Aurora prva injekcija je najgora, ostale već idu lakše 🙂
Ja se isto sama bockam i potjeram muža u drugu sobu, njemu je to grozno i samo cvili da on to nikad ne bi mogao 😁
💃 35, PCOS
🕺35, normo
2/25 prirodni, prsnuće folikula ❌
4/25 Femara, Bemfola, Orgalutran, Ovitrelle➡️ 8 j.s.➡️5 pravilno oplođenih➡️5 blastica➡️freeze all
6/25 FET ❌
9/25 FET ❌
11/25 FET ❌
2/26 biokemijska (prirodno)
Mukii, Stefica, blueberry, Aurora hvalaaa 🥰
Endometrij je na 10 mm i od sutra krecemo s progesteronom. Dobila sam i prolutex i utrogestan 5 dana prije transfera jer mi je prosli put bio nizak. Dogovor je da vadim krv u pon i ako je progesteron i dalje nizak ili cemo odustat ovaj ciklus od transfera ili ce mi dodati jos oralni (ovisi kolika je vrijednost). U uto bi, ako sve bude ok, trebao biti transfer.
Aurora meni je stoperica isto bila prva injekcija i nju mi je muz dao. Bilo mi je muka sljedecih 10 min od stresa. S vremenom se stvarno naviknes i otupis na tu bol. I dalje mi tesko padne svaka injekcija koju si trebam dati, ali prezivim. Mi smo jace nego mislimo 🥰🫶
AMH 24.1 pmol/L; Hashimoto; povišene NK stanice. 🔹11.24.&1.15. 2 IUI - biokem.
🔹4.25. 1. IVF (Clomid+Orgalutran) - ET 2 ➖
🔹6.25. 2. IVF (Rekovelle+Ganirelix) - 2 blastice; 9.mj. FET 1 🐧➖; 10.mj. FET 2🐧➖
🔹11.25. 3. IVF (Gonal, Cetrotide, Decapeptyl) - 3 blastice; 12. mj ET 🐧 ➖; 2.mj FET 🐧➕biokem; 3.mj FET🐧➕beta1 (12.d)=498, beta2 (14.d)=930, beta3 (16.d)=1236, beta4 (18.d)=1509, imamo ❣️(6+1)
Mukii, Stefica, blueberry, Aurorahvalaaa 🥰
Endometrij je na 10 mm i od sutra krecemo s progesteronom. Dobila sam i prolutex i utrogestan 5 dana prije transfera jer mi je prosli put bio nizak. Dogovor je da vadim krv u pon i ako je progesteron i dalje nizak ili cemo odustat ovaj ciklus od transfera ili ce mi dodati jos oralni (ovisi kolika je vrijednost). U uto bi, ako sve bude ok, trebao biti transfer.
Aurora meni je stoperica isto bila prva injekcija i nju mi je muz dao. Bilo mi je muka sljedecih 10 min od stresa. S vremenom se stvarno naviknes i otupis na tu bol. I dalje mi tesko padne svaka injekcija koju si trebam dati, ali prezivim. Mi smo jace nego mislimo 🥰🫶
Jane super vijesti! Bas me zanima hoce li ti injekcije prije podici progesteron, nadam se da ce sve biti u redu i da si u utorak pupo 🤞🍀 Jesi li ih mozda pitala kako to da se odlucuju na stimulirani ciklus? Vidim da si i ti drugi puta u stimuliranom, zanima me zasto ga smatraju boljim

👱♀️31g
🧔🏻♂️34 g UZV 21.10.❤️ Panorama low risk 💙
Jane odlične vijesti, držim fige da progesterona bude ok 🤞
💃 35, PCOS
🕺35, normo
2/25 prirodni, prsnuće folikula ❌
4/25 Femara, Bemfola, Orgalutran, Ovitrelle➡️ 8 j.s.➡️5 pravilno oplođenih➡️5 blastica➡️freeze all
6/25 FET ❌
9/25 FET ❌
11/25 FET ❌
2/26 biokemijska (prirodno)
Jane neka progesteron ovaj put rasturi! 🍀

👩 31, endometrioza(2xLPSC) AMH 5.5
👨34 sve ok
9/25 prvi postupak-Cito🏥
💊 estrofem 💉menopur 225, ganirelix,decapeptyl,ovitrelle - 6js aspirirano-6 oplođeno-6 blastica ✨ freeze all ❄️
1/26 salpingektomija lijevo ✂️
🌷1.FET 2/26 beta 9dnt 135 ✨🍀 beta 11dnt 314✨
Imamo ❤️ (6+3)
Jane nadam se da će biti sve idealno za transfer u utorak Endometrij ti je top!
Meni je stigao nalaz progesterona, 104 nmol/l odnosno 32,7 ng/ml. Čini mi se super za 4 dpo? Inače sam 2x vadila progesteron kad nisam bila u ivf-u i bio je jako nizak, jednom 10 nmol a drugi put 18 pa sam mislila da s tim imam problem a možda sam potrefila anovulatorne cikluse, tko zna.

37 god.
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
1. IVF 2/25 ➖️
2. IVF 5/25: 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
3. FET 9/25; 6 dnt➕️; 1. uzv ❤️; NIPT low risk🩷
Jane neka sve bude kako treba do transfera🤞🏽✨
Lori progesteron ti zvuci top🌟
Cure zelim nam svima sretan završetak rujna a listopad nek bude još bolji🙏🏽💜
2023-💖♑️
2026-stiže druga💝
Janenadam se da će biti sve idealno za transfer u utorakEndometrij ti je top!
Meni je stigao nalaz progesterona, 104 nmol/l odnosno 32,7 ng/ml. Čini mi se super za 4 dpo? Inače sam 2x vadila progesteron kad nisam bila u ivf-u i bio je jako nizak, jednom 10 nmol a drugi put 18 pa sam mislila da s tim imam problem a možda sam potrefila anovulatorne cikluse, tko zna.
Odlican ti je progesteron!! 😊 drzimo fige za transfer sutra🤞 Ti si u prirodnom FET-u? Jesi li koristila sto od lijekova?
I ja svima zelim sretnu jesen❤️

👱♀️31g
🧔🏻♂️34 g UZV 21.10.❤️ Panorama low risk 💙
Markolina haha da, tako je i moj jučer cvilio da možda ipak odustanemo
Jane da, i ja sam morala sjesti na 15 min da dođem sebi. Kontam da bi mi bilo lakše da me netko drugi pika, al eto od muža nikakve koristi po tom pitanju btw držim fige da ti progesteron bude taman koliko treba🤞
Lori odlično, sretno sutra! 🍀
👱🏻♀️(38), AMH 11,2, TSH 2,9 (Euthyrox)
👨🏻 (40), 06/25 granična asthenonecro, 12/24 normo, 05/24 oligoasthenoterato
pokušavamo od 05/23
Vinogradska:
09/25 - 1. IVF u pc - prezrela js ❌
11/25 - 2. IVF/ICSI stimulirani (Bemfola 225, Menopur 150, Ganirelix, Decapeptyl x3) - ovulirala prije punkcije - 2js - 2 oplođene - 1 bc ❄️
12/25 FET ❌
Ja svog muza moram pohvaliti🫣🤭..kad smo se odlučili da idemo na drugo,nakon toga neuspjesi,spontani,biokemijska bas sam bila pala energetski rekoh imamo godina,napuhnuta sam sva,lose se osjećam,inekcije i tablete mi sve teze padaju nakon 40-te..On me samo posjeo i rekao ljubavi ljudi se muce godinama za posao i trude daju se,pa ga prestanu raditi,ubijaju se na faksu pa ne rade taj posao..a ti razmišljaš da li se truditi za dijete???igraju nogomet smrskaju koljeno,plaćaju kredite za aute..sve to spram još jednog člana obitelji mi se čini nebitno🤷🏽♀️..Reci šta treba i koliko treba tu sam dokle god možemo.vrijedno je svega..tako da je u pravu,gledam krajnji cilj,vrijedi svega već u samom startu🌟✨💜
2023-💖♑️
2026-stiže druga💝
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji