Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Uniqlo7
    09. Srpanj 2025. 14:12

Draga Karamela, zaista mi je zao i suosjecam s tobom. Ovo igranje s psihom i emocijama je pretesko… ostavi malu nadu ipak za betu, drzim fige da se pokaze drugacije🫂🤍
    Lori javila sam se bolnici jutros, dobila sam svoju negativnu betu nakon sat vremena cekanja na telefonu🙄 opet bih u “prirodnjak”, oni su rekli da opet uzmem Letrozol obzirom da je pumpao folikul prosli mjesec do 23mm, tako da je u pon prva folikulometrija (ne treba ici na listu, javim ako bude izgleda za aspiraciju) hvala ti🤍
    Jane23 hvala ti na lijepim zeljama🤍
    Eni moja najdraža, još jednom ti od srca čestitam🤍🤍🤍
    Verbena čestitam na predivnim vijestima! Neka se samo tako nastavi i posaljite nam baby dusta ✨✨🤍🤍
    Luna sretno sutra, dođi nam s lijepim vijestima🤞🏼🤞🏼
    Sage PUPO čestitam! 🤍🤞🏼
    Vjerojatno ima netko koga sam promasila, procitam jos ovih dana, svima na lijepim vijestima čestitam!!!🤍🤍

29.
    Biokemijska 11/24
    Amh 2.1 pmol
    1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
    2. 6/25 Vinogradska ET x

Verbena
    09. Srpanj 2025. 14:29

Hvala vam cure moje svima 🤗🤗

Uniqlo, hvala ti i držim ti fige za ovaj prirodnjak!! 🤗🤞

Sage, PUPO, sretno!! ❤️🤗

Dreamer, znam koji je stres čekanje, pogotovo nakon neuspjeha i zato ti želim mir ❤️ Okupiraj se ovih dana koliko ide, okruži se svojim ljudima i pokušaj uživati u aktivnostima koje te vesele. Samo dan po dan i brzo će doći UZV, a od srca ti želim da sve bude u najboljem redu! 🙏☺️

🤷🏼‍♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, mb.Hashimoto
    🧔 1986., sve ok
    🏥 SV. DUH
    🔸10/24 - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3dn => ✖️
    2 ❄️
    🔸11/24 - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792 => missed ab. 9 +4 tt 💔
    🔸3/25 i 4/25 - prirodni FET odgođen - loši ciklusi
    🔸5/25 - 2. FET ⏳🙏🤞🍀
    verbena.forum@gmail.com

riamaro
    09. Srpanj 2025. 15:04

Ušla sam vidjeti što nam je s Verbenom, i čestitam na dobrim vijestima! 🥳💖 i za tebe i za Eni
    Karamela baš mi je žao,.. drži se 🫂
    Sanii kako si ti? 
    Sage, Xoxo cestitam pupice ♥️
    Lori i Nicol nadam se da oporavak ide u dobrom smjeru 🙏🏼
    Dreamer vjeruj u svoju mrvicu, svi čekamo s tobom 🥰

Eto, sorry ako sam koga zaboravila, malo sam se isključila pa nisam skroz popratila. Sretno svima ♥️

👩🏽 29 AMH 23,6 - hipo/hashi
    🧔🏽‍♂️ 30 asthenozoospermia
    KBCSM
    - 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️
    - 11/2024 FET🐧 - biokemijska 😔
    - 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️
    ŠKVORC
    - 4-5/2025 Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 11dnt 165, 13dnt 403 🥹🙏🏼💗 6+2 imamo ♥️
    9+2 ♥️

riamarro@hotmail.com

• mc3639708
    09. Srpanj 2025. 15:10

Buy high quality, undetectable counterfeit money grade AA+, real fake passports, ID cards, driver's licenses online

WhatsApp: +447436442801

General support: darkmarketsuppliers@europe.com

Due to the COVID-19 pandemic that could cause a global recession, we are producing authentic USD, GBP and EUR banknotes with different serial numbers on each banknote. We have in stock semi-finished banknote substrates that are already engraved and designed on the front and back of different currencies of each denomination. We need a partner with whom we can discreetly work to complete the production of our semi-finished banknote substrates and make them legal tender for a percentage that we will discuss in a personal meeting in case you agree to work with us. We will arrange a meeting to show you everything and discuss all the details and produce samples so that you can pass the test and confirm the authenticity. All banknotes undergo extensive tests such as ultraviolet light, pen test and many other tests to detect counterfeit money.

• mc3639708
    09. Srpanj 2025. 15:11

Buy high quality, undetectable counterfeit money grade AA+, real fake passports, ID cards, driver's licenses online

WhatsApp: +447436442801

General support: darkmarketsuppliers@europe.com

Due to the COVID-19 pandemic that could cause a global recession, we are producing authentic USD, GBP and EUR banknotes with different serial numbers on each banknote. We have in stock semi-finished banknote substrates that are already engraved and designed on the front and back of different currencies of each denomination. We need a partner with whom we can discreetly work to complete the production of our semi-finished banknote substrates and make them legal tender for a percentage that we will discuss in a personal meeting in case you agree to work with us. We will arrange a meeting to show you everything and discuss all the details and produce samples so that you can pass the test and confirm the authenticity. All banknotes undergo extensive tests such as ultraviolet light, pen test and many other tests to detect counterfeit money.

• eni233
    09. Srpanj 2025. 15:21

Hvala vam cure od srca 🥰❤️🫂

.

.
    Pa nemam neke simptome , grudi me bole od prvog dana , i bas su mi se povećale . I bude mi muka kroz dan , i teška mi budu jutra evo danas se ustala u 6 i jedva sam se sastavila .. pa sam malo legla na pod da odmorim kolko mi je je bilo teško … i onda sam nekako skupila snage da se obučem i tako .. probava ne zna mučiti tu i tamo .. Al sad nekih tegoba stvarno nemam .. ok mi je za sad 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
    9.6.2025- ET
    1. Beta -570.1
    2..Beta -2244.0
    9.7. Prvi ultrazvuk

💜Medenko
    09. Srpanj 2025. 15:30

nicol, z

Eni i Verbena čestitkeeeee 🤗 neka i dalje sve prođe školski 🙏

Eni,Verbena čestitke ❤️..bas sam sretna zbog vas..
    Da nazalost pravilo da pravila nema..u idealnoj trudnoci sam stalno strahovala sve je bilo predivno…a prije spontanog se stalno tješila bila pozitivna i bodrila a bilo je sto je moralo biti..izuzetak sve naše napore,znanje,liječnike..na kraju ostaje Božja volja i bude kako mora..i s vremenom moraš naći mir i balans u tome..💜

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔,7 mj fet ❌

Verbena
    09. Srpanj 2025. 15:51

Riamaro, hvala ti na brizi i podršci 🤗 Kako si ti? ☺️

Medenko, baš si mi puno na pameti ovih dana jer razmišljam kako si baš puno prošla u zadnjih par mjeseci i stvarno ti želim puuuno odmora i lijepih trenutaka ovo ljeto pa da kreneš u jesen punih baterija i da sljedeći postupak bude dobitan! ❤️

Nego, prekapala sam sad po ladici s lijekovima i imam nešto suplemenata koje bih htjela pokloniti pa mi se slobodno javite ovdje ili na mail ako bi vam nešto bilo od koristi: 

1. Gynositol (posebno super za cure s PCOS i/ili inzulinskom rezistencijom) - u kutiji ima 40 od 60 vrećica, rok valjanosti je 4/26

2. bazalni termometar Femometer Vinca II - za oralno mjerenje bazalne tempersture, samo otvoren, nekorišten

3. DHEA kapsule (super za cure s niskim AMH) - jedna neotvorena kutija sa 100 kapsula od 25 mg, marka Life extension, naručeno sa iHerba, rok valjanosti je 4/26

3. Ubiquinol tablete od 200 mg - ostale su 42 kapsule, marka je NOW, naručene sa iHerba, rok valjanosti je 1/27

4. N- acetilcistein - ostalo je 9 kapsula od 600 mg, marka Lufe extension sa iHerba, rok valjanosti je 6/26

🤷🏼‍♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, mb.Hashimoto
    🧔 1986., sve ok
    🏥 SV. DUH
    🔸10/24 - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3dn => ✖️
    2 ❄️
    🔸11/24 - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792 => missed ab. 9 +4 tt 💔
    🔸3/25 i 4/25 - prirodni FET odgođen - loši ciklusi
    🔸5/25 - 2. FET ⏳🙏🤞🍀
    verbena.forum@gmail.com

• LaVi
    09. Srpanj 2025. 15:53

Cure moje ja sam popila Letrozol i evo me na folikulometriijama i ne reagiram na to,ima folikula ali ne rastu,u nedjelju sam ponovno na folikulometriji i možda će još jedna biti i to je to jer nema ničeg doslovno.
    Pa evo zanima me što dalje nakon ovog,nemam šanse nikakve za ovako dalje jedino ivf a zanima me uopće jel i to opcija ako ja ne reagiram na nikakvu terapiju do sad.
    Jel imao možda ko od vas ovakvih iskustava.
    Već se 5 godina borimo za našu bebicu i lagano počinjem gubiti nadu.

29👩
    31👨‍💼
    PCOS
    Neredovne menstruacije,amenorea
    11/2021 duphastone i klomifen
    2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
    2024- Belara
    Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
    6/25 - Letrozol

Lori🍀
    09. Srpanj 2025. 16:08

Nicol dobro sam, da, još krvarim, sad mi je već lagano dosta, evo 9. dan Kakvo je stanje kod tebe?
    Uniqlo držim velike fige da bude treća sreća kod tebe Znam da su manje šanse kod prirodnjaka ali zadnji put si došla i do aspiracije i do transfera pa se nadamo da će i ovaj put biti tako.
    Riamaro ja se osjećam skroz dobro, 22.7. imam pregled pa ćemo vidjeti jel sve otišlo. Nadam se da si ti dobro i da mučnine popuštaju
    Lavi žao mi je što se tako osjećaš. Ne mogu ti pomoći savjetom jer nisam nikad bila na tim lijekovima, krenula sam odmah na stimulirani IVF. Neka te ipak iduća folikolumetrija ugodno iznenadi 🤞

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.