlučila na nju da sam samo ja u pitanju, ali sve ovo nosilo je sa sobom i prijevremeni porod i jednostavno kad vidiš svoju bebicu sa svim onim cjevčicama i osjećaš krivnju jer tvoje tijelo nije uspjelo...nadam se da razumijete zašto nova trudnoća nije opcija, a opet bi htjela da i te blastice dobe priliku postati nečiji cijeli svijet...
👩27 🧔29 OAT ⛪2019
9/22 ICSI gonal 150+cetrotide+ovitrelle 12js ➡️ et 1 četverodnevni ❌
11/22 FET ❄️
33tt preeklampsija 35tt hellp sindrom baby L❤️
Marisha, sretno danas 🤞🥰
Srculence, čekamo testić 🤭🤞🥰
NPelica, 😘
Rolica, 🤞 da se svih 5 oplodi 🥰
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Marisha, sretno danas! Još malo pa PUPO 🍀❤️
Rolica, držim fige za dobar party u labu, odmaraj 🤞🏼❤️
Mila, čestitam na testu, neka bude sve dobro dalje 🍀🍀
👩🏼 - '94, PCOS, AMH 136.7 pmol/L (60.5 ng/mL), 👨🏽 - '93, normo
Pokušavamo od 5/2021. Od 12/2021 do 3/2023 Petrova - Letrozol
1/2023 - 8tt missed ab.
Od 3/2023 Poliklinika IVF.
10/2023 - 1. IVF rekovelle+cetrotide+decapeptyl - 5 ❄️, blagi hiper.
26.1. FET 1BC, 7dnt +, beta 8dnt 104, beta 10dnt 313, beta 12dnt 809, 6+4 💗➡️ stiže dječak
Tinčice pazi na sebe, glavu gore i dalje do pobjede. Samo sebi loše radiš s time. Ajde pozitiva, uzmi si koji dan g,.o, odi malo megdje u toplice ili do mora, uzivaj i otpusti sve. Hvala što si se ponudila da budeš naš diler 😅🙏 Ja ću se pridružiti popisu ako će nešto trebati ♥️
.
Curkicee hvala vam, navijamo za party 😅🙏
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 KBCSM - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Evo mene nakon UZV, sve he uredu i napreduje po planu. U ponedjeljak imam ponovo UZV a do tada estrofem i estradot dalje. Plus cikla i ananas 🤣
Mila cestitam 🍀
Tincica glavu gore i neka si odbolovala. Sve mi prilazimo nesto sto je tesko i sto na kraju krajeva nije prirodno. Iako smo sve jake i mozda na van zaista ne pokazujemo da nam je tesko, kada te tako obori treba dozvoliti organizmu/ dusi/ tijelu da odboluje i na neki nacin da se tako rekupira. Sve ima svoje razloge i treba slusati sebe, a hvala nasim muzevima/ partnerima koji su tu ❤️ ugodan vikend svima 😘😘
👩🏻 44 🧔🏻 50 (OAT) Poliklinika IVF Zagreb:
12.2019 IVF (12 oocita = 5 blastocista) ❌
11.2021 (prvi stimulirani FET) ❌
02.2024 (drugi stimulirani FET) 28.03. FET 2 blastociste 10.04. beta 1 = 839
12.04. beta 2 = 2282
21.04. UZV potvrdjena jednoplodna trudnoca 🐣❤️
Bok curkice😻 Tincice glavu gore, dolaze bolji dani 💪🏻 dobro je dozvoliti si pad, odboluj i kreni dalje samo nemoj da te to preuzme, tu smo za tebe🙏🏻 hvala na ponudi za dilanje. Vidim Milin test je definitivno pozitivan, bravoooo veselimo se sa tobom🤩 Ja sam pupilica, odlucili smo se vratiti jednu a za ostale se nadamo da ce doci do blastica🤞🏻iako nam embriologica nije zvucala prepozitivno, a kaze da se lijepo razvijaju🤔 Dr.Skvorc me rascepio ko nitko do sad😂 u isto vrijeme je sestra preko trbuha radilaz UZV ali dobro, izdrzi se. Rekao je do bete Prolutex a ako dode do trudnoce jos samo dvije kutije odraditi.
🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
9.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
3.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
9.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija
9.2025. ⏳️
Cure moje🤗, puno ste mi pomogle do sada i uputile me. Ne znam kako bi bez Vas uspjela sve riješiti i snaći se ❤️
E zanima me sad, ako je koja bila npr u drugom gradu na mpo - ivf/icsi , koliko ste puta dolazile?
Jer ovako, bile su prve konzultacije, pa bi ponovo trebala na dogovor doći, pa onda ponovo doći i 10 -ak dana u komadu biti tamo. Dali je to tako inače?
Kako je tek onda kad ste u drugoj državi? Budete po mjesec dana tamo ili?
Jer na njihovoj stranici je pisalo da surađuju s drugim Dr.u hrvatskoj i cijelom svijetu i da je potrebno samo 2 dolaska. Pa mi se to činilo zgodno.
Jer ovako trebamo opet na dogovor krajem 5 mj., pa bar 2 dana ostati tamo. Pa opet bar 10-ak dana.
Računala sam da se u početku može sve odviti preko maila, telefona i u suradnji s nekim drugim mpo Dr. kojeg imam u svom gradu. I da tek tamo na punkciju i transfer dođemo. To je vrh 5,6 dana jeli tako?
Receno mi je ako je postupak preko hzzo-a, da ja moram doći po lijekove kod Dr. u polikliniku koji će mi oni dati, a ne mogu sama dići lijekove na recept u svom gradu? Mozda je bas tako kako su mi rekli bolje za uspjeh 😊 Ali eto voljela bi curi vasa iskustva.
Hvala Vam ❤️ Ostale curke sretno 🤗❤️
👰33 - oba jajovoda✂️ AMH 6,18 pmol/l,
TSH ➡️1,4 (Euthyrox)
🙎♂️41 - sad je sve ok (Normospermia)
Cink, Folna, B12, Omega 3 ✔️
💥BetaPlus IVF - 7/2024. (Gonal F + Antag.+ Ovitrelle)
Aspiracija 18.7.2024. - 12 🥚5 oplođenih
Transfer 23.7.,vraćena 2 zametka 3.dan ➡️Beta 1,2 ❌
💥KBC St IVF - 6/2024 - 75 Menopur, 150 Bemfola +Ganirelix
🌠Najsnažnije priče su one neispričane🌠
Pozdrav cure. Čitala sam vas u sjeni, lakše mi je bilo samo čitati nego vam se i pridružiti i osvijestiti svaki dio koji se prolazi u postupku…ja sam, hvala Bogu, došla do kraja ovog trnovitog puta, u rukama imam cijeli svijet…razlog zašto se sad javljam je taj da me zanima postoji li u Hrvatskoj mogućnost posvajanja embrija? Na googlu nema baš nekih informacija o tome, a pitam se možemo li mi same nešto tako pokrenuti…meni su ostale dvije smrznute blastice, no kako sam u trudnoći prošla s teškom preeklampsijom, hellp sindromom i izljevima u srcu i plućima, nova trudnoća mi, nažalost, nikako nije opcija (više doktora mi je jasno reklo da postoji velika vjerojatnost da se sve ovo javi u drugoj trudnoći, samo u još ranijim tjednima)…još bi se i odlučila na nju da sam samo ja u pitanju, ali sve ovo nosilo je sa sobom i prijevremeni porod i jednostavno kad vidiš svoju bebicu sa svim onim cjevčicama i osjećaš krivnju jer tvoje tijelo nije uspjelo…nadam se da razumijete zašto nova trudnoća nije opcija, a opet bi htjela da i te blastice dobe priliku postati nečiji cijeli svijet…
💞 ovo sto ti zelis je toliko kompleksno i humano, ne znam bi li to ikad mogla radi težine koju to nosi, ali je za razmišljati o tome puno. Ne znam odgovor, ali znam da na papiru koji smo potpisali na pocetku pise i opcija o doniranju zametaka. Prema tome vjerujem da bi i ovo suprotno trebalo postojati.
👩🏻29 god
AMH: 0,862µg/L (1,20-9,05)
🧔🏻♂️31 god asthenozoo->normo
1/2024 - Gonal F
31.1. aspiracija - 9 st
3.2. ICSI, 5 oplođenih, ET 3-dnevnog ❌, ostao 1❄️
11.3. FET blastice—> 8dnt + —> Beta 18dnt 8961, 7+1tj ❤️
curica🌸 7.12.👶🏻🩷J
Pozdrav cure. Čitala sam vas u sjeni, lakše mi je bilo samo čitati nego vam se i pridružiti i osvijestiti svaki dio koji se prolazi u postupku…ja sam, hvala Bogu, došla do kraja ovog trnovitog puta, u rukama imam cijeli svijet…razlog zašto se sad javljam je taj da me zanima postoji li u Hrvatskoj mogućnost posvajanja embrija? Na googlu nema baš nekih informacija o tome, a pitam se možemo li mi same nešto tako pokrenuti…meni su ostale dvije smrznute blastice, no kako sam u trudnoći prošla s teškom preeklampsijom, hellp sindromom i izljevima u srcu i plućima, nova trudnoća mi, nažalost, nikako nije opcija (više doktora mi je jasno reklo da postoji velika vjerojatnost da se sve ovo javi u drugoj trudnoći, samo u još ranijim tjednima)…još bi se i odlučila na nju da sam samo ja u pitanju, ali sve ovo nosilo je sa sobom i prijevremeni porod i jednostavno kad vidiš svoju bebicu sa svim onim cjevčicama i osjećaš krivnju jer tvoje tijelo nije uspjelo…nadam se da razumijete zašto nova trudnoća nije opcija, a opet bi htjela da i te blastice dobe priliku postati nečiji cijeli svijet…
💞 ovo sto ti zelis je toliko kompleksno i humano, ne znam bi li to ikad mogla radi težine koju to nosi, ali je za razmišljati o tome puno. Ne znam odgovor, ali znam da na papiru koji smo potpisali na pocetku pise i opcija o doniranju zametaka. Prema tome vjerujem da bi i ovo suprotno trebalo postojati.
Zapravo nisma sigurna sto mislim o tome. Iako, nitko me nije pitao misljenje. Ali je dosta duboka tema. Rekli su mi da moj “zametak” s 18 godina moze saznati tko su bioloski roditelji. Radi svega toga sam se zapravo bojala prije pkcetka ovoga, a sad sam shvatila da nisam jos dozivjela da netko ima puno preostalih zametaka.
👩🏻29 god
AMH: 0,862µg/L (1,20-9,05)
🧔🏻♂️31 god asthenozoo->normo
1/2024 - Gonal F
31.1. aspiracija - 9 st
3.2. ICSI, 5 oplođenih, ET 3-dnevnog ❌, ostao 1❄️
11.3. FET blastice—> 8dnt + —> Beta 18dnt 8961, 7+1tj ❤️
curica🌸 7.12.👶🏻🩷J
Sortiraj odgovore
Najstariji