Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Frequency
    05. Rujan 2025. 13:53

Kacusha

Htjela sam vam samo javiti da sam u 41.g života nakon svega ostala prirodno trudna. Kako i zasto sad nemam pojma. Ne želim vam reci da se opustite i te gluparije, samo da su ČUDA moguća. I nisam nikad ni pomišljala da ce se meni dogoditi. 🤰💜 Ljubim vas sve i svima želim puno sreće 💞

Predivno, čestitam 😍

06/2025 Poliklinika IVF - 1. IVF - 4 js, 4 oplođene, 2 blastociste - 1❄️, 1 ET
    Beta 11 dnt - 283, 13 dnt - 446, 15 dnt - 452, beta nastavila rasti bez pravilnog duplanja - završila na kiretaži
    FET 9./10. mjesec ⏳️

Saniii
    05. Rujan 2025. 14:33

Jane23 pupice sretno 🤞🙏
    Sirena pupice sretno i tebi 🤞🙏.
    Razumijem sva ta pitanja koja ti se motaju po glavi jer i sama ih prolazim i preuspitujem a zaključka nema. Nemam ti što utješnije za reći osim bori se dok možeš i imaš snage. Po tvojim prijasnjim iskustvima rekla bih da je samo pitanje vremena kad ce se uloviti dobar embrij, (nadam se vec ovaj 🙏) ja se ne mogu čak ni za to uhvatit 😏.
    Anda nemaju privatne klinike ugovore sa inozemnim klinikama nego hzzo, postupci donacije preko hzzo-a započinju u državnoj bolnici, a prvo trebaš pisanu preporuku specijalista da je donacija jedino rješenje pa na komisiju, i tek tada hzzo odobrava liječenje vani, tj pokriva samo jedan mali dio troškova. Donacija preko hzzo-a može jedino u zemljama koje nude neanonimnu donaciju a to je Portugal, ne znam am dal ima još ijedna, nek cure koje znaju dopune, u svim drugim državama je anonimna donacija i možete ići o svom trošku.
    Medenko, Nata91 sretno u novom postupku🤞🙏 
    Laganini dobrodošla I sretno 🤞🙏
    Kacusha ajme kako mi je drago vidjeti tvoj post 😍, iskrene čestitke, nek bude sve školski, koji si tt? Da, da čuda su moguća..  Često se sjetim starih curki.. Ogromne puse šaljem tebi I E 😘😘
    Bebolina 😘🤗
    StelaM 😍 šaljem puse i tebi i L 😘😘

🙋‍♂️1982 normo
    🙋‍♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
    1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
    2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
    FET 03/21 2bc❌️
    3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
    FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
    4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
    FET 12/22 2bc ❌️
    5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
    6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
    FET 06/23 ❌️
    FET 09/23❌️
    7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
    Fet 11/24 ❌️
    Fet 12/24 ❌️
    8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️

jane23
    05. Rujan 2025. 15:13

Hvala vam cure na lijepim zeljama 🥰 nadam se da cemo pokrenuti val plusica!! 🙏🙏

Mene trenutno brine to sto uzimam Prolutex 2x dnevno i Utrogestan 3x dnevno i grudi mi se nisu nimalo “napuhnule” niti me bole. Prosli FET u koji smo isli rasturale su me grudi i bile su bas velike. Nadam se da to vec sad ne znaci neuspjeh. Danas mi je 3dpt blastice. 

👱‍♀️35 god, AMH 24.1 pmol/L, hashimoto (Euthyrox 50 ug), trombofilija i karogram ✅ 🧔‍♂️ 36 god, spermiogram ✅, kariogram ✅
    11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem. trudnoće /// 04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (Clomid+Bemfola+Orgalutran) - ET 2 js, nema ❄️, negativan test /// 06.2025. 💉 Rekovelle + Ganirelix - 9 oplođeno, 2 🐧🐧 /// 9.mj. FET 1 🐧 🙏 Prolutex

💜Medenko
    05. Rujan 2025. 15:28

jane23

Hvala vam cure na lijepim zeljama 🥰 nadam se da cemo pokrenuti val plusica!! 🙏🙏

Mene trenutno brine to sto uzimam Prolutex 2x dnevno i Utrogestan 3x dnevno i grudi mi se nisu nimalo “napuhnule” niti me bole. Prosli FET u koji smo isli rasturale su me grudi i bile su bas velike. Nadam se da to vec sad ne znaci neuspjeh. Danas mi je 3dpt blastice.

Ma ne brini draga ,ja sam zadnji fet isti slucaj imala kao ti,Estrofem i prolutex,simptom niti jedan😏inace se pušem ko balon od svega svugdje i nidam se ni nadala..prva Beta je bila 291🤩..nazalost nije se. Duplala al eto pravilo da pravila nema..po čemu je forum poznat već 🤪
    Tebi sretnooo🤞🏽🤞🏽🤞🏽

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔,7 mj fet ❌
    9mj.🙏🏽🥳💜

Štefica_Fikus
    05. Rujan 2025. 15:38

💜Medenko Sretno u novom postupku! ☺️
    laganiniii Dobro nam došla! ☺️ Sreća za sve nas – grupa je još uvijek aktivna i tu smo da si međusobno pomognemo/olakšamo kako znamo i umijemo 😁 Držimo fige za pozitivnu betu 🤞
    Blueberry12 U tim postupcima stalno neko iščekivanje 🙈 em lijekovi, em aspiracija, em transfer, a o beti da ne pričam 😂 Sretno u postupku!
    Bebolina Šaljem zagrljaj! ❤️
    Kacusha Naježila sam se čitajući tvoj post! Ovdje na forumu vrlo često pronalazim tračke nade u cijeloj ovoj muci, ali ovo ne da je tračak nade – ovo je cijelo Sunce 😍 Želim svu sreću i urednu trudnoću!

Ako sam nekoga zaboravila, oprostite, samo sam preletila zadnje stranice 🙈 Ali šaljem svima pozitivne misli i podršku!

👩 1991. (blagi PCOS) 🧑 1988. (asthenozoospermia)
    1. IVF prirodni (02/24) - 0 js
    2. ICSI stimulirani (04/24) - 4 js - 2 oplođene - 1 embrio, 0 ❄️ - beta 0
    3. ICSI prirodni (09/24) - 1js - 1 oplođena - 1 embrio - beta 0
    4. ICSI stimulirani (02/25) - 5 js - 2 oplođene - 2 embria, 0 ❄️ - beta 2,3
    5. ICSI stimulirani (07/25) - 7 js - 2 oplođene - 0 ❄️ (freeze all)

Sirenaa
    05. Rujan 2025. 15:44

Saniii

Jane23 pupice sretno 🤞🙏
    Sirenapupice sretno i tebi 🤞🙏.
    Razumijem sva ta pitanja koja ti se motaju po glavi jer i sama ih prolazim i preuspitujem a zaključka nema. Nemam ti što utješnije za reći osim bori se dok možeš i imaš snage. Po tvojim prijasnjim iskustvima rekla bih da je samo pitanje vremena kad ce se uloviti dobar embrij, (nadam se vec ovaj 🙏) ja se ne mogu čak ni za to uhvatit 😏.
    Anda nemaju privatne klinike ugovore sa inozemnim klinikama nego hzzo, postupci donacije preko hzzo-a započinju u državnoj bolnici, a prvo trebaš pisanu preporuku specijalista da je donacija jedino rješenje pa na komisiju, i tek tada hzzo odobrava liječenje vani, tj pokriva samo jedan mali dio troškova. Donacija preko hzzo-a može jedino u zemljama koje nude neanonimnu donaciju a to je Portugal, ne znam am dal ima još ijedna, nek cure koje znaju dopune, u svim drugim državama je anonimna donacija i možete ići o svom trošku.
    Medenko, Nata91sretno u novom postupku🤞🙏
    Laganini dobrodošla I sretno 🤞🙏
    Kacusha ajme kako mi je drago vidjeti tvoj post 😍, iskrene čestitke, nek bude sve školski, koji si tt? Da, da čuda su moguća.. Često se sjetim starih curki.. Ogromne puse šaljem tebi I E 😘😘
    Bebolina 😘🤗
    StelaM 😍 šaljem puse i tebi i L 😘😘

Draga Saniii puno ti Hvala.
    Kod mene su problem jako otezani transferi i puno ceprkanja po meni da se to obavi i svi misle da je to kod mene najveci problem.
    Bas sam naisla na jedan clanak o teskom transferu i bas pise da umanjuje sansu uspjeha.
    Tako da neznam vise kako dalje.

👩🏻 91g AMH 9,3 pmol/L, PAI-1 4G/4G Homozigot, imunološki ✔️ kariogram ✔️histero
    🧑🏻 88 g ✔️pokusavamo od 12/20
    5/2021 missed 7tt, 8/21 , 4/22 biokemijske
    2/23 i 3/23 AIH ❌
    IVF 6/23 Bemfola 225, 21 🥚, 10 🐧
    8/23 FET 🐧❌, 9/23FET🐧❌, 10/23🐧❌, 1/24
    FET🐧❌, 3/24 FET🐧🐧❌, 10/24 FET 🐧🐧❌
    2/25 FET 🐧🐧 ,12 dpt beta 139 IU/L, 14 dpt 250, 16 dpt 596, 7 tt Blighted Ovum

jane23
    05. Rujan 2025. 18:23

💜Medenko

Ma ne brini draga ,ja sam zadnji fet isti slucaj imala kao ti,Estrofem i prolutex,simptom niti jedan😏inace se pušem ko balon od svega svugdje i nidam se ni nadala..prva Beta je bila 291🤩..nazalost nije se. Duplala al eto pravilo da pravila nema..po čemu je forum poznat već 🤪
    Tebi sretnooo🤞🏽🤞🏽🤞🏽

Hvala puno! Bas me je to utjesilo ❤️❤️
    Niti imam simptoma, niti implantacijsko krvarenje, nista 😣 bilo bi lakse da dobijem neki znak 🥳😅

Zelim i tebi puno 🍀 s novim pokusajem 🥰

👱‍♀️35 god, AMH 24.1 pmol/L, hashimoto (Euthyrox 50 ug), trombofilija i karogram ✅ 🧔‍♂️ 36 god, spermiogram ✅, kariogram ✅
    11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem. trudnoće /// 04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (Clomid+Bemfola+Orgalutran) - ET 2 js, nema ❄️, negativan test /// 06.2025. 💉 Rekovelle + Ganirelix - 9 oplođeno, 2 🐧🐧 /// 9.mj. FET 1 🐧 🙏 Prolutex

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.