Htjela sam vam samo javiti da sam u 41.g života nakon svega ostala prirodno trudna. Kako i zasto sad nemam pojma. Ne želim vam reci da se opustite i te gluparije, samo da su ČUDA moguća. I nisam nikad ni pomišljala da ce se meni dogoditi. 🤰💜 Ljubim vas sve i svima želim puno sreće 💞
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Laganini uredi potpis da te bolje pratimo 😊 Kakvu si stimulaciju imala? Jesi privatno u Cita ili Sparca
Dok se snađem sa potpisom haha
U Cita, velika preporuka ko god ima mogućnost
Letrozol u menstruaciji jer je plan bio tempirani odnos međutim smo 9DC shvatili da sve savršeno izgleda za konverzija IVF pa smo tad počeli sa bockanjem
Prvo gonal plus antagonist 2 dana, nakon toga MP150 plus antagonist 4 dana i dan pauze pa aspiracija
I ja sam u Cita, kod dr. Mrsica, kod kojeg si ti dr?
Super za tvoj razvoj situacije, nadam se da ce biti uspjesno 🙏🏻
Dr. Petar
Mislim da su tamo svi super
Meni je sve ovo prvi put pa sam malo u strahu
Pokušavam unaprid uhvatiti simptome 🤣
👸 - '92 (AMH-8)
🤵 -' 96 (sve ok)
01/25 hsg uredan
4 godine neuspjelih pokušaja ❌
08/25 IVF, 4 js, 4 oplođene, 1 vraćena, 3 ❄️
-čekanje-
Htjela sam vam samo javiti da sam u 41.g života nakon svega ostala prirodno trudna. Kako i zasto sad nemam pojma. Ne želim vam reci da se opustite i te gluparije, samo da su ČUDA moguća. I nisam nikad ni pomišljala da ce se meni dogoditi. 🤰💜 Ljubim vas sve i svima želim puno sreće 💞
Čestitaaaaaaam ❤️❤️
👸 - '92 (AMH-8)
🤵 -' 96 (sve ok)
01/25 hsg uredan
-čekanje-
Kacusha predivno, cestitam! 🍀😍
👩 31, endometrioza, AMH 5.5
👨34 sve ok
03/24 AIH ➖
12/24 LPSC
08/25 histeroskopija polipa, scratching endometrija
9/25 prvi postupak⏳✨
💊 estrofem 💉menopur 225….
Laganini i meni je prvi put. Jedva cekam vidjet kako ce jajnici reagirati na stimulaciju s obzirom na moj AMH
👨34 sve ok
03/24 AIH ➖
12/24 LPSC
9/25 prvi postupak⏳✨
@blueberry12 moj AMH je prvo vađenje bio 4,nakon 3 miseca 8 tako da i mene zanima kako će biti s obzirom na AMH
Jesi ti napravila transfer?
Držim palčeve za sve nas trudilice 🤞❤️
👸 - '92 (AMH-8)
🤵 -' 96 (sve ok)
01/25 hsg uredan
-čekanje-
Draga čestitam ti. 🥳👏❤️ Predivne vijesti. Godine su manje bitne najvažnije da je plusić tu.
Ima nešto u tome kad se skrene fokus sa toga da se dogodi. Imam primjer baš u svojoj blizini, nakon par spontanih nabavili peseka i sve se vrtilo oko njega i jako brzo plusić i uredna trudnoća. Što manje razmišljati (a znamo kako je teško) i malo sreće i čuda se događaju. Koliko si sada trudna?
Rolica hvala što si me se nedavno sjetila. Navratim s vremena na vrijeme i popratim događanja ovdje. Kod nas nema ništa novo. Nakon svih neuspjeha nekako smo odustali od cijele ove priče. Očito nam nije suđeno da se još jednom ostvarimo kao roditelji A kako se kaže glavom kroz zid se ne može i nećemo. Ima i drugih stvari u životu kojima se vrijedi posvetiti.
Vidim da se uskoro jako puno cura sprema u postupak, želim vam svima sreću i da sljedeći bude dobitan 🙏🤞
Cure koje ste prošle kroz gubitke žao mi je. Teško je i treba vremena da se oporavite od svega toga.
Držite se i hrabro dalje. Uskoro mora doći plusić i uredna trudnoća. 🤞🙏
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Kako prekrasne vijesti💚
Ja 30-ok, on 32-teska oligoastenozoospermija; pokusavamo 11/24; Cekamo simulirani postupak 10/2025 (icsi vinogradska)
@blueberry12 moj AMH je prvo vađenje bio 4,nakon 3 miseca 8 tako da i mene zanima kako će biti s obzirom na AMH
Jesi ti napravila transfer?
Držim palčeve za sve nas trudilice 🤞❤️
Ja sam na samom pocetku, 6 dana pijem estrofem i od drugog dana ciklusa krecem sa menopur 225, daleko mi je jos transfer 🤪
👨34 sve ok
03/24 AIH ➖
12/24 LPSC
9/25 prvi postupak⏳✨
TetraOak drago mi je da si malo bolje❤️ Super da ćeš napraviti dodatne pretrage pa ćeš mirnije glave u nove pobjede🤞🏻🍀
Nata sreeetno u postupku🤞🏻🤞🏻🤞🏻 Želim ti od sveg srca da bude dobitno!
Medenko super🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Markolina odlično, još malo🤞🏻
Kacusha predivno, čestitam🥹❤️
Bebolina razumijem tvoju odluku. Želim ti svu sreću. Neka te iznenadi život kao Kacushu, to bi bilo najbolje😊
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Sortiraj odgovore
Najstariji