Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lali28
    13. Ožujak 2024. 17:24

sanjushka

NPelica, a po svim kalkulatorima i grafovima ispada da sam u granicama normale.. 🤷🏻‍♀️

Listam po forumu k'o luđakinja, gledam tuđe potpise i tražim duplanja bete, ne nalazim bas da je netko pratio duplanje bete veće od 2000 nakon 48 sati osim ako nisu bili blizanci ili trojci u pitanju. Sve je nesto do 1000.

Luna, jabukica, noor, angel eyes, BikMik❤️❤️❤️

SaniiiLuckyja bi bila najsretnija da vam dokažem da ste u krivu 🤣🤣
    A nista, ne preostaje nam ništa drugo nego opet malo čekanja..

Jurkysamo nek se sve dobro 🥳❤️

Znam da je najlakše reći, ali manifestiraj dobro. Kako god znaš i umiješ. Kao što si rekla nitko više ne prati porast bete, a mnoge žene suizvadile samo jednom da dokažu trudnoću. Nek te to utjesi i Jer si si zapravo sama zadala brigu. Mi to imamo tendenciju napraviti same sebi, a sve to vrijeme koje provedemo pod stresom zapravo bilo bi lakše provesti u neznanju i sreći. Uspjet će to, i veselimo se i nadamo s tobom. I još jedno za kraj, život nije statistika. Ovo ne ide tebi, nego za komentar da se svima drugima dupla savršeno i  Da zbog toga nemaš šanse. 💕🤞🏻💪🏻

👩🏻29 god
    AMH: 0,862µg/L (1,20-9,05)
    🧔🏻‍♂️31 god asthenozoo->normo
    1/2024 - Gonal F
    31.1. aspiracija - 9 st
    3.2. ICSI, 5 oplođenih, ET 3-dnevnog ❌, ostao 1❄️
    11.3. FET blastice—> 8dnt + —> Beta 18dnt 8961, 7+1tj ❤️
    curica🌸 7.12.👶🏻🩷J

korni
    13. Ožujak 2024. 18:28

Oblutak super, sretno! 🍀
    Spring žao mi je zbog gubitka kojeg si prošla 😔 sretno s novom inseminacijom 🍀🤞
    Teich drago mi je da je sve završilo i da si sada doma.. odmori se i sretno za dalje ❤️
    Megyca sretno 🤗
    Marisha drago mi je da je sve dobro prošlo, sada držimo fige za dobar party 🍀🍀
    Sanjushka ja sam vadila samo na početku i onda na 21dnt, tako da ti ne mogu pomoći s nekim savjetom. Znam da je teško, ali pokušaj se opustiti i ne stresirati. Nadam se da će sve biti u redu ❤️🍀
    Jurky žao mi je zbog jedne mrve, ali bitno da druga dobro napreduje i da je sve dobro ❤️ želim ti urednu trudnoću i da sve ide kao po špagi ❤️
    Lucky žao mi je zbog bete. Navijam za novi plan, sretno 🍀
    Saniii nek ti ekipa iz Repromeda donese sreću ❤️
    Medena33 žao mi je 😔
    Cure sretno svima ❤️🍀

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Jurky32
    13. Ožujak 2024. 18:33

Teich, a ne znam, nekako mi je još rano za trakicu 🤭 a vidiš da ni sama ne znam kako da računam. Prvi dan zadnje menge je bio 18.1., doc u Zg računa da sam danas punih 8 tjedana, a ovaj danas broji, broji i kaže 7+5, pa aj ga znaj 🤷‍♀️😁
    Korni, hvala ti ❤️

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

Flowerson 🌸
    13. Ožujak 2024. 19:38

Bok žene drage! Nisam se dugo javljala pa sam svratila da vidim jel imamo novih trudnica i da vidim kako ste 🥰
    Lucky, ulovila sam da je beta bila negativna, bem joj sve, baš mi je krivo! 😑
    NPelica, korni drago mi je da uživate u trudnoći ❤️🤭
    Nadam se da su nam novopečene mame dobro ☺️ 
    Jel se jave što dreamer i pbtab?
    Ostale cure, želim vam da što prije dočekate pozitivnu betu i dobijete bebu..jednom davno se ovdje pisalo kako i nakon poroda ostaje neki žal zašto beba nije začeta prirodno, nego kroz ivf. Prije trudnoće sam možda i ja imala takav osjećaj, moram reć da kad ta beba dođe, nestat će sva bol ili taj glupi osjećaj manje vrijednosti, ne znam kako bih to opisala uopce...tako da ne bojte se i samo hrabro dalje jer poslije ćete sve negativno i svu muku ivfa zaboraviti, a beba vam ionako neće dat da razmisljate o glupostima 😂
    Mi smo super, jos uvijek imam ptsp od prva 3 mjeseca, al je zato sad prelijepo ☺️ mislila sam na jesen u novi FET, al odgadam sve do daljnjeg, treba mi koja godina da dođem k sebi 😅 tako da se skidam i sa euthyroxa i samo uživam u bebi ❤️
    Sjetim vas se često, samo vremena bas i nemam..ostanite pozitivne i ne odustajte 🙏❤️

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

• Ania
    13. Ožujak 2024. 19:57

Čitam zaostatke, pratim redovito, veselim se i rastužim, kako čiju borbu čitam. Ima nas..
     Sorry cure, neću svaku spomenuti, ali za svaku želim isto 
    Sanjushka što ti drugo preostaje nego ostati koliko možeš mirna i optimistična. Sve drugo si napravila. Nadam se najboljem ishodu na pregledu:)
    Marisha fige su tu za najbolji party, javljaj nam..
    Teich doma si, oporavit ćeš se za nove pobjede :) žao mi je zbog svega..
    Medena žao mi je..
    Jurky kako divno, super za jednu mrvicu. Samo neka i dalje ostane sve u redu i školski :) Ne znam puno o ničemu zapravo, pa je možda i glupo pitanje. Što će onda biti sa ovom drugom, otići će sama od sebe ili? 

Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
    On 1982., normozoo., sve ok.
    10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
    5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
    7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
    1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
    Panorama - nizak rizik; curica :)

_spring_
    13. Ožujak 2024. 20:21

Hvala vam svima na dobrodošlici! 🤗

Teich, drago mi je da su agonija i neizvjesnost gotove. Nek se sad zakotrljaju samo dobre stvari i lijepe vijesti. 🍀❤️
    Lucky, lijepo je uvijek pročitati tvoj optimizam i zarazan je, sretno dalje! 🥰
    Marisha, to su dobre vijesti, nek se sve oplode! 🍀🤞🏻
    Sanjushka, vjerujem da brineš, posebno jer su se zaredale loše vijesti u zadnje vrijeme, ali možda nam baš ti prekineš taj krug, nadam se da će sve izaći na dobro i da ti vrijeme čekanja što brže prođe. 🙏🏻
    Jurky, baš mi je drago zbog tebe, da se snažna mrvica izborila, žao mi je što nisu obje, ali lijepo je vidjeti tvoju zahvalnost i sreću 🥰 . 
    Nadam se da ćemo uskoro sve napisati te najljepše riječi "srčeko kuca ko veliko"❤️
    Sretno baš svima, ima nas puno, hvala vam što ste tu i kad se treba veseliti, i hrabriti, i tugovati. 💓

31🙋🏼‍♀️
    3.11. +
    B 267.68\645.15 IU/L
    16.11. 💓

Jurky32
    13. Ožujak 2024. 20:33

Ania, hvala ti ❤️ kad je trudnoća u pitanju ne znam ni ja puno 🤭 uglavnom, trebalo bi samo nestati, kaže doc..
    Spring, hvala ti ❤️ i više sam nego zahvalna na ovom jednom srčeku ❤️

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

Lunolina
    13. Ožujak 2024. 21:11

Srculence

Lunolina

Ani32, ovaj TSH se u mjesec dana dovede u red, ne brini. Dobijes hormone i brzo se on spusti :) također, TSH voli setati stoga prije vadjenja se probaj smiriti i biti dobre volje (koliko god to ludo zvucalo🙈).
    Marisha i ja sam kod dr. Lane u Skvorcu ovaj ciklus i bas je jako draga🥰zapravo, sva ekipa tamo je odlicna.
    Srculence & Marisha za sto se uzima Prolutex? Obzirom da mene ceka IVF kod Lane iduci mjesec ako inseminacija ne uspije pa cisto da se pripremim
    Lunolina to je dodatni progesteron koji se pika.Progesteron inace povecava mogucnost trudoce a i ocuvanje i odrzavanje trudnoce. Ja sam imala biokemijsku i dva spontana pa mi je dr.Lana dala preporuku za njega. ☺️

Hvala ti na odgovoru. Sad mi je jasnije :)

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Marisha
    13. Ožujak 2024. 21:40

Srculence

Marisha neka bude dobar partyyy u labosu ☺️🎉
    Ma naša dr. Lana je genijalna obožavam tu ženu divna je!
    Da ja sam po prolutex isla u mađarsku moras imat pisani recept (Lana mi ga je napisala) na jedan recept sam dobila 5 kutija jedna kutija je 32 eura (nema vinjeta) samo trošak benge al opet se isplati kod nas se krecu cijene od 80-112 eura po kutiji a u kutiji imas za 7 dana (mislim da ima negdje i za 75 eura).A ja sam za 160 eura za 5 tjedana kupila.
    A meni je Lana rekla do 12-og tjedna da cu si morat davat.
    Ne šalju nažalost možeš naručiti i sama podić.
    arkadpatika@sipo.hu To je mail pa ima se probaj javiti.
    (Ili ako imas nekog na dijelu Pitomaca, Koprivnica,Virovitica da ti ode njima je to stvarno blizu.)

Dal se taj lijek moze nabaviti u Sloveniji, Bosni ili Srbiji? Nemam nikoga ko bi isao do Madarske sada za vikend🥹  a mi ne mozemo nikako. Da vas pitam, da li je to zbilja nuzno pikati ako pijemo utrogestan? Evo ne znam, bas sam jako zbunjena i sad kad krenem zbrajati troskove a jos i embryoglue planiramo platiti 😵 glava me zabolila

🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
    09.2023. Vinogradska IVF
    (Rekovelle+Menopur):4js
    rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
    03.2024.Škvorc IVF
    (Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
    09.2024.Škvorc ICSI
    (Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
    3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija

Srculence
    13. Ožujak 2024. 21:57

Marisha

Srculence

Marisha neka bude dobar partyyy u labosu ☺️🎉
    Ma naša dr. Lana je genijalna obožavam tu ženu divna je!
    Da ja sam po prolutex isla u mađarsku moras imat pisani recept (Lana mi ga je napisala) na jedan recept sam dobila 5 kutija jedna kutija je 32 eura (nema vinjeta) samo trošak benge al opet se isplati kod nas se krecu cijene od 80-112 eura po kutiji a u kutiji imas za 7 dana (mislim da ima negdje i za 75 eura).A ja sam za 160 eura za 5 tjedana kupila.
    A meni je Lana rekla do 12-og tjedna da cu si morat davat.
    Ne šalju nažalost možeš naručiti i sama podić.
    arkadpatika@sipo.hu To je mail pa ima se probaj javiti.
    (Ili ako imas nekog na dijelu Pitomaca, Koprivnica,Virovitica da ti ode njima je to stvarno blizu.)

Dal se taj lijek moze nabaviti u Sloveniji, Bosni ili Srbiji? Nemam nikoga ko bi isao do Madarske sada za vikend🥹 a mi ne mozemo nikako. Da vas pitam, da li je to zbilja nuzno pikati ako pijemoutrogestan? Evo ne znam, bas sam jako zbunjena i sad kad krenem zbrajati troskove a jos i embryoglue planiramo platiti 😵 glava me zabolila

Marisha u sloveniji je ista cijena kao i kod nas. Ima u Srbiji to znam a za Bosnu nisam sigurna. 
    A sve znam, cifre su ogromne,jednostavno ne zbrajam vise samo se odricem svega i nadam da ce bit sve dobro.Uzmem sve sta mi nude 🙆🏻‍♀️
    Ti ides kod Škvorca privatno ili preko HZZO-a? 

🙋🏻‍♀️32 god. endometrioza koja nije operativna,trombofilija
    🙋🏻‍♂️37god. (sve uredno)
    2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
    6❄️
    07/2023 transfer, u 7tj spontani 😔💔
    9/2023 konzultacije
    04.10.Transfer + embryoglue,spontani u 8 tjednu💔
    •01/2024 Trombofilija/Heparin💉
    •⌛️ 2mj. 2024 Konzultacije ŠKVORC
    07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌ 10.12.FET/BETA❌
    08.02. FET dva embrija/BETA✅ spontani 6tj.💔
    1bc ❄️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.