Meni su danas stigli valjda zadnji brisevi (aerobi, ureaplasma, mikoplazma i klamidija, ne vidim da su spomenuti anaerobi, a nosila sam 3 epruvete i dobila sam 3 nalaza, pa pretpostavljam da je to to. Sve ok. Nazalost, kod partnera nije dobro, spermiogram je jos gori glede pokretljivosti (spali smo na 12%), a ukupna kolicina i koncentracija neznatno bolja. Citala sam da bude to tako od klomifena, makar ne razumijem kakve potrebe ima ga sopat time ako ionak idemo na icsi jer ovaj nalaz nije zadovoljavajuci za klasican ivf, kamo li sta drugo. Narucila sam ga i andrologu, ali termin je tek u 10.mj, a ne zeli na moj nagovor piti manju dozu na svoju ruku kontra upute ocito nedovoljno strucnog urologa. Razocarana sam jer je klomifen ostavljen "da se nebi pogorsao nalaz", a ispada da se non stop pogorsava. Bojim se da ovo nece biti na kraju dovoljno ni za icsi nakon ispiranja...
Ja 30-ok, on 32-teska oligoastenozoospermija; pokusavamo 11/24; Cekamo simulirani postupak 10/2025 (icsi vinogradska)
ITM i Sanni cure, hvala na informacijama 🧡
👩💼1987., POI, Mb Hashimoto, AMH 1.0 pmol/L
👲1988., normozoospermia
11mj/2024 - blaga stimulacija (Duphaston, Femara, Menopur, Centrotide, Ovitrelle), 1🥚, transfer ❌
4mj/2025 Menopur i Centrotide po 1 injekcija, Ovitrelle, 2 folikula, aspiracija- prazni folikuli
5mj/2025 Ovitrelle, 1 folikul, aspiracija- prazni folikul
Jutro 😀
Kod mene jutros negativan test, danas je osmi dan trodnevnog.
Imam dvije kutije PROLUTEXA rok je do 10.10.25 koje bi htjela prodat po nizoj cijeli, ja sam to kupila u Sloveniji pocetkom ove god a koliko vidim da meni nece trebat jer u stimulaciju cu ic tek u 10 mj.
Pravilno je cuvano.
Sirena bas mi je zao! 😔
Nisi se prerano testirala? Meni su rekli 9 dana nakon transfera blastice (14 dana nakon oplodnje), a ti si na 11? Nemam pojma, mozda postoji jos nada!
👱♀️35 god, AMH 24.1 pmol/L, hashimoto (Euthyrox 50 ug), trombofilija i karogram ✅ 🧔♂️ 36 god, spermiogram ✅, kariogram ✅
11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem. trudnoće /// 04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (Clomid+Bemfola+Orgalutran) - ET 2 js, nema ❄️, negativan test /// 06.2025. 💉 Rekovelle + Ganirelix - 9 oplođeno, 2 🐧🐧 /// 9.mj. FET 1 🐧 🙏 Prolutex
Sirena žao mi je. Ali probaj sutra/prekosutra ponoviti test, možda je rano jer je ipak to 3dn zametak🤞🏻
Advocatus žao mi je zbog nalaza od muža😪
Cure ja sam trebala dobiti sredinom idućeg tjedna ali mi se čini da će doći ranije. I sad ako mi dođe ranije, idem na put i ne bi mogla nikako uzv odraditi nego na recimo 10, 11 dan ciklusa a rekli su mi 8 ili 9 da bi trebala. Mislite da će to biti problem? Išla bi u prirodni FET
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Sortiraj odgovore
Najstariji