Ima li koja tu da nije reagirala na pergoveris i onda reagirala na elnovu?
Mala 4 folikula, nisu opce nesto narasli. Kaze nema smisla dalje. Cekamo iducu mengu i narucujem se opet 20 dan. Da ce probat s elnovom.
ajmeee zao mi je.... drzi se!! Brzo ce doci i novi ciklus❤️❤️
Jesi vadila sve hormone prije?
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
NPelica, a po svim kalkulatorima i grafovima ispada da sam u granicama normale.. 🤷🏻♀️
Listam po forumu k'o luđakinja, gledam tuđe potpise i tražim duplanja bete, ne nalazim bas da je netko pratio duplanje bete veće od 2000 nakon 48 sati osim ako nisu bili blizanci ili trojci u pitanju. Sve je nesto do 1000.
Luna, jabukica, noor, angel eyes, BikMik❤️❤️❤️
SaniiiLuckyja bi bila najsretnija da vam dokažem da ste u krivu 🤣🤣
A nista, ne preostaje nam ništa drugo nego opet malo čekanja..
Jurkysamo nek se sve dobro 🥳❤️
Jurky32 još ne vidimo trakicu dolje u potpisu 🤗
Lucky baš mi je krivo radi bete ali bitno da su volja i optimizam tu 💪
Sanjushka ne želim te plašiti, meni su svi kalkulatori u početku govorili da sam u granici normale. Probala sam ih 10ak. Zato sam baš i postavila pitanje prije cca tjedan dana dal je ok ako se beta podupla i nakon 72h.
Naravno ovo što sam prošla je izuzetak i vjerujem da neće tako biti kod tebe. Samo budi optimistična. 💜 Iskreno, ja sam od prve bete imala neki loš predosjećaj.
Evo šaljem u nastavku popis mojih beta od 14 dnt možda nekad nekome pomogne.
26.2. - beta 93.6.
29.2. - beta 224.2
2.3. - beta 530.5
4.3. - beta 793.7
7.3. - beta 1684
9.3. - beta 2100
10.3. - beta 2500
11.3. - beta 2200
12.3. - beta 2600
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.
Wildflower vadila sam sve hormone i uredni su.
A nadam se da ce brzo novi postupak.
Jurky32 neka I dalje sve ide kako treba ❤️🥰
Sanidrago mi je da i ti uskoro krećes, neka ti Stanić donese srecu❤️🤗
Lucky zao mi je mila za betu. Ali vidim plan za dalje ❤️ šaljem 🤗
marica ❤️
Bez plana nista 🤭😂
Kako si mi ti, jel ti se curka javlja 🥰🥰
Tako i treba 🥰❤️
Počela se javljati zadnjih dana 🥰 još samo ja osjetim, muž će pričekati 😅
Želim svima od ❤️ da uskoro osjetite ovo 🥰
NPelica predivno😍😍 kad ovako sto procitam, znam da se vrijedi boriti 🤍🧸
Wildflower vadila sam sve hormone i uredni su.
A nadam se da ce brzo novi postupak.
A koje je objasnjenje doktora?
Jednostavno nisi reagirala i to je to?
.
Citala sam tu po forumu da je prvi postupak zapravo lutrija i istrazivanje protokola je li ti pase ili ne.....
Mislim, malo glupo s obzirom na to koliko kosta sve to skupa... :/ I da se se zena napati primati sve te hormone.. Ali sto cemo, valjda tako mora biti, ne moze drukcije.
.
Znam da je sada to najmanje bitno, ali me zanima jesu ti sad vec naplatili cijeli postupak ili si do sad lijekove samo platila, pa ces postupak kad dode do aspiracije i transfera?
.
Drzi se i probaj se opustiti i misliti o nekim drugim stvarima.
Znam da je jednom tu jedna cura napisala nesto sto mi je ostalo urezano a to je da za postupak zivi samo onda kada je stvarno i u njemu. A kada nije, pokusava zivjeti normalno bez da razmislja stalno o tome.
Tako da drzi se, ucini za sebe nesto lijepo, nesto sto volis, probaj se opustiti :)
.
Ovo ti je prvi postupak jel da? Nisi nikad prije ni na inseminaciji bila?
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Marisha neka bude dobar partyyy u labosu ☺️🎉
Ma naša dr. Lana je genijalna obožavam tu ženu divna je!
Da ja sam po prolutex isla u mađarsku moras imat pisani recept (Lana mi ga je napisala) na jedan recept sam dobila 5 kutija jedna kutija je 32 eura (nema vinjeta) samo trošak benge al opet se isplati kod nas se krecu cijene od 80-112 eura po kutiji a u kutiji imas za 7 dana (mislim da ima negdje i za 75 eura).A ja sam za 160 eura za 5 tjedana kupila.
A meni je Lana rekla do 12-og tjedna da cu si morat davat.
Ne šalju nažalost možeš naručiti i sama podić.
arkadpatika@sipo.hu To je mail pa ima se probaj javiti.
(Ili ako imas nekog na dijelu Pitomaca, Koprivnica,Virovitica da ti ode njima je to stvarno blizu.)
🙋🏻♀️32 god. endometrioza koja nije operativna,trombofilija
🙋🏻♂️37god. (sve uredno)
2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
6❄️
07/2023 transfer, u 7tj spontani 😔💔
9/2023 konzultacije
04.10.Transfer + embryoglue,spontani u 8 tjednu💔
•01/2024 Trombofilija/Heparin💉
•⌛️ 2mj. 2024 Konzultacije ŠKVORC
07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌ 10.12.FET/BETA❌
08.02. FET dva embrija/BETA✅ spontani 6tj.💔
1bc ❄️
Ani32, ovaj TSH se u mjesec dana dovede u red, ne brini. Dobijes hormone i brzo se on spusti :) također, TSH voli setati stoga prije vadjenja se probaj smiriti i biti dobre volje (koliko god to ludo zvucalo🙈).
Marisha i ja sam kod dr. Lane u Skvorcu ovaj ciklus i bas je jako draga🥰 zapravo, sva ekipa tamo je odlicna.
Srculence & Marisha za sto se uzima Prolutex? Obzirom da mene ceka IVF kod Lane iduci mjesec ako inseminacija ne uspije pa cisto da se pripremim
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Ani32, ovaj TSH se u mjesec dana dovede u red, ne brini. Dobijes hormone i brzo se on spusti :) također, TSH voli setati stoga prije vadjenja se probaj smiriti i biti dobre volje (koliko god to ludo zvucalo🙈).
Marisha i ja sam kod dr. Lane u Skvorcu ovaj ciklus i bas je jako draga🥰zapravo, sva ekipa tamo je odlicna.
Srculence & Marisha za sto se uzima Prolutex? Obzirom da mene ceka IVF kod Lane iduci mjesec ako inseminacija ne uspije pa cisto da se pripremim
Lunolina to je dodatni progesteron koji se pika.Progesteron inace povecava mogucnost trudoce a i ocuvanje i odrzavanje trudnoce. Ja sam imala biokemijsku i dva spontana pa mi je dr.Lana dala preporuku za njega. ☺️
🙋🏻♀️32 god. endometrioza koja nije operativna,trombofilija
🙋🏻♂️37god. (sve uredno)
2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
6❄️
07/2023 transfer, u 7tj spontani 😔💔
9/2023 konzultacije
04.10.Transfer + embryoglue,spontani u 8 tjednu💔
•01/2024 Trombofilija/Heparin💉
•⌛️ 2mj. 2024 Konzultacije ŠKVORC
07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌ 10.12.FET/BETA❌
08.02. FET dva embrija/BETA✅ spontani 6tj.💔
1bc ❄️
Nisu mi naplatili postupak. Prosli put dogovor oko lijekova 110 eura, danas pregled 30. Al lijekove sam platila 1600 eura. Osta mi je cili sprej i kutija i pol pergoverisa. Rekao je iskoristit to neki put..
Da idemo iduci put s elnovom. Nemam pojma o lijeku, protokolu. A oni kad pricaju sve kratko tako da ne znam detalje.
Kao komentirao je da nije bilo ovulacije.. sad ne razumim, prosli ciklus ili kad vec...
Partner ima jako los nalaz i odmah su nas nakon propuhivanja jajovoda uputili iskljucivo na icsi.
Sortiraj odgovore
Najstariji