Curke, malo me frka sutrašnjeg dana. Bojim se da će zvati.
Za slučaj da ne zovu i sve bude u redu, jel bolje odmah nakon transfera setati do Ljekarne (imam nekih 7,8 minuta) ili se odvesti autom?
Čini mi se da je Lori pisala da je ona u uspješnom transferu vozila se autobusom, što znači da je i setala do kolodvora.
I još nešto, nakon transfera me odmah počinje grčiti, žigati. I tako svaki put. Nešto mi je sad palo na pamet da to nisu kontrakcije i da tijelo možda odmah na taj način odbaci zametak?
Oprostite na hrpi napisanih gluposti. Razmišljam jesam li do sad radila nešto pogrešno i što promijeniti.
👨42 👩43
U postupku od 2024. Prije toga je uspješno ostvarena trudnoca i dva spontana (PAI, AMH 8)
1. Ivf 7/24, 3🐣, 2 oplodjene/vracene ❌️
2. Ivf 8/24 4 prazna folikula
3. Ivf 9/24 5🐣, dvije vracene ❌️, 1 🐧
4. Fef 10/24 ❌️
5. Ivf 3/25 3🐣2 prazna, 5i dan vracene 2 blastice ❌️
6. Cista-prekinut postupak
7. IVF 5/25 2 prazna, 2 puna, 1 sveži transfer 5. dan❌️
8. 6/25 1 🐣 transfer blastice❌️
9. 9/25 3🐣1 cistican, transfer 2 blastice❌️
10. 10/25 1🐣 transfer blastice ❌️
Curke, malo me frka sutrašnjeg dana. Bojim se da će zvati.
Za slučaj da ne zovu i sve bude u redu, jel bolje odmah nakon transfera setati do Ljekarne (imam nekih 7,8 minuta) ili se odvesti autom?
Čini mi se da je Lori pisala da je ona u uspješnom transferu vozila se autobusom, što znači da je i setala do kolodvora.
I još nešto, nakon transfera me odmah počinje grčiti, žigati. I tako svaki put. Nešto mi je sad palo na pamet da to nisu kontrakcije i da tijelo možda odmah na taj način odbaci zametak?
Oprostite na hrpi napisanih gluposti. Razmišljam jesam li do sad radila nešto pogrešno i što promijeniti.
Nemam savjet jer nisam jos bila u postupku, ali moje iskustvo "osluskivanja" svojih menga je takvo da doslovno nema pravila. Kad imam sve simptome nisam trudna, kad nemam niti jedan simptom nisam trudna. Tako da mislim da tu nema pravila osim nadat se najboljem. Drzim ti fige, drzi se i probaj stavit po strani pretjerano razmisljanje o stvarima nad kojima nemas kontrolu. Vjerujem da si napravila SVE u svojoj moci. Sretno🧡
30 - pai+mthfr/32 - oligoasteno
1. ICSI 10/25 - 2🐧
12/25 FET 1❄️ - ⏰
Koka hvala puno na odgovoru. Jeli za tsh dogovoras za dr za mpo ili da tražim endokrinologa? Za zeljezo cu viditi hoće li mi dr titi prepisati ili cu nesto uzeti u sklopu dodataka.
Hope ja sve uzmem prije transfera u ljekarni. Inače sam iz drugog grada pa mi putujemo. Prvi i drugi transfer smo se odma vraćali doma nakon sto smo kumpirice pojeli usput. A na zadnjem transferu smo uzeli apartman u blizini par min autom (gledali smo da je sto blize i da nema lezecih i puno treskanja). Iako mi dr svaki put kaze da sve mogu raditi samo manje intenzivno. Kažu ponasati se ko dosad, meni je jedino trening i trčanje zabranio. Mislim da i oni neznaju sto sve utječe pa nam ne mogu točno reći. Ja sam u zadnjem pila svaki dan sok od ananasa 100% jednu čašu, dosta vode oko3li vise dnevno, od drugog dan od transfera krenila san dužim smetnjama, obavezno da su mi noge uvik tople, i ne vruća voda kad se tusiram. Te nista nisam pila ni jela ledeno sve sa sobene temp. Sad jeli sto od toga pomoglo neznam, i ja se pitam svaki transfer jesam li sto krivo napravila i sto bi mogla promjeniti. Sretno i misli pozitivno 🤗🤗
🧔 43 sve uredu
🙋♀️38 2025 AMH 13, PIA-1 heterozigot 4G/5g i MTHFR mutacija Homozigot T/T 🤷♀️ IgG i IgM blago poviseni
👩❤️👨 2018.
2023. 2x AIH ➖
IVF 8.2024.🥚10, ET x2 beta ➕.... biokemijska
FET 10.2024. 1x beta ➖️
IVF 3.2025.🥚9, 🐧1, ET x2 ➖️
FET 5.2025. (Prirodni) x2🐧 beta ➕️ missed ab. 8tt 💔
Nicole meni je TSH bio 4,8 i MPO dr mi je rekla da bi trebao biti između 2 i 2,5... na zadnjem mjerenju mi je bio 2,8 i sad mi je mrvicu pojačala terapiju jer smo blizu 2,5... rekla je da nije stopper za MPO ali je bolje kad je niže, al kao ne treba biti niti prenisko... tako da pitaj svog dr
Jane sretno i neka bude pozitivno! 🤗
Laganini vjerujem da ce sve biti u redu, samo pozitivno misli 🤗
Hope nemam iskustva, ali potpuno sam sigurna da ne radiš ništa pogrešno, neke stvari su jednostavno izvan naše kontrole... sretno sutra! 🤗
👱🏻♀️(38), AMH 11,2, TSH 2,9 (Euthyrox)
👨🏻 (40), 06/25 granična asthenonecro, 12/24 normo, 05/24 oligoasthenoterato
pokušavamo od 05/23
Vinogradska:
09/25 - 1. IVF u pc - prezrela js ❌
11/25 - 2. IVF/ICSI stimulirani (Bemfola 225, Menopur 150, Ganirelix, Decapeptyl x3) - ovulirala prije punkcije - 2js - 2 oplođene - 1 bc ❄️
12/25 FET ⏳
Srijeda 1.10.
Everest - beta 2
Hope - transfer
Četvrtak 2.10.
Medenko - beta
Petak 3.10.
Miss - uzv🤰
Muki - test/beta
Subota 4.10.
Medenko - beta 2
Ponedjeljak 6.10.
Batica - uzv FET
Utorak 7.10.
Laganini - uzv🤰
Srijeda 8.10.
Lori - beta
IT STARTS WITH THE EGG / Prijevod by Verbena
https://drive.google.com/file/d/1Iqb2V-kc4IvveFw26SPuDCvToghs5dK7/view
ANKETA O IVF ISKUSTVIMA:
https://bitly.cx/OtBFM
- anketu možete ispunjavati više puta, za svaku kliniku zasebno
LINK NA REZULTATE ANKETE
https://docs.google.com/spreadsheets/u/0/d/1NrKyvBliBF5Bk5PPgIsEUeF60KKw6eL_Fnu_gx808_g/htmlview#gid=1652649836
PRVA WEB STRANICA O IVF-u U RH
https://miraculum-ivf.com

37 god.
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
1. IVF 2/25 ➖️
2. IVF 5/25: 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
3. FET 9/25; 6 dnt➕️; 1. uzv ❤️; NIPT low risk🩷
Everest sretno!🤞😊
Hope sretno i nadam se da te nece zvati i da ce sve ici po planu🤞🍀
Ja sam nakon uspjesnog transfera odmah ustala u klinici, nema lezanja i odmah sam setala vani i radila sve sto bih i inace, isto sto bi se dogadjalo i da se dogodila spontana oplodnja (za nju ne mozes ni znati kada se desi) 😊 tako da ne brini, sto god napravis nece biti krivo, mozes slobodno otici do ljekarne, sretno i javi nam se brzo! ❤️🤞

👱♀️31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) blizanci-11tt abortus, fetalni hidrops💔
//9.mj FET - beta 9dnt 381, beta 12 dnt 1259, UZV 21.10.❤️ Panorama low risk 💙
Cure sretno danas!
Jane nek se mrvica čvrsto primi ❤️
💃 35, PCOS
🕺35, normo
2/25 prirodni, prsnuće folikula ❌
4/25 Femara, Bemfola, Orgalutran, Ovitrelle➡️ 8 j.s.➡️5 pravilno oplođenih➡️5 blastica➡️freeze all
6/25 FET ❌
9/25 FET ❌
11/25 FET ❌
Hope i Everest sretno! Čekamo vaše dobre vijesti🤞🏻
Hope ja nisam išla busom nakon transfera to je možda neka druga cura bila ali ja se isto ponašam normalno poslije, tako mi je i dr rekla. Jedino prestanem ići biciklom na posao, to je jedina razlika i ne vježbam (jedino šetnje).
Nicol ne brini za TSH on se jako lako dovede ispod 2 pogotovo kad ti je ovako malo iznad.

37 god.
2021. missed ab 7tt💔
1. IVF 2/25 ➖️
Laganini mogu zamislit kako se osjećaš i da si na iglama, ali stvarno vjerujem da je uzv bio par dana prerano i da će na sljedećem biti sve kako treba 🍀🤞
Jane pupo sretno, drago mi je da si pozitivna i optimistična, to je taj stav 🥰
Medenko i ja sam se uvjerila da testići nisu baš za praćenje rasta bete, ali dobro je da nije svjetlija linija.. čekamo onda bete 🤞
Hope držim fige da sve bude u redu i po planu, sretno 🍀🤞 Ja sam nakon transfera odležala onih pola sata i nakon toga sam se odvezla do trgovačkog centra i šetala. Osjećala sam da neće štetit, nego baš naprotiv.. Napravi kako se osjećaš ali vjerujem da nije krivo ni jedno ni drugo.
Trebala bih krenuti opet sa treninzima pilatesa nakon male pauze, ali me je strah.. Trenerica me potiče da vježbam, čak i preporučuje npr. dizanje utega, trčanje, zapravo sve što sam radila i prije, sve dok ne osjećam nelagodu. Kaže da ima sve više istraživanja koja baš to zagovaraju, kao i to da je znanstveno dokazano da je sigurno vježbanje nakon postupaka.
Pa mislim da ću se vratit vježbanju ako me umor ne savlada kao jučer popodne, umjesto na trening, išla sam na kauč i odspavala 🤣🤣

🙋🏻♀️ 1989; 🙋🏻♂️ 1986
👦🏻 2020 💙
sekundarna neplodnost
🔹03/25 IVF u pc: negativna aspiracija ✖️
🔹04/25 IVF u pc: ovulirala; IUI ✖️
🔹07/25 IVF: ET 1 bc; biokemijska ✖️
🔹09/25 FET: 1 bc; 7dnt ➕ 1. uzv ❤️ Nipt low risk; stiže curica 🩷 06/2026⏳🙏
Everest pilates se definitivno preporuča trudnicama, pogotovo ako si i prije trudnoće vježbala🤗 Ja bi samo na tvom mjestu pričekala barem 1 ili 2 pregleda obzirom da su u ranoj trudnoći hematomi česti pa da se to isključi i dobiješ zeleno svijetlo od gin.

37 god.
2021. missed ab 7tt💔
1. IVF 2/25 ➖️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji