Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    14. Rujan 2025. 19:29

Blueberry12 imala sam 4 i uzela anesteziju i opet bi. Traje jako kratko,nisi dugo uspavan i nikakav problem. I med sestra mi je rekla da ako je 1 il eventualno 2 da cure znaju ne uzeti no da preporuča za sve iznad 2 uzeti anesteziju. 

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
    👱 sve ok
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze i adenomioze
    8/2025 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
    2.IVF⏳️

jane23
    14. Rujan 2025. 20:47

Blueberry12

Cure koje ste imale cca 4,5,6 folikula za aspiraciju molim vas vasa iskustva da mogu odluciti hocu li opcu anesteziju ili da me samo malo osamute lijekovima. Pretpostavljam da ce aspiracija biti krajem tjedna..hvala vam unaprijed 🤗

Prvi puta sam imala aspiraciju 3 js i samo su me osamutili. Zaista nisam osjetila apsolutno nikakvu bol, bila sam jako brzo gotova i ne pamtim to kao lose iskustvo. Drugi puta sam imala aspiraciju 20 js i bila sam uspavana. Uspavaju te na jako kratki period i brzo sam bila budna! 
    Ja bi odabrala do max 4 bez anestezije, sve preko sa. 

Sretno 🥰 jos malo i gotovo 🥰🍀

👱‍♀️35 god, AMH 24.1 pmol/L, hashimoto, trombofilija i karogram ✅
    🧔‍♂️ 36 god, spermiogram ✅, kariogram ✅
    11.2024.&01.2025. 2 inseminacije ➖
    04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (Clomid + Bemfola + Orgalutran) - ET 2 js ➖
    06.2025. 2. IVF puna stimulacija (Rekovelle + Ganirelix) - 9 oplođeno, 2 🐧🐧
    9.mj. FET 1 🐧➖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.