MISS bravo, beta razvalila! vjerujem da će i ultrazvuk proći super!
Saniii krv je vađena 3. dan ciklusa i ovo su nalazi:
FSH 7,5 IU/L (folikularna faza 3,03 - 8,08; ovulacijska 2,55 - 16,69; luteinska 1,38 - 5,47)
LH 4,8IU/L (folikularna faza 1,8 - 11,78; ovulacijska 7,59 - 89,08; luteinska 0,56 - 14)
E2 148 PMOL/l(folikularna faza 77 - 921; ovulacijska 139 - 2.382; luteinska 77 - 1.145).
U 35 godina života, nijedan doktor mi nije spomenuo PCOS (ni HZZO ginekolog, ni privatno u sklopu sistematskog ni u IVF poliklinici). Prije kretanja u MPO vode, pratila sam ovulaciju s lh trakicama i dva od tri mjeseca uhvatila sam peak.
Hvala ti puno.❤️
Nalazi izgledaju odlično, školski 👍. Ako je O uredna i nemaš pcos ne znam što bi moglo biti uzrok, vidjet ćeš što će dr reći. Pretpostavljam nemas ni IR? Provjeri suplemente koje piješ i vidi jel sadrže dheu..
Moguće je, ako su ti prijašnji nalazi uvijek bili uredni, a povećanje je samo ovaj put, da je do ciklusa, ali prati situaciju, sljedeći put provjeri i ukupni i slobodni testosteron, SHBG. Javi što kaže dr 😘
Medenko za dobru berbu u pon 🤞
Sretno svima 🤞
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️
Ja sam tek shvatila sad kolko su ljudi primitivni, za nasu borbu nezna niko, znaju samo moje dvije snahe jer ja ne mogu
Želim vam da sta prije ostvarite vašu najveću želju! 🍀
Iz mog iskustva, postupaš dobro...
Moja najveća greška je što sam "prijateljicama" rekla da smo u postupku. Izletilo mi je jer su, zamislite, obje javile da su trudne nekoliko dana nakon sto sam bila na prvom ET. Ja sam se kad postupak nije uspio povukla na mjesec dana jer mi je trebao mir i pokušala sam se zaštititi, a one su to shvatile na način da nisam bila potpora kroz njihovu trudnoću. Pokušala sam objasniti da sam sretna zbog njih, ali tužna zbog sebe i da se samo pokušavam zaštititi. Pokušala sam ostati u kontaktu, ali se događalo da se javljam 3-4 puta zaredom, dobijem odgovor, ali nikad ne dolazi od suprotne strane prva poruka. Ne živimo u istim gradovima... Iskreno, s vremenom sam se prestala javljati jer ne želim trčati za nikim. Tko želi ostati, ostat ce... Zapravo, koliko mi je god teško, drago mi je jer je tako završilo, sad bar znam tko su mi prijatelji...
🙍♀️89' odstranjena štitnjača, Hashimoto, Euthyrox 175 mg
Kariogram ✅️
🙍♂️87' oligizoospermia, 🧬DNK fragmentacija spermija 48%
Kariogram ✅️
Y mikrodelecije ✅️
Pokušavamo 5 godina...
🟡 1/2025. - ICSI - 3 folikula, 2 js, 1 oplođena - (Clomifene) - ET 3 dan, 6st BETA ❌️
🟡 3/2025 Bemfola 225
ICSI - 8js, 1 oplodena
ET 3 dan, 8st BETA ❌️
🟡 8/2025 ICSI Zymot, Gonal 300, 16js, 10 zrelih, 6 oplođeno, hiper, ❄️ 1 trodnevni embrij
FET 10. mjesec ⏳️
Jutro cure,
Puno je lakše kad imaš podršku sa strane. Ovakvi forumu zato dobro I dođu jer si ipak u okruženju osoba koje najbolje razumiju kako ti je. Al žao mi je čuti kad prijatelji ili najbliži iz obitelji nisu podrška,nije to lako.
Lori puno si ti prošla pa je normalno da je strah prisutan. Podsjeti se da imaš jednu trudnoću iza sebe i svoje dijete i da ćeš tako opet. Jednom si uspjela i nema razloga da ne budeš opet. Samo hrabro. Radiš sve što možeš.💪
👱♀️34, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️adenomioza
👱35, sve ok
3× operacija endometrioze, 5 godina ttc
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (Femara,Menopur,Ganirelix,Ovitrelle) - 2🐣 - nema ❄️ vraćena morula- pozitivan test➕️ 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF - dugi protokol (Decapeptyl,Menopur,Ovitrelle) - 9🐣 - 2❄️, ET- 1⏳️beta 11.11.
Bella vidim iz potpisa da si operirala endometriozu i adenomiozu. Mozes li reci kako si dosla do dijagnoze i koje si simptome imala iz kojih se ispostavilo da ju imas?
30/32 - oligoasteno; 1. ICSI 10/25 (Bemfola 150, Ganirelix, 3x Decapeptyl) - 9js, 6 zrelih, 5 oplodenih, 2 blastociste🐧🐧; FET⏳
Bella, advocatus hvala curke na komentarima. vidjet ćemo što doktor kaže...
Lori hvala na stavljanju na listu. ❤️
Saniii ne znam što bi rekla. Sad dva tjedna čekanja do konzultacija pa ćemo vidjet što doktor kaže. za IR se nisam nikad testirala, osim obične glukoze u krvi koja je uvijek bila uredna. BMI mi je 22. DHEA-S sam sad prvi put vadila jer sam htjela provjerit što više toga prije novog postupka, s obzirom na sve uredne nalaze dosad, a neuspjehe. od suplemenata pijem sve čisto, osim Novalaca koji je miks, ali ne sadrži DHEA. hvala ti za savjete, pišem si pa ću svakako idući put provjerit i ovo što si navela. ❤️
👩🏻 1990. Euthyrox 75, ostalo uredno
👨 1995. sve uredno
- pokušavamo od 2022. prirodno
Poliklinika IVF
- 01/2025 stimulirani AIH (Femara, Menopur, Ovitrelle) - beta ❌
- 02/2025 AIH u prirodnom ciklusu (Femara, Ovitrelle) - beta ❌
- 03/2025 stimulirani IVF (Menopur, Cetrotide, Ovitrelle, Decapeptyl), aspirirano 7 oocita, 1 oplođena 💕 - prestala se razvijat 💔, ET ❌
- 11/2025 novi postupak - ICSI ⏳
Nedjelja 14.9.
Blueberry- folikolumetrija
Ponedjeljak 15.9.
Laganini - beta
Medenko - aspiracija
Srijeda 17.9.
Advocatus - konzultacije
Četvrtak 18.9.
Lori - uzv FET
Miss - uzv 🤰
Srijeda 24.9.
Markolina - beta
Ponedjeljak 29.9.
Marija - konzultacije
IT STARTS WITH THE EGG / Prijevod by Verbena
https://drive.google.com/file/d/1Iqb2V-kc4IvveFw26SPuDCvToghs5dK7/view
ANKETA O IVF ISKUSTVIMA:
https://bitly.cx/OtBFM
- anketu možete ispunjavati više puta, za svaku kliniku zasebno
LINK NA REZULTATE ANKETE
https://docs.google.com/spreadsheets/u/0/d/1NrKyvBliBF5Bk5PPgIsEUeF60KKw6eL_Fnu_gx808_g/htmlview#gid=1652649836
PRVA WEB STRANICA O IVF-u U RH
https://miraculum-ivf.com
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25 ➖️
2. IVF 5/25: 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
3. FET 9/25; 6 dnt ➕️; 1. uzv sve ok imamo ❤️
Obavljena prva folikulometrija, na desnom jajniku imamo 3 ozbiljnija folikula, lijevo 2 (jedan veci jedan manji). S obzirom na moj amh ocekivani odgovor. Javim kad saznam dan aspiracije. Ugodan vikend svima 😊
👩 31, endometrioza, AMH 5.5
👨34 sve ok
03/24 AIH ➖
12/24 LPSC
08/25 HISTERO
9/25 prvi postupak✨
💊 estrofem 💉menopur 225, ganirelix,decapeptyl,ovitrelle 🍀 6js aspirirano—>6 oplodeno—> 6 blastica ✨ freeze all
1/26 salpingektomija ✂️ ⏳
Advocatus bila sam na pilulama dugo,I vec neko vrijeme pred kraj sam imala bolne menstruacije (bez obzira na pilule) I nakon prestanka bi me prije ovulacije jako jajnik bolio. Na kraju ispala cista- endometriom,zavrsila na dijagnostickoj laparoskopiji gdje je potvrđena dijagnoza. Tad je to sve bilo blago i lagano,a ubrzo se počela širiti i uz te endometriome na jajnicima koji su se vidjeli na redovnom uzv-u, glavni simptom mi je bila bol, I to je kasnije bilo tako jako da sam redovno svaki mjesec bila na bolovanju za vrijeme menstruacije, a pred zadnju operaciju bolovi su bili jaki,konstantni,trajali cca 20 dana u mjesecu u raznom intenzitetu i obliku (boljele menstruacija, nakon menstruacije,ovluacija,onda tjedan dana mira i opet tjedan pred menstruaciju). Obrati pažnju na bol- tijekom ciklusa, u zdjelici,nozi,odlasku na wc( meni se endo na crijeva proširila), zatim adenomioza - kontrakcije maternice kao da je porod uz jaka krvarenja I ugruške , I tako.. Meni je glavni i najveći simptom bila bol. No postoje situacije gdje zene imaju dijagnozu,ali nemaju baš simptome,iako je češće da imaš simptom.
Dijagnozu sam dobila brzo, potvrđena je tom prvom operacijom. Kod mene nije bio problem dugo čekanje dijagnoze nego to što nakon toga, nema lijeka,jako I intenzivno se širila iz nekog razloga,nije ju se moglo zaustaviti. I evo tek sad nakon zadnje teške operacije,napokon nakon desetljeća bolova,osjećam se odlično. Bez bolova,nisam nijednu tabletu do sad popila što je meni čudo I blagoslov sam po sebi. Samo je druga strana toga,da sam u toj zadnjoj operaciji izgubila jajnik,jajovod,maternica je isto operirana,crijeva isto,mjehur isto,amh mi pao na mizeriju I eto,tako je kako je. I nakon svega, opet imam endometriom na ovom jednom jajnik,ali mali,zanemarivi. Tako da se uzdam da ću uspjeti dočekati jedno dijete i da će mi tijelo do tada mirovati da to uspijem. No za kraj da kažem, ne znaci da svatko tko ima dijagnozu, ovako završi nekom endo ostane uvijek minimalna s malo simptoma I nikad ne "pojede" sve. Ako sumnjas na tako nesto,trazi ginekologicu uputnicu za Petrovu u kojoj je centar za endometriozu otvoren i tamo obavi pregled.
Blueberry javi kako je prošla folikulometrija danas🍀
👱35, sve ok
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (Femara,Menopur,Ganirelix,Ovitrelle) - 2🐣 - nema ❄️ vraćena morula- pozitivan test➕️ 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF - dugi protokol (Decapeptyl,Menopur,Ovitrelle) - 9🐣 - 2❄️, ET- 1⏳️beta 11.11.
Obavljena prva folikulometrija, na desnom jajniku imamo 3 ozbiljnija folikula, lijevo 2 (jedan veci jedan manji). S obzirom na moj amh ocekivani odgovor. Javim kad saznam dan aspiracije. Ugodan vikend svima 😊
Da,obzirom na amh, dobro je ovo,super💪 jel dr zadovoljan,jesi ti zadovoljna? Kako podnosiš terapiju?
👱35, sve ok
Zadovoljni smo oboje a terapiju podnosim super. Stvarno nemam nikakve tegobe 🙏🏻 sad nastavljam menopur jos 2 dana pa cemo vidjet.. i od danas mi je uveden ganirelix
👩 31, endometrioza, AMH 5.5
👨34 sve ok
03/24 AIH ➖
12/24 LPSC
08/25 HISTERO
9/25 prvi postupak✨
💊 estrofem 💉menopur 225, ganirelix,decapeptyl,ovitrelle 🍀 6js aspirirano—>6 oplodeno—> 6 blastica ✨ freeze all
1/26 salpingektomija ✂️ ⏳
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji